×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сигнал до Флагман.БГ: Оградата на ОУ „Пейо Яворов“ е опасно ниска, децата изскачат на пътя пред колите


Сигнал до Флагман.БГ: Оградата на ОУ „Пейо Яворов“ е опасно ниска, децата изскачат на пътя пред колите
Движението по улиците „Копривщица“ и „Карлово“ е изключително натоварено, създават се предпоставки за инциденти, опасява се наш читател
13 Април 2021, Вторник, 19:59 ч.
Автор: Флагман.БГ

Дворът на училището бе ремонтиран и обновен, но за жалост е въпрос на време някой да пострада заради ниското преградно съоръжение, пише нашият читател Никола Т.

Да се ремонтира и обнови оградата на ОУ „Пейо Яворов“ в Бургас, зове нашият читател Никола Т. В свой сигнал до Флагман.БГ той отбелязва, че съоръжението е много ниско и създава истинска предпоставка за инциденти с деца, които го прескачат, а някои от тях дори изскачат изневиделица пред автомобилите. В тази част на жк „Лазур“ улиците са по-тесни от обичайното, а по тях има паркирани стотици автомобили, които допълнително затрудняват видимостта.

„Детските площадки в двора на училището са много далеч от обезопасени. Ежедневна гледка е да виждаме дори най-малките безразборно да прескачат оградата, която е висока по-малко от метър и да излизат на пътя без дори да се огледат. Движението в този участък пък е изключително натоварено и за жалост е въпрос на време да стане инцидент“, пише в сигнала си до Флагман.БГ бургазлията Никола Т., който живее и работи в района и има преки наблюдения над случващото се.

Дворът на школото бе ремонтиран през лятото на миналата година и обновен по най-модерни стандарти за безопасност със средства от бюджета въпреки ковид пандемията и мерките. Оградата обаче не влезе в обхвата на ремонта и остана несменена. 

Изпращайте вашите сигнали за нередности на [email protected] или към Вашият сигнал до Флагман.БГ!
 




15
Коментара по темата
15.
NN
14.04.2021 09:00:54
0
0
вземете пример от затвора така я направете
14.
бургазлия
14.04.2021 05:50:28
0
10
В двора деца ли има или добитък безсловесен,неразбиращ какво му е говори?
13.
Xaxo
13.04.2021 22:45:44
2
7
Сложете бодлива тел на оградата.
Като си разпорят задниците двама трима и повече няма да излизат на улицата.
12.
Тодорки на властимащите
13.04.2021 22:29:37
0
5
Навсякъде са същите прЕститутки! Всички лъжи които се бълват по цял свят се произвеждат в 5-6 фабрики, собственост на племето с малките шапчици.
11.
Така е!
13.04.2021 22:09:28
0
8
Целта не е постигната. Българските училища все още не приличат съвсем на затвори. В САЩ, например, това беше направено отдавна. Оградите са точно като на затвори. Който не вярва, има снимки.
10.
Bgman
13.04.2021 20:53:00
0
30
Мислех, че само БГ-мамите са зле, ама явно и БГ-татковците не падат по-долу...
Какво и е на оградата -60 години е била добра, сега изведнъж за мойто гардже е ниска...
Ами научете си децата да не прескачат огради и да не изскачат на улицата...
9.
123
13.04.2021 20:52:49
2
3
Опасни са и пазарите на кръстовищата.
Примерно срещу бившото Пикадили има пазар където клиентите на билла не могат да излязат с колите си от паркинга магазина от спряли за малко пред сергиите за плодове от другата страна.
А пешеходците и децата дето ходят на училище съвсем кучета ги яли.
Ма то местно кметство като е давало разрешенивта спалоооо...
8.
Хм
13.04.2021 20:52:28
0
7
Оградата си е с нормална височина. Проблемът е, че не е стабилна. Иска си нова ограда, но не висока като в затворите. Обърнете се към Топалови. Тяхното семейство има фирми за всичко. Ще ви напарви нещо за 50 000 лева, а ще изпише с една дума допълнително. Ама то е нула. Нулата си е нещо. Просто е нула.
7.
Лост
13.04.2021 20:49:10
0
5
Когато бяха "Атанас Манчев" и "Д. Благоев" там беше по висока, но ние си манавахме странично през нея.
6.
Пенсионер
13.04.2021 20:46:29
0
11
Оградата е прекалено висока и има вероятност нашите внучета да се наранят когато я прескачат. От пенсионното предлагаме височината да се намали на половина,така че и ние пенсионерите да можем да я прескааме, когато си прибираме внуците.
5.
Бургас
13.04.2021 20:37:21
0
20
Нищо му няма на училището, покрай всяко училище има вероятност да изскочи дете за това се кара бавно и с повишено внимание.
4.
Буден журналист
13.04.2021 20:16:04
0
12
Опасни са дупките по пътищата в Бургас. Някой по-буден от мен журналист, ако има такъв във вашата медия да направи една хубава статия с хубави снимки из града. Ето, дадох ви тема. Направете нещо за града, пише до общината. Медиите по цял свят ги наричат Четвъртата власт. Само тука май са полегнали Тодорки на властимащите
3.
ДО 1 ПОРЪЧИТЕЛЯ НА СТАТИЯТА!!!!!!!!!!!!!
13.04.2021 20:12:40
0
6
Ми Вие ще вземете кинтите ""КОЙ""друг !!!!!стига с тези ПУНТА МАРА СИГНАЛИ ХАХА !
2.
От село
13.04.2021 20:11:49
0
19
Да, трябва да се направи висока, колкото в затворите и да сепусне ток по нея. Браво на Флагман.
1.
Огради ЕООДО
13.04.2021 20:04:04
1
6
Ние все още можем да се погрижем
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори