×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • Още 70 ученици от 18 общини ще получат държавна стипендия за развиване на талантите си
  • СЗО предупреди: В 57 страни вече е регистриран Омикрон, хоспитализациите вероятно ще се увеличават
  • Дават пари на семейства с деца, за които няма места в детските градини
  • Одобрени са над 500 000 лв. за обучения на ученици по програмиране и бизнес
  • Хванаха дрогиран шофьор в Червен бряг
  • Румънските власти с акция срещу нелегалната миграция на границите с България и Унгария
  • 8 декември е, студентите празнуват
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Откъде дойдоха и къде отиват деветимата от Бургас, които казаха "Сбогом" на парламента


Откъде дойдоха и къде отиват деветимата от Бургас, които казаха "Сбогом" на парламента
Логично е да се върнат към старото си поприще, но за някои то изглежда неприветливо и някак останало в далечното минало
19 Април 2021, Понеделник, 16:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

За някои завръщането към обичайното им старо занятие изглежда неприемливо, особено ако си имал два и повече мандата в националната политика

 

По какъв път ще поемат вече бившите народни избраници от Бургас в 44-ото Народно събрание. 9 от 14-те депутати, представлявали региона през последните 4 години, не станаха част от новия парламент и трябва да се завърнат към обичайното си битие. За някои от тях ще е трудно, защото не са работили в частния сектор повече от 10 години. Има и такива, които преди да седнат в депутатската банка не са се занимавали с почти нищо, изискващо лична отговорност.

Ето какво предстои оттук нататък за неуспелите да попаднат в 45-ото НС:

Иван Вълков, на 56 г., от Бургас, за ГЕРБ бе парламентарен ветеран, има зад гърба си четири мандата – в 41,42, 43-ото и 44-ото НС, а преди това и 2 години като общински съветник в ОбС Бургас. Той е в политиката от 2007 година, когато помагаше на Димитър Николов да стане кмет. Двамата са сред основателите на т.нар. "Движение срещу дупките по улиците на Бургас", което през 2006 г. стана местно ядро за зараждането на партия ГЕРБ. Днес експертът по транспорта, както го наричат заслужено колегите му след години работа в едноименната парламентарна комисия, отказа пред Флагман коментар какъв е бил преди да влезе в парламента през 2009 г. Припомняме, вместо него, че той бе служител на раздържавеното крупно предприятие СОМАТ, което все още имаше товарни автомобили, а те страдаха от разбитите пътища при кметуването на Йоан Костадинов.

След като разбра за какво го търсим с днешна дата, Иван Вълков предпочете да замълчи и отказа да говори.  Нашата проверка установи, че видният парламентарист преживява сериозна лична метаморфоза и смята да се установи за постоянно в столицата. Това нямало да му пречи да продължи да преподава на задочници в местния университет „Проф.д-р Асен Златаров“, където бил защитил докторантура по обобщеномрежови модели на градския транспорт. Хонорарите от тези лекции обаче едва ли биха покрили разходите му в столицата и биха били сериозен трудов ангажимент.

2007 г. Иван Вълков ликува в нощта на най-символната за Бургас победа, вдясно е новоизбраният кмет,  а вляво е Димитър Людиев,
също важна фигура на ГЕРБ в местната политика, той ръководеше групата в ОбС цели три мандата, сам се оттегли през 2019 г., за да се отдаде на своя бизнес

Галя Желязкова, на 33 г. , от Бургас, е първа резерва в листата на ГЕРБ и все още има надежда, макар и нищожна, отново да потропва с високите си токчета и хубави тоалети по жълтите павета. Ако стане чудо, някой от първите в листата може и да бъде повикан в изпълнителната власт.  Колегите й в 44-ото Народно събрание са категорични, че е сред най-всеотдайните народни избраници. Галя Желязкова има два мандата като общински съветник в ОбС Бургас – 2011-2015 и 2015-2017 (прекратен, за да стане народен представител, б.а.). По това време бе разпознаваема основно като сестрата на Тодор Йосифов – най-видната фигура в младежкия ГЕРБ от зората на сформирането му около 2007-2008 г.

  „Успях да си почина след кампанията и в момента се занимавам с административни въпроси, свързани с участието ми в 44-ото Народно събрание. Винаги съм работила в частния сектор и смятам да се върна към него. Обмислям две възможности, една от които е да започна нещо свое, но ще си дам още време преди да вземе окончателно решение. Не съм от хората, които стоят без да правят нещо смислено“, каза Желязкова пред Флагман.бг. Тя е магистър по Международен бизнес мениджмънт от Стопанската академия „Димитър Ценов“ в Свищов. Преди да влезе в парламента заемаше управленска позиция в голяма пътностроителна компания, в която бе седем години и половина. Желязкова е организационен секретар на националното ръководство на ГЕРБ младежи. 

С любимото й куче и с шала на любимия отбор, засега Галя е в почивка

Ася Пеева, на 49 г. от Поморие, е друг вече бивш депутат от ГЕРБ в 44-ото Народно събрание. Тя влезе в миналия парламент не само заради щастливия й номера в листата – 11, който съвпадаше с номера на бюлетина на ПП ГЕРБ, а и заради силната лична кампания, която проведе преди 4 години. Дотогава Ася Пеева бе зам.-директор на СУ „Иван Вазов“ в Поморие.  „Все още обмислям по какъв път да поема, ще подредя задачите и ще взема окончателно решение“, каза Ася Пеева. Тя е завършила ПУ „Паисий Хилендарски“ в Пловдив, с 30-годишен преподавателски стаж и множество следдипломни квалификации. Би било естествено  отново да се върне в сферата на образованието. Ася Пеева има и добър опит в местната власт – два мандата като общински съветник и председател на комисията по образование.

Ася Пеева, също като Галя Желязкова, засега е в почивка и обмисля как да продължи

Д-р Стойно Стойнов, на 60 г., от Бургас,  за ГЕРБ стана част от последния парламент, за около година и половина. Той влезе на мястото на Диана Саватева, която пък се присъедини към екипа на кмета на Бургас Димитър Николов по собствено желание. Д-р Стойнов бе представител на гражданската квота. „Попаднах в НС в тежка година – на извънредно положение, протести, турбулентни моменти. Докато свикнеш и парламентът свърши. Още през декември м.г. казах на колегите, че не желая да съм кандидат за нов мандат, получих разбиране, отлично отношение за този период и им благодаря“, каза д-р Стойнов, който се връща обратно във ветеринарната си практика в кабинета в бургаския ж.к.“Лазур“.

Д-р Стойно Стойнов се завърща към ежедневието си -  има ветеринарна практика в ж.к.Лазур и живее в рибарското селище Ченгене скеле

Николай Тишев, на 46 г., от Бургас. Той бе областен лидер на БСП преди да получи място в 44-тото НС, изненадващо не попадна изобщо в листата за последните парламентарни избори. Категоричен е, че не се оттегля от политиката! „Не смятам да се отказвам от политическия живот. Член съм на Националния съвет на БСП, както и на Областния съвет, а що се касае до професионалната реализация – предпочитам да споделя, когато нещата станат факт. Имам няколко възможности в частния сектор“, коментира пред Флагман.бг Николай Тишев. Той е завършил  „Финанси и застраховане“ в Стопанската академия „Димитър Ценов“ в Свищов. Работил е във ферибоотна компания, бил е ръководител на румънска фирма за спедиция, изп.директор на държавното Пристанище Бургас (2013-2014 година), а след това и управител на частното Пристанище „Европа“. В периодите на пик и спад при БСП Тишев винаги е намирал начин да заеме ръководен пост ту в държавно, ту в частно пристанище, но днес картината е доста несигурна и затова е логично да изчака нещо, което би му прилягало.

Бившият депутат от БСП Николай Тишев ще се завърне в частния сектор, но изчаква подходящо предложение

 Христиан Митев, на 40 г., от Бургас, след два мандата като депутат от НФСБ се завръща към адвокатската си практика. Той вече се е вписал в Адвокатска колегия-Бургас. Митев бе зам.-председател на Правната комисия в 44-ото Народно събрание, вносител е на над 50 законопроекта в последното НС. Митев бе сред стожерите на групата на патриотите в 43-ото и 44-ото Народно събрание. В политиката попада случайно в началото на 2008 г., когато получава покана да стане юридически съветник на току-що избрания председател на ОбС Валери Симеонов. По това време е начинаещ адвокат. Работохолизмът, личната дисциплина, пословичният стоицизъм и скромността му покриват изцяло критериите на взискателния общински шеф, който почти веднага след това го прави и началник на канцеларията си. Митев е сред най-лоялните последователи на Валери Симеонов и при подготовката за учредяването на НФСБ през 2011 г. Оттогава, заедно с покойния Валентин Касабов, Христиан Митев стои най-близко до Валери Симеонов.

6 Февруари 2010 г., Общинските съветници начело с Валери Симеонов, току-що са напуснали Атака заради предателското поведение на Волен Сидеров в 41-вото НС.
В средата е Гинка Дянкова (не е сред живите), а на преден план е оргсекретарят Мария Петрова. Христиан Митев е вляво

Йордан Апостолов, на 50 г. , от Добрич, друг вече бивш депутат от НФСБ, който  се завръща към собствения си бизнес. Преди да влезе в парламента през 2017 година от 2 МИР-Бургас той управлява в родния си край десетки фирми, които имат интереси в сферата на зърнопроизводството, животновъдството, рибовъдството, розовите насаждения и строителството. В последните години управлението на бизнеса му бе прехвърлено към семейството му, което бе и извънредно тежко за Апостолов. Той е завършил „Банково дело“ в Икономическия университет във Варна и „Растителна защита“ в Аграрния университет в Пловдив. С Валери Симеонов го събира родолюбивата идея. Йордан Апостолов е сред инициаторите и основните спонсори за издигането на паметника на ген.Иван Колев в центъра на Добрич. Спонсорира проекти и изграждането и на други патриотични паметници в родния си край и страната. Той се завръща в Добрич, за да поеме бизнеса си отново.

Йордан Апостолов в един от цеховете за отглеждане на моруна, той е сред малкото ни износители на черен хайвер и екземпляри от ценната есетрова риба

 Ангел Исаев, 50 г., от Бургас, преди 4 години влезе в парламента с листата на ДПС, възползвайки се, като Ася Атанасова от ГЕРБ и Димитър Стоянов от БСП, от късметлийското съвпадение на личния му номер в листата и номера на бюлетината. Исаев стана причина за огромен скандал в ДПС, който коства главата на отговорника за Бургас Камен Костадинов, тъй като не се подчини да се оттегли. Исаев изкара целия си мандат като независим, гласувайки както реши по съвест и за собствено удобство. Той е собственик на строителната компания „Аджис билд“, която в момента, по думите му,  строяла 6 сгради в Бургас и 3 в София. „Ще работя по проектите на фирмата си, която се развиваше успешно преди да стана член на  44-ото Народно събрание. В интерес на истината в последните години бизнесът ми отстъпи назад, но сега ще върнем позициите си“, коментира Исаев пред Флагман.бг. Той уточни, че през миналата година е завършил бакалаварска степен във ВТУ „Св.св.Кирил и Методий"“ със специалност „История“, асега записал магистратура „Финанси“ в Югозападния университет в Благоевград. Впрочем Исаев активно участва и в предизборната кампания за 45-то НС, като бе в листата на патриотичната коалиция "Воля-НФСБ".

Ангел Исаев, вдясно, е спонсор на двата футболни клуба в Бургас - Черноморец и Нефтохимик.
На снимката е с почетния президент на ФК "Черноморец 1919" Тома Томов
снимка: Черноморски фар

Димитър Стоянов, на 68 г., от Бургас,  депутатът от БСП, който през последната година напусна партията заради несъгласие с организационните качества на Корнелия Нинова и основа с неколцина отцепници ПП Българска прогресивна линия, се върна към адвокатската си практика. Той е сред разпознаваемите адвокати, поемал е както наказателни, така и гражданси дела. Има собствена кантора. Стоянов бе общински лидер на БСП в периода 2005-2010 г. Общински съветник три мандата, в парламента попадна по същата система, както Ангел Исаев и Ася Атанасова. За него Флагман съобщи пръв през миналата седмица (ВИЖТЕ ТУК)

2008 г., като общински лидер на БСП, до външния министър Ивайло Калфин

 


В категории: Политика


39
Коментара по темата
39.
Мирослава Милушева
21.04.2021 16:56:20
1
1
Аз съм страшна, мъжете напрово ги поря като риби.Ползвам и после ги ритам.
38.
Българин
20.04.2021 21:15:46
1
9
От село дойдоха и да отиват на майната си...
37.
Нас Зафир
20.04.2021 20:53:21
0
2
Мирослава Милушева беш секретарка пиарка и върти опашарка в БСП,дето я изгониха от там като бясно куче.Щото много работи ,много работлива.Ама щото е работлива станала голяма клечка,заела де що постове има.Ама за малко.Сега и Бургас вече и станал тесен.
36.
До Гого 11
20.04.2021 19:49:05
0
0
Да.Може.За учител се учи по малко отколкото за доктор.А практиката започва още по време на ученето. Ти какво се обърка?
35.
И поздрав за компанията...
20.04.2021 19:47:25
0
2
Поздравявам ги с кавъра на Сребърни Криле "Коври сбогом"
34.
Жалко
20.04.2021 15:37:17
4
7
Жалко, че Ангел Исаев няма да продължи реализацията на своите идеи в Народното събрание!
Българският народ много губи.
Печели бургаския футбол, все пак Исаев е спонсор на двата български колоса.
33.
Ох миличката
20.04.2021 13:27:03
2
15
Галето винаги била работила в частния сектор??? Кога ,е батенце. То ти от студентската скамейка директно на общинската и държавна хранилка
32.
Помощ
20.04.2021 13:25:50
2
2
Здравейте! Моля, г-н Вълков да възобнови работата си с това движение. Повече от всякога имаме нужда от него. Само да вземе друг за ортак, че Николов го видяхме, докъде я докара. "Той е в политиката от 2007 година, когато помагаше на Димитър Николов да стане кмет. Двамата са сред основателите на т.нар. "Движение срещу дупките по улиците на Бургас", което през 2006 г. стана местно ядро за зараждането на партия ГЕРБ. "
31.
Коментатор
20.04.2021 11:26:53
2
7
Тук трябваше да е снимката и на бившия балкантуристки кадър, който стана шеф на парламентарната комисия по енергетика.
30.
До 28
20.04.2021 11:22:45
0
9
Нейните токчета са специално подсилени с титаниева сплав за да издъжат товара.
29.
До: Христиан Радев Митев
20.04.2021 10:18:46
0
8
Защо направихте половин България престъпници като изменихте Наказателния кодекс по отношение казаните за варене на ракия в домашни условия? – чл.234, ал.4 от НК
Към настоящия момент самото държане на такова съоръжение е престъпление.
Т.е. ако имаш казан останал от починалия ти дядо и го намерят в къщата, която ти е останала в наследство си престъпник по смисъла на НК.

Адвокат ще ми става …….
28.
*********
20.04.2021 09:55:52
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
27.
руски възпитаник - комунист
20.04.2021 08:12:26
4
4
Николай Тишев, на 46 г., от Бургас.

Прави впечатление, че в така представените биографии на горе представените лица се замита част от истината. А преиначената истина е равностойна на лъжа. Какво имам предвид? Примерно в биографията на Тишев има едно "Работил е във фериботна компания". Толкова ли сложно име има тази фирма, че не е изписано името и? ЖАЛКА РАБОТА!
А сега - думам ти дъще, сещай се снахо. С колко държави имаме фериботна връзка? Не става ли дума за стара (фериботна) манджа, забъркана от времето на СССР? И за създадени от Русия фирми с цел икономическо проникване и влияние, за които са нужни НАДЕЖДНИ управители?
СЕЩАЙТЕ СЕ!
26.
хер Флик
20.04.2021 04:41:57
1
3
Колев, +++!
Един от малкото четивни автори във ФЛЕГМАН.
25.
*********
19.04.2021 21:38:19
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
Папур
19.04.2021 21:23:11
1
3
ДО 22 КОЯ Е ТАЯ МИЛУШЕВА НЕЩО МИ ГОВОРИ ТАЗИ ФАМИЛИЯ
23.
бургазлия
19.04.2021 21:23:04
1
14
А бе, къде е Валерката , не казвате, да не си е закачил една релса и да е скочил от моста. Е това са негови думи, жив и здрав да е, "изпълнява" си обещанията. Сигурно ще патриотства отново в кабеларката си или в хотелите си, може и оградата да оправя.
22.
Бург
19.04.2021 20:38:15
4
11
Тишката винаги е живял на гърба на партията майка.
Сега ще се вземат най-накрая с Мирослава Милушева и ще заживеят дълго и щастливо!
21.
мартин пенчев
19.04.2021 19:34:22
4
14
галя желязкова от gangsta gangsta production не ми пусна, възмутен съм
20.
Xa
19.04.2021 18:55:24
4
22
Така като гледам,всичките са като флегмите-само утайки
19.
lmlm
19.04.2021 18:23:58
5
25
а вашия любим Валери къде е, може би още в парламента ? ;)
18.
Лост
19.04.2021 18:11:49
3
19
Ами ще се запишат на борсата и ще си вземат заплата. Ще пишат, че искат да работят, като депутати и готово.
17.
RK
19.04.2021 18:06:17
2
36
Сервитъори,рапъри и патки-калинки...Да вземат таблите и кой от къде е.
16.
Политик N1
19.04.2021 18:04:34
10
20
Единственият истински политики патриот от изброените е героят Ангел Исаев,който единствен се противопостави на ДПС, досега никой друг не е посмял! Другите са послушковци!
15.
Питанчо
19.04.2021 17:54:16
4
23
АБЕ КЪДЕ Е ВАЛЕРКАТА УА???
14.
11 11
19.04.2021 17:52:21
4
27
Тази Ася Пеева изкара късмет с 11 11, и като педагог с 30 г стаж, да беше се погрижила да образова тези хора, благодарение на чиято неграмотност стана депутат.
13.
до 6 и 9 и другите
19.04.2021 17:52:04
3
15
всичкото патриот е в БДЖ-то
търсят релса на вожда
се не харесвал

таз мръсна
таз ръждива
таз тежи

га че ли
са жени за нея ,а няма скача с нея ,я
12.
реалист
19.04.2021 17:48:26
7
25
Галка е добро момиче но е слънчева племенница на чич Кмет Слънце което не значи че има качества за депутат но пък е образована за разлика от много други гербаджии
11.
Abe
19.04.2021 17:44:45
6
29
Те няма къде да отидат.Кото са откраднали и сега ще живеят.Те затова се натискат там 7000 лева заплата за нищо и премии а са пълни некадърници.Трябва да работят за 1000 лева щом мислят за нарида.Дее оня Слави.По тв е лесно да говори тъпотии сега от дтрах се скри И той е същият.Вдички затворници са гласували за него.Тез партии ътябва нищо да не получават Толкова много партии не са нужни.Не повече от 100 депутата трябват и без такива глупави ктадливи комисии и бонуси.Толкова ли е трудно.Искат да крадат това е
10.
Бургас
19.04.2021 17:33:28
2
22
Абе "усвояваха" кот можаха.
9.
*********
19.04.2021 17:30:32
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
ХАХА КО НЪ ЗАНИМАВАТЕ
19.04.2021 17:26:43
2
22
С ТЕЗИ ОТПАДЪЦИ!!!!!!!!!!!!!!
7.
До Гого
19.04.2021 17:26:16
14
11
Завършвахме средно образование на 18 г, а полувисше се вземаше за две години, нормално е да започне като учителка в предучилищна или начална, за основен и горен курс се искаше висше
6.
Кажете ми
19.04.2021 17:24:50
4
38
Тези не ме интересуват много. По ми е интересно от къде дойде валери симеонов и къде отиде
5.
До Гого
19.04.2021 17:16:23
5
23
Ми ей така- Рада Госпожина със завършен XI- ти клас е започнала преподавателска дейност.
От Бяла Черква ли беше старта на учителстуванието й?
4.
доктор Шрек
19.04.2021 17:09:05
6
54
Тази Галка, известна, че е сестра на Маняка от GGP. Може да я видите в техните клипове как сладко мятка паласки, докато брат и пее, за шибаните куки, политици, наркотици и прочее.
3.
Избъгани надежди
19.04.2021 17:05:03
4
50
"Движение срещу дупките по улиците на Бургас", което през 2006 г. стана местно ядро за зараждането на партия ГЕРБ.

Хахахахахаха...
А какво стана с дупките да попитам?
Винаги ставата така. Обикновени хора обещават да оправят живота на хората и като станат политици се самозабравят
2.
До Гого
19.04.2021 17:03:26
4
49
Те, в ГЕРБ са така - пращят от мозък, и на 19 години започват да преподават. :)))))
1.
Гого
19.04.2021 16:54:42
1
62
И как Ася Пеева на 49 години е с 30 години преподавателски стаж? Това не е следване да вземеш две години за една година.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Секс съветите отпреди 100 години Секс съветите отпреди 100 години Нe прaвeтe ceкc нитo твърдe мнoгo, нитo мaлкo, a тoчнo тoлкoвa, кoлкoтo иcкa вaшият cъпруг Култовият престъпник Капито се ошишка, оплешивя и остаря, но не забрави престъпните си навици Култовият престъпник Капито се ошишка, оплешивя и остаря, но не забрави престъпните си навици Половината съзнателен живот на хард криминогена от ж.к."Възраждане" е преминал в затвора    4 начина да простите на себе си, за да бъдете щастливи 4 начина да простите на себе си, за да бъдете щастливи Защо е важно да си простите сами пред себе си, преди да простите на друг 4 зодии, които не признават грешките си 4 зодии, които не признават грешките си Ето кои са те Рецепта за киш с крема сирене, бекон и лук Рецепта за киш с крема сирене, бекон и лук Топи се в устата Бургас се готви за див студентски празник до зори Бургас се готви за див студентски празник до зори В най-оборотните дискотеки в града ще гърмят хитови парчета, а купонът е гарантиран 6 начина да направите дома по-уютен през зимата и за празниците 6 начина да направите дома по-уютен през зимата и за празниците Зависи и от това как сте оформили осветлението вкъщи Откога Климент Охридски стана основоположник на македонската духовност?! Откога Климент Охридски стана основоположник на македонската духовност?! Категорично заставаме срещу опитите България да бъде подменена и изтъргувана Младеж без книжка открадна кола в Плевенско и катастрофира Младеж без книжка открадна кола в Плевенско и катастрофира Извършителят е 18-годишен Флагман.бг е под ударите на мощна хакерска атака от 09:30 часа тази сутрин Флагман.бг е под ударите на мощна хакерска атака от 09:30 часа тази сутрин Пуснали сме надеждна защита, до 15:30 часа към нас бяха насочени 100 милиона request -a от САЩ, Германия, Сингапур и Индия
САЩ се опасяват, че Путин иска да пресъздаде Съветския съюз САЩ се опасяват, че Путин иска да пресъздаде Съветския съюз Има опасения да се смята, че той в качеството на проект на своето наследство се стреми да пресъздаде Съветския съюз, а след това кой знае дали апетитът му ще се задоволи с изяденото или ще реши да отиде по-далеч, коментира Виктория Нюланд Великобритания започва битка с наркотиците, конфискува паспортите на дрогирани Великобритания започва битка с наркотиците, конфискува паспортите на дрогирани Според премиера така трябва да се наказват онези, за които наркотиците - като кокаина, са начин на живот Пет мистерии, които науката все още не е разгадала Пет мистерии, които науката все още не е разгадала Лекарите и учените не могат напълно да обяснят тези събития Краят на ерата Меркел дойде – Олаф Шолц встъпи в длъжност като канцлер Краят на ерата Меркел дойде – Олаф Шолц встъпи в длъжност като канцлер На официална церемония Германия отвори нова глава в политическата си история 56% oт бизнeca y нac плaниpa дa вĸлючи ĸpиптoвaлyтитe ĸaтo oпция зa плaщaнe 56% oт бизнeca y нac плaниpa дa вĸлючи ĸpиптoвaлyтитe ĸaтo oпция зa плaщaнe Плaтeжните мeтoди с ĸpиптoвaлyти зaeмaт вce пo-видимo мяcтo Финланският премиер танцува и пие бира, след контакт със заразен Финланският премиер танцува и пие бира, след контакт със заразен 36-годишната Марин останала в клуба до 4 часа сутринта миналата събота, като не е използвала маска Четири развенчани мита за ваксинирането на деца срещу COVID-19 Четири развенчани мита за ваксинирането на деца срещу COVID-19 Ваксината срещу COVID-19 за деца е безопасна и ефективна Меле в турския парламент в дебати за бюджета (ВИДЕО) Меле в турския парламент в дебати за бюджета (ВИДЕО) Азиатските акции се включиха в ръста на пазарите, петролът поевтинява Азиатските акции се включиха в ръста на пазарите, петролът поевтинява Инвеститорите видяха положителни новини в ранната информация за евентуалния ефект от варианта Омикрон Гърция реши: Затвор за родители антиваксъри, които не пращат децата си на училище Гърция реши: Затвор за родители антиваксъри, които не пращат децата си на училище Те ще трябва да платят и глоба
Любен Дилов-син Любен Дилов-син Министър на културата, предвождащ полицаи, е когнитивен дисонанс Виц на деня Виц на деня - Малка е! - вика Анка на Киро от пробната.
- Блузката или пробната? - пита Киро.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, моят мъж не хърка, а мучи!!!
- Вероятно отдавна не е доен...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук ЛЕБЕД е много красива дума, докато не я прочетеш на обратно.
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори