×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Марс в Близнаци ви прави енергични и социални: Какво да очаквате


04 Март 2021, Четвъртък, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще се възползват най-много от вибрациите на Марс през следващите шест седмици

Ако напоследък сте имали ниски нива на енергия, може спокойно да обвините Марс за това. Марс управлява действията и чувството ви за мотивация, и то докато се намира в най-нелюбимия си знак Телец през последните шест седмици.

Но на 3 март Марс постепенно премина в оптимистичните Близнаци, където ще остане до 23 април. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще се възползват най-много от вибрациите на Марс през следващите шест седмици, докато променливите знаци Дева, Стрелец и Риби може да са малко преуморени.

Докато Марс беше в Телец, може би сте се чувствали по-продуктивни, докато бавно сте работили за постигане на основна своя цел. Марс в Близнаци обаче ви кара да се чувствате по-енергични, така че можете бързо да завършите тази работа и да се заемете да намерите следващия си голям проект! Тази енергия е свързана с генерирането на възможно най-много новости и вълнение.

Разбира се, винаги има и недостатъци. Докато се интересувате от около дузина нови хобита, Близнаците са известни със своето непостоянно внимание, така че не се изненадвайте, ако се откажете от новото си заниманиие, преди Марс да влезе в Рак. Близнаците са известни и с това, че са доста „ронливи“, така че не очаквайте всички ваши нови приятели да останат наоколо. Опитайте се да останете гъвкави – ако този човек (или нещо), който сте открили в началото на периода, се окаже скучен след няколко седмици, просто продължете напред и потърсете някой още по-завладяващ!

Първите няколко седмици на Марс в Близнаци са доста диво време. В началото ще бъде трудно да балансирате главата и сърцето си, но след като сезонът на Овните стартира на 20 март, астро-времето се изчиства. Опитайте се да се насладите на Марс в оптимистичното, забавно настроение на Близнаците през следващите шест седмици и до края на този транзит ще се чувствате чудесно за всички нови неща и хора, които сте вкарали в живота си!

Ето и какво да очаквате от Марс в Близнаци според зодията си:

ОВЕН

Може да харчите много за бензин през следващите няколко седмици, Овни. Марс е управляващата планета на вашата зодия, така че когато той промени знаците, вие наистина го чувствате. Зоната на комуникация и транспорт на вашата диаграма се осветява от червената планета, така че телефонът ви звъни денонощно, нови връзки (приятели или потенциални партньори) нахлуват в живота ви и вие имате огромно желание да се отдадете на пътешествия.

ТЕЛЕЦ

Марс в Близнаци осветява финансовата зона на вашата диаграма, така че сега е страхотно време да започнете да правите пари на работа! Марс ви мотивира да се скъсате от работа, за да направите допълнителни приходи. Само бъдете внимателни: въпреки че можете да печелите пари и да останете супер продуктивни в момента, още по-лесно е случайно да похарчите всички тези бонус пари!

БЛИЗНАЦИ

На Марс му отнема около две години, за да премине през всичките дванадесет знака на зодиака, така че това е първият път от известно време, когато се възползвате от вибрациите на червената планета! Всичките ви черти на Близнаци – остроумието ви, вашата харизма, вашият супержум – се зареждат от Марс и вие се чувствате по-смели, по-уверени и по-мотивирани! Тъй като Марс е планетата на либидото, и вашето сексуално влечение е до небесата!

РАК

Може да се каже, че изтегляте късата клечка с този транзит, Раци. Марс управлява агресията и във вашата карта той активира зоната на изолация и завършване на циклите. Много е вероятно да си имате работа с бивши гаджета или стари приятели може да се върнат, за да започнат начисто, но вие бъдете много внимателни. Използвайте това време, за да се обърнете към миналата драма, да отрежете от живота си всичко излишно и намерите край на старите въпроси. По този начин, когато Марс влезе във вашия знак след шест седмици, ще се почувствате готови за действие!

ЛЪВ

В момента с близките ви се случват много неща. Това може да бъде наистина добър или наистина лош период, в зависимост от състоянието на вашето обкръжение. Ако сте уверени, че вашите приятели са подходящите хора за вас, можете да се съсредоточите върху това да се сближите още повече с тях и може би да добавите няколко нови лица към списъка си с контакти. Но ако имате нездравословни или токсични приятелства, Марс в Близнаци ви подтиква да ги прекратите и да отворите място за нови, по-добри приятели.

ДЕВА

Вие и вашите колеги общувате много по време на работа през следващите няколко седмици. Зоната на кариерата и репутацията на вашата диаграма се активира от Марс и в зависимост от това как играете картите си, можете да постигнете голямо изрстване нагоре на работа. Ако не ви забележат, не се страхувайте да се надуете малко! Не казваме, че трябва да се хвалите със себе си (което е наистина лесно да се направи, докато Марс е в Близнаци), но не се страхувайте да споменавате своя напредък и успехи пред шефа си. Подберете внимателно думите си и дори може да завършите този транзит с повишение!

ВЕЗНИ

Този транзит е приятен за вашия знак. Марс просто вибрира в зоната на приключенията на вашата диаграма, така че това е едно от най-добрите времена през следващите няколко години, за да отидете на импровизирано (но безопасно и местно) пътуване, да създадете нови приятели или да изследвате нови теми. По принцип този транзит е свързан с разширяване на кръгозора ви и в края му ще бъдете много по-завършена личност.

СКОРПИОН

Животът в спалнята става все по-горещ за вас, Скорпиони! Марс в Близнаци е в зоната на интимност на вашата диаграма, а също така има много космически действия в Риби, или иначе казано – романтичната секс зона на вашата диаграма. В момента сексът е по-еротичен, чувствен и смислен и ще започнете да се чувствате по-обвързани с партньора си. Това е доста интензивно! Ако сте самотен Скорпион, бъдете внимателни с кого се забърквате, защото почти гарантирано ще развиете чувства към него!

СТРЕЛЕЦ

Огненият Марс наистина подгрява любовния ви живот, Стрелци. Това може да покаже колко ентусиазирани се чувствате заедно с половинката си, или вълнението, което изпитвате от срещата с нов потенциален партньор. Но това също може да подскаже, че във връзката ви има дразнене и проблеми, които трябва да бъдат решени. Погледнете състоянието на любовния си живот и можете да добиете доста добра представа как ще се развие този транзит. И не се притеснявайте: дори и в крайна сметка да се скарате с партньора си, пак можете да използвате Марс под влиянието на Близнаци, за да обсъдите нещата и да направите план за решаване на вашите проблеми.

КОЗИРОГ

Това е един от най-продуктивните транзити, които бихте могли да поискате, така че следващите шест седмици за вас ще бъдат заети, заети, заети! Ежедневният ви живот трябва да бъде реорганизиран и всякакви проблеми, с които се сблъскате сега, са просто симптоми на лошото ви ежедневие. Ако работата ви изтощава, как можете да бъдете по-продуктивни? Ако жилището ви е разхвърляно, как можете да го поддържате организирано? Ако се чувствате мрачно или просто зле, как можете да станете по-активни и просто да се чувствате по-добре? Задайте здравословни навици сега и те гарантирано ще останат много дълго време.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте следващите няколко седмици да отлетят много бързо! Марс осветява петия дом на вашата диаграма, който управлява романтиката, секса и забавленията. Този транзит е невероятен за самотните Водолеи, защото ви помага да се свържете с всички видове нови потенциални партньори. Ако просто търсите флирт, още по-добре! Забавлявайте се с този транзит и не приемайте нищо прекалено сериозно, защото следващите шест седмици са всичко, което ви е нужно, за да се забавлявате.

РИБИ

Марс в Близнаци предполага, че в дома ви се случват много неща. Възползвайте се от тази енергия и я използвайте за преустройство или планирайте вълнуващо (но безопасно!) събиране с приятели или семейство у вас. Ако сте в процес на преместване на друго място, този транзит всъщност е идеален. Недостатъкът на този транзит е, че ако не се грижите за живота у дома, ще възникнат проблеми, произтичащи от вашето пренебрегване и ще ви заставят да се справите с тях!


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори