×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Знаци, които може да показват, че покоен близък е край вас


17 Януари 2021, Неделя, 17:22 ч.
Автор: Флагман.бг

За тези признаци няма научно доказателство, но преживяванията на мнозина може да ви накарат да обръщате внимание и намирате утеха в тези малки детайли

Смъртта на любим човек може да е трагично и съкрушително преживяване, но мнозина вярват, че все още могат да общуват с близките си, дори след като са се разделили с тях.

Освен екстрасенси и други експерти, обърнати към духовното, много обикновени хора споделят за необясними чувства и преживявания, които потенциално приписват на починали близки.

Но не става въпрос за забелязване на духове, а други, индиректни знаци, че всъщност оставаме свързани с любими хора, които вече не са сред нас.

За тези признаци няма научно доказателство, но преживяванията на мнозина може да ви накарат да обръщате внимание и намирате утеха в тези малки детайли.

Вижте най-честите знаци според уебсайта Little Things, с които хората обясняват със свои починали близки, в галерията долу.

Усещате техния аромат

Това може да е един от най-силните начини да разберете, че починал член на семейството или приятел е наблизо.

Хората често споделят, че могат да помиришат парфюм или одеколон на свой покоен близък. Някои дори казват, че все още улавят уникалната миризма на този човек.

Някои разказват, че усещат цигарен дим в случаи, когато въпросният любим човек и бил пушач приживе, както и мириса на определени храни, които покойниците са обичали да ядат най-много.

Сънувате ги

Макар че със сигурност бихте могли да намерите обяснение защо сънувате приятели или членове на семейството, които сте загубили, мнозина твърдят, че тези сънища всъщност са посещения от отвъд.

Някои смятат, че близките ви правят опит да се свържат, докато спите. Те могат просто да се появят и след това да изчезнат.

Други обаче твърдят, че техни приятели и членове на семейството са се опитвали да предават утешителни съобщения по време на сън, особено че се справят добре.

Предмети, на които попадате

Обекти, които изникват пред вас, въпреки че са оставени другаде, са сред знаците, смятани за доста ясни. Мнозина споделят за мистериозно преместени предмети като картини или бижута, които са особено значими, и са убедени, че това явление е начин да ви бъде показано, че починалите все още са с вас.

В откровенията си хората често споменават, че са оставяли даден предмет на определено място, но по някакъв начин той се е преместил.

Усещате ги наблизо

Вероятно най-често срещаният признак е усещането, че покойните ви близки са край вас.

Въпреки че това може да ви се струва най-малко осезаемо, всъщност това е единственият признак, който убеждава повечето скептици. Това чувство може да бъде нещо дребно като промянето на енергията в стаята. Може да бъде трудно за описване, но просто може би знаете или улавяте, че човекът е с вас.

Усещането може да придобие физически измерения, ако забележите някаква промяна до вас в леглото или върху дивана.

Идеално синхронизиране на музиката

Когато любима песен или такава, която е от значение за връзката ви, се появи точно в подходящия момент, това може да е знак, че обичаният от вас вероятно е наблизо.

Много хора съобщават, че са чували определени песни отново и отново на различни места, където отиват. Те тълкуват това като напомняния, че човекът все още е до тях.

Докато някои биха определили ситуацията като съвпадение, мнозина отбелязват, че тези песни се появяват в момента, когато са започнали да мислят за човека, когото са загубили.

Необичайна електрическа активност

Макар и да звучи като нещо от филм, мнозина споделят за странни прояви под различни форми като трептене на светлина или телевизор, внезапно включен уред или електронно устройство, което по необяснима причина започва да издава звуков сигнал или шум. Някои дори споделят за телефонни обаждания без никой да е от ​​другия край на линията. Подобна странна активност на електрическите устройства много често се свързва с починали близки.

Изскачащи любими номера

За един от начините, по който близките комуникират с нас отвъд, се смята използването на числа.

Хората споделят, че внезапно започват да виждат навсякъде много важни или смислени числа – по часовници, телевизия или в книги. Значението на тези числа може да се отнася до важни дати, възраст или дори любими числа.

Някои твърдят, че увеличената честота, с която даден номер се появява, е съвпадение, но други смятат, че е натоварена със значение.

Чувство на докосване

Може да е необичайно, но чувството, че сте докоснати, а сте сами, се смята за голям знак, че починал близък може да е до вас.

Възможни са различни начини, по които покойникът да се опита да ви докосне: с целувка, погалване на косата или дори с потупване по гърба или ръката. Този знак често е съпътстван с усещането, че някой е наблизо.

Когато енергията на стаята се промени и неочаквано се почувствате докоснати, мнозина вярват, че това е зарадия покойния приятел или член на семейството, който се обръща към вас.

Животни в природата

Мнозина вярват, че любим човек може да се изяви под формата на друго същество - например животно.

Пеперуда, птица или друго същество може по някаква причина да привлече вниманието ви. Това може да е просто защото нещо в него ви се струва познато.

Преживявания, свързани животни, обикновено плашливи, които се приближават към вас, или дори докосват хора, са силни признаци, че починали близки се опитват да установят контакт.

Източник: Една.бг


В категории: Животът


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
Спокоен роднина
17.01.2021 18:57:24
2
0
Смята- събира и вади. И колекции и колко лекции и прожекции помни. Отровени всички.
1.
става
17.01.2021 18:18:46
3
0
Царевицата е много трудна за смилане, има твърда кожица, по-добре и изглежда салата мимоза с риба тон, настъргани яйца, майонеза и сварено, настъргано червено цвекло. Всъщност, вареното цвекло има вкус на царевица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения В шест области е обявен жълт код за опасно време  6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти
Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори