×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Водачите на листи в Стара Загора – млади лица, най-добрият министър, нов голям играч


Водачите на листи в Стара Загора – млади лица, най-добрият министър, нов голям играч
Кандидатурата на Слави Трифонов може да разбърка картите
27 Февруари 2021, Събота, 15:31 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Районът излъчва 11 депутати и е сред важните за партиите

Старозагорският многомандатен избирателен район се очаква да е един от най-интересните на предстоящия парламентарен вот. 27-и МИР излъчва 11 депутати и е сред относително големите в страната.

Повечето партии и коалиции със сигурност вече трябва да са наредили водачите си на листи. Те обаче може да претърпят промени в последния момент заради едно събитие от петък вечерта. Тогава новият политик Слави Трифонов обяви, че ще води две листи – във Варна и... в Стара Загора.

Шоуменът показа за първи път и част от екипа си по ресори и идеите за управление на партията му „Има такъв народ“. Демонстрира сериозни намерения да участва във властта, а не просто да е екзотична атракция в политиката. А това е солидна заявка и за обиране на протестния вот.

От БСП отдавна обявиха, че водач на листа в Стара Загора ще е Георги Гьоков. Той е на 59 г., действащ депутат – впрочем един от най-активните. Председател е на Комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите. Има опит и от предишните два парламента.

От ГЕРБ неофициално се лансира името на образователния министър Красимир Вълчев. Очаква се той да води и още една листа – тази в Шумен. Вълчев определено е от откритията на ГЕРБ за този мандат. Някои го определят като най-качествения министър в кабинета „Борисов 3“.

По неофициална информация на „Флагман“ водачът на коалиция „Демократична България“ в Стара Загора ще е Атанас Славов. Той е от квотата на партията на Христо Иванов. Млад и солиден експерт по конституционно право, добър оратор, който може да защитава позиции.

Пак по неофициална информация ДПС ще издигнат за водач отново Халил Летифов. 41-годишен действащ депутат, с опит и от 42-ото Народно събрание. Един от близките хора на Делян Пеевски. Председател е на парламентарната Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения.

„Патриотична коалиция – Воля и НФСБ“ вероятно ще лансира Кръстина Таскова. И тя е действащ депутат - от партията на Веселин Марешки. 37-годишната Таскова е сред остриетата на „Воля“ на парламентарната трибуна и в медиите. През 2017 г. прокуратурата поиска да й бъде свален имунитетът (заедно с лидера й) заради разследване за изнудване, но оттогава реално развитие по случая няма.

ВМРО също издигат действащ депутат за водач в Стара Загора. Става въпрос за Александър Сиди, който ще лидира листата и в Пловдив-град. 39-годишен, едно от изявените лица на ВМРО.

Новата партия на Цветан Цветанов „Републиканци за България“ лансира 35-годишната Петя Станева, която е областен координатор на формацията. Завършила е „Инвестиционен мениджмънт“ в Свищов, както и „Счетоводство“ в  Икономически университет-Варна. Работила е в сферата на финансите - борсова търговия в Управляващо дружество, като счетоводител и служител в ДАНС-Стара Загора, през последните близо 3 години, информират от партията й.

АБВ на Румен Петков пък издига 27-годишния доктор Емил Стоименов. Млад и ентусиазиран политик. Лидерът Румен Петков често го дава за пример, когато говори за листите на партията.

Стоименов е старозагорец, потомък на известна лекарска фамилия в града, възпитаник на ГПЧЕ „Ромен Ролан“ и вече седма година е в АБВ, изтъкват от формацията.

От партия „Възраждане“ пък излъчват Искра Михайлова. Родена и живее в Стара Загора, общински съветник, семейна, с едно дете. Висшето си образование завършва в Бургас, специалност "Връзки с обществеността". По-голяма част от трудовата й кариера преминава като такъв специалист. В момента се занимава с частен бизнес. Местен водач на "Възраждане" в Стара Загора.

Коалицията „Изправи се! Мутри, вън“, която според социолозите се движи около 4-процентната бариера, все още не е обявила водачите си на листи. По неофициална информация за Стара Загора до вчера за почти сигурна се спрягаше самата лидерка на формацията Мая Манолова. Дали кандидатурата на Слави, с когото тя има близки отношения през годините, ще промени стратегията, - предстои да разберем.
 




Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
8
Коментара по темата
8.
Българин
28.02.2021 14:19:04
4
2
Бат Слави е нашия човек, да ги разбърка малко лайната!!!
Видяхме ги 30 год комунисти, синовете им и внуците им какво направиха - боклуци!!!
7.
Ха Ха до 6
28.02.2021 14:16:15
0
3
Бухахахахаха, да не смяташ и ти да влизаш в парламента шушляк, бухахаха
6.
България
27.02.2021 23:48:29
7
2
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА "Демократична България“ (ДБ)
5.
БЕДРУМ
27.02.2021 18:58:42
14
6
Слави че даде добър урок на г-н Борисов.
Борисов трябва да поеме политика да върти хората в държавния апарат дори на най ниско ниво. Вътрешно ведомствените кавги са голям препани камък. Връзкарите и богонамазаните ги направиха началници а другите които наистина заслужават седят и ги гледат.
Ми няма да стане с толкова роднини дато за нищо нестават ама вече десет години си опъват големите заплати, трупат един стаж с големи осигуровки за пенсия, а другите дето наистина заслужаваха а няма кой да ги предложи им се подчиняват.
Тъй че всеки иска промяна не заради самия Борисов и неговото обкръжение , а заради всички тия дето покрай него се наредиха на софрата незаслужено. Тъй че сега един добър урок няма да му е излишен макар че аз го наричам политически шамар. Формулата е върти хората на постовете им за да няма завист и брожения. Няма търпение да видя тия мишки как цвърчат по етажите мамицата им некадърна връскарска.
4.
острието
27.02.2021 18:45:32
3
2
ще я втаса

ще вика неволята

иначе става
3.
Слави
27.02.2021 18:14:00
6
6
Ще гризне дъската в Стара Загора. Греда предричам.
2.
сн
27.02.2021 16:42:28
3
16
Най добрият министър ,защото дъскалите си стаят у дома ,а децата затъпяват от не учене
1.
Лост
27.02.2021 16:02:23
2
11
Щом това е най-качествения да им имам стандарта!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори