×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изненада! Последният треньор, направил ФК "Левски" шампион, влезе в листата на БСП


Изненада! Последният треньор, направил ФК "Левски" шампион, влезе в листата на БСП
Емил Велев направи Левски шампион през 2009 година
23 Февруари 2021, Вторник, 14:42 ч.
Автор: Флагман.Бг

Легендата на ЦСКА Христо Марашлиев също е кандидат за депутат

БСП одобри представителите на гражданската квота в своите кандидатдепутатски листи. Изпълнителното бюро ще предложи на НС на БСП да утвърди листите. Сред тях има множество учени, лекари, интелектуалци видни спортисти и знакови имена от различни сфери на живота. Не липсват и изненади и любопитни имена.

Сред номинираните в цялата страна личат имена като: 

Иван Гранитски, на второ място в София.  Български журналист, поет, редактор, критик, публицист, издател и обществен деец. Доктор на философските науки. Член-кореспондент на БАН. Член на УС на СБП, на УС на Агенция "София-прес". Създател е на издателство "Захари Стоянов", генерален директор на БНТ – 1995-1996 г. Автор е на 40 книги поезия, литература, критика, изкуствознание и публицистика, детска литература. 

Видният хирург проф. Димитър Раденовски е в листата във Видин. Изпълнителен директор (2007-2012), а впоследствие отново член на борда на директорите в УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов“. Управител на ДКЦ "Св. Иван Рилски“ ЕООД. Член е на Българското хирургическо дружество и на Дружеството за спешна хирургия. Автор е на няколко книги, сред които "Н.И.Пирогов - легенда в хирургията“, "История с поглед към бъдещето“, "Сто и четиридесет години Български червен кръст“. 

Георги Георгиев (познат с прозвището Гецата) е известен български футболист, национален състезател, полузащитник, едно от легендарните имена на футбола в Пловдив. Той е познат като един от футболистите с висока техника. Играе над 100 мача и за френския "Мюлюз“. След края на спортната си кариера става президент на "Марица“ - Пловдив и спортен директор на ЦСКА София. 

О.р. бригаден генерал Цветан Харизанов, бивш началник на Националния военен университет "Васил Левски“ е в листата във Велико Търново. Почетен гражданин на Велико Търново. Награждаван е с орден "За вярна служба под знамената“ и Почетен знак на Министерството на отбраната "Св. Георги“ – ІІ степен. 

Д-р Трифон Цветков е председател на Българския ветеринарен съюз. Завършил е ветеринарна медицина, а след това организация и управление на ветеринарното дело. Бил е окръжен ветеринарен лекар на Враца и главен епизоотолог в периода 1974 – 1978 г. Работил е в Противочумния институт, а от 1985 г. до 1997 г. е бил директор на свинекомплекса в Рогозен. Един от водещите свиневъди в България.  

Доц. д-р Христо Беров, преподавател по история в СУ "Св. Климент Охридски“ е в листата на БСП в Смолян. Специалист по стопанските и социално-икономическите проблеми на балканските народи във втората половина на XIX и началото на XX век, кризите като фактор за стопанското и политическото развитие на балканските общества и държави през XIX и XX век. Автор е на три монографии: "2025 – Сърбия в ЕС: мисия (не)възможна" (2021), "Балканските японци“ (2020), “Когато гръм удари…(Балкански политики за възстановяване в ситуация на глобална икономическа криза, средата на XIX в. – средата на XX в.)“ (2019). 

Проф. д-р Юлия Йоргова-Форд (Бургас) е била директор на Англо-българския колеж в Бургаския свободен университет и преподавател по основни трудови правоотношения. Владее английски на изключително ниво, участвала е в множество международни семинари и научни изследвания в областта на администрацията и управлението. Била е гост-преподавател в университети в Турция, Румъния и Португалия. От 2018 година е професор по администрация и управление и декан на Центъра по икономически и управленски науки в Бургаския свободен университет. 

Проф. д-р Маринела Грудева -  доктор по педагогика в медицински университет Варна,   катедра "Логопедия и медицинска педагогика“. За активна творческа и обществена дейност е отличена с награди на Община Варна и Областния съвет на БЧК – Варна. 

Теодора Евтимова е директор на Регионална библиотека "Любен Каравелов“ в Русе. Завършила е Държавния библиотекарски институт. 

Огромната изненада в София е попадането в една и съща листа на две футболни легенди на Левски и ЦСКА – Емил Велев – Кокала и Христо Марашлиев.




3
Коментара по темата
3.
Джери
23.02.2021 16:33:35
1
2
Сега разбрах, защо този никога не ми е бил симпатичен!
2.
Джеки
23.02.2021 14:57:38
2
2
Бил е в системата на МВР ,като ритнитопковец, а това е по време на Соца,къв да е, комунист я.
1.
Джеки
23.02.2021 14:57:32
1
5
Бил е в системата на МВР ,като ритнитопковец, а това е по време на Соца,къв да е, комунист я.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тези две ергенки се хванаха за косите, а враждата им излезе извън шоуто Тези две ергенки се хванаха за косите, а враждата им излезе извън шоуто Караницата между сценаристката и оперната певица продължи и извън телевизионното студио, където Мила Михова нападна прясно напусналата Кристина за нейното поведение в риалитито Каква присъда получи Валентин - шофьорът на зърновоза, убил две деца в Айтос Каква присъда получи Валентин - шофьорът на зърновоза, убил две деца в Айтос По време на делото стана ясно, че при навлизане в десния завой, скоростта на камиона се увеличила и той започнал да занася Чоткин се побърка, ще купува пръстен за 5 бона Чоткин се побърка, ще купува пръстен за 5 бона Съвсем наскоро стана ясно, че финалистът в шоуто се стяга за сватба, а избраницата му също е част от участниците този сезон – това е Камелия Как Венко се изгаври със Слави Трифонов Как Венко се изгаври със Слави Трифонов „Успех! Пожелавам ви творческо вдъхновение и въздух.“, пошегува се Венко Видеостени ще предават пасхалната служба в Бургас Видеостени ще предават пасхалната служба в Бургас За удобство в празничната нощ линии Б11 и Б12 ще извършени извънредни курсове с часове на тръгване от начална спирка в 00:30 Тя е най-скромната и мила участничка в Ергенът, но Алек я отпрати Тя е най-скромната и мила участничка в Ергенът, но Алек я отпрати Катето се сбогува с формата преди финала Заради спор за паркомясто запечатаха автомобил с монтажна пяна Заради спор за паркомясто запечатаха автомобил с монтажна пяна  По думите на потърпевшия извършителите – мъж и жена, са агресивни и са заплашвали него и приятелката му с убийство Задържаха контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта на пристанище Бургас Задържаха контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта на пристанище Бургас Случаят е в рамките на операцията по противодействие на контрабандата на смесените екипи от четири институции – Агенция „Митници“, ГД „Гранична полиция“, ГД „Борба с организираната престъпност" и Национална агенция за приходите Пежо се заби в мантинелата на пътя Поморие-Бургас Пежо се заби в мантинелата на пътя Поморие-Бургас Водачът на автомобила твърди, че гумата му се е спукала Румънски автомобил се обърна по таван в Русе Румънски автомобил се обърна по таван в Русе Колата е помела пътен знак с ограничение до 50 км. и е разцепила дърво край пътя
Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори