×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ФК „Черноморец 1919” подписва нов договор за стадиона, идва ли край на сагата


ФК „Черноморец 1919” подписва нов договор за стадиона, идва ли край на сагата
Митко Събев е готов да отстъпи този стадион, но не е ясно на каква цена
12 Февруари 2021, Петък, 20:01 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Клубът първо ще трябва да погаси натрупаните задължения - 4 месечни наема, след което да предоговори условията по договора си

 

ФК „Черноморец 1919” ще подпише дългосрочен договор за ползването на стадиона в кв.”Акациите” до месец, научи Флагман.бг.

За целта, футболният клуб, който е на първо място в Югоизточната „В” група и изглежда почти сигурен участник във Втора лига през новия сезон ще трябва да погаси натрупаните задължения към собственика на спортното съоръжение ПСФК „Черноморец Бургас” АД.

Според неофициална информация, към днешната дата неплатени са 4 месечни наема от по 5700 лева (без ДДС) или общо 22 800 лева.

След като това се случи, синдикът на ПСФК „Черноморец Бургас” АД  Илка Петкова е дала уверение, че ще преразгледат условията по настоящия договор, който изтича през ноември т.г.

Идеята е клубът да вземе дългосрочно стадиона. Обсъждат се срокове за минимум 5 години, които ще дадат възможност на ФК „Черноморец 1919” да се чувства комфортно в родния си дом.

Има обаче доста детайли за уточняване, довериха запознати. Според настоящия контракт футболният клуб може да ползва официалния, първи и трети терен, както и помощната сграда. Идеята е с новия договор да наемат всички игрища, както и целия първи етаж от основния корпус, за да няма подобни проблеми, каквито се появиха през последната седмица.

Въпрос на преговори е дали дълготрайните инвестициите, които ще направи ФК-то в съоръжението, ще бъдат приспаднати за сметка на наема. Според наша информация това трудно ще се случи.

Синдикът Илка Петкова е изтъкнала, че дружеството, което тя управлява с решение на съда, имало сериозни разходи – за съдебни дела, за издръжка, заплати и консумативи, а наемите, които взема от спортните клубове на ст.”Черноморец” са единствените им приходи.  

Добрата новина е, че основният кредитор Митко Събев е готов на преговори, сочи неофициалната ни информация. През седмицата той е посетил стадиона и е дал уверение, че може да преговаря за прехвърлянето на Община Бургас на бившия ст.”9 септември”.

Флагман.бг потърси Йордан Георгиев, председател на комисията по спорт към ОбС Бургас и председател на временната комисия, разглеждаща казуса със стадион „Черноморец”.

„Не сме спирали да работим по тази тема. Тази седмица отново заседавахме, но засега ще се въздържа от публични коментари. Категорично считам, че не трябва въпросът да се политизира по какъвто и да е начин, заради това ще дадем отчет след парламентарните избори. Търсим най-доброто решение за бургаския спорт”, каза Йордан Георгиев.


В категории: Спорт


31
Коментара по темата
31.
ЧцБс
16.02.2021 21:43:24
0
4
До 30 унтерменша
Е путьо малък мургав. Виждам,че си интернет хулиган,форумен плъх без личен живот,киснещ в чуждите теми. Кой знае в живота ква си мижитурка невзрачна,а тук избиваш комплексите си породени от малоценост.По смешният ти начин на писане се вижда, че си едва ли не младежка пъпка ,нещастна и доста тъпа.
Чети внимателно, да си информиран,че се излагаш,женчо
Така, ПСФК то го "изоставихме" , защото го искахме от Събев ,като го срина до В група,но той говореше в цифри,просто не искаше да го даде,заради схеми. Та този Черноморец ,който е във В група,е отбор на феновете създаден от феновете и легенди и стари ръководители на Черноморец . Продължител на стария Черноморец, подържан от феновете си. Върнахме си старата емблема и историята,която пък се държеше от Дражев и не искаше да ги дава. Но всичко е оправено по този въпрос.Върнахме се на стадиона си и си плащаме наем за това,отбора се издържа от фенове ,и няколко месни спонсора. ПСФК то не съществува вече . Вие ,марули кво бихте направи ли на наше място? Бихте ли гледали отстрани или ще възстановите бИроето,а ?
Това е изцяло чист клуб, първоприемник ,с върнатата си емблема... никой няма право да я ползва и да прави клуб със това име ,патентована е емблемата и цветовете също. Чист клуб,тръгнал от Б окръжна. Никой друг клуб не се преименувал или изчезвал за да се казва Черноморец,ясно ли ти е женчо. Това на вас не ви се е случвало ,че да ми се правиш на разбирач. За разлика от вас ,където Олимпик Тетевен стана бИрое. Отборът от Б окръжна сега се бори за втора лига ,женчо.
И къв ти е зора на тебе,че се напъваш тука?
Що не ми отговориш на въпросите,които те питах,а въртиш на други теми. Ти на кое бИрое беше фен бе изнежен, на бИрое 2000 или на Олимпик-бИрое? Това бИрое в момента където си му фенка нали знаеш ,че е Олимпик? За разлика от вас ние тръгнахме сами и не сме чакали някой да си преименува отбора ,като вас.
Отговори където съм те питал неща не сменяй темата.
Смятам,че ти отделих доста време,макар че си ограничен провокатор. Явно нямаш личен живот...
Педерстче ще викаш на бащати ако го знаеш кой е де
30.
Берое
16.02.2021 15:59:18
5
0
Разликата между чорбата беше че масово си подкрепят туй новото тире, числото има две таксита фенове, което е общото с вас, вие толкова бяхте на времето на Лазур когато Берое гостуваше. Даже от "клетката" ви заглушавахме НА ВСЕКИ МАЧ. На тая кочина дето сте сега не съм посещавал, по снимки съдя че нямате условия за нищо, ама сте си боклуци и сте си свикнали на кочината. Вие от друга страна за разлика от чорбата сте били там и сте подкрепяли ПСФК-то, когато беше единствения Ч-ц, след това го заебахте и във дербито на двата черномореца подкрепяхте тази новия помия. Засрами се педерастче.
29.
ЧцБс
16.02.2021 03:08:34
0
3
До 28
Унтерменш,като си пъхаш кривата муцуна в чужди теми може да отговориш на въпросите по долу нали ,или няма кво да кажеш?
Ти преди за кое бИрое беше от двете ,които съществуваха по отделно? За бИрое 2000 ? Може би за Олимпик- бИрое,което е сегашното.
Същия въпрос можеш да го зададеш на някой чорбар за кое ЦСКА е бил на дербито между двете ЦСКА та.
Та пак питам ти за кое бИрое беше? За бИрое 2000 или за Олимпик- бИрое? Въобще ,кво ни занимаваш с Педерое? И кво правиш в чужди теми,който нямат нищо общо с Педерое?
Едвали си от бИрое, приличаш на провокаторче...а ако наистина си бИроец начи си голям загубеняк
28.
Берое
16.02.2021 01:32:15
3
0
До 27

Как беше дербито между двата Черномроеца преди година две? Ти за кой беше тогава? 3 тия кръг на селските групи с резултат 10:0. Играете сами срещу себе си, нещастник.
27.
ЧцБс
16.02.2021 00:52:09
0
2
До 26
То и Литекс и Цска тире София съществуват отделно, но истинските ли са? Не те ли е срам ,че това отборче където му викаш бИрое не е бИрое,а е Олимпик тетевен,от 2000 година Олимпик става бИрое. И не те ли е срам,че да знаеш ,че са съществували две бероета едновременно,марулчо? Берое 2000,което игра в "б" група и това берое днешното създадено 1999,което е Олимпик и приема сегашното си име през 2000 година. Това не го ли знаеш,а тръгнал да си пъха кривата муцуна в чужди работи,ставаш смешен.
Кажи ми преди 1959 година имало ли е такъв клуб с име Берое? И този клуб ,и от кога и кой ви слага името бИрое и преди това как се е казвал клуба? Знаеш ли ги тези неща,като си тръгнал да се правиш на разбирач. Щото тръгна да пишеш някви такива неща,които не са по темата ,та и аз да те питам .
Като си голям разбирач и ги знаеш нещата. И както писах,ако не бяхте държавно клубче собственост на Тец-а,дали Щяхте да сте футболен град.
Къде ги видя тези два Черномореца бе унтерменш? Черноморец е само един. Провери. Псфк-то не съществува никъде освен в болният ти "мозък". Този Черноморец във "в" група си върна емблемата и и нематериалните активи,за което си има документ и си играе на стадиона,не пиши глупост на изус,провери преди да се излагаш неподготвен в чуждите теми,марулчо. Айде трай сега маруло
26.
Берое
15.02.2021 17:12:30
5
1
До 23

Абе нещастник, отвори тези класирания и виж че съществува все още Олимпик Тетевен, кой какво защо, там е. Не те ли е срам да знаеш, че в момента има два черномореца? Тази глупост във В група и ПСФК-то което е в окръжните групи. Което впрочем ви е и най-успешния Ч-ц който вие изоставихте. Мазутите са същите капути като вас, всички сте една шепа по стадионите. А за треньора какво да коментирам? Нищо не е постигнал с Берое. Слаб треньор си е. И в крайна сметка никой по цял свят не ти знае треньора от кой град е, не знам защо това има значение за теб. Във футбола се броят постиженията на клубовете. Където Берое е шампион на България и носител на купата. Вие? Носители на ПФЛ, носители на АФЛ и тва е. Впрочем и всичките 6-7 предишни и сегашни бургаски отбори по постижения не могат да се мерят с Берое. Айде трай сега шаран.
25.
ЧцБс
15.02.2021 00:21:01
1
4
До 23
А и още нещо,щяхме да ви видим какъв футболен град сте ,ако не ви беше ТЕЦ-а собственик.. Държавно отборче, галеници...
24.
ЧцБс
15.02.2021 00:06:23
0
5
До 23
Ти кажи колко бероета има? Нали от там тръгна маруло , кажи ся вашето берое автентичното ли е или е Олимпик Тетевен преимвнувано на берое
Да не говорим,че нямате нищо общо с 1916 година,щото тва име берое е измислено през 1959 от другарите...
И кво като е от Бургас ли,а ми що не си намерихте някой читав треньор от Зарата нали Бургас не бил футболен град.
23.
Берое (до 22)
14.02.2021 20:05:50
6
0
И какво като е от Бургас? Нефтохимик има едно 2ро място от 90те, вие имате едно 4то място с ПСФК-то. Къде са ви купите бе смешници?
22.
ЧцБс
14.02.2021 01:21:19
0
5
До 21 марулата
А колко бероета има ? Тва вашето не е берое, а Олимпик тетевен, нали така маруло, през 1999 олимпик тетевен става берое,даже се води Олимпик-берое,през 2000 приема името берое.не се обаждай неподготвен .а и треньора ви е от Бургас,кадър на Черноморец. За това не се обяснявай кой град е футболен и кой не
21.
Берое
13.02.2021 19:31:06
8
0
Вие бургазлии сте големи загубеняци.
Колко нафти има? Нефтохимик? Нафтекс? Нефтохимик 1986? Нефтохимик 1962? Атлектик? ФК Бургас? Колко Черномореца има? 1919? ПСФК? Бургас-София? Най-добре сабаряйте и двата стадиона и се ориентирвайте към волейбол, Бургас не е футболен град!
20.
Петър
13.02.2021 11:15:37
0
2
17-ти,
Много просто, но това става с промяна, а не с подмяна! Акцизите "дават" пари за екология!
Проблем е, че превърнаха Общините в ТД, и това дава отражение, и ще става все по видимо.
Прочети коментара до край, и опитай да разсъждаваш!
19.
бургазлия
13.02.2021 11:10:52
0
8
до 5: Да, дружеството има задължения към много кредитори, но тези кредитори са основно фирми на Митко Събев, които пък имат задължения към общината и държавата. Останалите задължения, за екипировка към Найк и за заплати на бивши служители са малки и Общината лесно ще ги покрие. Така че всичко е въпрос на добра воля, да се седне на масата и да се преговаря.
А защо това толкова години вече не се прави и се отлага, нека кмета или някой от Обшината да излезе и да каже. Ние малоумни ли сме, кви сме?
18.
ХАХА ГЛАДНИ КОКОШКИ
13.02.2021 11:00:20
2
2
ПРОСО СЪНУВАТ И КУДКУДЯКАТ ПРОСТОТИИ /няма един смислен коментар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/////////ЗА КИНТИ СТАВА ВЪПРОС !!!!!!!ЕДНИ ТАРИКАТИ ОЧАКВАХА ДА СМЕНЯТ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ЗА ДА СИ НАПРАВЯТ """ДАЛАВЕРАТА""АМА МАЙ СЪ СКАРАХА!!!!!!!!!!!!И СЕГА ВСИЧКО Е НА КРЕДИТОРИТЕ А МИТКО СЪБЕВ ИСКА ДА ПРЕХВЪРЛИ ДЪЛГОВЕТЕ /мястото/НА ОБЩИНАТА /разбирай всички бургазлии да плащат откраднатото ХИТРО ААААА!!!!!!!!!!!!!!!
17.
До 15
13.02.2021 10:17:22
0
1
И как държавата ще отделя ддс за спорта като спортния тотализатор?
То, по същата логика и от акцизите да отделя за спорта.
Хептен се излагате!
До преди няколко години общините укриваха ддс и не внасяха налога в хазната, сега държавата да отделя и от ддс.
16.
Светльо Филипов
13.02.2021 09:47:49
0
5
Събев какъвто и да е, не е идиот. Човекът беше прецакан от шайка обирджии в общинския съвет най-напред с Валери Симеонов начело. После това ченге си би камшика за София и квото взел-взел. Но кмета си е тука и трябва да знае какво се е случило. Те какво искат? Все те да са отгоре ли, еми няма как да стане
15.
Петър
13.02.2021 09:45:33
0
4
10-ти,
Подобна инфраструктура не може да бъде издържана от незаинтересовани лица, като в т.ч. влизат, и зрителите които не ходят на мачове! Споменаваш Държави, където данъците са по-високи, доходите също, разходите пък са по-малки (с изключение на рискови, като алкохол, цигари и т.н.).
Попитай ги защо Държавата не отделя пари от ддс, така както се заделят от тотализатора?
НПО в България има, и то по темата за която говориш, но... Държавата всячески ги анатемосва, а подчинените им медии гу демонизират. За да се промени каквото и да било трябва да си променим политиците, а не последствията от техните действия/бездействия!
И защо са му на Бургас два стадиона, като не може да се напълни и на 1/4 един? Какво пречи на "върлите" врагове да играят на един? Нима Интер и Милан имат по-малки финансови възможности? Това бе елементарен пример за нежеланието, а не невъзможността.
14.
До 13
13.02.2021 08:51:22
0
8
За пари, за какво друго може да се скарат такива честни хора.
13.
Бури мечката
13.02.2021 08:10:35
1
11
Кмета да каже за какво се скараха с митко събев. И сега един на друг си извиват ръцете. А страда спорта в Бургас. Кмета щял да строи стадион в меден рудник кмете ти една зала Арена строиш 10 год а стадиона ще го строиш 50год тогава децата само ще са чували че е имало футбол в Бургас
ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ЧЕРНОМОРЦИ СМЕ АЙДЕ АКУЛИ
12.
Бургас
13.02.2021 07:27:21
3
11
Един спортен човек има ли в Общинския съвет или Общината? В Комисията по спорта?
Няма!
Ами няма как да стане.
Вижте Монтана и Кърджали. Футболни отбори в А група, волейбол и баскетбол на най - високо ниво! А са колкото „Славейков”. Значи може.
Явно в Бургас не искат да има спорт на високо ниво, даже спорт не искат да има. Правят се някакви безумни площадки само, да ходят чичките след работа да ритат. Пълна трагедия.
11.
кофти матрял
13.02.2021 05:03:33
0
16
Митко Събев отдавна е декларирал, че може да прехвърли стадиона на Общината при много добри за тях условия, но оттам се правят на улави. защото некои отговорни фактори чакат кой яка комисионна, кой по декар-два-три от терена при фалит и разпродажба. Докато другото Мите е на власт едва ли ще стане нещо. Те овцете нали така и така си го преизбират...
10.
До 5
13.02.2021 00:45:58
0
13
Много правилно разсъждаваш, единственото което пропускаш е, че в България протестни действия се организират от политически или ориентирани да влизат в политиката фигури с цел злоупотреба с доверието на хората и набиране на гласоподаватели! Тук там се виждат и пряко засегнати лица от дадени решения, както беше и случая с протеста на развлекателния сектор - ресторанти, дискотеки и т.н. Един вид като не ме касе пряко, не ме интересува! И в случая със стадиона е точно така - реално погледнато това е проблем на града и не само, а и на държавата, защото до колкото съм се интересувал спортната база на Черноморец е най-голямата на Балканския полуостров като площ и е пригодена (или поне е била) за почти всякакви видове спорт! В развитите държави поне до колкото аз съм чувал има неправителствени организации, които когато видят потенциален проблем от дадено решение и хората не са били информирани за тези последствия, започват да агитират гражданите да обърнат внимание на проблема и да се информират! Аз тук в България за такава организация не съм чувал, освен може би ако не попадна на някоя петициика във фейсбук, но до там! И накрая идва въпроса как да се оправят и променят нещата, ами първо трябва да си променим начина на разсъждение, както казах проблем е на града и държавата, не само на засегнатите! Бургас е 4ти по големина град, а по долу чета 1500 човека на протест! 1во това въобще не е бройка, а е срамота и 2ро - я се съберат 100 човека, я не! Трябва направо града да гръмне, защото тоя стадион го има от не знам колко си години и бургазлии, които си плащаме данъците и всичко през годините и част от тях са отивали за тоя стадион, с какво право общината го ползва като апортна вноска към частен клуб и защо гражданите не са били попитани! От тука трябва да почнем!
9.
до 1
13.02.2021 00:35:57
7
6
Божеее, многохиляден протест да очакваме значи? Ей това ще е чудо невиждано! Вече очаквам края на март с тръпнещо нетърпение да видя марша на хилядите акули, наредили се човек до човек, в плътни редици, по цялата Александровска, от Новата Поща до Гарата! ПОКАЖЕТЕ НА ОНЕЗИ ДРУГИТЕ КАК СЕ ПРАВИ!
8.
до 7
12.02.2021 22:11:18
0
5
Ще видиш, само бъди по-търпелив де.
7.
созополски селянин
12.02.2021 21:43:20
6
4
Той номер 5 много правилно разсъждава и пише.Като се обърне каруцата пътища много.Тази каруца отдавна е обърната.Никой няма да си отпише никакви задължения ей така, щото някакви фенове искали нещо си.
https://www.flagman.bg/article/222098
Ето в тази статия преди почти половин година питах как и по какъв начин ще се платят тези борчове, някъв умник ми писа, че щял съм да видя, ама нищо не съм видял още.
6.
До 5
12.02.2021 21:31:54
3
7
Ти май си от схемаджиите крадци,а?
5.
www
12.02.2021 21:13:44
7
7
В някои държави хората протестират срещу намерения и действия, така не позволяват да им се случват недопустими за обществото неща.

У нас, къде поради липса на достатъчно обществена култура, къде поради липса на способности за осмисляне и преценка на ситуацията, хората обикновено протестират срещу последствия и резултати.

Проблема е, обаче, че срещу резултати е малоумно да се протестира. Те са такива, каквито са, само факти.

Стадион Черноморец беше общински, но вече не е след като беше апортиран в частно дружество. Това частно дружество натрупа към 50 млн. задължения (не знам колко са с днешна дата). Тези задължения не се плащат и дружеството е обявено в несъстоятелност. Освен стадиона, друго имущество, от което кредиторите да си съберат вземанията няма.

С днешна дата как един протест, недоволство, искане или каквото и да е, ще промени изброените последствия от взетите преди десетина години решения? Защото, ако се очаква кредиторите да си отпишат вземанията, това просто няма как да се случи.
4.
СМЕЛО АКУЛИ
12.02.2021 20:53:05
6
8
ВЕРГОВ И СИК РАБОТЯТ ЗА ВАС
3.
Станко
12.02.2021 20:29:32
5
24
Мачкайте Акули,смело напред.отбора трябва да е в професионалния футбол.това си е нашия градски клуб не само за футбол но и всички спортове.Черноморец е Бургас
2.
Динята
12.02.2021 20:26:31
6
32
Върнете незабавно стадиона на Черноморец и бургазлии!това е светинята на бургаския футбол.
1.
Бургазлия
12.02.2021 20:16:36
6
26
Не.точно преди изборите трябва да е финализирано всичко.няма да ви се вържем на популистките изказвания.до края на март трябва да вземете решение иначе излизане на мощни протести.имаме вече и подкрепа от много места.минимум 1500човека очаквайте .никакво отлагане.вече 10г гражданите на Бургас чакат.няма какво повече.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори