×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В коя страна трябва да живеете според зодията си


В коя страна трябва да живеете според зодията си
Ключови думи: зодия, страна, живот, държава
06 Февруари 2021, Събота, 15:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Къде им е хвърлен пъпът на зодиите?

Овен

Мястото ви е в САЩ

Самовлюбени и неуравновесени хора като вас трябва внимателно да изберат къде да се заселят. Само най-великата нация е достойна да бъде ваша втора родина. Страната на неограничените възможности (точно като вашите), където текат реки от царевичен сироп, магданозът расте на храсти, а теглото на средностатистическия петокласник клони към 90 кг. Мястото ви е в САЩ, и по-точно в Тексас или Мисури.

Но пък авантюристичната ви жилка ви тегли към друга необятна територия - ако не в Америка, то пъпът ви определено е хвърлен в Австралия.

Телец

Отивайте в Полша

Славите се като отмъстителни същества. Афганистан е мястото, където и да се отдадете на вендетата, ще ви разберат. Но пък е малко хард. Като всеизвестни сладокусници и вещолюбци, истинското ви място е в Полша. Там и храната е хубава, и бирата си я бива, и водката не за изхвърляне. Хората са по живота, изкуството е на почит, има разкошни сгради и достатъчно лукс, за да не страдате.

Ако ви преследва законът, лихвари или бившата жена, може би ще предпочетете друга изумително красива територия - какво ще кажете за Нова Зеландия?

Близнаци

Ще се слеете с испанците

Когато група испански туристи влезе в софийска жилищна сграда, до три минути на адреса се отзовават три коли на охранителни фирми. Тези хора са толкова шумни, че задействат алармите. Испания е от малкото места, където ще минавате за кротък и мълчалив човек.

Жегата ли не ви понася? Добре тогава, пробвайте в Исландия - достатъчно са луди, за да ви се харесат. Бившият кмет на Рейкявик се облича като травестит за гей парада, а 1 март е национален празник - но не честват Баба Марта, а светлия ден на падането на сухия режим през 1989 г.

Рак

В Ирландия ще ви разбират

Искате дом и красива градинка, деца като от реклама за сладолед и Мистър Пропър за съпруг (но да има коса и добри доходи). Вие трябва да живеете в Страната на чудесата, но в реалния свят пробвайте да се заселите в Ирландия, където е зелено, има море и закон, който забранява на кръчмарите да преследват клиенти, които са задлъжнели от пиене на бира.

Това е вашата страна по една много важна причина - ирландците са хора "със здраво вкоренено чувство за трагичното, което ги крепи в моменти на краткотрайна радост", както е казал ирландският поет Иейтс.

Лъв

Кралство Монако за царя

Ваше великолепие, вие трябва да се заселите в Бразилия. Там щедрата ви душа ще се разтвори сред толкова приятелски настроени хора. Краката ви сами ще заиграят в ритъма на танците и песните на народите. Сърцето ви ще се разтопи в романтичните нощи на Копакабана. Най-прекрасният плаж в света - Бая до Санчо, ви очаква - лично и единствено вас.

Иначе и Дубай ще ви допадне заради лукса, но вие сте авантюрист и не бихте издържали повече от две седмици там. Ако търсите място за светска изява, ориентирайте се към кралство Монако.

Дева

Швейцария, естествено

Умът ви тиктака като швейцарски часовник. В Швейцария всичко е чисто, подредено и регламентирано. Не може да се къпеш след 22 ч. дори в собствената си баня, нямаш право да изхвърлиш боклука си в чужда кофа - за вас тези неща са блага вест.

Ще ви хареса да живеете и в Швеция. Шведите са с два милиона повече от нас, българите, но си имат цели 7 носители на Нобелова награда за литература (първата е Селма Лагерльоф). Те са изобретили пейсмейкъра, ултразвука, хладилника и компютърната мишка. И още нещо - имат си северно сияние.

Везни

Франция ви зове

Париж... кой не си мечтае да попадне в града на тъмномургавите французи, където всяка кола е потенциална бомба, а всеки младеж по улицата може да крие колан с експлозиви под размъкнатата си тениска. На парижаните си им харесва да живеят така и продължават да подмамват останалата част от света с тяхната там култура, кроасани и шансони.

А пък вие, като общителни и любознателни хора с вкус към хубавите неща от живота, не бихте могли да устоите на чара му. Франция е втората ви родина, а третата може да е или Китай, или Германия.

Скорпион

В Монголия ще спите в юрта

Вие сте хора с желязна воля. Мястото ви е в Монголия. Там или ще се научите да пиете ферментирало кобилско мляко и чай с лой, или ще извратите монголците, като им разкриете неустоимата комбинация шопска салата с ракия. Вие сте хора страстни, мистериозни, обичате духовните пътешествия, за които ви е нужно усамотяване и лично пространство. Ще го откриете в най-малко населената държава в света - 3 млн. монголци обитават 1,6 млн km2. (България се простира едва на 110 994 km2).

Ако не - търсете духовно просветление в Тибет.

Стрелец

Индия - за да не ви е скучно

Ако има нещо, което мразите, то е досадата. Непокорни сте и ненавиждате реда и дисциплината. Идеалната страна за вас е Индия, където буквално се хранят с духовен живот, а опасността е всекидневие - само по пътищата годишно гинат 200 000.

Индийци са носители следните рекорди на "Гинес": за торти, направени от кравешко ако (2 km), за най-дълго практикуване на йога върху кон (10 часа) и за най-много електрически крушки (30), светнали, след като човек е прокарал жица от устата и я е изкарал през носа си. Как да не се родееш с такава страна!

Козирог

Ще намерите място в Япония

Като вземем предвид това, че сте търпеливи, работни и с вродено чувство за йерархия, значи за вас подходяща за родина мащеха е Япония. Страната на 50-те хиляди столетници, където отглеждат квадратни дини и средностатистическото закъснение на влаковете е 18 секунди, ще ви допадне. Там се работи до припадък и има автомати за всичко - за палачинки, презервативи, цигари, вино, яйца, електрически крушки и дори употребявани гащички на ученички.

Ако пък душата ви копнее за море и свобода, Гърция е в другата крайност по отношение на дисциплината.

Водолей

Финландия или Исландия

Водолеите са интелигентни, поетични души, загрижени за планетата. Значи биха били щастливи в страна, където се изповядват тези ценности. По екосъзнателност на първите четири места в света са Финландия, Исландия, Швеция и Дания. И тъй като вече заселихме Исландия с Близнаци (с които Водолеите се разбират) и Швеция с Деви (тук може да се получи несходство в характерите), ясно е, че изборът ви клони към останалите три държави.

Ако сте от зиморничавите Водолеи, може би трябва да помислите за Южна Африка - там има много несправедливости за оправяне, така че няма да скучаете.

Риби

Италия ви пасва най-добре

Творческата ви енергия има нужда от поле за разгръщане. Такова ще намерите в Италия - люлката на европейската култура. Тази държава е пропита от любов и изкуство. Всеки втори италианец е някакъв вид творец - я самоук художник, я поет по душа, а понякога го раздават и крос-жанрово, например, актьор фотограф или композитор скулптор на фигури от опаковки на вафли.

Ще намерите точното си място в страната на Микеланджело, Верди, Пучини, Фелини, Торинската плащаница, сардинските вещици, "Армани", "Версаче", "Ферари" и "Ламбургини".


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
Haha
06.02.2021 17:28:56
0
4
Каква простотия
1.
неграмотници
06.02.2021 17:10:01
1
4
как може да имате толкова неграмптни журналисти? Швед не е гражданин на Швейцария. Шведите живеят в Швеция!!! Гражданите на Швейцария са швейцарци!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори