×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Марс в Близнаци ви прави енергични и социални: Какво да очаквате


04 Март 2021, Четвъртък, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще се възползват най-много от вибрациите на Марс през следващите шест седмици

Ако напоследък сте имали ниски нива на енергия, може спокойно да обвините Марс за това. Марс управлява действията и чувството ви за мотивация, и то докато се намира в най-нелюбимия си знак Телец през последните шест седмици.

Но на 3 март Марс постепенно премина в оптимистичните Близнаци, където ще остане до 23 април. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще се възползват най-много от вибрациите на Марс през следващите шест седмици, докато променливите знаци Дева, Стрелец и Риби може да са малко преуморени.

Докато Марс беше в Телец, може би сте се чувствали по-продуктивни, докато бавно сте работили за постигане на основна своя цел. Марс в Близнаци обаче ви кара да се чувствате по-енергични, така че можете бързо да завършите тази работа и да се заемете да намерите следващия си голям проект! Тази енергия е свързана с генерирането на възможно най-много новости и вълнение.

Разбира се, винаги има и недостатъци. Докато се интересувате от около дузина нови хобита, Близнаците са известни със своето непостоянно внимание, така че не се изненадвайте, ако се откажете от новото си заниманиие, преди Марс да влезе в Рак. Близнаците са известни и с това, че са доста „ронливи“, така че не очаквайте всички ваши нови приятели да останат наоколо. Опитайте се да останете гъвкави – ако този човек (или нещо), който сте открили в началото на периода, се окаже скучен след няколко седмици, просто продължете напред и потърсете някой още по-завладяващ!

Първите няколко седмици на Марс в Близнаци са доста диво време. В началото ще бъде трудно да балансирате главата и сърцето си, но след като сезонът на Овните стартира на 20 март, астро-времето се изчиства. Опитайте се да се насладите на Марс в оптимистичното, забавно настроение на Близнаците през следващите шест седмици и до края на този транзит ще се чувствате чудесно за всички нови неща и хора, които сте вкарали в живота си!

Ето и какво да очаквате от Марс в Близнаци според зодията си:

ОВЕН

Може да харчите много за бензин през следващите няколко седмици, Овни. Марс е управляващата планета на вашата зодия, така че когато той промени знаците, вие наистина го чувствате. Зоната на комуникация и транспорт на вашата диаграма се осветява от червената планета, така че телефонът ви звъни денонощно, нови връзки (приятели или потенциални партньори) нахлуват в живота ви и вие имате огромно желание да се отдадете на пътешествия.

ТЕЛЕЦ

Марс в Близнаци осветява финансовата зона на вашата диаграма, така че сега е страхотно време да започнете да правите пари на работа! Марс ви мотивира да се скъсате от работа, за да направите допълнителни приходи. Само бъдете внимателни: въпреки че можете да печелите пари и да останете супер продуктивни в момента, още по-лесно е случайно да похарчите всички тези бонус пари!

БЛИЗНАЦИ

На Марс му отнема около две години, за да премине през всичките дванадесет знака на зодиака, така че това е първият път от известно време, когато се възползвате от вибрациите на червената планета! Всичките ви черти на Близнаци – остроумието ви, вашата харизма, вашият супержум – се зареждат от Марс и вие се чувствате по-смели, по-уверени и по-мотивирани! Тъй като Марс е планетата на либидото, и вашето сексуално влечение е до небесата!

РАК

Може да се каже, че изтегляте късата клечка с този транзит, Раци. Марс управлява агресията и във вашата карта той активира зоната на изолация и завършване на циклите. Много е вероятно да си имате работа с бивши гаджета или стари приятели може да се върнат, за да започнат начисто, но вие бъдете много внимателни. Използвайте това време, за да се обърнете към миналата драма, да отрежете от живота си всичко излишно и намерите край на старите въпроси. По този начин, когато Марс влезе във вашия знак след шест седмици, ще се почувствате готови за действие!

ЛЪВ

В момента с близките ви се случват много неща. Това може да бъде наистина добър или наистина лош период, в зависимост от състоянието на вашето обкръжение. Ако сте уверени, че вашите приятели са подходящите хора за вас, можете да се съсредоточите върху това да се сближите още повече с тях и може би да добавите няколко нови лица към списъка си с контакти. Но ако имате нездравословни или токсични приятелства, Марс в Близнаци ви подтиква да ги прекратите и да отворите място за нови, по-добри приятели.

ДЕВА

Вие и вашите колеги общувате много по време на работа през следващите няколко седмици. Зоната на кариерата и репутацията на вашата диаграма се активира от Марс и в зависимост от това как играете картите си, можете да постигнете голямо изрстване нагоре на работа. Ако не ви забележат, не се страхувайте да се надуете малко! Не казваме, че трябва да се хвалите със себе си (което е наистина лесно да се направи, докато Марс е в Близнаци), но не се страхувайте да споменавате своя напредък и успехи пред шефа си. Подберете внимателно думите си и дори може да завършите този транзит с повишение!

ВЕЗНИ

Този транзит е приятен за вашия знак. Марс просто вибрира в зоната на приключенията на вашата диаграма, така че това е едно от най-добрите времена през следващите няколко години, за да отидете на импровизирано (но безопасно и местно) пътуване, да създадете нови приятели или да изследвате нови теми. По принцип този транзит е свързан с разширяване на кръгозора ви и в края му ще бъдете много по-завършена личност.

СКОРПИОН

Животът в спалнята става все по-горещ за вас, Скорпиони! Марс в Близнаци е в зоната на интимност на вашата диаграма, а също така има много космически действия в Риби, или иначе казано – романтичната секс зона на вашата диаграма. В момента сексът е по-еротичен, чувствен и смислен и ще започнете да се чувствате по-обвързани с партньора си. Това е доста интензивно! Ако сте самотен Скорпион, бъдете внимателни с кого се забърквате, защото почти гарантирано ще развиете чувства към него!

СТРЕЛЕЦ

Огненият Марс наистина подгрява любовния ви живот, Стрелци. Това може да покаже колко ентусиазирани се чувствате заедно с половинката си, или вълнението, което изпитвате от срещата с нов потенциален партньор. Но това също може да подскаже, че във връзката ви има дразнене и проблеми, които трябва да бъдат решени. Погледнете състоянието на любовния си живот и можете да добиете доста добра представа как ще се развие този транзит. И не се притеснявайте: дори и в крайна сметка да се скарате с партньора си, пак можете да използвате Марс под влиянието на Близнаци, за да обсъдите нещата и да направите план за решаване на вашите проблеми.

КОЗИРОГ

Това е един от най-продуктивните транзити, които бихте могли да поискате, така че следващите шест седмици за вас ще бъдат заети, заети, заети! Ежедневният ви живот трябва да бъде реорганизиран и всякакви проблеми, с които се сблъскате сега, са просто симптоми на лошото ви ежедневие. Ако работата ви изтощава, как можете да бъдете по-продуктивни? Ако жилището ви е разхвърляно, как можете да го поддържате организирано? Ако се чувствате мрачно или просто зле, как можете да станете по-активни и просто да се чувствате по-добре? Задайте здравословни навици сега и те гарантирано ще останат много дълго време.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте следващите няколко седмици да отлетят много бързо! Марс осветява петия дом на вашата диаграма, който управлява романтиката, секса и забавленията. Този транзит е невероятен за самотните Водолеи, защото ви помага да се свържете с всички видове нови потенциални партньори. Ако просто търсите флирт, още по-добре! Забавлявайте се с този транзит и не приемайте нищо прекалено сериозно, защото следващите шест седмици са всичко, което ви е нужно, за да се забавлявате.

РИБИ

Марс в Близнаци предполага, че в дома ви се случват много неща. Възползвайте се от тази енергия и я използвайте за преустройство или планирайте вълнуващо (но безопасно!) събиране с приятели или семейство у вас. Ако сте в процес на преместване на друго място, този транзит всъщност е идеален. Недостатъкът на този транзит е, че ако не се грижите за живота у дома, ще възникнат проблеми, произтичащи от вашето пренебрегване и ще ви заставят да се справите с тях!


В категории: Хороскоп


Коментари
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори