×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Подлагат на психо комисия лабилни полицаи или потънали в дългове


05 Февруари 2021, Петък, 13:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

33 индикатора ще показват рисково поведение

Полицаи - бледи и с треперещи ръце, избухливи и лабилни, с резки промени в теглото, затънали в дългове или с необслужвани кредити ще бъдат пращани на психо прегледи. С тях първоначално ще разговаря психолог от Института на МВР, който след интервюто ще прецени дали да ги прати на комисия от трима психолози, пише „Труд“.

Тричленката ще решава дали са годни да работят на заемната от тях длъжност в силовата структура. Тази процедура е описана в Наредба за реда за определяне на психическата пригодност на служителите във вътрешното ведомство. Документът е предложен за втори път за обществено обсъждано, след като в началото на декември м. г. по текстовете в него е имало множество поправки.

Останали са обаче описаните и преди 33 индикатора за рисково или дезадаптивно поведение, при появата на два от които в рамките на 6 месеца полицейските началници могат да искат прегледи за свой подчинен. Целта на тези прегледи е в МВР да се откриват на по-ранен етап хора със склонност към самоубийство или насилие към околните, а също и подтиснати от проблеми в работата, от отношения с колегите или в семейството, станали зависими от алкохол, наркотици или хазарт. Пращането на психо комисия на шефове от МВР, включително и на главният секретар и неговият заместник, ще става по заповед на министъра или определено от него длъжностно лице. По резултата от докладите на тричленната психо комисия ще се решава дали даден полицай да бъде уволнен, преназначен, или да му предложат да се пенсионира.


В категории: Животът


17
Коментара по темата
17.
До 16
05.02.2021 18:29:06
0
0
А да дойда да ти ремонтирам клавиатурата и да ти запуша микрофоните?
16.
АМИ ТАКА Е С НАД 25 - 30г. СЛУЖБА..!..!
05.02.2021 17:48:48
1
0
АМИ ТАКА Е С НАД 25 - 30г. СЛУЖБА..!
15.
Кул Турист
05.02.2021 16:50:33
1
6
Ми те 70% от тях са на анаболи и стероиди моето влияе на агресивността и поведението трезвото мислене
14.
Тито
05.02.2021 16:22:37
0
4
Повече власт за началници, които са назначени от Партията, всеки който е неудобен несъгласен с това което се случва в МВР или не иска да се подава на корупция ще бъде пращан на такава комисия, а там пратят ли те ясно. Хубавото е, че и пенсионери ще пращат там да се отърват от тях, но те повечето са лизачи на дупенца и уши, а такива в територията България са на почит. Така че ще е повече за неудобните в системата. Отново закон който не е в подкрепа на хората ами е в помощ на властта. На кратко мизерия
13.
бандит
05.02.2021 16:20:55
0
3
така ще е, като се кланят на Боко Тиквата, това ще да бъде - мизерия от край до край
12.
До 9
05.02.2021 15:30:48
0
2
Кой пък е тръгнал да им вади кирливите ризи .Всеки се натиска че има кредит да плаща.
11.
Тео
05.02.2021 15:24:59
0
3
Глупости Глупости........
10.
До mimi
05.02.2021 14:48:27
1
5
С това текучество на заети много малко остават след 2-3 години. После ги правят нещатни сътрудници и ходят носят салами по търговските обекти на дребно.
9.
FBI
05.02.2021 14:46:48
0
10
Перфектния начин ,корумпирани и некомпетентни началници да се оттърват от подчинени които им вадят кирливите ризи.
8.
mimi
05.02.2021 14:36:36
1
5
Тази комисия трябва да е в началото, когато ги назначават, а после на 2-3 години пак.А не след дъжд качулка.Напълниха службите и полицията с комплексирани връзкари, после щяли да ги проверяват.
7.
Говнояд
05.02.2021 14:30:55
0
1
ако са в такъв батак трябва да са първите които да застанат на страната на хората срещу политиците
6.
Туин Пийкс
05.02.2021 14:10:26
0
9
Пълно и с Полицаи на антидеприсанти!
Защо е толкова слаб контрола,на хората с оръжие,и власт малка или по голяма!??
5.
Родопа ООД
05.02.2021 13:53:44
0
12
А сега я втасаха милиционерите хахахах жална им майка.Повече от половина от тях не стават,защото са с лабилни нерви и яко са се забъркали в ла...ната.Нормално си е все пак който се занимава с ла..на влиза и нагазва в тях.
4.
Стоимена
05.02.2021 13:51:22
1
9
А полицайките с маникюрите и тъмните кожи кога ще изглеждат бледи? И служители на други структури с които си сътрудничат в служебни задачи са потърпевши от гордостта им, че заемат длъжности в системата на министерството.
3.
Тестове
05.02.2021 13:35:54
2
12
За наркотици няма ли да им правят .
2.
RE-1
05.02.2021 13:35:22
2
18
Момчета без перспективна професия, избиващи комплекси.
Още с назначаването им на работа теглят кредити, ставайки помежду си гаранти. Държавната работа и заплата също е гаранция.
Купува се автомобил, GSM, понякога жилища и се започва "Хей, живот здравей". Чалготеки, мацки, ланци и т.н. Няколко месеца и после "Кои са приятелите на народа".
Някой трябва да им обясни, че никоя власт не е оставяла полиция и армия да гладува, но не и да забогатее.
1.
оффф...
05.02.2021 13:22:44
1
11
И какво... ще останем без полиция сега
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори