×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Игри с Древен Египет - Забавление за пораснали


19 Март 2021, Петък, 14:01 ч.

Не е задължително и да бъдете експерти в историята, за да познаете някои от основните герои, които имат водеща роля в играта

Според редица историци, цивилизацията е започнала да бележи своя възход някъде около епохата на Древен Египет. Не случайно тази империя е влияела пряко на Европа и се е превръщала в един от особените фактори. И в този момент можем да зърнем някои от основните чудеса на света, които са позиционирани там. Като една от могъщите империи, тази се нарежда сред най-богатите, а златото е било особена разменна монета. Именно тази посока спазват и различните студиа, които доставят разнообразни и интересни слот игри за своите клиенти - онлайн казина и реални обекти.

След като египтяните са били една от най-могъщите империи в света, докато са имали възможността да съществуват, изобщо не е трудно да забележим и защо точно игрите на тази тематика са толкова предпочитани от играчите. На първо място ще забележим, че повечето казина залагат на тях, защото са визуално издържани и само в рамките на няколко клика всеки един играч може да се пренесе в тази атмосфера. Всички изисквания са спазени, особено след като дори мелодията ни напомня за тази атмосфера. Ако говорим за анимация и графика, отново няма да открием критики. Всичко е плавно, красиво и добре изрисувано, а някои от символите в игрите на египетска тематика, са повече от красиви.

Не е задължително и да бъдете експерти в историята, за да познаете някои от основните герои, които имат водеща роля. В повечето слот машини ще се срещнете с императрицата Клеопатра, личности като Марк Антоний, божествата също присъстват, а някои от тях разполагат и със собствени платформи. Ще срещнем "Силата на Рамзес", "Рамзез Велики" и още много други. Покрай тях ще разгледаме и някои древни символи, като всеки един от тях носи определен бонус или печалба. След като едно заглавие определя водещи роли на историческите личности, тематиката се спазва и за всички останали. Ще открием прословутите скарабеи, съкровища, символите на различни митични същества, пирамидите и знаците на някои герои.

Голяма част от изброените заглавия, както и много други, могат да бъдат открити в секцията онлайн казино игри на анализаторите от Betenemy. Именно там имаме възможност да играем с виртуална валута, без никакви рискове, но напомняме на всички почитатели, че услугата е валидна само за пълнолетните играчи. Ако преследването на различни съкровища, в това число и персийското, са станали приоритет, спокойно можем да открием и бранда, който предлага тази игра.

Във въпросната секция трябва да обърнем внимание и на силните и слабите страни на дадена игра, както и да разгледаме каква оценка са поставили клиентите. Препоръчваме да обърнете внимание и на критерии като брой печеливши линии, както и RTP коефициентът, символизиращ сумата, която трябва да се върне при нас след края на всяка игра. Той също е описан на видно място.

Защо тези заглавия са толкова интересни? Отговорът не е сложен, повечето от нас са имали възможност да се запознаят с историята на Египет, а техните символи се използват и до днес на най-различни места, следователно няма да имаме много проблеми, за да се ориентираме и да разберем кои точно символи предоставят повече печалба и бонуси. Анализаторите посочват и това, а след като имаме всичко шансове да тренираме и трупаме опит, удоволствието е повече от гарантирано. Няма да е точно толкова реално и ще липсва конкретната тръпка от риска, но дори и затова се намира решение. Египетската тематика продължава да бъде силна страна за всяко едно студио и скоро ще забележим добавянето на нови заглавия.


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
До флагман
19.03.2021 17:56:24
0
2
Много сте издребнели проебахте са за пари ГЕРБ като падне ще идвате да ми правите дудуци за 0.30 стинкик целият офис
3.
Удавник
19.03.2021 17:05:50
0
1
Дъното го ударихте отдавна ,вече копаете.
2.
2121
19.03.2021 15:12:16
0
2
Пожелавам ви вие и близките ви, на тези които го рекламирате да не излезете от машинките.
1.
Васил Иванов Кунчев
19.03.2021 14:16:42
0
7
Докато такива като вас рекламират хазарта, който е болест.....българина нищо добро не го чака. Чета ви , но все повече се убеждавам че сте продажни К...и
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори