×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Истината: Защо Азис е роден в затвора?


14 Март 2021, Неделя, 20:28 ч.

Майката на Азис попаднала зад решетките по волята на собствения си баща

Азис, който е сред участниците в шоуто „Като две капки вода”, трогна майка си с пост във фейсбук. Почитателите на Краля на попфолка бяха умилени, но и изненадани за пореден път, от смелостта му да сподели за трудните моменти и предизвикателства по пътя му към върха. До голяма степен Азис дължи победите си на майка си, призна самият той.

„Честит празник, мила мамо! Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички възможни конкурси и подобни, вярвайки в мен и таланта ми. Ти не се отказа и тогава, когато затръшваха вратите под носа ни и казваха, че нямам музикален талант. По онова време да търсиш изява за детето си, което е по-черничко от останалите деца, се смяташе за наглост. Ти беше първия боец срещу дискриминацията в България! Красива и наперена, досущ като една Малена, героиня на Джузепе Торнаторе. Хванала за ръка малкото си циганче, ти беше горда майка, която първа повярва в мен! Сега аз съм всичкото, което съм благодарение на теб! Обичам те!”, написа Азис към снимки с майка си.

Почитателите, които добре познават биографията му, знаят, че и началото на професионалната му кариера не е било никак лесно. Васил Троянов Боянов, както е рожденото му име, празнува 43-рия си рожден ден на 7 март. Роден е в Сливен. Появил се на бял свят в местния женски затвор. Това сподели и майка му в интервю за предаването „Ничия земя” по Нова тв през януари 2019 г. Азис разбрал вече като по-голям и даже успокоил майка си да не се притеснява. След разговора им, Кралят на попфолка обявил публично семейната история. Майка му Гергина и лелите му също са я разказвали.

Майката на Азис попаднала зад решетките по волята на собствения си баща. Той я вкарал там, за да не се жени за Траян, бащата на Азис. Любовта им била против порядките. Гергина е от Калдарашите, а баща му – турски циганин, както споделиха в тв изявата си. При това е и музикант. В затвора Гергина разбира, че е бременна. Когато вече излиза, родителите й предлагат да осиновят Васил, да се грижат за него и тя пак да е свободна мома. Гергина обаче категорично отказала да даде детето си. „Надвихме на родителите си. Опълчих се. Не желаех да дам Васко – обикнах от първата секунда, в която го видях”, споделяла е Гергина.

Азис израства в Костинброд и София. Известно време с родителите му живеят и в Германия, където бъдещата звезда си работел наравно с тях, като най-често разхождал кучета срещу символично заплащане. Още от малък Азис проявява музикалния си талант и често ходи с баща си по участия. Една от първите изяви на певеца на музикалната сцена е в ансамбъла „Рома”. Сключва първия си продуцентски договор в началото на 1999 г. с „Маратон рекърдс”. Тогава се ражда Азис – певецът избира псевдонима си от името на главния герой в турски филм. Първите му песни са включени в компилацията „DJ фолкмаратон”.

Певецът става известен за широката публика, след като започва работа с продуцента Крум Крумов и фирмата му „Съни Мюзик”. През 1999 г. дебютният самостоятелен албум на Азис „Болка”. Със заглавната песен, преведена на цигански език, бъдещата звезда печели и първото си голямо отличие. През август е избран за певец на годината на ромския фестивал в Стара Загора. Популярността на Азис нараства с бързи темпове не само, заради хитовете му, а и заради умението му да провокира публиката. Певецът с право е наричан хамелеон. Всички го помнят в периода, в който излизаше на сцена и се появяваше в клиповете си с женски дрехи, грим и токчета, а в песните му често имаше препратки към сексуални отношения. Азис стигна и по-далеч. През 2006 г. Кралят на попфолка мина под венчило, макар и неофициоално, с Ники Китаеца. Събитието предизвика гигантски интерес. Титлата Кралят на попфолка Азис придоби, благодарение на хитовете си, някои от по-новите от които са със социални послания, както и с популярността си, която надхвърли пределите на страната.

„Все казваше: „Мамо, един ден ще стана звезда, обещавам. Като стана звезда, ще ти купя най-хубавите дрехи и бижута. Ти си моята кралица! Ще видиш!”. Наистина дойде този ден и ме направи кралица!”, припомняла си е майка му Гергина.


В категории: Животът


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Алекс
23.04.2021 20:25:36
0
0
Измислена история. Вкарана е за кр.ажби. Били са бедни като църковни мишки.....
7.
...
15.03.2021 12:05:57
0
0
Брей през соца са вкарвали в затвора заради неразбирателство с родителите. Tова соца е било наистина страшно време, неслушаш баща си- лежиш в затвор.
6.
Ала-бала
15.03.2021 11:34:41
0
1
Както каза един британски водещ по повод интервюто на Меган Маркъл: "Не вярвам на нито една нейна дума".
5.
....
15.03.2021 10:43:34
0
1
Ами защото е циганин, следователно и майма му е циганка. А както всички знаем, 99% от това племе са вонящи престъпници.
4.
...
15.03.2021 09:07:51
0
3
Казва се КАРДАРАШИ, не КАЛДАРАШИ.
3.
ФлЕгман
15.03.2021 08:21:11
0
3
Само ВАЖНОТО!

ХАХАХХАХА
2.
*********
14.03.2021 23:17:24
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
:) :) :)
14.03.2021 21:02:49
0
12
"Майката на Азис попаднала зад решетките по волята на собствения си баща" значи, на Азис дядото първият ром-съдия, осъдил щерката.... иначе как ще я вкара в затвора???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори