×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Заместникът на Слави: Довчера бяхме долни чалгари, днес ни се кълнат в любов


Заместникът на Слави: Довчера бяхме долни чалгари, днес ни се кълнат в любов
„Някога постъпвали ли сме непрактично, без да си даваме реална сметка какво може и какво не може да се случи", пита Тошко Йорданов (вляво)
10 Април 2021, Събота, 17:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимка: Фейсбук

Това беше първата битка, резултатът от изборите показва тенденции, но не е реален, смята Тошко Йорданов

Слави Трифонов и хората му пазят загадъчно мълчание след парламентарните избори, макар че всички прожектори са насочени към тях заради интригата дали ще предложат правителство.

Партията „Има такъв народ“ (ИТН) на шоумена е втора в подреждането и по всичко личи, че ще получи мандат за съставяне на кабинет, след като всички политически сили в новото Народно събрание отказват да подкрепят победителя ГЕРБ. Нещо повече – дори БСП и ДПС се ангажираха да гласуват „за“ правителство на ИТН и другите протестни партии, без да влизат в коалиция с тях.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пък предложи да дава десет „дежурни депутати“ за подкрепа, ако има нужда.

Пред медиите Слави Трифонов и заместникът му Тошко Йорданов отказват да правят коментари вече седмица след вота. В петък вечерта обаче Йорданов каза някои любопитни неща в предаването си „Студио Хъ“ по телевизия „Седем-Осми“.

Той бе поканил за гост журналистката Катя Илиева. Заместник-председателят на ИТН я остави да говори почти през цялото време, но и той се изкуши да направи няколко любопитни коментара.

„Това с предложението за десетте депутати беше жалка история“, каза Тошко Йорданов за предложението на Бойко Борисов.

„А как да коментираме това, че и трите партии от статуквото декларираха подкрепа? Това е някакъв такъв български феномен, който... Допреди 4-5 дена ние бяхме чалгари, долни, простаци, а сега декларират любов. Много е забавно“, добави заместникът на Слави.

За ГЕРБ, БСП и ДПС той каза: „Колко интересно се получи след тези избори: тези три партии, събрани механично, имат достатъчно депутати за мнозинство. Обаче на нито един от тях не им хрумва да го направи, защото знаят, че ще има не бой с камъни, ами... не знам какво ще се получи в Народното събрание. Досега нямаха такъв проблем. До тези избори винаги сме гледали как партиите от статуквото - „в името на България“, „исторически компромис“, „златния пръст“... щях да кажа една друга дума, - винаги са се събирали след избори и в името на стабилността и на не знам си какво се гушват. В момента могат, юридически могат да го направят, обаче на никой не му стиска, защото за първи път сякаш знаят какво ще последва“.

След забележка на Катя Илиева – да не си мисли че много са ги харесали, заместник-председателят на ИТН отговори: „Аз не казвам, че ни харесват. Казвам, че могат да се съберат ГЕРБ, БСП и ДПС и да направят мнозинство, но има някакъв инстинкт за самосъхранение явно в тях.“

„Да не забравяме, че Гешев беше избран с гласовете на ГЕРБ, БСП и ДПС“, каза още Тошко Йорданов.

Той явно визира членовете на Висшия съдебен съвет. Всички 11 представители на Народното събрание, които бяха излъчени от квотите на ГЕРБ, БСП и ДПС (и „Обединени патриоти“) и които бяха одобрени от парламента с квалифицирано мнозинство, подкрепиха избора на Иван Гешев за главен прокурор. Това стана дори след двукратно гласуване заради „ветото“ на президента Румен Радев и въпреки уличните протести.

За искането на Бойко Борисов да бъде заличен като кандидат-депутат след изборите Тошко Йорданов се възмути: „ЦИК побързаха да нарушат закона и да го приемат това“.

Днес, впрочем, стана ясно, че казусът може да се гледа в съда след жалба на сдружението БОЕЦ.

Заместникът на Слави обаче се зачуди какво ще прави Бойко Борисов като „обикновен гражданин“.

„Неговият кабинет ще подаде оставка под една или друга форма. Той няма да е депутат. Той ще е гражданинът Борисов и няма да има НСО, което да го варди и да го разнася като куфар, или той да им кара джипките, а момчето от НСО да го гледа да не се претрепе в мантинелата, нали, и да очисти тези, дето се возят отзад“, изкоментира Йорданов.

Катя Илиева призова евентуалните бъдещи управляващи да не се ангажират с много неща, а „да ги закопчаем“ поне по едно обвинение.

„Като Ал Капоне – заради данъци“, подсмихна се Тошко Йорданов. По думите му при бай Ставри бил добър вариант да пишеш мемоари, да четеш и да се образоваш.

По повод множеството препоръки какво да прави ИТН оттук нататък, Йорданов попита: „Някога постъпвали ли сме непрактично, без да си даваме реална сметка какво може и какво не може да се случи?!“

Той обаче се закани по отношение започнатото с референдума от 2016 г.: „Ще го довършим докрай със сигурност“.

Тошко Йорданов обясни, че ако досега са били въведени мажоритарни избори в два тура – един от въпросите от допитването, вероятно ИТН нямало да се появи като политически субект.

След като гостенката Катя Илиева заяви, че е много е важно какви стъпки ще направят, заместникът на Слави отвърна загадъчно: „Каквито трябва. Това така или иначе беше първата битка. К'во беше - „тиранът е повален, сега да го доубием“. Образно казано.“

Според Тошко Йорданов на парламентарния вот е имало много манипулации.

„Този изборен резултат показва тенденции, но не е реален“, смята той.

Йорданов подчерта, че имало 120 000 българи под карантина, а хората в чужбина били ограничени да гласуват, някъде - брутално.

„Имаше една много хубава песен на Scorpions едно време - „Wind of change”. Тя беше за други промени, но това е положението в момента“, каза още Тошко Йорданов.




72
Коментара
72
Коментара по темата
72.
Хахаха
13.04.2021 11:20:00
0
1
Споко бе, за мен и днес сте си долни чалгари, моментен феномен сте, след вас народът ще остане разочарован за пореден път както се случи след царя, после Бойко, а сега и Слави
71.
БГ
13.04.2021 00:13:19
0
5
То ИТН е един много хубав бизнес проект, сега Слави ще си опъва милионната субсидия, пак ако не стане работата с да се оправи БГ, сори, да го д-т бедните както се казва . То партиите са си бизнес проекти всичките , въпроса е кой ще събере повече будали да гласуват за тях
70.
Ами
12.04.2021 22:12:40
3
9
Има такъв идиот
Такава им е псевдопартийката
69.
ХХ
12.04.2021 21:22:27
3
3
"Това с предложението за десетте депутати беше жалка история" - ц.
Това е опит на борисов да си спаси кожата да не търка наровете, защото е в същата позиция като "магарето" плевнелиев от когото всички бягаха, като от прокажен, да не им зацапа името.
68.
Чалгар
12.04.2021 19:51:26
5
13
Е как да не сте чалгари бре. Точно такива сте. Тошко Африкански - некъв въздух под налягане ... с трибуна за изява. Кви да сте. Поредните смешници. За голямо съжаление- това е голата истина.
67.
zuma
12.04.2021 16:26:38
9
13
Не бре,още сте си долни чалгари!
66.
!:
11.04.2021 23:56:10
5
7
Аре бягайте с този ковид и Слави. Нека бъде жив и здрав и никога да не разбира колко тежко заболяване може да е тази "настинка". Но няма да е първият, нито последният, който си върши задълженията от дома по време на лечението или карантина. Май не е това, а обикновено разстройство, защото сега хората го чакат, а той горкият въобще и идея си няма от държавно управление.
65.
!:
11.04.2021 23:49:43
2
13
И понеже съм запознат с творчеството ви, Тошко, някога всичко да не свърши такаааа, цял народ пред вас да застаааанеее.... сещаш се нататък, или питай Вълчев. Лесно е да го играете професори от някакво телевизионно шоу със сринат рейтинг. Давайте сега а практика!
64.
!:
11.04.2021 23:42:22
6
20
Сега....първо да кажа,че не съм гласувал за вас. Да, чалгари сте, дали сте долни не е моя работа да определям. Но според мен не е практично музиканти, шоумени и т.н. да са водачите на един народ. Същото важи със същата сила за Витков, за Слабаков, за Деси Добрева и всички останали. Но цяла седмица да се скатавате е несериозно спрямо цялата държава! При положение, че живеем в безпрецедентни времена. Много ми е интересно дали ще продължите да стоите на мнението си, че ковид си е настинка и просто някой ни краде свободата, след като вече ще носите отговорност за дела и думи?
63.
хаха
11.04.2021 02:08:27
8
33
Тея това ли ще им е управленческия модел? Бойко туй, Бойко унуй, БСП-то туй, ДПС-то унуй. А някаква работа ще се върши ли, щото като им отворя програмата (в сайта), искайки реално да се запозная с техните идеи сега след тези резултати на изборите, виждам един текст без никаква конкретика, който сякаш дванайсетокласник е измислил за няколко часа?
62.
До 50
10.04.2021 23:39:08
7
20
Той го нахака и на теб,и на децата ти,ама ти си прост чалгар и неможеш да го проумееш!
61.
До дедо Ротшилд
10.04.2021 23:06:11
4
24
ми той благодари... във фейсбук. Какво искаш повче :) Той от фейсбука ще управлява или от телевизията ама не на живо ми на запис :)
60.
Ротшилд
10.04.2021 23:02:41
12
28
Слави се гаври с хората гласували за него. Вече една седмица се е скрил в дън земя и явно чака сценаристите да му напишат какво да каже. Пълна пародия, да излезе и да благодари поне на хората направили го втора политическа сила в страната. Не ми се мисли, ако се стигне да там да ни управлява той и неговият псевдо екип, пълен с бивши и нереализирани политици или техни жени, мъже и роднини.
59.
Къса памет
10.04.2021 22:53:46
8
24
ето го новия ви спасител с илию павлов главния мултак веждичката и кой ли не. И тоз ще оправи държавата хахаха Игледайте клипа ама да го бяхте гледали преди да гласувате за дългата дрога

https://youtu.be/OdOj-ZJ8fUM?t=339
58.
Лили Ивнова
10.04.2021 22:02:51
9
32
И вчера и днес пак сте си долни и гадни чалгари.....
57.
Бойко Борисов
10.04.2021 21:41:04
20
11
Ей, тулупи, знаете ли колко ми дреме, че ме нареждате по форумите,а?
За 11 години, заедно с Доган и Пеевски, откраднахме няколко милиарда, изгонихме децата ви в чужбина, избихме родители ви, като съсипахме здравната система, подчинихме всички медии и бизнеси да служат само на нас!
Пък нека аз съм простият!
И не ми пука за кого ще гласувате на изборите, защото пак ще си купя половин милион роми за избиратели и няколкостотин хиляди държавни служители! НЕ МИ ДРЕМЕ КАКВО МИСЛИТЕ!
56.
Ами...
10.04.2021 21:29:23
13
37
Плешивата кратуна бил на домашно лечение, сиреч положителен или контактен! Вярно или не, истината е, че се скри като мишок, удобно "забравяйки", че има видеовръзки, скайп, вайбър... това-онова. Всичко това ясно показва какъв пъзльо е и че без сценаристчетата си е кръгла нула. И да... без кухите си чалга-фенове.
55.
Фики
10.04.2021 21:00:31
9
41
Простите чалгари, които са гласували за баш чалгаря на нацията са утайките на обществото. Бедни като въшки злобни лузъри, които няма какво да губят.
54.
До 50
10.04.2021 20:53:48
16
15
Той Слави е педал обърнал е резбата кво ще нахаква ве, а е и чичка импотентнтен. На него му го ръгат манафите в задника педал
53.
До 50
10.04.2021 20:48:32
9
15
Чалгар спри го това бело ве педалче , ходи да те порят на околовръстното, изкарай си пишка от устата, стига се пени и плючи
52.
До 50
10.04.2021 20:37:05
9
12
Слави го нахака на теб не на нас . Наши чекмеджета вече са пълни а твоето едва ли .
51.
_nib_
10.04.2021 20:26:37
10
25
Кой е този глупак?Вчера бяхте,днес сте и утре пак ще си бъдете долни чалгари.
50.
Прости гербаджии
10.04.2021 20:24:25
32
17
Прости гербаджии, газ пикаета ХА ХА ХА! Слави ви го нахака барабар с макарите ХА ХА ХА
49.
Зелен
10.04.2021 20:13:14
10
28
Десет години Слави учи за Виола.УЖАС.
48.
Ми
10.04.2021 20:08:24
11
34
Къде е Слави ??????????? Мишок покажи си грозната мутра .
47.
Жокера
10.04.2021 19:56:21
1
14
Хаааааахаааахххаааа да бе да много сте важни дааа всички повярвахме всичко си е баш така налиии а Кукловодите ко става как са а много еднообразни роли и актьорчета бутате хептен през просото смятай миличките кадрите им свършиха на мършите хааахаааахаааахаа Нема по, прост народ и слава на Бог
46.
Fak
10.04.2021 19:44:39
4
18
Карай направо не завивай налява, а така като гледам протестърите са от левия сектор + Бойкиев с комунистическо минало и род. Ще дам една кожена близалка да ближат протестърите, може да се каже че са долни леви пидали. Например Мангъсян от езерото дето лапа чурки на околовръстното. Чака рака, салата кючек чалгари прости и неграмотни. Славун и Тошу парашутистите чалгари и пидали нашмъркани наркомани
45.
до 38
10.04.2021 19:41:46
9
3
тъжен ли си миличко а? хахаха повече няма да ти тече и кранчето с кинтите на българите, сега ще ти текът сълзи а можеби и ануса щи сълзи.
44.
Chepa
10.04.2021 19:27:42
16
21
Само Бойко. Другото е гнусна мърша
43.
Хахаха
10.04.2021 19:14:36
0
3
Привет Юначе, хапове ли взимаш? Виаграта подейства ли ти вече? Видения получаваш ли? Ако си се задавил, вземи пийни водичка..
42.
до 35
10.04.2021 19:10:12
2
5
Ти да не страдаш от раздвоение на личността. Лекувай се да не си в тежест на родителите си.
41.
България
10.04.2021 19:07:41
9
19
Който и да ви изберат за премиер пак ще сте недоволни!
Българина угода няма,винаги някой друг му е виновен,винаги нещо му пречи!
40.
Ю до 38
10.04.2021 19:06:40
23
6
Ей гербер смачкан. Тихо да ме ти го навра в ...
39.
xx
10.04.2021 19:05:48
25
11
Тошко говори много кратко и точно - много приказки на пазара. Браво.
38.
Хахаха
10.04.2021 19:01:58
12
34
Кой от тях ви е декларирал любов бе, глупако Тошко Африкански? Просто всичките ви конкуренти искат да ви гледат сеира, да видят как ще се сгромолясате с гръм и трясък, и ще им разчистите терена за следващите избори, за да са пак по-напред от ИТН. Чалгари с6aте и такива ще си останете и в политиката т.е. ПОПУЛИСТИ.
37.
Соня
10.04.2021 18:54:02
11
32
Тошкото Африкански колкото грозен и нагъл - толкова прост! Наистина е нереален резултатът ви - за вас гласуваха чалга-феновете ви, а не осъзнати избиратели. Процентът ви е въздушен балон, който оттук насетне само ще спихва. Чалгари бяхте, такива и ще си останете!
36.
Ха ха
10.04.2021 18:51:20
6
11
Ми той и Тиквон беше пожарникар после пазвантин, мутра никога не бил страхливеца...В страна на Алиса всичко е обърнато на обратно....
Шефа винаги е страхлив мързеливец, курвар, лъжец , нагаждач и добър изпълнител иначе не става за шеф ...на територията горните качества са задължителни по дефолт
35.
Бойко Борисов
10.04.2021 18:49:02
25
13
Ей, тулупи, знаете ли колко ми дреме, че ме нареждате по форумите,а?
За 11 години, заедно с Доган и Пеевски, откраднахме няколко милиарда, изгонихме децата ви в чужбина, избихме родители ви, като съсипахме здравната система, подчинихме всички медии и бизнеси да служат само на нас!
Пък нека аз съм простият!
И не ми пука за кого ще гласувате на изборите, защото пак ще си купя половин милион роми за избиратели и няколкостотин хиляди държавни служители! НЕ МИ ДРЕМЕ КАКВО МИСЛИТЕ!
34.
Муахахаха
10.04.2021 18:38:51
12
14
Чалгари и турци вън ,може да носите на Славчо клоуна Чалгата пидала айрян или бело че се е нашмъркал и не знае къде се намира, . Като ебаните задници протестърите яжте атрибута на Славун щял да си го татуирам и да плющи избирателите си
33.
хахахаха
10.04.2021 18:38:38
9
8
Флагман пак са включили шашмата с гласуването на читателите - ако не им изнася, т.е. одобряваш коментар против ББ, веднага дига и обратния вот, а ако си за ББ - остава същия! А бе флагман, а бе Лисицов, докога с шашмите, бе? Явно мнооого ви боли и мнооого ви е яд! И сега, като отпаднете от хранилката какво ще правите, а?
32.
хахахаха
10.04.2021 18:37:43
8
11
Флагман пак са включили шашмата с гласуването на читателите - ако не им изнася, т.е. одобряваш коментар против ББ, веднага дига и обратния вот, а ако си за ББ - остава същия! А бе флагман, а бе Лисицов, докога с шашмите, бе? Явно мнооого ви боли и мнооого ви е яд! И сега, като отпаднете от хранолката какво ще правите, а?
31.
Ханс
10.04.2021 18:35:46
13
14
До №28, нещо за акциза за цигарите вашия вожд с Жипката да каже?
Не може кутия цигари за левче да я продавате за шест лева и да няма пари в Здравната Каса?
Къде са парите, калинка гербва?
30.
Бургас
10.04.2021 18:34:22
14
21
Смяна на караула
охраната на Живков не успя да ни оправи
Идва ред на шоумен,
то досега също шоуто беше пълно
Управляват ни комици
то не бяха^^^:
1.Мишо бирата
2.Кум гейт
3.Суджуци
4.Къща в Барса
5.Чекмеджета
6. Къщи за гости
7.Унищожените животни
8.Най ниски доходи в Европа
9. Източване на европейски средства
10.Лоша инфраструктура
11. Корупция
12.Свобода на словото
13. Лоша здравна система
и още десетки провали
Управлението е белязано с некадърност.
29.
възмутен теляк
10.04.2021 18:32:28
6
27
Още сте чалгари, не съм казал долни и не съм ви се кълнял в любов. Айде по-сериозно вече, стига с това разсейване на вниманието.
28.
ГЕРБ трол
10.04.2021 18:30:25
16
24
Мръсни чалгари! Толкова сте прости, само знаете да плюете по Бойко Борисов! Това ли е заслужил той? Дето ви оправи пътищата и ви би ваксини да не умрете! Една стотинка не е откраднал, въпреки че оня тъпак фатмака му беше пратил дрон да му снима спалнята!
Години наред Борисов и Пеевски се мъчат да изравят тази страна на крака и то го правят напълно безвъзмездно! Не за пари, а за ваше добро!
27.
Гошко
10.04.2021 18:28:58
27
22
Моля всички избиратели на ПРОСТАТА ТИКВА да ходят да си разнасят лимонадата по капаните. На другите избори ще ги викнат пак да гласуват за най- големият селяндур в политиката за всички времена!!! Айде марш, че се начетох на инфантилни простотии!
26.
Иван
10.04.2021 18:25:00
13
31
Вие сте ,.. Чалгари !!!
Едва ли ще бъдете друго !
Смешковци .
25.
Динко
10.04.2021 18:23:24
13
30
Още сте и винаги ще сте,долни чалгари!
24.
?????
10.04.2021 18:20:04
11
31
А Славчу мишлето в коя дупка се скри и как е с крачето за един пидал питам?
Корни седесарката после другарката Нончева колко е обича народа за едни червени куртизанки траверси питам?
Христю тъпото дето иска да лапа от баницата на Доги чалмата, защо не отиде утре да щормува сарая за едни пидали протестъри питам?
Маямата ще носи ли чантата на Славун клоуна или ще му лапа микрофона?
Турци вън има ли има ли такава държава в която незаконна партия ДПС да участват в изборите?
23.
даа
10.04.2021 18:09:01
4
10
Много им е на тези подлоги............
22.
мислещ
10.04.2021 18:01:55
18
16
Aбе, верно, Бойко Борисов кой ще го пази сега от народната "любов"?
Нали вече пазвантите от НСО не трябва да го охраняват? Поне може с Пеевски да ползват отстъпка и да си наемат обща охрана!
21.
един нормален
10.04.2021 17:55:16
28
37
Не знам дали гласуващите за Слави са чалгари, не е доказано!
Но категорично е доказано, че ГЕРБ и ДПС печелят във ВСИЧКИ цигански секции в страната! ВЪВ ВСИЧКИТЕ!
Това означава ли, че ГЕРБ е партия на циганите в България?
20.
Хора Бдете !
10.04.2021 17:55:12
23
13
Опозиционните партии да преглътнат своето его и да се обединят в името
на изолирането на ГЕРБ и ДПС от властта. Анти-ГЕРБ вотът е заслуга най-вече на самите ГЕРБ.
Борисов е уплашен, че може да изгуби властта и идващите с нея облаги и
защити, което да го постави в пряка опасност от забрава, затвор или дори по-лошо...
Затова сега той се опитва под всякакъв начин да подхлъзне опозиционните партии.
19.
БачоКиро
10.04.2021 17:49:56
20
51
И днес продължавате да сте такива-чалгари.
Това,че сте подмамили една голяма група лумпени да гласуват за вас,не значи,че сте титани на мисълта.
18.
Ханс
10.04.2021 17:44:41
4
49
Ако Слави има топки ще ликвидира помашката партия ДПС, защото Тиквата обеща но нищо не направи.
ДПС краде здраво от земеделие и всичко което Доган и Пеевски могат да завлекат.
За Данчо Ментата няма коментар, застрои центъра на Бургас с крадени пари!!!
17.
ГЕРБ трол
10.04.2021 17:37:36
49
33
Гласувайте за Борисов на новите избори!
Слави Трифонов и Румен Радев са долни боклуци, които не могат да се сравняват с Борисов нито като интелект, нито като честност!
Да живее спасителя Бойко Борисов, строителят на нова България!
16.
Бойко с теб сме !
10.04.2021 17:35:16
27
12
https://youtu.be/iTkUfp4qmjw ето го вашия избор който ще оправи България Боко беше тиква и не можеше да говори а този един образован
15.
e
10.04.2021 17:33:32
16
72
Славчо и сценаристите ти са толково умни колкото теб, ГЕРБ казаха че ще дадат депутати за кворум не за управление и не са ви са се обяснявали в любов, Пък и другите партии ще ви подкрепят за да създадете правителство и да почнете да оправяте държавата, Нали затова се борихте, Само че народа не иска да работите само по точките от референдума а има здравна криза бедстваща икономика социална политика които са спешни за решаване, С такива ала бала за референдума ще заблуждавате само тези дето гласуваха за вас и не знаят какво искат,
14.
ГЕРБ трол
10.04.2021 17:32:33
46
25
Бойко Борисов е единствения честен политик!
Всички от партията на Слави са крадци и изнасилвачи!
Само хора като Бойко Борисов, Дилян Пеевски, Цвета Караянчева и Данаил Кирилов могат да изведат страната от кризата, в която я завлякоха комунистите!
13.
Добре де
10.04.2021 17:30:37
31
33
Викате чалгар на Слави.Такъв е,факт!Ама от Тиквата,патериците му,малоумните му калинки на всички позиции,които само ни излагат по целия свят не са ли по-голяма чалга?
12.
ГЕРБ трол
10.04.2021 17:28:35
45
31
Слави не става за ръководител на държавата!
Тази работа може да я свърши само Бойко Борисов!
На изборите след няколко месеца искам да гласувате за Бойко, за да може да се върне на бял кон и да управлява държавата както сега- от джипката!
11.
Бат Бойко
10.04.2021 17:23:06
15
40
Тошко Африкански 25 години лапа на Слави,Сега ще лапа и на мене .
10.
Крокодили Бургас
10.04.2021 17:23:01
12
26
Тирана повален, ама ние ще се ослушаме,че виж пръднал и ни издухал.
9.
Иван Иванов
10.04.2021 17:22:59
9
28
Кукловодите изоставят измореният компрометиран кон Борисов.Имаме нов фаворит.Ще се опитат да превърнат патерицата в основен носител.Действат според ситуацията.
8.
Титаните на мисълта,
10.04.2021 17:22:28
12
55
освен да обличат мъже, като жени, друго не са измислили. Големите , холивудски сценаристи...Рунгел.
7.
Ха-ха ха
10.04.2021 17:21:18
5
31
Ех, Тони! Гледаш много криминалета!
6.
Мишо
10.04.2021 17:19:29
5
35
Току що съобщиха,че Слави е с Ковид 19.
Аз не го вярвам това,а вие?
5.
минаващ
10.04.2021 17:16:14
8
36
Другите партии подкрепят партия 7/8 ,щото батака е пълен и хората на слави да носят отговорност.
4.
тони
10.04.2021 17:13:52
38
54
Двете прасета- Борисов и Пеевски трябва да бъдат преследвани и вкарани в затвора!
За това са гласували хората за вас, това трябва и да направите!
И действайте бързо, защото Пеевски вече разпродава панически каквото има и до няколко дни ще напусне България! Не позволявайте да избяга и Борисов!
3.
Гражданин
10.04.2021 17:13:12
21
67
Тошко Йорданов изключително грозен мъж!!! Леко смахнат забрави как псува като каруцар в ефир
2.
И журналистиката ни на дъното
10.04.2021 17:12:07
5
37
Лисицов, как реши да се наречеш автор на статия, в която всичко е стенографирано от предаването по 7/8, а снимката е от Фейсбук?
Ами поне малко да беше анализирал ситуацията
1.
Hahaha
10.04.2021 17:11:46
27
59
Пффф повярваха си и тез
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори