Рецепта за най-вкусния омлет с гъби, спанак и ементал
Чудесна идея за закуска или обяд
Продукти:
2 яйца
1 супена лъжица прясно мляко
Сол и черен пипер на вкус
1 малко кубче масло
1 шепа пресен спанак
4 супени лъжици гъби, нарязани
4 супени лъжици настърган ементал
Приготвяне:
Разбийте яйцата с млякото. Овкусете със сол и пипер. Излейте ги в нагорещен тиган на средна температура. Изчакайте 30-40 секунди. Добавете и гъбите, сиренето ементал и спанака. След 2 минути обърнете омлета от другата страна много внимателно. Печете за още 2 минути.
Внимание! Ураганен вятър до 100 км/ч връхлита България
Нотариалната камара настоява: Завещанията да се обявяват публично пред наследници
Истината за евробанкнотите, която повечето хора не знаят
ЦСКА със солиден трансфер, привлече национал
40 см сняг оставиха хижи и туристически бази в Осогово без ток
Какво се слага на трапезата за Стефановден
Шалке иска да купи български защитник от Партизан
Мъж уби жена си след спор за дистанционното на телевизора
17-годишен загина при тежка катастрофа в Сливенско
МВР предупреждава: Фалшиви „помощници“ за евро дебнат
ЦСКА изненадващо привлече Макс
Корупционен скандал в Украйна, депутати от „Слуга на народа“ разследвани от НАБУ
