×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Канада арестуваха баща, разказал как държавата превръща 14-годишната му дъщеря в момче


В Канада арестуваха баща, разказал как държавата превръща 14-годишната му дъщеря в момче
Роб и Максин през 2012 година
17 Март 2021, Сряда, 21:22 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Обвинението срещу него е, че е нарушил съдебна заповед да мълчи за случая

Съдът в град Съри в канадската провинция Британска Колумбия арестува Роб Хугланд, баща на 14-годишно момиче, защото нарушил съдебна заповед да мълчи за това, което се случва с дъщеря му. Информацията бе разпространена от Александра Герсон, журналистка в местното радио. Провинението на Роб е, че в отчаянието си, е потърсил медиите, за да им разкаже как с държавна намеса момичето му, представено като Максин, в момента се превръща в момче.

От няколко месеца бащата отчаяно се опитва да спре организираната от канадската държава операция за смяна на пола на детето. Наместо това, самият той се оказва под ударите на закона. Съдебните разпореждания затвориха устата и на всички медии в Канада за случая и нито едно издание, нито електронна медия там, в момента не го отразява. Освен Герсон, която обаче разгласи за ареста чрез видеоблога на американски журналист, единствените издания, които в последните няколко дни пишат по темата, са все американски. Канада се управлява от глобалистичната Либерална партия, начело с Жустен Трюдо.

През последните 11 месеца Робърт Хугланд е принуден да наблюдава пасивно как 14-годишната му дъщеря е, по думите му, „унищожена и стерилизирана” от инжекции с тестостерон, разпоредени от съда. През януари той загуби и на последна инстанция в провинцията дело за спиране на процеса. Окончателното решение на магистратите го задължава и да пази пълно мълчание за случая, „за да не травмира детето си“, пише изданието от Вашингтон „Да федералист“. Единствената последна стъпка пред бащата е да обжалва пред Върховня съд на Канада, в който обаче от години заседават все магистрати, близки до неправителствени организации на Сорос.

Сградата на Върховния съд на канадската провинция Британска Колумбия. Съдиите там смятат, че 14-годишно дете е в състояние само, без родителско съгласие, да вземе решение за смяна на пола и да съзнава рисковете за здравето си от това

„Само допреди година имах напълно здраво дете. За няколко месеца то беше трансформирано и почти унищожено физически без абсолютно никаква основателна причина, казва Роб в интервю пред медията. - Тя никога повече не би могла да бъде момиче в здраво тяло, каквото имаше до скоро. Нейният глас завинаги ще остане басов. Завинаги ще трябва да се бръсне, заради окосмяването, което се появи по лицето. Тя никога няма да може да има деца...”

Роб смята, че на такава възраст човек не е укрепнал нито психически, нито физически, за да е в пълното си съзнание да вземе такова опасно решение. Нито пък може да осъзнава жестоките последици от него. Той напомня, че според Световната здравна организация третирането на толкова млад организъм с хормони за промяна на пола съкращава живота с почти ½. Канадският съд обаче е на различно мнение. Според магистратите в Британска Колумбия, Максин е „компетентна да приема тестостерон, без съгласието на родителите“.

Всичко започва преди две години, когато училището на Максин организира прожекция пред 12-годишните деца на джендърски филм, в който се разказва за различни ролеви игри, за съществуването на много полове и правото на всеки да си избере какъвто сам прецени. Още същия ден момичето споделя у дома, че след филма е осъзнало, че се чувства момче и би искало да смени пола си. В този момент родителите ѝ са пред развод, а Максин е решено да остане да живее с баща си. Той смята, че случилото се след филма е емоционална проява, породена от нормалната психична реакция на всяко дете на родители в развод. Обръща се към училищните власти за съвет, но оттам го успокояват, че разполагат с добри психолози, които ще се заемат със случая. Без бащата да знае, шефовете на школото връчват Максин на някой си д-р Уолъс Уонг, автор на книга със заглавие „Как Кати стана Кийт“.

ЛТБГ активистът „доктор“ Уонг умее да превръща малки момиченца в момченца, и обратно.
 

Д-р Уонг помага на Максин да си избере мъжко име, а в училището започват да я третират като момче, без да съобщят за това на баща ѝ. На 13-годишна възраст докторът предлага на Максин да започне прием на букет от хормони, като начален етап преди оперативната намеса. Точно тогава бащата научава какво всъщност правят с дъщеря му в училище. Той разкрива, че докторът е изявен ЛГБТ активист. Бащата се опитва да приложи родителските си права, за да изтръгне детето от лапите му. Д-р Уонг обаче се свързва с колежката си д-р Бренден Хърш от детската болница в Съри, която издава документ, гласящ, че в случая не е нужно родителско разрешение, за да се предприеме смяна на пола на детето. Тогава именно Хугланд завежда дело в съда.

 

„Бестселърът“ на „доктор“ Уонг „Как Кати стана Кийт“ още от корицата подсказва, че нещастните момиченца могат, като в приказките, да се превърнат в радостни момченца

 

През февруари 2019 година съдията Грегъри Боудън от Върховния съд на Британска Колумбия излиза с решение, че 14-годишната Максин „може да започне да приема кръстосани хормони въз основа на собственото си решение“. По-нататък в съдебния акт Боудън постановява, че ако някой от родителите на Максин се обърне към нея с нейното рождено име или женско местоимение, ще бъдат считани за виновни в „семейно насилие“. В този акт е разпоредено на родителите да мълчат за случая, за да не смущават с медийни изяви психиката на тяхното дете.

След няколко интервюта пред канадски влогъри, миналия четвъртък Върховният съд на Британска Колумбия се самосезира. Съдия Майкъл Теймън разпореди всички записи, в които е цитиран бащата, да бъдат премахнати от социалните мрежи. Една от журналистките-влогърки – Лора-Лин Томпсън, която е отказала да свали публикацията си, е била посетена от полиция с разпореждане те да издирят записващата техника и лично да изтрият клипа, пише „Да федералист“. Американското издание публикува и видео към историята, което можете да видите с български субтитри тук:

 

„Да предположим, че след 5 или 10 години дъщеря ми осъзнае, че е допуснала ужасна грешка, когато е била малка, и ни попита: Татко или мамо, защо никой от вас не направи нищо, за да спре това? Ако дъщеря ми някога зададе този въпрос, ще кажа: „Направих всичко, което можех. Не можех да направя нищо повече, а след като не можех да направя нищо повече, не се спрях, защото не исках други родители да преминават през този ад, който аз преживях“, казва в отчаянието си Робърт Хугланд.

Междувременно в съседната на Канада – САЩ, Палатата на представителите (долната камара на Конгреса) прие поправки в действащия от 1964 година Закон за равнопоставеността, с които се позволява на лица от 14 години нагоре да променят своя пол без разрешението на техните родители. Това ще отвори вратата пред канадския „доктор“ Уонг и стотици други негови колеги – ЛГБТ активисти от САЩ, да провеждат джендърска дейност и с американските деца зад гърба на майките и бащите им. Предстои текстовете да се гледат и от сената – горната камара, където най-вероятно ще минат също безпроблемно, тъй като и двете палати на конгреса са в ръцете на либерал-глобалистичната Демократическа партия. Поправеният закон ще влезе в сила веднага след подписването му от президента Джо Байдън, за което също не се очакват проблеми. Тъй като Америка има дълги традиции в екстериториалност – налагане на собственото си законодателство на целия свят, е допустимо да се очаква, че една от задачите пред американските посланици по света, и този в София в частност, ще е да се прокарват подобни поправки в законите и на другите, подчинени на Америка, страни. 
 


В категории: Животът


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
23
Коментара по темата
23.
Николай
20.03.2021 18:19:10
2
0
до gg
По прочетох отгоре отгоре всичко е вярно, не прочетох цялото изложение но то не ми и трябва.
22.
Дидо
20.03.2021 15:29:48
2
8
Какъв баща е тоя щом още не е приклещил тоя изрод, "доктора"?Ако нЕкой така се мъчи да ми прави с детето ще го лежа 5 години БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯ!
21.
gg
18.03.2021 23:13:53
0
19
За чери -
А ТОВА какво е?
https://www.bccourts.ca/jdb-txt/ca/20/00/2020BCCA0011.htm

"Не е лошо да се проверява" - казахте
20.
Чери
18.03.2021 17:04:58
16
6
Поне част от историята е измислена.
На сайта на Върховния съд на провинцията не се намира никакво решение, където това име се появява. Можете сами да проверите
https://www.bccourts.ca/search_judgments.aspx
На гугъл единствените, съобщяващи това са крайно десни сайтове като лайфсайтнюз
Също така в Канада на непълнолетни могат да се дават в някои провинции единствено хормони за забавяне на пубертета - не и хорноми за смяна на пола.
Не е лошо да се проверяват новините
19.
Ямболския
18.03.2021 08:58:25
4
23
Всичко идва от шепа американски олигарси и тяхната фикс идея за глобализация!?Тези същества се смятат за киботи-безсмъртни и вечни но природата ще се произнесе върху тях и последствията ще бъдат жестоки!!!
18.
!!!
18.03.2021 07:55:15
7
42
В Демократична България е пълно с ултра либерали с болни мозъци. В листите им има откровенни гейове и лисбийки и никой нищо не казва. Това са модерните комунисти, пребоядисани от червено в розово...Най-голямата опасност за България
17.
хер Флик
18.03.2021 05:49:56
18
8
Божков, Тръмп вече взе властта в УСА! Двамата с него се оказахте прави - страшни изборни нарушения е имало, обаче Тръмп е вече президент! А Хилъри-Милъри и другите педофили, и кръвопийци са арестувани!!! Нали???
Или май бъркам? Или ти отново си се потопил в топлите води на конспирациите ("Канада сменя пола на дете"), на лесните отговори и на бомбастичните заглавия?
Ти изобщо не си псевдожурналист с месианска нагласа. Изобщо.
Напиши пак нещо за Тръмп, там си по-силен, а и феновете ти (по темата) са повече...
16.
Кондйо
17.03.2021 23:40:06
3
12
Баце щял да отзове посланника ни там ама друг път
15.
1234
17.03.2021 23:20:59
5
3
Bojkov otdolo zabrai da napishesh sas sadeistvieto na fbi,cia,interpol, i razni drugi gangsterski organizacii ili ta e strah da neta napraqt jendar
14.
До 2. Гошо
17.03.2021 22:49:44
4
15
Гошо, не се казва “много ви страхуват”. Казва се “много ви плашат”. Не си измисляй думи!
13.
Бащата
17.03.2021 22:41:15
1
33
И после доктора лично ще го направя жена .
12.
хмм..
17.03.2021 22:21:55
2
6
Уж 14-годишното сега момиче на снимката с фабрична щампа от 2012 изглежда на 11-12?! Стават грешки..
11.
.
17.03.2021 22:17:07
8
10
Божка пак си ял отровни гъби...
10.
Аз
17.03.2021 22:16:52
4
30
Убийте доктора и всички доктори лгбтуфхц....
9.
What?
17.03.2021 22:11:43
11
13
Нещо не ми се вярва. Като се има предвид с колко привилегии се ползват жените, особено там, защо момиче ще иска да става мъж изглежда мистерия. Да беше обратното, разбирам, има много случаи - по социално-политически причини. Но такова чудо..
За да сте по-убедителни, предлагам под статии на подобна тема да започнете да публикувате линкове с източниците, за да можем хората които знаем английски да проверим.
8.
Жалко
17.03.2021 21:54:49
27
11
За Божков. Едно време го уважавах. Беше истински журналист.
От километри личи, че статията е скалъпена.
7.
J
17.03.2021 21:50:35
14
30
Бъдете готови и за тук да стане. :(
6.
Обективен
17.03.2021 21:46:52
3
39
Гошоу, какво си ни постнал?!
Някакъв феминистки сайт, с крайни радикализирани мами, които извъртат работата, че бащата видите ли бил религиозен фанатик.
Ми много ясно, че такъв ще го изкарат, нали трябва да оправдаят действията на корумпирания съд, завладян от джендъри и толерасти.
5.
Сакартвело
17.03.2021 21:44:11
7
42
Има много работа за Фюрера и Джугашвили!
Всичкото туй ЛГБТ, грешки на природата разни толерасти, либерасти, джендъри и отрепки са за газовите камери и лагерите в Сибир.
Трепане, трепане! До край!
4.
Гошо
17.03.2021 21:41:34
27
25
Айдее - поредната простотия на божката. Пак е преписвал от конспиративни сайтове, без да потърси потвърждение. В оригиналната статия няма ни сороси, ни джендъри ни нищо.
Човек - вземи изкарай някакво "вишу", ама истинско - природни науки, математика, белким влезеш малко в реалността. В тази заешка дупка, в която си се набутал се излагаш все повече и повече. И шефът ти и той натам е тръгнал , като му чета писанията. Изобщо не мога да позная уважавания журналист от едно време.
3.
Коджакафалията
17.03.2021 21:40:53
4
43
Трепя лекаря бес да мисля много и всички които участват в това извращение съдии ченгета политици и други педераси .Няма спасение няма друг начин,щом се е стигнало до там .Тва е положението
2.
Гошо
17.03.2021 21:38:39
38
31
Ех тези либерални, соросоидни джендъри бееее, много ви страхуват. Каква е тази фиксация - идея си нямам - някой читав психиатър предполагам, че може да каже.

Този път си поиграх да потърся - около 30 минути ми отне. Ако на някой му се чете истинската история - ето я:

https://www.mumsnet.com/Talk/womens_rights/4193893-Rob-Hoogland-issued-a-warrant-for-his-arrest-as-referred-to-his-daughter-as-she-and-named-Dr-responsible-for-her-transition?pg=3

Накратко - бащата (краен, религиозен консерватор) е тормозил дъщеря си по много различни начини, защото я е сматал за "повредена" още от малка. Това е една от основните причини за развода. Властите в Канада са се опитали да реагират в най-добрия интерес на детето и може би малко са пресолили манджата, но определено са дали отпор и на крайните консерви, и на крайните либерасти.
В един момент му я отнемат и той започва да дава бясно интервюта пред разни евангелски медии, като разкрива интимни подробности за детето си, което му е било забранено. Изобщо, като се има предвид, че става въпрос за дете властите в Канада са много чувствителни и винаги налагат затъмнение докато всичко не се изясни.
Не можах да намеря никъде потвърждение това за хормоналната терапия и за смяната на пола - може да е истина, може и да не е. Поднесена по този начин статията е силно манипулативна и подтикваща към "правилните" изводи.
1.
Бай Пешо
17.03.2021 21:25:49
3
72
Либерастията командва в кучия Запад!
Момчетата ги правят женички.
Момичетата ги правят мъжкарани.
Ужас! Ужас, бате! Страшен ужас!
Това ли искате бе, хора?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Геро ще е водещ на шоуто, което започва веднага след Капките  Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори