×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Как протече предизборната кампания на ПП „Има Такъв Народ“ в МИР 02 – Бургас


Как протече предизборната кампания на ПП „Има Такъв Народ“ в МИР 02 – Бургас
Кандидатите за народни представители проведоха множество срещи с граждани в офисите на ПП „ИТН“ в Бургас и региона, както и по улиците на красивия Бургас
02 Април 2021, Петък, 14:35 ч.

Предизборната кампания на ПП „ИТН“ премина при сериозен интерес от страна на гражданите и бизнеса в град Бургас и региона

ПП „Има Такъв Народ“ официално откри своята предизборна кампания в град Бургас на 14 март 2021 година, в присъствието на заместник председателя на партията г-н Тошко Йорданов и кандидатите за народни представители от МИР 02 - Бургас.

На събитието, организирано от областния координатор г-н Тодор Иванов и общинските координатори на партията за региона, присъстваха множество членове и симпатизанти на ПП „ИТН“.

Г-н Йорданов поздрави присъстващите и пожела успех на кандидатите за народни представители. „Наличието на млади и целеустремени хора в нашата партия е гаранция за промяна. Очакваме изключително силно представяне в Бургас и областта“.

Предизборната кампания на ПП „ИТН“ премина при сериозен интерес от страна на гражданите и бизнеса в град Бургас и региона.

Кандидатите за народни представители проведоха множество срещи с граждани в офисите на ПП „ИТН“ в Бургас и региона, както и по улиците на красивия Бургас.

Шатрата на ПП „ИТН“ на ул. „Алеко Богориди“ в близост до "Часовника" беше притегателен център за гражданите на Бургас, които живо се интересуваха от програмата и целите на партията. Кандидатите за народни представители имаха възможност да отговорят на многобройни въпроси и да изслушат разнообразни предложения от бургазлии. Цялостното настроение беше изключително позитивно и силното желание за промяна се усещаше в хладните пориви на бургаския вятър.

На 20.03.2021 гражданите на Бургас имаха възможност да се запознаят с г-ца Християна Тодорова - световен и европейски шампион по художествена гимнастика и медалист от Олимпиадата в Рио де Жанейро 2016 г, която е кандидат за народен представител в МИР 02 - Бургас. Дискусиите за проблемите в българския спорт бяха много интересни. Със своят заразителен ентусиазъм, г-ца Тодорова се превърна в олицетворение на надеждата за промяна.

В същият ден, г-н Ивайло Вълчев – заместник председател на ПП „ИТН“ и водач на листата в МИР 02 – Бургас, в компанията на г-н Димитър Гърдев - дипломат, експерт по международни отношения и международна сигурност и кандидат за народен представител в МИР 02 – Бургас, посетиха град Поморие по покана на общинския координатор г-н Найден Пулакев. Там те бяха посрещнати от множество граждани и представители на бизнеса. На срещата бяха дискутирани множество проблеми, с които се сблъскват местните предприемачи, както и стратегии за подобряване на бизнес средата и увеличаване на потока от туристи, който е основна движеща сила за икономическото развитие на региона.

На 21.03.2021 и 22.03.2021 г-н Ивайло Вълчев и г-н Димитър Гърдев проведоха множество срещи с граждани в офиса на ПП „ИТН“ в Бургас и пред шатрата на партията на ул. Богориди.

Хората споделяха своите очаквания и надежди, тема на разговорите бяха както разочарованието от тези, които са в управлението на страната през последните години, така и страха, който те се опитват да насаждат преди предстоящите избори.

На 23.03.2021 за срещи с гражданите на Бургас пристигна адвокат Александър Рашев - член на постоянната комисия по Правосъдие на ПП „ИТН“, член на Арбитражно-контролната комисия на ПП „ИТН“ и кандидат за народен представител в МИР 02 - Бургас. Той представи стратегията на ПП „ИТН“ за промяна в сектор Правосъдие. В разговорите с г-н Рашев бяха обсъдени също така различни стратегии и възможности за предотвратяване на изборни манипулации от страна на партиите от статуквото.

На 24 и 25 март в Бургас беше г-н Александър Марков, експерт по застраховане и кандидат за народен представител в МИР 02 – Бургас. Той отговори на въпроси свързани както с пробемите във финансовия сектор в България така и в сектор сигурност.

На 25.03.2021 в Бургас гост беше г-н Пламен Данаилов - член на постоянната комисия по Икономика и Финанси и кандидат за народен представител в МИР 25 - София. Гражданите имаха възможност да зададат множество въпроси свързани с проблеми свързани с контрабандата на горива и цигари в региона. Г-н Данаилов също така разясни елементи от програмата на ПП „ИТН“ свързани с въвеждането на семейно подоходно облагане. Обсъдени бяха и други промени в данъчната политика на страната, кото целят намаляване на данъчната тежест към семействата и работещите българи като първа стъпка в борбата срещу сериозната демографска криза, в която се намира България.

В същия ден, д-р Николай Драгнев - член на постоянната комисия по Здравеопазване, член на постоянната комисия по Селско стопанство и кандидат за народен представител в МИР 02 – Бургас, също се срещна с граждани, с които обсъди проблемите на земеделските производители от региона.

На 27.03.2021, кандидатите за народни представители г-н Ивайло Вълчев, г-н Димитър Гърдев, д-р Николай Драгнев, г-н Георги Султанов, и г-н Драгомир Костадинов, в компанията на областния координатор на ПП „ИТН“ г-н Тодор Иванов, общинския координатор за град Бургас, г-н Боян Хлебаров, и общинския координатор за гр. Карнобат г-н Живко Канев се срещнаха с граждани и симпатизанти в гр. Карнобат. На срещата присъстваха група местни учители, които споделиха с г-н Вълчев своите проблеми и обсъдиха потенциални програми и мерки за привличане и задържане на децата в училище.

По покана на общинските координатори за гр. Созопол - г-н Росен Костов, Царево – г-н Никола Янакиев и Приморско – г-н Венцислав Велков, на 28.03.2021, кандидатите за народни представители на ПП „ИТН“ за МИР 02 – Бургас, г-н Ивайло Вълчев, г-н Димитър Гърдев, д-р Николай Драгнев, г-н Георги Султанов, г-н Драгомир Костадинов и арх. Росица Петрова проведоха предизборни срещи с гражданите на Созопол, Царево и Приморско. При сериозен интерес от страна на гражданите на морските общини, кандидатите се запознаха с притесненията на местните жители за предстоящия туристически сезон свързани с COVID-19 кризата. Изказаха се също така опасения свързани с презастрояването по крайбрежието и различни инвестиционни проекти в защитени природни паркове. Кандидат-депутатите се запознаха с интересни предложения от местните хора свързани с потенциално удължаване на туристическия сезон чрез културни събития и фестивали, както и с по-рационално ополозтворяване на природните дадености на региона.

На 29.03.2021 г., към г-н Димитър Гърдев се присъединиха г-н Пламен Николов, член на постоянната комисия по Външна политика, член на постоянната комисия по Образование и кандидат за народен представител в МИР 02 – Бургас, и г-жа Павела Митова, експерт по международни отношения и разоръжаване и кандидат за народен представител в МИР 23 - София. Тримата проведоха множество срещи с граждани около шатрата на ПП „ИТН“ на ул. Богориди в Бургас.

На 1.04.2021 за финални въпроси по програмите на ПП „ИТН“ преди закриването на предизборната кампания на 2.04.2021 на разположение бяха кандидатите за народни представители г-н Ивайло Вълчев, г-н Димитър Гърдев, г-ца Християна Тодорова, д-р Николай Драгнев, г-н Георги Султанов, адв. Александър Рашев, г-н Драгомир Костадинов и арх. Росица Петрова.

На всички срещи кандидатите от ПП „Има такъв народ“ показаха, че поставят на първо място своята гражданска отговорност – в разговорите си те подчертаваха първо необходимостта от това да се гласува масово, независимо на какви идеи са привърженици хората. Никъде нямаше две менения по въпроса, че отказът от гласуване е равнозначен на това да оставиш важните решения в чужди ръце. Въпросите, които се поставяха по време на срещите, показаха, че бургазлии и хората от областта са мислещи  личности, с отношение и мнение по важните теми и че пропагандата на статуквото по никакъв начин не е променила преценката им за истинското лице на властта, не ги е накарала да забравят корупцията, хаоса и насаждането на страх.

А това, че в лицето на ПП „Има такъв народ“ хората виждат изразител на своите надежди за промяна, освен че даде допълнителна мотивация на кандидатите от бургаската листа, им показа, че са на прав път и те са готови да превърнат очакванията на гражданите в своя лична и обществена отговорност. И номер 29 в бюлетината, избран на 4, април е началото на целия този път.
България Всички новини
В кой сектор работната заплата е най-висока? В кой сектор работната заплата е най-висока? Средното брутно възнаграждение за цялата страна достига 1462 лв/месечно Лео Бианки разтърси мрежата с тези думи за внезапно починалия Миро от "Биг Брадър" Лео Бианки разтърси мрежата с тези думи за внезапно починалия Миро от "Биг Брадър" Бате, бате... липсваш ми и знай, че няма да те забравим..., написа готвачът Извънредна новина от НАП за новия ѝ шеф Румен Спецов Извънредна новина от НАП за новия ѝ шеф Румен Спецов Става въпрос за участието му в частна фирма Един цял град се е изнесъл на село през миналата година Един цял град се е изнесъл на село през миналата година 100 000 българи са се преместили в малки населени места Вземала ли е уволнената Десислава Трифонова 38 000 лева заплата и каква е ролята на Макрон Вземала ли е уволнената Десислава Трифонова 38 000 лева заплата и каква е ролята на Макрон Грозен фейк разпространява малоумни твърдение във ФБ, хиляди наивници се вързват Община Бургас с идея за пушачите на плажа - вземи пепелник под наем Община Бургас с идея за пушачите на плажа - вземи пепелник под наем Целта е да не се замърсява пясъкът с фасове Гледайте на живо! Бургас прайд VS Парада на хетеросексуалността Гледайте на живо! Бургас прайд VS Парада на хетеросексуалността В 16 часа започват протестите Людмил Киров остава треньор на Нефтохимик, отбора се готви за мача с Лудогорец Людмил Киров остава треньор на Нефтохимик, отбора се готви за мача с Лудогорец Капитанът Николай Костов  Даниел Георгиев няма да вземат участие в дербите заради контузия Кои са грешките, които водят до висок разход на масло Кои са грешките, които водят до висок разход на масло Те се забелязват и при старите, и при новите мотори Полицай смени гумата на бургазлийка, докато стотици я подминаваха Полицай смени гумата на бургазлийка, докато стотици я подминаваха Ако зоркото око на старши полицай Кирил Ватев не бе забелязало меката гума, можеше да се стигне до инцидент
Рекордни 611 000 ваксинации срещу Covid-19 в Испания за ден Рекордни 611 000 ваксинации срещу Covid-19 в Испания за ден Целта, поставена от правителството, е 70% от населението на Испания да бъде ваксинирано до края на лятото   Американците обявиха война на месото Американците обявиха война на месото Месните ресторанти трябва или да затворят бизнеса си или да променят напълно менюто Картина на Пикасо продадена на търг за над $100 млн. Картина на Пикасо продадена на търг за над $100 млн. Това е петата му творба, търгувана за 9-цифрена сума Колко струват вашите стари карти "Покемон" Колко струват вашите стари карти "Покемон" Спортните карти също се търгуват скъпо Гърция отвори за туристи, има опашка от коли на „Кулата” Гърция отвори за туристи, има опашка от коли на „Кулата” В южната ни съседка отпаднаха редица ограничения, наложени заради коронавируса Непознат се опита да проникне в имението на Бен Афлек Непознат се опита да проникне в имението на Бен Афлек Актьорът наскоро се завърна от романтична почивка в Монтата с бившата си годеница Дженифър Лопес Принц Хари в ново интервю: Животът ми бе смесица между Принц Хари в ново интервю: Животът ми бе смесица между В интервюто стана ясно, че Хари се отнася силно критично към начина, по който баща му принц Чарлз го е отгледал   Коронавирус в Индия: Дори адвокатите нямат какво да ядат: еднократна помощ от хранителни продукти за адвокати от Делхи Коронавирус в Индия: Дори адвокатите нямат какво да ядат: еднократна помощ от хранителни продукти за адвокати от Делхи Общо в Индия адвокате наброяват около два милиона, а средния им доход е от 500 до 750 щ.д. на месец   Шок в магазина, цените полетяха Шок в магазина, цените полетяха Зеленчуците също са безбожно скъпи   "Гардиън": Лондон гони българи незаконно "Гардиън": Лондон гони българи незаконно Има и други случаи, при които влизащите нарушават правилата (например забраната за граждани на ЕС да поемат неплатени стажове  
Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ ГЕРБ не прилича на НДСВ или на някои други партии еднодневки Виц на деня Виц на деня - Защо се разведохте?
- По здравословни причини.
- В смисъл?
- Като го видя и ми призляваше.
Виц на деня Виц на деня Циганка в предродилна зала.
- Ти с контракции ли дойде при нас?
- Не бе докторе, с такси!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Май е такъв един месец, в който да идеш на плаж е още рано, а да започнеш диета е вече късно...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори