×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жената на Орхан Мурад го зарязала заради пари


14 Март 2021, Неделя, 19:21 ч.
Автор: Флагман.Бг

Скандалите между родителите на тийнейджърския идол Сузанита не били от скоро

 

Казват, че когато бедността чука на вратата, любовта скача през прозореца. Горе-долу така е станало и в музикалното семейство на Орхан и Шенай Мурад. Само преди дни стана ясно, че краля на фолк баладите е пред развод с красивата си съпруга, след близо 20-годишен брак, който минаваше за безоблачен. Оказва се обаче, че ситуацията не е била никак розова...

Скандалите между родителите на тийнейджърския идол Сузанита не били от скоро. Досущ като два остри камъка певецът и жена му намирали повод за кавги ежедневно, в това число и заради скандалния имидж на малката си щерка. Таткото настоявал да бъде по-консервативен тип момиче и да залята над учението, докато майката стимулирала всякакви публични изяви на малката Сузи. След обявяването на извънредното положение преди година и затварянето на концертни зали и заведения положението станало емоционално нетърпимо и безпарично.

Орхан Мурад се чудел как да издържа семейството си, защото участията изведнъж секнали. Поканите за частни партита се броели на пръсти. Приятели му звънели по телефона, за да отказват ангажименти, притеснени от разрастващата се пандемия. Обяснявали, че са в трудно положение и не могат да му осигурят „поле за изява”.
Лятото на 2020 г. било сред най-тежките финансово за певеца. Върху раменете му тежала изхранването на цялата фамилия. Орхан покривал всички разходи на Сузанита и на кака й Александра. Обезпечавал от към всякакъв вид битовизми съпругата си, която се опитвала да върти дребен бизнес с магазин за дрехи и да си докарва някой лев като шофьор на такси. Отчаяна от финансовото положения на главата на семейството, в началото на януари 2021 г. тя пуснала обява в интернет със съдържание: „Предлагам почасово гледане на деца. С много любов, грижа и забава”. Вместо да бъде засипана с оферти, госпожата получила гневни коментари от жени, които твърдели, че не искат детегледачка, която да учи малките на разврат и която собствената си дъщеря не е могла да възпита правилно. Тези думи много наранили чувствителната Шенай, казват близките й.
Около новогодишните празници двамата съпрузи тотално се изпокарали. Участия нямало никакви, а единственият финансов приход била заплатата на Орхан от Кърджалийския театър, където той се изявява като музикален ръководител, а понякога бил канен и на участия в спектакли.

Шенай, която също е певица, живеела на принципа „Чуждото е общо, моето си е мое”, когато ставало въпрос за финансова подкрепа. Блондинката не изпускала повод да намекне на известия си мъж, че трябва да се организира и да бъде по-активен. Критикувала го, че се събира на по чашка с приятели, а не намира начин да изкарва пачки като едно време. Упреците идвали в повече на изпълнителя на „Хиляди слънца”. Двамата започнали да се заплашват с развод. Един ден седнали на масата и се разбрали, че повече не могат да живеят под общ покрив. Инициатор за раздалата била Шенай. Блондинката била убедена, че може да се справя и сама в живота. Покрай Орхан имала създадени доста контакти. Познавала се с бизнесмени от ресторантьорски бранш, по чиито партите била пяла заедно с мъжа си. Вярвала, че все ще се намери приятел, който да й подаде ръка.
Сузанита и кака й Алекс, която в момента е бременна и чака първата си рожба, застанали на страната на майка си. Изпълнителката на „Луцифер и Буда” била убедена, че за напред ще изкарва доста по-сносни хонорари от сегашните. Тя се хвалела, че може да се справя и сама, въпреки че реализацията на нова песен и клип излизала няколко хилядарки.
Шенай не можела да се примири с мисълта, че предстоят години на лишения, защото краят на пандемията така и не се виждал. Единственото нещо, което пълнело сърцето й с надежда за добро било, че скоро ще има внук, писа Уикенд. 

Орхан Мурад и Шенай сключват граждански брак през септември 2002 г. Плод на любовта им е е скандалната Сузанита. Преди това и двамата имат горчив опит с бившите си половинки. Шени е изоставена от бащата на Александра с малко дете на ръце. Орхан пък е обран до шушка от Антоанета, жената, с която дълго време живее на семейни начала. Хитрушата успява да измъкне под носа му 350 000 долара, а след това да избяга в чужбина. Сърцето на Мурад е тотално разбито от случката. Предаден, изоставен и беден, той няма сили да твори музика. Почва почти от нулата с помощта на приятели. Запознава се с Шенай и без колебание й предлага брак, убеден, че това е точната жена за него.
„Прежалих всичко, не искам да се сещам за това същество – Антоанета. Радвам се, че макар и по този начин, се отървах от нея. Бях добър, наивен, спасявайки я от глад и мизерия в началото на нашата връзка, съм си мислил, че до мене имам човек. Уви, сбъркал съм. Слава Богу, че така стана, защото сега животът ми е съвсем друг и съм наистина щастлив. Щастлив съм, че имам сегашната си жена – Шени и семейството, което създадохме. Имам малко, но истински приятели, на които мога да разчитам – и те на мене надявам се, супер много и верни почитатели, на чиято любов също се радвам и няма какво да желая повече”, е заявявал в свои интервюта бащата на Сузанита.

За съжаления втората му сериозна връзка също претърпява крах. Очаква се разводът да стане факт по взаимно съгласие, но вероятно ще има делба.
В пристъп на ярост Шенай е изтрила всичките общи снимки във фесбука си,  без да запази копия. Орхан пък публикува само баладични песни, а в статуса му все още пише че е женен.


В категории: Лайфстайл


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
Пак Шино
14.03.2021 20:04:03
1
5
Драго Чая тръгна с Виктор Калев
Тва е в оригинал..
Ко на занимавате с тея карабини?
2.
Шино
14.03.2021 19:52:16
5
5
Кой се интересува от миризмите на тези хора с чалми?!
Нека да го полапат и така!
1.
АМИ
14.03.2021 19:31:46
0
11
Така става винаги когато....

Има пари , има любов....
Няма пари , няма любов.....

И сега......ой гиди....гиди.....
кой накъде види.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори