×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Коалицията на НФСБ с „Воля“ определено е свеж морски полъх в навечерието на изборите


Коалицията на НФСБ с „Воля“ определено е свеж морски полъх в навечерието на изборите
Марешки и „Воля“ останаха неопетнени през тези 4 години в парламента, имахме доста добро разбирателство, категоричен е Валери Симеонов
10 Февруари 2021, Сряда, 16:25 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

БСП няма как да ни е партньор, а ГЕРБ – може, но е въпрос на преговори, казва лидерът на "Националния фронт за спасение на България"

Зам.-председателите на Народното събрание Веселин Марешки и Валери Симеонов днес изненадващо обявиха, че сформират предизборна "Патриотична коалиция - Воля и НФСБ". Те не пожелаха да отговарят на репортерски въпроси. По-късно след участие в заседание на парламентарната Комисия по икономическа политика и туризъм Симеонов – лидер на НФСБ, обаче се съгласи да коментира темата пред „Флагман“.

- Г-н Симеонов, изненадахте ни днес с обявеното решение за коалиция с „Воля“. Кога решихте да я направите?

- Първо, благодаря за комплимента! Никога досега не сме успявали да изненадаме „Флагман“. Това за мен е повече от признание и номинация. Благодаря Ви много! А решението дойде след няколко седмици разговори. Но най-активно разговаряхме след отказа на ВМРО да се явим в коалиция, тъй като това до последно беше гарантирано лично от Каракачанов. На 4 февруари, когато вече научихме, че те не желаят да се явяват заедно с нас, директно пристъпихме към контакти и срещи. И в рамките на тези няколко дена изчистихме основните приоритети, които, както видяхте и на пресконференцията, са много близки, да не кажа еднакви. Освен това г-н Марешки е бизнесмен, а аз лесно работя с представители на бизнеса. Така че днес фактически приключиха въпросителните и неяснотите по отношение на нашето явяване.

- Да очакваме ли нови изненади?

- Да, естествено.

- „Атака“?

- Аа, не! „Атака“ в никакъв случай. Там вече сме приключили всякакви контакти и това действие от политическия сценарий вече е минало. Няма да правим коалиция с „Атака“ в никакъв случай. Но от друга страна, продължават преговори с някои други партии, които са със същия профил. В нашата патриотична коалиция присъстват още 3-4 формации, които са със социалдемократическа, християнсоциална платформа. Предстоят преговори и с още някои други партии, така че е възможно форматът на коалицията да се разшири.

- „Средна европейска класа“ са дългогодишен партньор...

- Не. След тази грозна постъпка на излизане от коалицията с демонстративен негативизъм, не мисля, че ще имаме нещо общо със „Средна европейска класа“.

- Някои тълкуват новата Ви формация като черноморска патриотична коалиция, понеже Марешки е възприеман като варненски политик, а Вие – като бургаски. Какво ще кажете за това?

- Ами защо не? Защо не и провинцията да се намеси малко по-сериозно в столичната политика? Не е задължително всички партии да са само софийски. Това определено е свеж морски полъх в навечерието на изборите.

- В този смисъл автомагистрала „Черно море“ може ли да е друго свързващо звено между двете партии?

- Естествено, че може и трябва да бъде един от приоритетите. Естествено, че и Варна, и Бургас са заинтересовани от прокарването на тази магистрала. Още повече че е твърде възможно да имаме много сериозно участие в следващото Народно събрание, а оттам - и форма за натиск върху изпълнителната власт, независимо коя е тя.

- БСП възможен партньор ли е?

- Не, няма как партии от дясно-център пространството, които поставят на първо място не само доходите, но и протекция на предприемчивите българи, на дребния и средния бизнес, - да имат нещо общо с БСП, която е ляво-либерална партия.

- Няма как сега да не се изкарат стари записи как сте се обиждали с Веселин Марешки.

- Аз не си спомням да съм обиждал г-н Марешки.

- Мисля, че го бяхте нарекли „глупак“.

- Не, това са импровизации. Не съм си позволявал.

- Той Ви искаше обаче оставката и като вицепремиер, и като зам.-председател на парламента.

- Като зам.-председател не си спомням.

- Беше казал, че няма да седне на зам.-председателското място, докато не си подадете оставката.

- Имаше една обществена, а оттам вече и политическа заблуда - категорично го казвам, по отношение на случая с така наречените майки на деца с увреждания и това трябва да е било горе-долу в този период. Мисля, че последната година и особено последните месеци показаха истинското лице на тази, бих казал, политическа ударна група. Защото всички техни действия са чисто политически. Те са свързани с претенции към Народното събрание, с претенции към изпълнителната власт. Това не е група от жени, които да се борят за приоритетите или пък за условията, в които ще отглеждат своите деца. По-скоро това е група, която има конкретни политически амбиции и мина през няколко етапа – първоначално с Корнелия Нинова, после с Мая Манолова, сега са при Слави Трифонов. Така че мисля, че там маските паднаха и аз не мога да отправя упрек към Марешки или към когото и да било друг, който в някакъв етап е бил заблуден поради масираната атака на медиите в подкрепа на исканията на тези жени.

- Марешки обаче е противоречива фигура. Има присъда на втора инстанция по наказателно дело. През 2017 г. му бе снет имунитетът заради разследване за рекет. Това не Ви ли притеснява?

- Аз съм се запознал със случая. Естествено, че това бе един от първите ни разговори, които съм водил с него, преди въобще да говорим за коалиция, за да получа разяснения по тези въпроси. Фактите говорят в негова полза и аз мисля, че решението на съда ще бъде обективно.

- ВКС... който не отсъди във Ваша полза...

- Да, ВКС. Ясно е, че голяма част от съставите на ВКС определено имат отношение към мен. Надявам се в случая с Марешки да отсъдят безпристрастно, тъй като аз се запознах със случая. Става въпрос за незаконни постройки върху терени на г-н Марешки. Извинявайте, аз не знам дали има такава държава, дали има такъв съд, който да не признае, че тези незаконни постройки дължат наем или някакво обезщетение за това, че са върху чужд терен. Нещо повече – те са премахнати вече! Забележете, тези постройки са премахнати! Постарал съм се да проуча казуса, очаквам положително решение на ВКС. Там са чисто имуществени въпроси и такива, свързани със Закона за устройство на територията, и не виждам те да повлияят по някакъв начин на нашата коалиция. И не е редно да влияят.

- Нещо за листите ще ни открехнете ли?

- Работим по листите. Ние днес обявихме коалицията. Сега първата задача е внасянето на подписката, което вероятно ще стане утре. Тя е почти готова. Оттам нататък ще ви държим в течение за листите в момента, в който бъдат съставени. Когато има доста партии, може да се очакват дебати за листите. Когато ги подредим, ще ви информираме.

- За Бургас да очакваме ли отново да оглавите листата?

- Не мога да говоря от името на цялата коалиция, аз съм само част от нея. Мисля, че до няколко дена ще имате информация. И се надявам отново да бъда поласкан с това, че „Флагман“ ще бъде изненадан.

- Казахте, че с БСП няма как да сте партньори, а с ГЕРБ това възможно ли е?

- По принцип – да. Но всичко е въпрос на бъдещи преговори, бъдещи условия, бъдеща програма. Знаете, че аз винаги съм бил за решаване на чисто идейните и програмни въпроси преди подписване на каквато и да било коалиция. Така беше и при двете правителства на Бойко Борисов – в 43-ото и 44-ото Народно събрание. Ако си спомняте лично моя милост въведе предварителното договаряне – подписване на споразумение, и едва тогава съставяне на коалиция.

- „Воля“ така и не разбрахме в този парламент в каква позиция беше спрямо властта. Вие как я възприемате – като опозиция или като част от мнозинството?

- За мен „Воля“ по-скоро беше в позицията, в която беше „Патриотичният фронт“ през 43-ото НС, а именно - подкрепяне на правителството в по-голямата част от неговите действия, защото сме имали и разминавания. Те са имали и техни позиции, които са отстоявали. По-важното е друго – че през тези четири години те не допуснаха никакво петно върху тяхната политическа физиономия и мисля, че всички забелязахте това. Нито в частност г-н Марешки, нито като цяло партията. Вярно е, че в по-голямата част от тези четири години те подкрепяха решенията на правителството. Пак повтарям – имаха си собствени предложения, собствени инициативи, собствени законопроекти, които ние сме подкрепили. Те са подкрепяли наши. Така че тази 4-годишна история също не трябва да бъде подценявана. Тя показва едно доста добро разбирателство и съвпадение на позициите.

- А Вие ще застанете ли зад инициативата на Марешки да сключва договор с избирателите за 5000 лв.?

- Не мога да коментирам това, ние сме различни партии. Аз ги нямам тези пари, а пък и не е наше предложение. Питайте г-н Марешки.




Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
75
Коментара по темата
75.
Ми
13.02.2021 01:35:49
0
1
Селски мутри!
Толупи комунистически
Престъпници...и убийци..
Измамници и лъжци....
Нагли осмокласници...
Идва ви времето
На бангцинга...
74.
Възмутен
12.02.2021 15:01:41
0
3
Това се нарича "политическа педерастия"
73.
Немо
11.02.2021 10:52:04
0
5
Отбора на социопатите.......
72.
Немо
11.02.2021 10:52:00
0
4
Отбора на социопатите.......
71.
Опа
11.02.2021 09:31:51
0
7
0,5+0,5=1
70.
*********
11.02.2021 08:56:38
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
69.
Sari Billa Torba
11.02.2021 08:47:59
0
14
Шкембе войвода сигурно се залива от смях при тая новина :-)))
68.
Хаха
11.02.2021 07:19:49
0
17
Самоунищожението на политическите коври...
67.
Гражданин
11.02.2021 06:48:48
0
12
След възхода бека дойде падението
66.
вмирисана работа
11.02.2021 06:39:06
0
24
Свеж морски полъх ама откъм тоалетните на плажа
65.
Дима
10.02.2021 23:59:31
1
25
Е, сега Симеонов наистина ще изпадне тотално от властта. Голям автогол си вкара с тоя кретен Марешки.
64.
Генчо
10.02.2021 23:41:41
0
30
А това заглавие е смрадлив морски навей на гнусна платена и пристрастна журналистическа клоака в навечерието на изборите.Цялото интервю също е в този стил.
63.
*********
10.02.2021 23:09:28
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
62.
....
10.02.2021 22:46:30
0
16
така по бързо ще се Удавят че единият е с релсата на врато
61.
....
10.02.2021 22:46:28
0
16
така по бързо ще се Удавят че единият е с релсата на врато
60.
иван
10.02.2021 22:22:12
0
22
Това е края на НФСБ
59.
*********
10.02.2021 22:18:18
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
58.
*********
10.02.2021 21:57:23
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
57.
Начинаещ
10.02.2021 21:38:42
0
24
До сега не съм писал коментар тук, но ще пробвам ,че от този.. отврат и падение ми се повръща... за разлика от редакторите тук, които услужливо и с големи симпатии под формата на интервю,поясняват защо “трябва” да се глаДува за това “страхотно”..съглашение
56.
*********
10.02.2021 21:32:56
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
55.
Леля Гошо
10.02.2021 21:21:35
0
21
Щом се обичат младите, нека се коалират.

Горчиво
54.
Хахахахахахах
10.02.2021 21:14:27
0
8
Честито на емилчо
53.
Bulgar
10.02.2021 21:00:50
2
24
За предатели кой ли ще гласува.
52.
*********
10.02.2021 20:47:10
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
51.
Иван
10.02.2021 20:44:25
2
32
Свеж полъх който завинаги ще Ви издуха от политиката. :)
50.
да
10.02.2021 20:30:05
1
21
Събраха се.Подхождат си!
49.
Бля
10.02.2021 20:15:46
3
39
Има ли и други на които им се повръща?
48.
неутрален
10.02.2021 19:42:03
2
39
Е , добре де , хулехте се до вчера , наричахте се с грозни епитети , не се понасяхте . Днес , забравили всичко , се обединявате . Е, как да ви наричаме , ние избирателите ... Има само една дума за вас .....отврат !
47.
Ррррр до 28 Gordon Shumway
10.02.2021 19:40:24
2
27
Момче, що не спреш да разсъждаваш по темата, че се излагаш.
В коалиция, субсидия се взима само ако прескочиш бариерата от 4% и влезеш в парламента.
Панимайш?
А иначе е ясно. В коалиция или самостоятелно, резултата ще е един - оттичане в канала където им е мястото на тези мишоци, държали Тиквата за камбаните четири години.
46.
Оли
10.02.2021 19:27:57
2
19
Политпфоституция!!
45.
Смешния Пиклю
10.02.2021 19:18:26
1
10
Бреее аз пак да питам ми тези капацитети и супер професионалисти "чичовото и чичовица" после къде ще им търсим място.
44.
Ха сега
10.02.2021 19:17:07
2
35
Марешки и Симеонов мислили да изчакат до "Св. Валентин"... но нямали търпение да оповестят любовта си.
43.
er
10.02.2021 19:11:18
2
34
Тази коалиция ще им изиграе лоша шега и на двамата. Смятам, че ще получат по-малко гласове, отколкото ако се бяха явили поотделно. Това е нечистоплътна и гнусна коалиция, направо отврат.
42.
НФСБ Бургас
10.02.2021 19:10:36
4
21
Валери,поддържаме те от началото като се включи в политиката но ти все избираш кофти партньори,като ти го набият тогава се усещаш!Помниш ли СЕК и как ни убеждаваше колко са читави?Сега какво ще ни кажеш за тях?Или ще ни хвалиш този мисирок?
41.
*********
10.02.2021 19:09:08
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
40.
*********
10.02.2021 19:06:04
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
39.
и замириса на море
10.02.2021 18:46:17
1
12
Бургас


Моста
38.
и замириса на море
10.02.2021 18:38:38
1
17
след изборите елате в Бургас

на Моста

да празнуваме
37.
Свеж полъх
10.02.2021 18:27:36
2
37
на отходна канализация
36.
*********
10.02.2021 18:25:01
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
35.
наблюдателен
10.02.2021 18:24:07
1
40
Когато много искаш да си в праламента и си готов да се коалираш с хора с които си бил на противоположни позиции и се обиждаха на "политически проститутки" положението е жалка родна картинка. По делата ще ги познаете....
34.
Ха сега
10.02.2021 18:21:48
1
42
НФСБ + ВОЛЯ = НЕВОЛЯ
33.
*********
10.02.2021 18:21:09
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
*********
10.02.2021 18:20:15
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
31.
кофти матрял
10.02.2021 18:19:52
3
45
С гласовете на служителите на СКАТ и родата на Марешки къде 0,1% може и да съберат. Нормален човек няма как да гласува за тях, разбира се.
30.
Успех Валери
10.02.2021 18:18:32
46
9
Бургас и Варна са с вас.
Троловете да го духат.
Черноморска патриотична коалиция,право в десятката .
Минимум 9 % на изборите.
Хората вярват във вас.
29.
*********
10.02.2021 18:14:06
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
28.
Gordon Shumway
10.02.2021 18:09:31
5
20
Единия е на каишка на Кремъл, другия се прави на бунтар. По-безпринципно съглашателство за опъване на субсидии не съм допускал, че може да има. Няма да минат и 2%, имат си видиотена членска маса, но в парламента няма да влязат, слава Богу. Ще опънат лека субсидия само.
27.
Браво!
10.02.2021 18:05:36
53
13
Добър ход на Валери Симеонов и Веселин Марешки. Стискам им палци да минат 4-процентната бариера. Откакто се помня гласувам за СДС, после за ГЕРБ, сега обаче ще гласувам за НФСБ. Ако всичките ни политици бяха принципни и последователни като него и не се поддаваха на натиск от ляво и от дясно, България щеше да е чудна държава. Борисов много омекна през последните години, вместо да взима пример от Симеонов, той гледа да угоди на всички. Това не ми харесва.
26.
морски
10.02.2021 18:02:37
5
35
Ето за такива гнусотии , хората се отвратиха от политиците ни .... Срама няма те ли бе...
25.
Браво
10.02.2021 18:01:34
4
23
Отдавна не се бях смял така. Най-смешното е че точно те ще оберат отрицателния вот.
24.
Христо Панчугов:
10.02.2021 17:56:41
3
31
Обединението “Воля” - НФСБ е
Колация на отчаянието!
Две маргинални партии, които поотделно нямат шансове да влязат в парламента, ще се опитат да съберат математически подкрепата си.
23.
бургас
10.02.2021 17:56:20
10
14
АКО БЕШЕ ЖИВ В.КАСАБОВ НЯМАШЕ ДА СЕ СЪГЛАСИ ЗА ТАЗИ НЕДОМИСЛИЦА.
22.
*********
10.02.2021 17:55:53
1
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
*********
10.02.2021 17:55:06
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
Др Иванов
10.02.2021 17:53:35
2
33
ГНУСНИ ПОМИЯРИ
19.
Сандо
10.02.2021 17:50:36
1
28
На най интересните въпроси, валери получи неочаквана амнезия, признак че няма да се оженят по либоф
18.
Флагман
10.02.2021 17:31:23
2
48
Свеж полъх на лайна...който само вие рекламирате.Защо ли?
17.
ФлЕгман,
10.02.2021 17:28:19
2
48
След като НФСБ с „Воля“ изпаднат от парлаМентето и спрат да ви плащат за поръчкови статии,
какво ще правите!
16.
ДГД
10.02.2021 17:25:51
1
44
На Герб патерицата, милия свеж полъх
15.
онзи
10.02.2021 17:20:40
4
41
Да включат и бареков и волен и са готови да съставят правителство .....
14.
Рочата
10.02.2021 17:06:50
4
53
Лисицов, сменяй дилъра! Ако смяташ, че тази сбирщина от нехранимайковци е свеж полъх, то моята пръдня мирише на Пако Рабан.
13.
Не си заслужава
10.02.2021 17:04:46
3
37
да се коментират подобни глупости.
12.
Чисти като утринна роса
10.02.2021 17:03:15
5
53
Единият - осъден на втора инстанция,
а другият - бута бабички и обижда хора в неравностойно положение
... и още един куп простотии натвориха
Но иначе били неопетнени :-)))
11.
Верно? Хахаха
10.02.2021 17:00:34
14
26
"Марешки и „Воля“ останаха неопетнени през тези 4 години в парламента, имахме доста добро разбирателство, категоричен е Валери Симеонов"
10.
Бург
10.02.2021 17:00:05
3
40
Гей браковете са забранени
9.
Полъх на фекалии
10.02.2021 16:58:19
2
46
МАРЕШКИ ЗА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ: УРОДЛИВО, ИЗВРАТЕНО, САМ СЕ ОПРЕДЕЛИ КАТО ИЗРОД! ГРИЗКАТ КОКАЛА НА ВЛАСТТА!
8.
АЗ СЪМ
10.02.2021 16:57:55
14
11
МНОГО СЕ РАДВАМ СЕ НА ТАЗИ КОАЛИЦИЯ
7.
Партиот
10.02.2021 16:54:20
2
53
А бе, тези хора, уж бяха против еднополовите бракове......
6.
Дам,по скоро полъх
10.02.2021 16:49:16
4
56
От селски нужник е тая коалиция:)
5.
Fakt
10.02.2021 16:48:56
4
54
Парламента ще го гледат отвън.
4.
Турчин
10.02.2021 16:46:48
6
48
Още колко пъти трябва да дойдат на власт тези ибрикчии.На обяд пак гледах новините на Турски
3.
*********
10.02.2021 16:45:07
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Гнус на N-та степен
10.02.2021 16:41:17
5
67
Това е най-уродливата коалиция правена някога. По-гнусното е, че тиквата ще им помогне да влязат, без тях е загубен.
1.
Гошо
10.02.2021 16:36:34
4
65
СГО-ДИХ-МЕ-СЕ!!!
Интересно дали са останали фенове на Валерката, които все още да му вярват? Ясно е, че като го наритаха воеводите ще търси начин със зъби и нокти да остане във властта, ама дали са останали достатъчно малоумници да му се вържат на лъжите?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата
Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори