×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Либералните болшевики съвсем изтрещяха – след Туитър ще премахват Тръмп и от „Сам вкъщи-2“


Либералните болшевики съвсем изтрещяха – след Туитър ще премахват Тръмп и от „Сам вкъщи-2“
Дори тази безобидна сцена от 8 секунди дразни либералните сърца
14 Януари 2021, Четвъртък, 17:20 ч.
Автор: Флагман.Бг

Петицията с това безумно искане е подкрепена от актьора Макколи Кълкин, който пропиля кариерата си заради наркотици

Някога вождът и учителят Сталин, избил стотици хиляди „врагове на народа“, е казвал: „Има човек – има проблем. Няма човек – няма проблем!“

За днешните либерали в САЩ, които все повече заприличват на руските болшевики, президентът Доналд Тръмп е голям проблем. Преди 4 години той им измъкна изборите под носа и сложи прът в колелото на прогресивното им развитие, което те си представят като безконтролна имиграция, ислямизация, унижение на белите за сметка на черните, джендър-идеология, кражби на милиарди долари чрез измислени каузи, износ на „демокрация“ и войни със суверенни държави, които не слушат и т.н.

Затова либералите впрегнаха всички сили, за да отстранят тази „системна грешка“ Тръмп от пътя си. И успяха.
Но Тръмп не трябва да е просто победен – той трябва да е заличен. Защото, нали си спомняте – няма човек, няма проблем. Първо го изтриха безцеремонно от социалните мрежи, а сега са се заели да премахват всичко, в което той може да се появи пред американците.

Сред първите лястовици в тази посока е наркоманът Макколи Кълкин, който бе обявен за „лице на провала“, след като пропиля напълно заложбите и таланта си. Сега той внезапно изскочи от нафталина и подкрепи петиция за отрязването на Тръмп от филма "Сам вкъщи: Изгубен в Ню Йорк", съобщава Metro.

Сцената, която фанатизираните нови болшевики искат да бъде отрязана, е точно 8 секунди, но и това е много за либералния враг Тръмп. На нея главният герой Кевин се среща за кратко с Доналд Тръмп във фоайето на хотел „Ню Йорк Плаза“, който е собственост на президента от 1988 до 1995 г.

Наскоро режисьорът на "Сам вкъщи"2  Христофор Колумб разкри, че Тръмп сам е поискал да бъде включен в снимките. "Платихме таксата, за да използваме хотела, но той каза: „Единственият начин да използвате Плаза е, ако съм във филма“. Затова се съгласихме да го включим и когато го прожектирахме за първи път, се случи най-странното: хората се развеселиха, когато Тръмп се появи на екрана. Затова казах на редактора си: „Оставете го във филма. Това е момент за публиката", каза режисьорът.

Хората може да са се развеселили, но не и индоктринираните либерал-болшевики. В мрежите те пуснаха редица видеа, в които Тръмп е изрязан от сцената в хотела, а също и такива, в които той е заменен от популярни телевизионни герои, спортисти и рапъри.


В категории: Животът


11
Коментара
Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 19/03/2024, Вторник 09:05 0
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
11
Коментара по темата
11.
Чичо Манчо
15.01.2021 12:10:45
1
4
Либералите са много подли и долни същества. Те оплюват Тръмп, забележете - само Тръмп, но не и политиката му. Чета тука коментарите на разни умници, че интелигентните били умерени, а невежите - крайни. А бе боклуци - какви хора преподават в момента в университетите? Крайни левичари, които промиват мозъците на младите с леви прогнили идеи. Едно изследване показа, че над 90 процента от медиите в САЩ са под контрола на Демократическата партия. За социалните мрежи не говорим. Те също са за демократите. И ЗАПОМНЕТЕ - ТРЪМП МОЖЕ И ДА ИМА СТРАННОСТИ, НО ТОЙ СТОЕШЕ МЕЖДУ ВАС И ТЕЗИ, КОИТО СЕГА ЩЕ ДОЙДАТ ЗА ВАС. И ТЕ - БЪДЕТЕ СИГУРНИ - НЕ ВИ МИСЛЯТ ДОБРОТО! Но като чета коментарите - повечето от пишещите са твърде тъпи и ограничени, та ще разберат истината твърде късно. Браво на Флагман за статията!
10.
Миии
15.01.2021 09:13:40
6
1
Тръмп безспорно беше едно недоразумение на поста който заемаше. Много вероятно самият той да има пръст в подстрекателството или поне бездействието когато активисти на BLM и други крайно леви тръгнаха да унищожават паметници и да се мъчат да пренаписват историята. И в този дух това с филма в момента е дребна случка, но мащабна простотия със същият ефект. Най-разумното ще е да го оставят намира да се излага Тръмп, а ако някъде нарушава закона да си го съдят, както е редно и за каквото е съгрешил. Но не и с подобни самодейности да му създават дисидентски ореол в очите на подкрепящите го. Ако Байдън иска наистина да обедини Америка отново, ще трябва да озапти маргиналите и от двете страни и да направи отново нормалните хора главните герои в предаването.
9.
Не са виновни
15.01.2021 09:01:30
2
2
хората, а лидерите ! При нас беше точно обратното - леваци, грантаджии, маргинали, заедно с ултралеви анархисти и алкохолици щурмуваха Народното събрание. Общото е ,че и двата случая са аватарите. Психопати, които не допускат болезнената мисъл за неуспех. Тръмп,Божков, Фигуранта...
8.
Тръм Бръм
14.01.2021 22:43:16
6
3
Що не го изпратят със сонда до слънцето? Нека е първият човек, изпратен до Слънцето! Иска да остане в историята с нещо по-хубаво? Ми това е начинът, защото иначе ще остане като най-неадекватният президент, с 2 импийчмънта.

В нета циркулираше един виц за Тръмп слез изцепките му да се пие дезинфектант срещу Ковид

Тръмп: Искам да изпратим астронавти на Слънцето
Меркел: Ама как, това не е възможно! Те ще изгорят!
Тръмп: А ако ги изпратим през нощта?
7.
А1консултантът
14.01.2021 22:33:02
5
5
Рядко бъркам с прогнози.Светът ще плаче за Тръмп.За да вземат властта пак ,републиканците нямат търпение да сдадат властта,да стане к'вото ще става и да се върнат другият мандат Даже пуч му организираха на Тръмп,верно не така добре организиран като у комшиите преди 4 години.
Дерта е че ще ни засегне.Прогнозирам че следващото правителство няма да има пълен мандат, както и да я мислим. Ма не се обаждам,че мнол ме страхуват местните Интернет гангста и местните Странджа-социолози. Та предпочитам да си взема пуканки и да гледам сеира.
6.
Ако си мислите,че това са неща,
14.01.2021 22:05:05
3
6
които не ни интересуват се лъжете! Глобалистите от години умело ръководят и затриването на нашата държава! Либералите са страшно зло!!!
5.
До 1 и 2
14.01.2021 21:40:09
1
6
Почакайте ое няколко дни да отшуми патардията около Тръмп и ще видите как двамата другари ще зареват срещу Европейския съюз. Те друго не умеят...
4.
За гредата и съчката
14.01.2021 21:33:33
2
9
Я да се погледнем ние. След 1944 заличихме огромна част от собствената си стара и най-вече нова история. После премахнахме произведенията на много от българските писатели и поети, които не отговаряха на социалистическия мироглед. След това премахнахме част от собствения си народ и го прекръстихме на македонски. Премахнахме и голяма част от българската интелигенция, като я въдворихме в лагери от типа на съветските. Забранихме филми, песни, облекла и прически, български и чуждестранни, включително "забранената ПЕВИЦА Бийтълс", по доноса на един бдителен другар... Да продължавам ли още? Да се огледаме ли в наши дни? Не, защото е по-лесно да си чешем езиците колко са зле на другия край на света, отколкото да почистим и поправим дома си.
3.
Либерална боза
14.01.2021 19:47:19
15
23
Аз подписвам с две ръце петиция за импийчмънт на Радев или отнемане на почетната му президентска пенсия. Хората в Америка вярват в правилата на демокрацията, като висше обществено достижение. Така се бранят ценности, независимо какво ще напишат от флагман - примитивизъм, фашизъм, болшевизъм. Радев вън овреме, за да не стане София, Вашингтон. Мисля, че има достатъчно независими хора в НС и в КС. Той се о.ра.
2.
Гошо
14.01.2021 17:59:16
9
9
Крайните либерали и крайните консерватори са един дол дренки - приличат си по това, че са потресаващо невежи, но пък с огромно самочуствие. Колкото по-образован човек, толкова по-малка е вероятността да се подведе по разни идиотии, като квоти за "различни" или пък конспирации като QAnon.
"Остриетата" на Флагман Божков и Василев се позиционират като по-крайно десни от най-крайните като гледам, а това че не знаят как да си проверяват фактит,е и очевидно не говорят никакви чужди езици още повече ги ограничава. Също толкова смешни и нелепи са като например крайните либерали от PETA.
1.
Психиатър
14.01.2021 17:54:26
15
10
Божката полудя. Идолът му Тръмп е изтрит от историята. Либерастите не му дават покой.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Пловдивският митрополит Николай пък ще си остане сивият кардинал, но аз съм тук, за да ги объркам, каза отец Иван  Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Отварачката бе засечена да шофира огромен джип „Кадилак” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори