За какво служи чекмеджето на печката?
Няма как да не сте видели, че под всяка готварска печка има чекмедже
Обзалагаме се, че дори не сте заели какво е истинското приложение на чекмеджето, което се намира под готварската ви печка. Оказва се, че всички бъркаме предназначението му.
Няма как да не сте видели, че под всяка готварска печка има чекмедже. Обикновено там всяка домакиня държи тенджери или пък тигани или просто различни съдове за печене. Някои домакини пък слагат там кухненската хартия. Кой обаче е мислил, че това въобще не е целта, с която е създадено това отделение…
Създателите на печки разкриха, че всъщност приложението му е съвсем друго – в него трябва да се поставя вече готова храна, която искаме да запазим сравнително топла, съобщи Блиц. Ясно е, че няма да поберем цялото съдържание на хладилника там, но не се цели това. Според разработчици на кухненски печки именно това отделение поддържа температурата на съдовете и ястията нормална. Там те няма да изсъхнат или да загубят примамливия си аромат.
Според производители на домакински уреди това много би улеснило всяка домакиня, при сервирането на топли десерти например брауни, кифлички или кексчета.
Там може да поставите и основни ястия, в случай че някой член на семейството или гост закъснее за вечеря. Така няма да се налага да претопляте храната, а тя ще е все така вкусна.
Почина емблемата на българското акушерство
Гранична полиция отбелязва своя празник
Важно за пътуващите по пътя Бургас-Поморие и обратно
Днес и утре Дядо Коледа ще раздава подаръци на площад „Тройката“
Гръмнаха глигана на века – 403 кг
Нови правила за влизане във Великобритания от февруари
Чужденец: Заплатата ми стига. В България харча около 300 лева, останалите ги пращам у дома
Млада жена почина мистериозно в Дупница, откриха я заключена в санитарно помещение
Еконт и Спиди въвеждат нови правила за плащане от 1 януари
Запой на яхта съсипал здравето на Боби Михайлов?
И дъщерята на Анелия напира за музикалната сцена
Безумно вкусна и крехка празнична салата „Вера“

те ше ми кажат с 'ко да си го пълня...
От Флегман акъл не искам! Отвратен съм от лъжливата и жълта журналистика в този сайт!
Госпожо Касабова, съпругът Ви, лека му пръст, беше достоен човек, но Вашите журналисти са хора без морал!
Но Не бих тикал храната на пода, както и я консумирам много преди да изстине.