×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: Ако Трифонов не направи правителство, да свикаме Велико Народно събрание


Борисов: Ако Трифонов не направи правителство, да свикаме Велико Народно събрание
Ако не направят правителство, това означава, че искат да хвърлят държавата в хаос и не са способни да управляват, обяви лидерът на ГЕРБ за опонентите си
07 Април 2021, Сряда, 09:50 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

ГЕРБ щели да предложат кабинет, въпреки че нямат подкрепа

"Първо да започнем с честита победа, защото като гледам изказванията на нашите опоненти, всичките искат да омаловажат безспорния успех, който всички вие постигнахте". Това каза премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на министрите на правителственото заседание днес. 

Според предварителния анонс то трябваше да е по видеовръзка. Оказа се, обаче, че заседанието е присъствено, но без да са поканени журналисти. Вместо това от правителствения пресцентър изпратиха видео от изказването на Борисов. 

Той изрази съжаление, че "Обединени патриоти" се разединили и затова са останали извън парламента.

Борисов обясни и че са си изпълнили всички обещания. 

"Затова ние с нашия опит, експертиза и, повтарям, с 10% пред следващия - убедителна победа, сме длъжни заради нашите избиратели да предложим вариант за управление. Виждам огромна безотговорност от другите политически партии. И дори някои стигат до там, че след като похарчихме 150-160 милиона и завчера, дето се вика, свършиха изборите, изпитват неудовлетворено желание за още, нови избори. Ние с удоволствие ще се явим и на такива", обяви лидерът на ГЕРБ.

Той обаче попита какъв ще е ефектът от това.

И си отговори: "Ефектът е, че освен парите и времето, които ще се загубят, в момента Европа работи по плановете за възстановяване след пандемията (пандемията не е отшумяла), а ние, като парламентарна република, ни трябва работещ парламент. Да приемем тези, които казват предсрочни избори, нови избори - резултатите им, дори сложете повече проценти, или по-малко, не е сигурно как ще се развият нещата, щото хората тогава, особено бизнесът, особено работещите хора, които в огромната си част гласуваха за нас, ще видят тяхната безотговорност и страх. Защото е много удобно и лесно е да критикуваш и да намираш кусури. Ето сега, анти-ГЕРБ, анти-СДС, анти-Патриотичен фронт политически партии имат прекрасна възможност с много стабилно мнозинство - не им трябват нови избори, те в момента имат предостатъчно да направят 200 гласа. Ако не го направят, това означава, че те искат да хвърлят държавата в хаос. Искат да показват, че не са способни да управляват. И това, мили колеги, наши опоненти, ще ви се върне в обратен знак на изборите. Защото хората, които са казали "искаме промяна, искаме да са други, искаме да видим други как се справят", в момента са ви дали тази прекрасна възможност. Направете го!"

"Ние като политически субекти - хората, които управлявахме четири години, дадохме възможно най-добър резултат. Пета поредна парламентарна победа", подчерта Бойко Борисов. "И понеже тези са много гласовити, не можем да се зарадваме, че сме ги победили. Не с един, не са два, с десет процента. Тяхната игра най-вероятно ще бъде да предизвикат още хаос. Дето се вика, ние носехме отговорност до изборите. Оттук нататък с над половин милион избиратели колегата-политик Слави Трифонов трябва да излезе да си поеме отговорност. Дали е първи или втори - в случая няма никакво значение. Ние ще предложим (правителство - б.а.), те няма да го изберат и ще дойде той наред. Затова най-колегиално го моля да започнат да си правят състава на правителството, мнозинството, кой ще е председател на парламента, на комисиите, министри, зам.-министри, областни управители. Това е много тежка, сложна задача и изисква определено време. Така че, да не дезертират, да не се оправдават, че не им достигат гласове. Нещо повече - ако толкова им е нужно за нещо, съм готов да имам десет дежурни депутати, които да ги подкрепят. За мен е важно да има стабилно управление в държавата."

Борисов искал бизнесът да е спокоен, а това можело да стане само при работещи правителство и парламент. 

"Аз ясно съм казал, изкарвам си мандата... Партията се представи прекрасно. След толкова години управление! Ние отново сме първа политическа сила. Партиите, които бяха в опозиция, не само, че не вдигнаха, те се сринаха", отсече Бойко Борисов. 

Той припомни, че на първите парламентарни избори, в които е участвала ГЕРБ, тя е получила 1,6 млн. гласа, а сега партията на Слави Трифонов е с около 500 хиляди. 

Ако не се състави кабинет, другият вариант е да се свика Велико Народно събрание (ВНС), обясни министър-председателят. Новите избори не били решение. 

"Ето ви решение - нали всички говорехте за Велико Народно събрание, мажоритарни избори! Събира са това събрание сега, гласуваме свикване на ВНС; нека президентът Радев - неговият проект за конституция, не нашият, неговият проект да внесе, това събрание да го реши, свикваме ВНС, решаваме всички проблеми - защото там половината са мажоритарни гласове и започваме на чисто. Ето това са варианти, които политиците би трябвало да разгледат. А не да се чудят как и къде... да, много и лесно и хубаво е да протестираш, но някой трябва да работи. Сега е техният ред", заяви Бойко Борисов. 

Той повтори, че заради своите избиратели ГЕРБ са длъжни да предложат вариант. 

"От заявките, които чувам - надали ще стане. Но след това те да се съберат и да си направят правителство. И тогава хората ще поставят на везната само след няколко месеца - ГЕРБ, Борисов, вие, ние. Само след няколко месеца. Това сме го гледали при Орешарски и ще го гледаме по-лош вариант. Нека съм лош пророк, нека да е обратното! Може пък да се стегнат и да направят нещо добро. Пожелавам им успех. За мен е важно България да има стабилно управление. В чии ръце - народът определя", добави премиерът. 

ГЕРБ е първа политическа сила, повтори той.

"И ако погледнем отзад напред - ГЕРБ е най-малко нехаресваната партия. Седемдесет и няколко процента не я харесват. Но пък Мая Манолова 96% не я харесват. Христо Иванов 90% не го харесват. Е, можеш ли с 96% нехаресване и негласували за теб, да кажеш аз ще съм омбудсманът", попита Бойко Борисов. 

Това явно е в отговор на Манолова, която вчера заяви, че на формацията й "Изправи се! Мутри вън" народът й отредил да е парламентарният омбудсман. 

"Управлявайте, за да видите как е, лесно ли е", призова Борисов. "И като не искат, да направим ВНС. ГЕРБ може да изчезне тогава. Айде да го направиме, да видиме! Нали искахте всички ВНС? Мажоритарен вот - айде! Ето, това е прекрасен повод!"

По думите на Борисов, тогава би имало смисъл да се правят нови избори. Иначе щяло да е същото. 

 




Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
72
Коментара по темата
72.
Бойко и Слави две слънца за една държава са много
09.04.2021 16:04:32
0
1
Май някой не е разбрал, че има само 75 депутата, а за ВНС трябват 160! Само дето тези, дето подкрепят идеята му за ВНС нито щи влязат в това ВНС, нито в следващото Обикновено НС!
71.
Ганьо
08.04.2021 19:48:55
0
0
Мълчанието на агнетата.....всички партии и коалицийки си плюха в устите и никой не повдига въпроса за партийната субсидия. А тя е 100 000 000 за 4 години за всички папкащи народна пара.Само гробарите за година ще приберат 6.7 милиона лева. Честито Ганьо умно ли гледаш?
70.
ХХ
08.04.2021 15:29:25
1
1
много му се иска на борисов да си изпълни обещанието към брюксел и приеме Истанбулската конвенция.
69.
Велико Велико, колко да е велико с една шепа безсл
08.04.2021 06:08:41
0
3
Известно е, че когато думите губят смисъла си, хората губят свободата си. Именно това стана в началото на най-новите времена в България – в обществения дискурс беше насилствено и злонамерено имплантиран един термин без смисъл, една дума без значение: „преход“. Безсмислицата, скрита в тази дума-паразит, излезе оттам и обгърна с мрака си цялото общество.
Три десетилетия бяха необходими на българите, за да успеят да осъзнаят, че „преходът“ всъщност е равносилен и равнозначен на една национална катастрофа – катастрофа, обхващаща едновременно както живота на обществото, така и неговите дълбинни обяснителни механизми. След три десетилетия преход българите се намериха в разрушено битие и с разрушено съзнание, т.е. с разрушена способност за разбиране.
Значението на публикуваните тук разговори е останало в миналото, там, където те са се състояли. Смисълът им обаче е извънвременен – като свидетелство на непрекъсващите усилия за разбирането на света и на нас самите в него. Докато има стремеж за разбиране и саморазбиране, нищо не е окончателно изгубено: социалният свят си остава обитаем, макар и непоносим, и действителността, макар и запълнена както казва Шекспир с „вой и скърцане на зъби“, винаги съдържа и една последна надежда.
Изход от кризисната ситуация и спасение от наближаващия авторитарен спазъм са изборите. Днес основният обществен проблем обаче е, че в България предстои преразпределение на собственост чрез власт – т.нар. приватизация, а не преразпределение на власт чрез собственост, т.е. избори. В този смисъл силите на статуквото разглеждат (съвсем основателно) властта си не просто като основание и легитимация за управление, колкото като основен структуроопределящ фактор в цялата икономическа, политическа и културна сфера с дългосрочно стратегическо значение и обхват. Това означава, че статуквото прави опит да се увековечи, като залогът е максимален – една политическа победа този път на дадена сила ще определя политическия и стопанския „ландшафт“ поне две десетилетия без връзка с всички следващи избори. Всички сме свидетели как вече пета година една реваншистка и реставраторска шайка се опитва да предаде националния суверенитет на всеки, който ѝ обещава външна подкрепа. Стига са ни залъгвали, че вървим към Европа, когато и за слепеца е ясно, че външнополитическата ориентация, която ни натрапиха, всъщност води към Турция.
68.
ХХ
07.04.2021 18:12:40
0
1
И да приемаме Истанбулската конвенция йее
67.
DejaVu
07.04.2021 17:49:01
0
3
25.02.2013г.
Борисов: БСП и ДПС да съставят правителство, давам им 20 депутати.
66.
СПОКОЙНО БЕ МАФИОТИ
07.04.2021 16:56:26
1
3
КАПО ДИ ТУТЕ КАПИ Е ВЕЧЕ г–н НИКОЙ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗА ДА КАЗВА КОЙ И КАК ЩЕ КАРА ВЛАКА ХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!САМО ПУСКА ""ИНТРИГИ"" ЗА ДЕБИЛИТЕ А ВИЕ ФЛАГМАН КАТО ВЕРНИ ПОДЛОГИ МУ ОПОВЕСТЯВАТЕ ПОВЪРНИТЕ МУ ХАХА!!!!!!!!!!СПОКО ПОБЕДИТЕЛИТЕ СИ ИМАТ КАНАЛИ ПО КОИТО ДА РЕШЪТ КОЕ Е НАЙ ДОБРЕ ЗА ДЪРЖАВАТА!!!!!!!!!!!!!!СПОРЕД МОЕТО СКРОМНО МНЕНИЕ ТОВА Е СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ НОВИ ПРАВИЛА И ИЗБОРНИ СТРУКТУЛРИ И КОЙТО Е ЗА БАЙ СТАВРИ ПРИ НЕГО ХАХА
65.
И сега
07.04.2021 16:24:05
3
2
за Велико народно събрание,
120 депутати ,1 лев субсидия за влезлите в парламента,
-над 3,5мил.гласували
Славчо ТИ си на ход.
бих добавил и Монархия а не Президентска република /доста пари се харчат по избори /
64.
Промяна в конституцията, президентска република
07.04.2021 15:00:19
4
3
Аз нямам нищо против да спрем да бъдем парламентарна република, а на вместо това да бъдем президентска такава. Този парламент в този му състав не върши работа . 240 хрантутника и широка неработеща администрация по министерствата...
63.
1
07.04.2021 14:12:11
2
4
Ще го вземат на есен след като има служебно правителство което да организира изборите и половината ви нагласен вот замине в кофата както на много от нас които гласувахме с номер 14
62.
SS waffen
07.04.2021 14:05:32
12
12
Борисов се бил криел,абе чалгари Славиту къде е Къде е Тошко Африкански? НЕ искате Борисов, направете си Чалгаря министър председател и си пейте.Ама не ви стиска ,пак Бойко ви е виновен.Затова ,че сте лузъри сигурно пак ББ ви е виновен.Ами взимате мандата и управлявате какво плачете.
61.
Ne moje
07.04.2021 14:04:49
4
5
Не може бандити да управкяват.И бойко и слави е дъщия.Има достатъчно млади и кадърни хора.Слави е първи приятел на автокрадците.Кой го фържа в тв толкова време? Да нее длучайно.Продава мартеници и сега и правителство да прави.Хайде махайте ги такива.Избори с обяви ърябва.Хора кандидати с обяви.И да работят за 1000 лева на месец.Нали са от народа
60.
do 54
07.04.2021 14:01:19
1
0
Да бе вярваш ли си те ви дават по 50-100 лв да гласувате кой ще ви дава пари за пътя и хотела да си играете на протестиращи 2 дена ще издържите ли?
59.
1
07.04.2021 13:58:48
0
0
Царя умря да живее царя :) Цар Киро визирам
58.
Ами сегааааа
07.04.2021 13:46:07
2
15
Гербаджийските тролове можело да не получат заработените пари. Кво ши праят сега!
57.
Нагъл
07.04.2021 13:35:21
7
21
Баси наглия лъжец! Пак върти и сучи други да са виновни. Много нагъл бащицата, много го е грижа за държавата. Видяхме те ве гад, колко милееш за бизнеса и страната си. Ми ти разсипа и бизнес и държава ве пъпеш! С твоите велики експерти стриптизьорки, к.урви,държанки откровенни тъпаци (като тебе). Айде в пандиза!!!
56.
До 49
07.04.2021 13:03:43
6
7
Кой имидж? Лъжа ли е ,че е фалирал чалгарски наркоман?
55.
Marinero
07.04.2021 13:02:14
5
18
Тук се напълни с гербаджийски чакали.
54.
26%= 800 000 хил. гласа
07.04.2021 12:54:10
9
6
Като дойдете ще ви изхвърлим с яйца и лайна протестъри както вие нарушавахте обществения ред ,сега ще ви се връща, вие ще се заврете в миши дупки ,необразованите да ходят да се учат да четат и познават цифрите, кой е победителят и кой има право да управлява!
53.
Дойде време разделно!
07.04.2021 12:48:13
7
16
Ще свикаш на баба си шортите. Кой ще ти позволи да свикваш Велико Народно Събрание? Не ти се иска да ставаш от масата, но ще ти се наложи. Обирайте си крушите и се махайте, народни иззедници такива! Дойде време разделно!
52.
Муахахаха
07.04.2021 12:43:05
11
5
Победител означава на да получите най -висок резултат на необразованите кауни уй се набива , ама като не могат да четат и не познават цифрите. Само знаят какво им пишат сценаристите или говорят в ушенцето друго не могат да правят.
Ходете да се образоват музикални кавали свирещи на флейта, кавал, кларинет, виола.
51.
До бойко
07.04.2021 12:36:59
7
13
Ти вече си 10дупка на кавала така че ъкъл недеи да даваш шматарок убит
50.
*********
07.04.2021 12:34:26
3
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
49.
korzaflagman
07.04.2021 12:32:39
5
18
В момента се води засилена кампания да се клевети, обижда, подкопава и осквернява имиджа му, гарантирано от Гроб. Озлобените чакали, от поредната куха "победа" са притиснати до стената и квичат на умряло. Инстинкта им за самосъхранение излиза всичката им жлъч и простащина.Кой е чалгаря? Класическия музикант с више от консерваторията? С екип всички от културната сфера, начетени и умни хора, автори, композитори. За некадърните некомпетентените тулупи, калинки, чиновници, купени пагони, баджанаци, баджаци и тн нещо ще кажете ли? Джурката Кирилоф или шизофреника Ангелоф са ви моделте за интелект, или елементарната лелка ПКП? По Бойково време простащината и чалгата станаха мейнстийм. И то каква чалга, най-долните циганско-тюркси хаус-гюбеци. Кой слуша сръбска чалга в джипката? За каква простащина говорим след като прост пожарникар/мутра ни управлява 12г,дето има изказа на олигофрен шизофреник и речник от 300 думи. Този дето живее в паралелна реалност къде той е кадърен и успял лидер експерт, той ли ми е стандарта за интелектуално, културно и морално извисен човек политик? Точно той и неговия модел олицетворява простащината на цялата нация, защото всяка нация има и лоши черти. Гроб действа като усилвател на най-лошото. Време е вече да ни управляват по-вещи и знаещи хора. Някой са писали книги, някой са композирали музкика, някои успешно ръководят огромен екип вече 30г.Нека си води шоуто а пък остави тези които смята за по-подходящи от себе си за политика да се занимават с парламента. Само разочаровани ще са герберските тролове, щото няма да има цирка който ни обещаваха и се заричаха. Е, ще си останем с 12г позор и пародия на управление. Gerb over!
48.
*********
07.04.2021 12:16:41
5
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
47.
До 23
07.04.2021 12:02:46
4
17
Рузвелт и Чърчил водят нациите си през Втората световна война и последващото пренареждане на света.
Кисинджър е геостратег от най-високо ниво и архитект на американската експанзивност и политика по сдържане на СССР.
Борисов е бандит-ченге, който след 10 години оставя държавата си като най-бедната и болна в Европа, докато няколко приближени нему кръга усвояват милиарди евро субсидии, създавайки конюктура пропита до дъното от корупция.
Има известни разлики между четиримата.
46.
Chepa
07.04.2021 12:00:16
19
10
Браво Бойко! Ти си
45.
Осъзнай се, Бойко!
07.04.2021 11:44:03
7
25
За каква победа говориш? Защо не споменаваш, че и СДС имат принос за резултата ти? Приеми поражението и се оттегли. Ти си напаст за България. Ти и твоите министри сте най-голямото недоразумение в историята на България. Достатъчно печалба натрупахте, че сте стигне и за правнуците Ви.
44.
истината
07.04.2021 11:41:39
12
30
Ако не могат да съставят правителство, следва Служебен кабинет, а не Велико народно събрание. Еееей голям хитрец е Бати ви Бойко, върти сучи, чуди се как да не изпадне от властта. Само за себе си мисли, не за българския народ. Милиони има да се усвояват, затова така се е вкопчил в "кокала" да не го изтърве.
43.
кйий
07.04.2021 11:34:21
3
21
До 41 Тиквата
Не се държи държавнически, ч като селски хиърец, който даже правилен български не умее да говори.
42.
истината
07.04.2021 11:31:59
2
13
Ами по неговата логика, Борисов пък НЕ го харесват 74% от гласувалите българи, а ако сложим и негласувалите ... Това какво означава, означава, че още не се е появил този, който мисли за българския народ!
41.
Тиквата
07.04.2021 11:19:47
32
17
Може да е всякакъв, но се държи държавнически. Ония с цветущият исказ да застанат по местата си и да действат по същество,искахте да свалите Тиквун от власт, направихте го. Айде сега работете за държавата и народът.
40.
Народът на Бг.
07.04.2021 11:18:09
7
37
Oх, милият Тoй, Крaдeцa и Прecтъпникa нa Бългaрия!
Изoбщo Нe милee зa Държaвaтa!
Изoбщo Нe милee зa Нaрoдa!
Плaчe дa Oткрaднe 5O_тe Милиaрдa, кoитo ce чaкaт oт EC.
Мутрa Прecтъпнa и Крaдливa!
39.
до 23
07.04.2021 11:14:31
5
15
Чърчил, Кисинджър, Рузвелт и ти предлагаш до тях да сложим Бойко Борисов(Бай Ганьо) така ли ? УНИКАЛНИТЕ 25 % !!! Уникални са да защото не са реални,нека да оправят изборния кодекс да изчистят мъртвите души, купения вот,манипулациите,фалшивите социологически проучвания и Мишо Константинов да изхвърчи от ЦИК като тапа от шампанско и тогава да видим колко ще са реалните процентите за герб. А и не само за тях... БСП и ДПС също са в кюпа и техните проценти също не са реални.И последно единствения човек който може дасе нареди до тези е Тодор Живков .
38.
Сталин
07.04.2021 11:12:28
30
8
До 27
Какъв Game over е станало за герб бе овча глава.26% СА ГИ ПОДКРЕПИЛИ.Сега ще видим Славчо и другите изгнили каква ще я надгробни и след 2 г. С камъни ще се идат.И ще дойдат Герб на бял кон с 40%
37.
Моряка
07.04.2021 11:11:21
32
14
Не обобщавайте за избирателите на Герб и СДС. Аз съм стар седесар и гласувах за тях,в случая за коалицията. Нито съм калинка нито държавен служител,работодателя ми е от чужбина.Глупаците сте вие че, повярвахте на чалгаджията............точка!
36.
Cobrata
07.04.2021 11:07:59
28
15
Ясна е че слави ,Мая Христо Иванов чеп за зеле не става от тях но ни поведоха да ги подкрепим.И какво могат и какво разбират .В листите им е пълно с чавноразвиващи с малки изключения.Айде да ги видим.Българите в чужбина са добре живеят си там а ние да му мислим.Не България избра слави и Христо Иванов а сиерджиите дезертьори.
35.
Страхил
07.04.2021 11:02:31
12
5
за всичко е виновен руската подлога Каракачанов, раздели патриотите по приказ и разпиля вота но 300 хиляди..
34.
гражданин
07.04.2021 11:00:05
11
4
На летните избори друга песен ще запеете. Големи експерти, голяма работа, хал хабер си нямат. Поживьом, увидим.
33.
мишо
07.04.2021 10:56:43
4
20
Бощата стана новия цар на циганите. Поведе ги последния момент в последния генералски щурм. Не те искат хората, които си плащат данъците или са останали безработни. Дано си напълнил чекмеджето достотъчно и си тренирал спринтово бягане иначе лошо. Ама много кила си натрупал и накъде ще бягаш не се знае.
32.
ЛОГОРЕЯТА ТИ
07.04.2021 10:54:47
0
10
ЗА ИМА НЯМА 30 40 МИНУТИ ОКОЛО ЗО КОМЕНТАРА ВЪТРЕШНОТО РАЗДВОЯВАНЕ/ сам си говориш ЧЕ И СЕ ОЦЕНЯВАШ ЧРЕЗ ВОТ!!!!!!!!!!!!!//////АБСОЛЮТЕН СИМПТОМ НА ШИЗОФРЕНИЯ ХАХАХА ВЕРОЯТНО СЕ ЧУВСТВАШ И ЩАСТЛИВ ЧЕ НЯКОЙ ТИ ЧЕТЕ ПЛЮВНИТЕ ХАХАХА!!!!!!!!!! ГЪЛТАЙ СИ ХАПОВЕТЕ !!!!!!!!!!
31.
Антон
07.04.2021 10:47:51
21
15
За това е прав Бат Бойко,след като всички са против всякакви варианти дори за експертен кабинет, да се събират чинно и да си правят правителство, защото едно е грачиш на гърба на някой как не става, съвсем друго е да поемеш отговорност за управлението на една държава. Това не е като пишеш патриотични песни и да удряш по най-болната тема хората и те да ти се доверяват. Сега е момента не да се говори как няма да се коалирам с този и онзи ами да кажеш като втора политическа сила аз искам мандата, това са ми експертите, това ми е програмата, защото най-опасно е държавата да бъде в режим свободно падане.
30.
ХАХА МЪДУРАТОРА
07.04.2021 10:43:54
1
7
САМ СИ ДРАЩИШ ВСИЧКИТЕ КОМЕНТАРИ !!!!!!!!!!!!ЧЕ И МЕ ИМИТИРАШ //с големите букви //хаха !!!!!!!!!!ЕДИН ЗА ГЕРБ ДРУГ СРЕЩУ САМ СИ ВОДИШ ДИАЛОЗИ И СЛАГАШ ВОТ ЗА И ПРОТИВ СЕБЕ СИ ХАХАХА !!!!!!!!!!!!ОПИТВАШ СЕ ДА НАПРАВИШ ХОРАТА НА ГЛУПАЦИ ЛИ???????????ТЕ СА НАЯСНО СА С ИЗМАМАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29.
ГЕРБ ИЗГРАЖДА НОВА БЪЛГАРИЯ
07.04.2021 10:39:03
35
14
Генерал Борисов и Генерал Мутафчийски спасиха България. След половин година ще търсите Бойко. Бойко е номер едно!
28.
ГЕРБ ИЗГРАЖДА НОВА БЪЛГАРИЯ
07.04.2021 10:36:46
42
18
Бойко Борисов е номер едно а Слави е селяк и чалгаджия!
Генерале, мачкай савецкиа агент Радев!
27.
ViP
07.04.2021 10:35:17
4
30
Настана Gerb Over време,всяко нещо с времето си,все някога..винаги всичко свършва,няма как,природа !
26.
Пипи Чорапчето
07.04.2021 10:33:50
9
38
Голяма победа, Буци;)
Добре, че ромовете от "Факултета" страстно те любят, че иначе и лидерската битка щеше да загубиш!
И така ли пак ще управляваш - с излъчване на "живо" от митканията ти насам-натам, без излишни въпроси от досадни журналисти?
Само с "послания"?;)
Е, айде - сега с послания излъчи правителство!
25.
Баце имал експертиза
07.04.2021 10:33:29
9
35
И каква експертиза имаш пък точно ти бре? За мен ти си най-некомпетентният политик в цялата нова история на България след 1878г
Като се махнеш от баницата, все ще се намерят експерти. Дано дойдат управляващи, които да не забравят народа си, както направи Борисов
24.
Xa Xa
07.04.2021 10:32:59
6
33
Изборите, дори и с харча за машини не струват повече от 100 милиона, в ново чекмедже ли ги напъха останалите. Разликата между 150 и 160 милиона за теб са джобни май, ей за туй нормалните ти казаха БАСТА, въпроса е ще можеш ли да си харчиш?
23.
Ст
07.04.2021 10:32:02
17
27
Чета едни изрази, които са достойни за любителите на турбофолка и асоциацията на водачите на каруци! Забавно е! Обаче, преди да се тупате в гърдите като Бай Ганьо в банята, първо се научете на етика и политическо говорене! После почетете нещо за велики политици, превели държавите си през преломни събития- Чърчил, Кисинджър, Рузвелт! С четене на менюта в кръчми не става! И накрая се научете на смятане: 800 000 е повече от 500 000! А в момент, когато светът е спрял, и си управляващ в момент когато хиляди са без работа, да получиш тези над 25% е уникално! Само предлагам, не че ще направите нещо от предложеното! За послеписа: не съм държавен чиновник, не получавам и 1 ст помощ от държавата, плащам си данъците които са сериозни и бизнеса ми работи! Не съм член на никоя партия и мога да мисля с това на раменете си! И имам много добра памет за събития от преди повече от 25 години, когато някои от.феновете на. шоумена са пълзели с памперси още! Бъдете здрави ви желая, това е най-важното!
22.
ГЕРБ ИЗГРАЖДА НОВА БЪЛГАРИЯ
07.04.2021 10:31:53
43
18
Слави е селяк и чалгаджия! Генерал Борисов е номер едно!
21.
:D
07.04.2021 10:30:06
7
37
Какво велико народно събрание какви 5 лв.Тези вафли сме ги яли вече преди полвин година и номера тогава мина(не без помоща на Марешки) успя да избута мандата.Най го е страх Борисов от служебен кабинет ! Че тогава Радев ще му каже : Падна ли ми ! Ама то в живота е така,губиш битки печелиш войната и се смееш оследен.
20.
Аз подкрепям Генерал Борисов
07.04.2021 10:29:42
36
13
Аз подкрепям доктор хонорис кауза инж ген-лейтенант Бойко Борисов - Министър-Председател на Република България и Лидер на ПП ГЕРБ. ПП ГЕРБ изгражда нова България!
19.
ГЕРБ ИЗГРАЖДА НОВА БЪЛГАРИЯ
07.04.2021 10:28:25
41
13
Генерал Борисов и Генерал Мутафчийски спасиха България!
18.
ВНС
07.04.2021 10:28:14
4
25
Няма как да стане. За велико събрание се иска 2/3 мнозинство т.е. пълен консенсус какво ще се променя и напрактика удължаване на мандата на Борисов за неопределен срок. Никой няма да се върже. Няма как да не можеш да направиш правителство, а пък да искаш да останеш да управляваш.
17.
????
07.04.2021 10:24:23
8
45
74 % са гласували против мутренското ти управление, вече не си фактор и в позиция да говориш и предлагаш каквото и да било. Замълчи и се скрий, даже не искаме ключовете на опърдяната ти жипка.
16.
Победа
07.04.2021 10:21:27
9
35
Голяма победа с обиране на вота от ромските махали
15.
До 13
07.04.2021 10:20:05
22
13
ИЗНУДВАНИЯ, АЗ СЪМ УЧИТЕЛ- НЯМАМ СПОМЕН НЯКОЙ ДА Е ДОШЪЛ ДА МЕ ИЗНУДВА! КОНКРЕТИЗИРАЙ ПОНЯТИЕТО ВСИЧКИ! ЗАЩОТО АЗ НЕ СЪМ ЧАСТ ОТ СТАДО!
14.
Доктора
07.04.2021 10:17:13
24
32
Много правилно, Слави Трифонов си избра това име за партията си "Има такъв народ" само, че пропусна, трябваше да пише "Има такъв овчи народ, че да ме избере" Всички в тази партия са аполитично настроени, като никой от тях не осъзнава, че това е партия еднодневка. Самия Слави Трифонов обиколи СДС, БСП, НДСВ и ГЕРБ то на концерти ли не им пя, то с тях ли не се снима във времето, а сега си направи и партия и е против всички. Виждате ли до къде сме стигнали, като нация не до дъното, а под дъното в долната земя. Дано утре да не се сети Хасан от Комлука и той да прави партия или леля Пена чистачката от улицата, че то тогава пак ще се гласува за "промяната". И като пусна шилото и погледна към небето, той Извика
- Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!
И пак се загледа подир каруцата.” Тъй рече Моканина
13.
ИЗНУДВАНЕ
07.04.2021 10:16:22
14
48
ВСИЧКИ ЧИНОВНИЦИ,МВР,УЧИТЕЛИ,ЦИГАНИ И Т.Н.БЯХА ИЗНУДВАНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ.ТОВА ЛИ VI Е ПОБЕДАТА.ТОВА ЛИ СА СВОБОДНИ ИЗБОРИ.
12.
Marinero
07.04.2021 10:15:13
3
29
Така както се очертава, ще минем през служебно правителство и нови избори на есен.
11.
jvnjnvi
07.04.2021 10:15:10
3
37
Борисов, до кога ще се криеш от журналистите и народа?
10.
Бат Бойко
07.04.2021 10:15:05
32
8
Пак ще ми го лапате чалгари.
9.
Българина
07.04.2021 10:14:48
1
3
https://www.facebook.com/yordan.bonchev.5/videos/5645518548806498

Шеговит анализ
8.
кйий
07.04.2021 10:11:42
6
54
Борисов от половин година бяга от журналисти като дявол от тамян. Да не вземат да му задават неудобни въпроси, на които така и не знае да отговори.
7.
От администрацията
07.04.2021 10:04:01
13
66
Не ги оставяйте да ни съкратят г-н борисов, ние освен паразити друго не можем да работим. Цял живот ще гласуваме за вас, Бог да ви поживи вожде наш. Амин.
6.
ДГД
07.04.2021 10:03:31
4
53
Бойко първо да си преброи дните като премиер, ахаха
5.
До 2
07.04.2021 10:02:23
6
55
Прави си,няма да говоря от името на мангалите и бавноразвиващите калинки,които хрантутим с парите си!
4.
Ставри
07.04.2021 10:00:25
13
48
Ами не е държавен паразит явно като теб. Истината боли к.рво на бойко
3.
Чекмедже войвода
07.04.2021 10:00:09
8
39
На мене не ми трябва власт.
2.
Бургазлия
07.04.2021 09:59:03
79
21
Браво Борисов ! До 1 кой си ти да говориш от името на тези които са гласували за него?!!!
1.
Ку-ку-ку-ку
07.04.2021 09:55:27
19
87
Никой не ще да те диша!Пък и патериците ти ги няма тъй че метла!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори