На 8 март ресторант „Златна котва“ ще е по-изящен отвсякога (СНИМКИ)
За празника ресторантът ще работи „А ла карт”, без куверти
Международният ден на жената ще бъде повод за много радост в Бургас. След дългото прекъсване, любимите места за срещи и кулинарни наслаждения на дамите, а и на господата, вече работят. Сред локациите, подготвящи се с тематична атмосфера и отлични условия за подобаващо отбелязване на 8 март, е ресторант „Златна котва“.
100-годишният ресторант вече е напълно обновен и блести с нова светлина. Трите зали на емблематичното заведение са променени и излъчват съвременен градски шик с тематични препратки към миналото му.
Заслужава се да се види, защото както казва и собственикът на „Златна котва“ Владимир Димитров: „Ресторантът не е само място за хранене, а социално преживяване. Хората имат нужда от тези емоции“.
Резервирайте маса за вашата празнична вечер по женски на тел.: 0878884277
„Скъпи приятели, в най-хубавия и нежен месец Ви каним в ресторант „Златна Котва" да отпразнувате 8 март без куверт. Ще работим за Вашето добро настроение на свободна консумация от нашето богато и майсторски изпипано меню. Вземете приятелки или заповядайте с любимия човек - ще Ви очакваме“, канят от ресторанта.
Разгледайте в галерията преобразения ресторант.







Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
