×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жечо Станков посочи как Бургас да излезе икономически от COVID кризата: Трябва да сме сред първите, инвестирали в бъдещето!


Жечо Станков посочи как Бургас да излезе икономически от COVID кризата: Трябва да сме сред първите, инвестирали в бъдещето!
Когато мерките отпаднат, голямото състезание за развитие ще продължи. Искаме да излезем едни гърди напред с новите ни индустриални зони, категоричен е той
25 Март 2021, Четвъртък, 22:15 ч.
Автор: Флагман.Бг

Жечо Станков днес проведе в София среща с министъра на икономиката Лъчезар Борисов

Кандидатът за депутат от ГЕРБ в Бургаски регион Жечо Станков, който е и досегашен зам.-министър на енергетиката, даде ясен отговор как Бургас може да бъде сред първите градове, които да се измъкнат икономически от COVID кризата.

„Целият свят е в хватката на вируса и мерките срещу него. Всички градове по света са ограничени в развитието си, но Бургас не се предава. В момента, в който мерките отпаднат и се завърнем към нормалното ежедневие, голямото състезание за развитие ще продължи. Искаме да излезем едни гърди напред с новите ни индустриални зони. Не се предаваме!“, категоричен е той.

Според него в момента, в който светът излезе от пандемията, всички региони ще стартират на равни начала.

„Кои ще успеят?

"Само тези, които не са спирали да мислят и са инвестирали в бъдещето.“, посочи Станков. С тази цел той днес проведе в София и среща с министъра на икономиката Лъчезар Борисов. На нея станаха ясни основните цели в развитието на индустриалните зони в Бургас, които са изключително важни, както за привличането на нови инвестиции, така и за откриването на работни места.

„В днешния ден имаме няколко основни новини за Бургас. Първо –  средства, отпуснати с решение на Министерски съвет, за инфраструктура, която ще даде шанс в района около университет “Проф д-р Асен Златаров“ да се изградят нови улици и алеи. Те ще подпомогнат изграждането на нови бизнеси. Второ – разширяването на индустриалните зони със стартирането на трети етап, включващ нови 150 дка, които вече са на разположение на инвеститорите в Бургаски регион за бъдещи високотехнологични предприятия“, обяви Станков.

Той припомни, че първият етап от индустриалните зони в Бургас е започнат през 2011 година, когато около 240 дка до езерото Вая от мочурище бяха превърнати в нова модерна зона с инфраструктура. Там вече има предприятия, създаващи работни места. Вторият етап се развива в момента и това е индустриалната зона, която се намира на изхода на Бургас в посока Созопол.

„Там местим електропроводите, за да освободим територии и да направим терени за новите инвеститори. Това са 600 дка, които вече няма да бъдат пустееща земя. От Министерството на енергетиката ще насочваме както електричество и газ, така и средства по Плана за възстановяване и устойчивост, които са за справяне с последствията от COVID кризата, именно към индустриални зони за изграждане на инфраструктура и тяхното развитие. Около година и половина с министър Лъчезар Борисов и с вицепремиера Томислав Дончев работихме по  нов Закон за индустриалните паркове, който ни поставя в една по-конкурентна среда и ни дава предимство пред другите държави – а именно: не просто да предлагаме терени на бъдещите инвеститори, а те да са с готова инфраструктура – пътища, осветление, вода, електричество, газ и всички услуги, от които една компания има нужда, за да инвестира в определена територия“, обясни Станков.

Сега предстои развитието на третия етап от изграждането на индустриалните зони в Бургас, който ще включва нови 150 дка, намиращи се на мястото на разсадниците срещу магазин „Джъмбо“ на изхода на града, в посока София.

„За тях ще направя всичко възможно Бургас да влезе във фонда за справедлив преход. Това е фонд на ЕК за икономическа трансформация, за да може нашата икономика и бизнесът да станат по-енергийно ефективни, по-ресурсно ефективни, да създават повече добавена стойност, с по-малко разходи. Именно оттам имаме потенциал да насочим средства за транспортни връзки, енергийна обезпеченост, зелена енергия за бизнеса“, добави Станков.

Той ще насочи усилията си и към бъдещето на летището в Равнец.

„Това е огромна територия от над 2000 дка, която има всички дадености – вода, близост до газопроводи, до големи електропроводи, до ж.п. линия. Това е един от основните проекти, по които ще продължа да работя“, посочи Станков.

Именно тези теми бяха обсъдени и днес на срещата между Станков и министър Лъчезар Борисов, на която присъства и изпълнителният директор на „Национална компания индустриални зони“ Антоанета Барес.

„ Сега говорим за изпълнение на решение на Министерски съвет, с което увеличаваме капитала на „Националната компания индустриални зони“, което ще бъде третият етап на развитие на „Индустриален и логистичен парк“- Бургас. Отпускаме 1 млн. 700 хил. лева на Община Бургас за нова улица, която ще бъде връзката с пътя за София в промишлена зона Север. Тя ще доведе до подобряване на инфраструктурата и инвестиционната среда и ще подпомогне трафика за Южното Черноморие“, каза министър Борисов.

Той заяви, че Министерството на икономиката е предвидило да има специален фонд за развитие на индустриални зони.

„С оглед на новия Закон, който беше приет от Народното събрание, могат да бъдат насърчавани и регистрирани индустриални зони на над 300 дка. Една от фазите при вас е на над 600 дка и ще попадне в обхвата на мярката, която сме предвидили“, каза министър Борисов.

„Поемам ангажимент, че Българска агенция за инвестиции ще промотира както Индустриален-логистичен прак-Бургас в неговите три фази и бъдещото инвестиционно насърчаване в областта, така и в привличането на инвеститори от модерен тип“, добави Борисов.

Жечо Станков посочи по време на разговора, че Бургас приветства инвеститори, които развиват своята дейност във високотехнологично чисто производство.

Той подчерта, че за него е особено важна позицията на гражданите на Бургас и региона.

„От голямо значение е мнението на хората какво искат да се случи в Бургаски регион през следващите години.  Имаме огромен набор от инструменти да постигнем това, от което всички имат нужда в Бургаски регион, за да бъдем първенци в голямата надпревара, която ще започне след COVID кризата. Трябва да мислим как да сме иновативни, да сме едни гърди напред преди всички останали“, категоричен е Станков, който е шести в листата на ГЕРБ в Бургаския избирателен район.




41
Коментара
Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
41
Коментара по темата
41.
наблюдателен
26.03.2021 19:25:02
6
2
Енергийният експерт, който вижда и говори за развитие на страната в сектор енергетика само за саниране, и усвояване на средства по норвежката програма. Сега да говори макар и предизборно за развитие на индустриални зони, за да бъде Бургаски регион едни „гърди напред“, буди съмнения за повече от липса на реална преценка за информираността на бургазлии, като и липса на самокритичност за управлението до сега. Но сигурно действащия зам.министър и кандидат депутат знае, все пак е повече от 6 години в министерството, Варна ни задмина с две обиколки отдавна, като даде зелена светлина за развитие на новата индустриална зона, която е на площ от над 9000 дка в Аксаково. С една обиколка назад сме от Варна и на база макроикономическите данни веднага след София се нарежда Варна по БВП на глава от населението, размер на преки чуждестранни инвестиции на глава от населението и по средна работна заплата. На срещата си със зам. министър Борисов и шефа на „Национална компания Индустриални“ сигурно са обсъдили въпроса, а може и да са го информирали , че Бургаски регион изостава в развитието на индустриални зони и младите хора го напускат и със сигурност ще оставят петия и шестия от листата им извън парламента.
40.
ecto disel
26.03.2021 19:20:21
2
2
donco gekov kmet na burgas
39.
ОКОПНИК
26.03.2021 13:06:54
4
4
Червените тролове, натиснете малко с коментарите, дайте още!!! Не са достатъчни тези коментари, избори не се печелят така. Ще се санкционираме!
38.
Жечка Сланинкова-Калинката от Герб
26.03.2021 12:56:43
2
6
34-ти,мен щеше да ме е срам ако имах толкова неориентирани деца,ама то какъвто родитетеля такива и децата.Колкото до коментарите,най-удобните направо изчезват без обяснение от цензуриращите после ми разправяй какъв смелчак и най-вече почтен човек е въпросния.
37.
Георги Табаков
26.03.2021 10:53:11
3
4
Ако отново ГЕРБ спечелят още 1 000 000 човека ще се изнесат от България, заради ниските доходи в страната. Гарантирано от ГЕРБ....
36.
CO CO JUMBO
25.03.2021 20:30:04
8
9
Алооооу, червените тролове! Слабао се представяте, очаквах повече от вас. Вкарайте малко изобретателност и оригиналност! Ще намаляме хонорарите май!
35.
*********
25.03.2021 19:52:17
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
34.
Коко до 21
25.03.2021 19:11:14
14
9
Не съм му брат. Не познавам и семейството му. Не съм фирмаджия,общински,държавен служител. Зная за него от децата си. Те ми обърнаха внимание отдавна за него.
По принцип не гласувам за партии. Само и единствено за личности.
Кой друг политик е оставил Флагман да се коментира казаното от него? Кой? НИКОЙ!!!
Само един почтен човек постъпва така. А Жечо е точно такъв.
Преференция 106.
33.
RE-1
25.03.2021 18:26:47
3
13
Може да започне като кмет на Момина църква.
32.
*********
25.03.2021 18:07:51
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
31.
*********
25.03.2021 18:02:39
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
Попов
25.03.2021 17:35:10
4
9
Жечо? Станков?... Я марш в Странджа да учиш прасетата на икономика в стил ГЕРБ
29.
Похвално
25.03.2021 17:11:16
8
14
Единственият политик, който не си е спрял коментарите.
28.
*********
25.03.2021 16:15:04
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
27.
burgazlia
25.03.2021 15:36:20
4
15
Що не вземе да се скрие тоя татков син...къде беше 4 години че сега много активен?
26.
лесно е
25.03.2021 15:13:40
3
13
не гласувайте за този!За други-да,за Жечо-не!
25.
Бургазлия
25.03.2021 15:07:52
3
23
Жечо, питаме те :
Къде беше през изминалите 4години. ?
Кажи какво направи за хората от Бургаска област ?
Защо поне цените на горивата в твоите бензиностанции на намали ?
Защо не слязохте от скъпите си коли и защо не изслушвахте с колегите си проблемите на обикновенните хора?
Заради Бойчев и Любен Дилов много хора като мен няма да гласуват за ГЕРБ.
24.
Лаладжиите у лево!
25.03.2021 14:46:16
3
25
Бургас е в икономическа криза от над 10 години. Много интересно как ще излезем от тази криза точно след ковид пандемията. Работата е много зле и не са ни необходими такива младоци, които да леят лозунги и да се барат за шпека. Трябва ни сериозни хора, които повече да работят и по-малко да говорят. Лаладжиите у лево!
23.
*********
25.03.2021 14:31:45
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
22.
Койчо
25.03.2021 13:59:24
3
10
Местят се електропроводи, пренасочват се електричество и газ. Нови терени, индустриални зони, високотехнологични предприятия за новите инвеститори. Със старите инвеститори не е ясно какво ще се прави, освен , че се оказаха абсолютни неблагодарници - направиха им бази пък тях никакви ги няма. Дебат за култура и образование не е небходим предвид мегаинфраструктурирането.
21.
14 коко
25.03.2021 13:38:48
4
24
Сигурно си брат му, щото не виждам кой друг би написал суперлативи за това същество. Преди 4 години търсеше преференция с кампанията "снирането продължава", е не продължи, но и не взе и преференция. Кажи му да бъде по-креативен, че става банален вече. Фирмата ви усвои ли 650 000 евра от Norway Grants? И не само това. Бе да сте живи и здрави, поне ги харчете тия пари, че утре не се знае дали ще се събудим.
20.
Отличник
25.03.2021 13:33:55
4
13
Мерцедеса е чудесен! Евала! Дай боже всеки му !
19.
Didko
25.03.2021 13:28:55
3
25
Жечо ,къде беше през тези 4 г ,сега месец преди изборите голяма активация ,явно в МС си заслужава да търкаш кожения ....стол.
Не се занимавай с политика ,имате верига бензиностанции ,имате бизнеси ,бъди полезен там ,политик е мръсна дума
18.
Койчо
25.03.2021 13:28:04
1
8
Победа на избори с 80 % гласове навява жизнерадостни спомени от едно не чак толкова далечно минало. Ама то нали сега...новите 80% ни пазят от старите,та всичко е точно
17.
Койчо
25.03.2021 13:16:51
1
3
Само петолевките червенеят като се замисля.
16.
Фалитенбург
25.03.2021 13:14:56
5
26
Бургас днес: 1 по ковид, 1 по фалити, 1 по високи цени, 5 по големина, 13 по доходи!
Нужда от промяна има, ама не тази от статията.
15.
do 4
25.03.2021 13:09:34
0
14
Напълно си прав и тази тенденция вече не се забелязва, а очебийна. За всяко едно зряло общество подобно разделение би означавало крах, само че тук в остатъка от държава наречена България това не прави впечатление. Само че, едно нещо не им иде на акъл в управляващите. Кой храни и поддържа тази огромна администрация ? На какво се държи тя ? Ами на нищо. Държи се на добрата воля на всички данъкоплатци, които в момента изнемогват. Да, мен същите ме проверяват , глобяват, наказват, ограничават, унищожават, а в същото време си чакат ДМС-то, като летен дъжда насред зной. От къде ви идва това ДМС бе мили мои. И друго, което е изключително дразнещо, несъстоятелно и изключително дискриминационно. Пример: Аз работа и си вадя насъщния с акъл и труд, поддържам и още 6 човека покрай мен. Плащам данъци, осигурявам се здравно и след поенсионно, плащам си глобите, таксите на хрантутници със заплати, които след всички еквилибристики аз не мога да изкарам. И защо ? За да поддържам оядената във власт и некадърност администрация. Само че мили мои - аз отивам в банка, а там ме питат: "Вие държавен служител ли сте, защото за тях имаме преференции, а за вас - среден пръст". Естествено преглъщам и гледам отстрани как военния, полицая, учителя и прочие си вземат крадитче с минимална лихва. Аз, който на месец вкарвам в хазната хиляди левове - не получавам този "комплимент". Обаче получавам задълженията си към НАП, НОИ, МЗ и каквото се сетите на часа. Махам с ръка и казвам майната му, но в магазина на касата - всички сме равни. Аз облещен от проблеми, държавния служител - загладен от безпрепятствеността си. И това не е съвсем всичко - когато остареем, той държавния служител ще се пенсинира с пенсия по-голяма от моята, а като за капак аз вечния данъкоплатец трябва да му наброя в шапката 20 брутни заплатки. Е, колко пък да е "справедлива" този остатък от държава се питам аз. И ако управленците ни час по-скоро не регулират този откровен поробителски акт, не виждам скоро да съществува и общество тук.
14.
Коко
25.03.2021 13:08:53
28
10
Чета и се смея на глас.
Плюете човек,когото 100% не познавате. Ако го познавахте, щяхте да мислите друго за това свястно и читаво момче.
Но, тук слагам едно голямо НО.
Така плюехте и плюете и най-свестния кмет,който сме имали в Бургас, Димитър Николов. А той,видите ли с по 80% си отвяваше и отвява конкурентите си. Хубавото в случея е факта, че плювачите сте толкова прости,че не правите разлика от черно и бяло.
А Жечо ще спечели. Преференциите му ще са поне 3-4 хиляди. Пак ще го засегна тоя момент след изборите.
И да не забравя, гласувайте с преференция 106.
Бъдете здрави.
13.
DO 4
25.03.2021 13:08:30
1
16
Напълно си прав и тази тенденция вече не се забелязва, а очебийна. За всяко едно зряло общество подобно разделение би означавало крах, само че тук в остатъка от държава наречена България това не прави впечатление. Само че, едно нещо не им иде на акъл в управляващите. Кой храни и поддържа тази огромна администрация ? На какво се държи тя ? Ами на нищо. Държи се на добрата воля на всички данъкоплатци, които в момента изнемогват. Да, мен същите ме проверяват , глобяват, наказват, ограничават, унищожават, а в същото време си чакат ДМС-то, като летен дъжда насред зной. От къде ви идва това ДМС бе мили мои. И друго, което е изключително дразнещо, несъстоятелно и изключително дискриминационно. Пример: Аз работа и си вадя насъщния с акъл и труд, поддържам и още 6 човека покрай мен. Плащам данъци, осигурявам се здравно и след поенсионно, плащам си глобите, таксите на хрантутници със заплати, които след всички еквилибристики аз не мога да изкарам. И защо ? За да поддържам оядената във власт и некадърност администрация. Само че мили мои - аз отивам в банка, а там ме питат: "Вие държавен служител ли сте, защото за тях имаме преференции, а за вас - среден пръст". Естествено преглъщам и гледам отстрани как военния, полицая, учителя и прочие си вземат крадитче с минимална лихва. Аз, който на месец вкарвам в хазната хиляди левове - не получавам този "комплимент". Обаче получавам задълженията си към НАП, НОИ, МЗ и каквото се сетите на часа. Махам с ръка и казвам майната му, но в магазина на касата - всички сме равни. Аз облещен от проблеми, държавния служител - загладен от безпрепятствеността си. И това не е съвсем всичко - когато остареем, той държавния служител ще се пенсинира с пенсия по-голяма от моята, а като за капак аз вечния данъкоплатец трябва да му наброя в шапката 20 брутни заплатки. Е, колко пък да е "справедлива" този остатък от държава се питам аз. И ако управленците ни час по-скоро не регулират този откровен поробителски акт, не виждам скоро да съществува и общество тук.
12.
Sputnik V
25.03.2021 13:07:57
14
4
Тролите ли, тролите ли?
Ха така! Та нали и вие трябва да изкарате някой друг червен лев. Одобрявам!
11.
Койчо
25.03.2021 13:06:38
3
12
"в района около университет “Проф д-р Асен Златаров“ да се изградят нови улици и алеи. Те ще подпомогнат изграждането на нови бизнеси"
Ей сега,само да приключа с разточителния си обяд и отивам да изгоря цялата налична бизнес литература в библиотеката си. Ще започвам нов бизнес.
10.
Специалист
25.03.2021 12:53:44
4
15
Тоз пък какво разбира от ваксини. Всички по почина на Главният Тиквоч
9.
*********
25.03.2021 12:53:09
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
ALF
25.03.2021 12:52:07
3
17
Отворко, без покритие.
Пък и от Желязково.
7.
*********
25.03.2021 12:48:08
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
6.
*********
25.03.2021 12:40:35
1
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
*********
25.03.2021 12:37:52
1
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Kalunga
25.03.2021 12:30:50
2
26
Нещо се случва в България, което засега минава незабелязано.
Българите се разделят на нещо като нови класи - държавни служители и всички останали работещи.
Държавният служител в сегашната епидемия почти не работи, най-много 2-3 дни от седмицата ходи до службата си, взима пълна заплата плюс помощи и ДМС (допълнително материално стимулиране), които администрацията на Борисов щедро раздава предизборно. (Разбира се, винаги има някъде изключения).
Администрацията и техните семейства могат да решат изборите. Но не това е най-важното. Те се оформят като някаква каста, която си брани интереса, добре им е в тези епидемични мерки.
От хората на държавна заплата само лекари и медсестри получават заслужено допълнителни помощи, дори са малки за риска, който поемат (и не се знае как ги разпределят и колко до къде стигат).
Но в администрация, държавна, общинска, дори Гражданска защита или агенции, служби, заплатите и ДМС си вървят, работа почти нямат. Например в съдебната система прокурори и съдии взимат по няколкохиляди лева заплати и не работят. Колегите им юристи, адвокати, плащат наеми, а делата им се отлагат непрекъснато, и фирмени, и др.
Така е с всякакъв дребен и среден бизнес - наемите си вървят, помощи не стигат до тях, обещани пари от началото на кризата миналата година още не са получили, мярката 80 на 20 за хората на заплата е бизсмислена, масово съкращават работещи, защото няма смисъл да ги държат и т. н.
В страната се очертава партия на администрацията, която и без друго е калинкизирана, и най-дребното назначение в малък град става с политическа протекция от местните хора на ГЕРБ.
3.
*********
25.03.2021 12:25:15
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
OZK Arena
25.03.2021 12:21:16
3
11
РУСКИТЕ подлоги на Вальо Златев и ЛУКойл могат да инвестират САМО в сметките на руските ворове(крадци) от МОСКВА
Бойко даде 3 МИЛИАРДА за РУСКИ ГАЗопровод за проруска Сърбия
С 3 МИЛИAРДА могат три завода за електро мобили да се построят
1.
Нашия
25.03.2021 12:18:37
7
20
Иво Сиромахов:
ТИ СИ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ!
(И животът не е справедлив към теб, знаем)
1. Попълваш важни документи (По цял ден. Например судоку и кръстословици)
2. Нервираш се (Ако ти се наложи наистина да свършиш нещо. Слава Богу, такива ситуации са изключителна рядкост)
3. Не си информация (и е добре всеки гражданин да свикне с тая мисъл)
4. Обядваш по два пъти (Разполагаш с учтиви бележки „Обедна почивка“ или „Ще се върна след 15 мин“)
5. Работиш до 17 ч (Затова от 16 нататък спираш да поемаш работа. Така и така няма да остане време)
6. Разпечатваш (Всеки документ в два екземпляра, едностранно. На компютрите не може да се вярва)
7. Нямаш амбиции (Но имаш връзки)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас „Бургас е традиционна спирка от националното ни Роудшоу, защото се радваме на голяма подкрепа от местната власт и образователните институции", заяви Наталия Георгиева – изпълнителен директор на АИБЕСТ Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации 129 депутати подкрепиха предложението за махането му като председател на парламента Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Бойко Борисов е част от най-голямото зло за България и затова отказах да съм председател на парламента, сподели тя
Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори