×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Напрежението ескалира! В РИК Ямбол стигнаха до бой, подаден е сигнал за заплаха за убийство


Напрежението ескалира! В РИК Ямбол стигнаха до бой, подаден е сигнал за заплаха за убийство
Зам.-председателят на РИК Иван Кърцъков е пуснал сигнал в прокуратурата
08 Април 2021, Четвъртък, 10:48 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Драгомир Димитров от ГЕРБ сграбчил Станимир Кескинов от БСП, налетял и на Иван Кърцъков от Обединени патриоти, твърдят пострадалите

 

Напрежението в Районната избирателна комисия (РИК) в Ямбол достигна връхната си точка, научи Флагман.бг. Около 16 часа вчера се е стигнало до бой, извикана е полиция да усмирява членовете на РИК, а впоследствие е подаден сигнал в прокуратурата заради отправена заплаха за убийство.

Зам.-председателят на РИК от квотата на НФСБ Иван Кърцъков, който е с добър опит в местната власт и познато име в Ямбол, е сигнализирал полицията за инцидента, а впоследствие е написал жалба и до прокуратурата срещу Драгомир Димитров от ГЕРБ.

„Случи се нещо, което е недопустимо за институция, каквато трябва да е Районната избирателна комисия. Вчера колегата от БСП Станимир Кескинов ми се обади около 15:30 часа, за да ме уведоми, че председателят на РИК Екатерина Янева (ГЕРБ) е започнала архивиране и унищожаване на документацията на Комисията. Отзовах се веднага, предупредих я, че ще подадем сигнал в прокуратурата и това, което прави е недопустимо. След обаждане от незнайно кого започнаха един по един да пристигат и други членове на комисията. Един от тях бе Драгомир Минков Димитров от ГЕРБ, който още с влизането си изкрещя:“Кои сме ние и кой щял да изпраща сигнали към прокуратурата“. Веднага се засили към колегата Станимир Кескинов, хвана го за ревера и започна да тресе. Аз се намесих, заставайки между тях. Тогава той хвана и мен за якето, продължи да ме тресе и крещи по същия начин. Намесиха се и други колеги. Напрежението ескалира и се обадих на телефон 112“, твърди пред Флагман.бг Иван Кърцъков.

По думите му след пристигането на униформените своенравните действия на колегата му Драгомир Димитров не спрял и директно му казал, че „щял да измете залата с него“.

„За щастие полицейските служители от РУ Ямбол реагираха веднага на тази заплаха и го предупредиха, че ме заплашва със саморазправа в присъствието на органите на реда. Той обаче не спря. Малко по-късно, след като полицаите се отдалечиха в прав текст ми каза, че „нямало да ми се размине“. Не знам кое му дава кураж, за да не спре да ме заплашва,, дали има огнестрелно оръжие, включително и ловно, но от действията му към мен ме карат да изпитват страх за живота си. Заради това подадох сигнал до прокуратурата“, допълни Кърцъков.

"Нищо не се е случило. Не знам какво си измислят. Просто си говорихме на по-висок тон. Не съм отправял такива работи. Никакво напрежение не е имало, колегата от БСП ме хвана за ръцете и аз го изблъсках. Исках да отворя кашон, а той каза, че трябвало да дойде прокурор да го види. А г-н Кърцъков не съм му казвал нищо", твърдеше от своя страна Драгомир Димитров.

В 11:00 часа днес РИК Ямбол заседава извънредно. Дали отново напрежението няма да ескалира – предстои да разберем.


В категории: Ямбол


11
Коментара по темата
11.
Ако
11.04.2021 06:28:33
0
0
Драгомир Димитров беше хванал кескинов за циците и го беше опънал ,а после да еякулира върху кърцъков щяха да бъдат начесани по примера на вождовете им евигейнин и яне янев и да му направят погача ,а не да реват от него.
10.
Да
08.04.2021 13:31:16
2
15
Той Борисов разреши по мутрински "20-30 млади и яки момчета като чакали да гонят опонентите му" . Тепърва изнервените загубили властта ГЕРБ ще се саморазправят. Не трябва да помиришат власт вече.
9.
Ганев
08.04.2021 12:43:22
2
10
Дайте да му видим ямболската селска мусура на тоя Димитров??
8.
До номер 1 :D
08.04.2021 11:46:14
7
3
Неграмотен чекиджия! Научи правописа!
7.
ХАХА ФЛАГМАН
08.04.2021 11:24:57
2
5
БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ """ПРОПАГАНДАТА "ВИ НЯМА ДА ОСТАНЕ НЕЗАБЕЛЯЗАНА ЗА НОВАТА ВЛАСТ !!!!!!!!!!!!ВЕРОЯТНО ЩЕ БЪДЕТЕ""ВЪЗНАГРАДЕНИ ""ПОДОБАВАЩО !!!!!!!!!!АЗ ЛИЧНО КОЛЕКЦИОНИРАМ ""ПЛЮВНИТЕ"" ВИ !!!!!!!!!!!!!
6.
Yyyy
08.04.2021 11:21:40
0
5
Ривиера или ревера?
5.
ХАХА ФЛАГМАН
08.04.2021 11:20:16
2
10
ВСИЧКИТЕ ВИ СТАТИИ СА ""ПЛЮВНИ ""С ЦЕЛ ПРОПАГАНДА ЗА ГРОБАРИТЕ ЗА ВТВЪРДЯВАНЕ НА ЕЛЕКТОРАТА ИМ ПРИ НОВИ ИЗБОРИ ХАХА ДА АМА НЕ!!!!!!!!!!ПРЕДИ ТЯХ ЩЕ СЕ МИНЕ ПРЕЗ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ДА ГИ ПОДГОТВИ ТАКА ЧЕ """НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ""–КАКТО ПИШЕ НА АРКАТА НА ВСЯКО ГРОБИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!
4.
българин
08.04.2021 11:18:44
6
17
Браво на тези достойни,морални членове на РИК в Ямбол,Ст.Кескинов и Ив.Кърцъков,които са успели да осуетят унищожаването на архива на РИК в този град!! !ГЕРБ си отиват и те бързат да прикрият престъпленията си по време на изборите!Сигурно и в другите градове в РИК тече подобна престъпна акция по запояед на престъпният им лидер б.б !
3.
Мутри вън
08.04.2021 11:15:40
6
19
Мутри на пашата и каратиста пребиха гербаджиски кмет заради слаби резултати в каварна, така че явно гербаджиите са озлобени и насрани.
2.
ЩО СКРИХТЕ СТАТИЯТА ??????????????????????
08.04.2021 11:10:56
2
7
"""Труп пред сградата на община Бургас ""ЩО БЕ ТРОЛ МАДУРАТУРА ???????????НЕ ЩО НЕУДОБНО ЗА ТЕБ ЛИ ИМА ???????????МИ НЕКА ГРАЖДАНИТЕ ДА ВИДЯТ ИСТИНАТА КАК СЕ ГАВРИШ !!!!!!!!!!
1.
:D
08.04.2021 11:08:46
4
27
Това нито ще е първия такъв случай нито последният.Представителите на Герб в цялата страна са изключително изплашени както за работат си така и за сметката която ще им бъде потърсена.Става въпрос за оцеляване все пак,ножа е опрял до кокъла и на никой не му се лежи в затвора особенно когато знаят какви са ги вършили и че тяхното слънце ББ пет пари не дава за тях и ще гледа да спаси своята кожа.Нека хората не се подават на заплахи и на страха.Повярвайте ми тези които заплашват ги е страх много повече от вас !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори