×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]lagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Самолетните билети поскъпнаха драстично


Самолетните билети поскъпнаха драстично
По 10 евро за попълване на онлайн входна декларация за COVID-19 изисква от своите пътници нискотарифният превозвач “Уиз Еър”.
10 Януари 2021, Неделя, 22:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Увеличението на цените се дължи основно на ограничението в броя на реализираните въздушни курсове, както и ръст на разходите и намалени приходи за самолетните компании заради отлива от пътувания

 

Цените на самолетните билети вече са по-високи, съобщиха туроператорски компании, специализирани в продажбата им. Проверка в произволни сайтове на авиопревозвачи също показва, че според избрания период билетите през 2021 г. струват 10 на сто и 30 на сто повече в сравнение с нивата преди кризата, когато полетите бяха станали изключително достъпни, пише вестник Труд. Увеличението на цените се дължи основно на ограничението в броя на реализираните въздушни курсове, както и ръст на разходите и намалени приходи за самолетните компании заради отлива от пътувания и мерките, наложени за ограничаване разпространението на COVID-19.

Загубите за авиосектора през изминалата 2020 г. се оценяват на 118 млрд. долара, изчисляват от Международната асоциация за въздушен транспорт (ИАТА). За да компенсират тези лоши финансови резултати авиопревозвачите се опитват плавно да повишават цените, обясниха експерти. Засега те изкачват, предлагат различни намаления за ранни резервации и за такива в последния момент, но определено мислят в тази насока, категорични са специалистите от туристическия бранш. Във вторник и сряда цените са по-ниски.

Другата причина е, че намалението на полетите като брой се съчетава с предварително продадените и неосъществени заради COVID-19 самолетни билети, които тепърва ще бъдат използвани. Повечето компании предпочетоха да не връщат пари на своите клиенти, а предложиха различни схеми за промяна на датите или замяна на средствата с ваучери за бъдещи пътувания, обясняват експертите. Така голяма част от седалките в намалелите по брой полети реално вече са продадени, а клиентите могат да ползват услугата в избрано от тях време.

От Международната асоциация за въздушен транспорт ИАТА прогнозират, че въздушният трафик ще започне да се възстановява през април-май, но нивата от 2019 г. ще бъдат достигнати най-рано през 2022 г. Точно при увеличаване на пътниците се очаква и да бъде по-драстично вдигната цената на самолетните билети. “Сегашното ниво на цените на самолетните билети не гарантира рентабилност на въздушния транспорт, следователно авиокомпаниите трябва или да намалят разходите, за което практически нямат резерви, или да спрат дъмпинга, обяснява пред РИА Новости Олег Пантелеев, който е собственик на компания, специализирана в анализи и прогнози за авиопазара. Според прогнозите на експерти могат да се очакват и фалити на авиопревозвачи, а към момента няма индикации за нови инвеститори, които да запълнят освободените от тях ниши, което допълнително ще подкрепи и тенденцията за увеличаване на цените на самолетните билети.

По 10 евро за попълване на онлайн входна декларация за COVID-19 изисква от своите пътници нискотарифният превозвач “Уиз Еър”. Това алармира читател, пътувал на 5 януари от българската столица до летище Шарлероа в Белгия.

Въпреки, че в мейла на компанията до пасажера било изрично записано, че документът може да се предаде на хартия, на аеропорта поискали от пътниците онлайн вариант, а при липса на време, интернет или смартфон под ръка повечето от тях се принудили да платят по 10 евро, за да бъде попълнена отново, но онлайн, декларацията от персонала на гише. Дамата твърди, че дори не е получила и касов бон за плащането.


В категории: Бизнес


18
Коментара по темата
18.
Храст
12.01.2021 22:31:18
0
2
Стига лъгахте хората. Няма такива работи по летищата, дори не ти проверяват дали имаш декларация.
17.
ице ицееее
11.01.2021 16:19:45
1
10
написа цял ферман ,ама каза едно голямо НИЩО ,какъвто си и ти,между впрочем ,една голяма НУЛА .....
Иди и се хвърли от моста,за да освободищ света от присъствието си и грешката,че си родил такъв олигофрен.....щото и чеп за зеле не става от теб....Побързай....
16.
Христо Злобата
11.01.2021 14:27:56
10
3
До богатото оядено сляпо мишле "у лево" от приказката на Братя Грим, позволило си да коментира под номер 1, 4, 7, 13, 14, което и казва..."щото мога да си го позволя и не ми пука......" и ни съветва всинца ни смирено и самарянски .... "не се показвай повече...", за да може само то, мишлето да остане да се хвали в сайта колко е презадоволено, щастливо.....и сляпо......
.............................

Напънах КАПАНА снощи и гледам сега, хванало се едно мишленце!!!.... Интернет-мишле, безименно ДОРИ, толкова СТРАХЛИВИЧКО, ГОРКОТО, а ГОЛЯМА ПАСТ ЗЕЙНАЛО и взело да си играе босо, ей така по пантофки с Братята Грим.... Лай, мишле, РОЖБИЧКО НАША, лай и скоро ще ти се иска и да ПОВИЕШ ДОРИ..... внимавай, ОБАЧЕ като лаеш и виеш, да не се удавиш в НАШАТА ПЛАМТЯЩА ЛЮБОВ към теб!!!... Тя е ИЗГАРЯЩА до мозъка на малките ти, пухкави миши страхливи ушленца, ще я усетиш много скоро по мириса на козинката на кожухчето ти, ТВЪРДЕ СКОРО, ИЗНЕНАДВАЩО СКОРО ЗА БЛИЗКИТЕ ТИ мишоци, ДОРИ ТЕ ЩЕ СЕ УЧУДЯТ, защо копеле така станА....като те посрещнем най-сетне у вечния ти, МИШИ дом.... Чакахме, изтезавахме се, надявахме се, МОЛИХМЕ СЕ....само, само, само И САМО.... да се ЗАЯДЕШ с НАШАТА ПОСИЧАЩА ДО БОЛКА И БРУЛЕЩА ГРЕХОВНА ЛЮБОФФФ, НЕ ЗА ДРУГО, но за да имаме мегдан и оправдание да почнем да те гоним, а и ти като едно СВОБОДНО И ТВЪРДЕ РАДОСТНО И ДОВОЛНО от живота, ЩРАКНАЛО ОБАЧЕ САМО В КАПАНА НИ мишле, ДА ТЕ НАПРАВИМ ДА СИ ОТВОРИШ ЗАВИНАГИ ЗАТВОРЕНИТЕ ОЧИ и да те пратим ДА СЕ КОКОРИШ ЗВЕРСКИ УПЛАШЕНО на едно "АМА ВЕРНО ЛИ Е ТОВА, което ми се случва, да не би да сънувам?" още по-ЗАБАВНО, но малко по-тъмно от твоята хралупка местенце, където ще разбереш ВЕДНАГА "ЗАЩО НЕ СИ ЖИВЯЛ ДОСТОЙНО И ВСЪЩНОСТ СИ ВЗИМАЛ ОТ "ЖИВОТА" С ПРАЗНИ МИШИ ШЕПИЧКИ,И ЧЕ ВСЪЩНОСТ ВЪОБЩЕ НЕ СИ ЖИВЯЛ ГОРЕ, А СИ БИЛ НЕЖИВ, НЯКАК СИ, но долу във вечния ти дом, ние БРАТЯТА ГРИМ, ще те направим да оживееш и да ни се ПОРАДВАШ НА ЛЮБОФФФТА. В Земята ще те чакаме ВЕРНИ, ах ти мишленце БЕЗИМЕННО, спокойно и от СЛЪНЦЕ И ОГЪН озарено.... Ние сме БРАТЯТА ГРИМ, СЪВЕТ ОТ НАС, ПОГРЕБАНИТЕ ВЕЧНО ПУКНАЛИ.... приготви се ей така, НА ДВЕ, НА ТРИ за едно СКОРОШНО, ВЕЧНО ONE WAY - последно БЕЗПЪТНО ПЪТЕШЕСТВИЕ, намира се точно под краката ти.... НЕ СИ ПРИГОТВЯЙ РЕМЪРКЕНЦЕТО със запасите от сиренца и кашкавал, които си краднало от "живота", няма да ти е нужно МИШЛЕНЦЕ, там има ВСИЧКО, което ще сакаш и най-вече много, много РАДОСТЕН плач с ПЪЛНИ ШЕПИ и скърцане ЯДНО с малките ти остри зъбки, ах ти палаво, наше ТЪЙ ДЪЛГООЧАКВАНО мишле..... Само един живот не е достатъчен, за да ТЕ обикнем НИЕ и да ТИ ПРОСТИМ.... Приятелството се ДОКАЗВА, а не се купува.... Чакаме те ВЕЧЕ, ПОБЪРЗАЙ СЪС СТЯГАНЕТО, че ВРЕМЕ НЕ ТИ ОСТАНА!!!.... Best Regards, Grim's Reaper 4 Brothers!
15.
13ka
11.01.2021 14:04:13
10
3
Бакьо някой шерна че от там отворих да прочета докато закусвах.
Не те лъжа.
Купих една къща за £180к ремонтирах е и я продадох за £360к. После купих друга за £220к и след ремонт я продадох за £290к. От там натеупах капитал и купих 2 тира и после още 3.
Сега имам 5 тира и така си купих къща за милион и двеста хиляди паунда.
Много разходи имам и пари почти не ми остават но стискам зъби и продължавам напред
14.
12-и мечтай си
11.01.2021 12:48:50
0
9
С Брекзит или без него,аз съм си оправил живота,своя и на децата си,па вие ще си пукнете със завистта и злобата у кочините от които сте изпълзели. и там ще си останете.....Аре отивайте да пасете свинете,щото за друго не ставате.....
13.
ДО ОНЯ С ГОЛЯМАТА КЪЩА
11.01.2021 12:39:36
1
10
Айде...айде....посмали малко манго....
Хвали ма усто,че та насирам...,че и ти..
Имаш ти....ама в хороскопа.....скъсаняк..
...Щото ако наистина си това което си раздул тук,няма да висиш в този сайт....хвалипръцко.....Брой си жълтите стотинки и се прави на ,,велик,, колкото си искаш....хакай си пърцуцата и оди да бачкаш, че зер от 5-600 лева дето ти плащат на месец ,накрая и половината няма да вземеш......

до 11
12.
11
11.01.2021 12:23:36
10
3
Брато не им обяснявайки. Българина като види някой who is doing well и хейта започва. Дано с брексита да им спират помощите и да се връщат на село да пасат овцете
11.
До бакьото тарикат
11.01.2021 12:04:02
10
5
Бакьо хвала тебе паралич
Аз съм беден човек пари за тия скъпи билети нямам за 4 членството си семейство.
Ама имам къща за £1,200,000 още 9 години ми останаха да я изплатя ама какво да ти кажа зависи какви са ти приоритетите в живота.
За мен е по важно къде живея и кои са ми комшиите. През десет къщи от мен живее кмета, през 2 един от шефовете на ВиК, а до мен е шефа на полицията.
Сега ще кажеш тоя голям тарикат апък пари за скъпи билети няма. Ами нямам какво да ти кажа зависи какви са ти преоритетите в живота.
Аз не искам да живея в мизерен квартал, в мизерна къща, с още 20 човека и да разправям в България, че живеем 100 човека в една къща 40кв. ама не сме се виждали(глупости на търкалета), като всички чобани от България.
Живея си аз, жената и двамата сина в 250кв къща и нека ни е зле. Но пак казвам аз не съм богат човек парите ми отиват по къщата. Сигурно след 9 години като изплатя къщата пак няма да съм богат човек, защото искам да платя едно хубаво образование на децата, за да имат по добър живот от моят. Така че следващите 14 години с пари няма да се видя
Както казах зависи какви са ти преоритетите в живота за един едно, за друг билети и сълфетки по заведенията и така
10.
Herr Strauss
11.01.2021 11:26:05
0
3
Не става въпрос кой какъв билет си е закупил или дали е кака или батко. Това, което мен ме смущава е, че през цялото време авиокомпаниите се оплакваха от загуби, своевременно ни "подканваха" да резервираме билети и да ги подпомагаме. В крайна сметка обаче, те решиха, че е време да си покажат "рогцата" и отново да повишат своите цени. Във време на свободни пазари, това си е в реда на нещата, но и тук ние можем да изберем дали да се възползваме от техните услуги, така че.....Личен пример - преди две години ми се наложи да сменя името на един билет, тъй като нямаше как да пътувам и исках мой колега да отиде на работната среща. Какво се случи? Най-нагло служителят едва ли не ми се скара, че няма как да сменя имена, а само дати. При отговор от моя страна, че съм готов да заплатя нужната такса, ми бе казано, че такива практики не се прилагат. Много се "бяха наяли", но като гледам сега не са си научили урока и завишават цените. Избягвам да кажа коя авиокомпания бе това
9.
пецата
11.01.2021 09:25:39
0
5
за да има ниски цени трябва да има прогнозирана запълняемост, самолетните компании пресмятат че ще има периоди когато няма да има пълни самолети и разхврълят разходите върху останалите пътници
последните 10г самолетите бяха пълни средно на 90% целогодишно , затова и пуснаха редовни линии и така паднаха цените
2000 г цените бяха по 1000 паунда за лондон в една посока
8.
До 7
11.01.2021 08:27:17
10
7
Цървул е баща ти,че са му се досвидяли стотинки за капут и си се пръкнал ти,бастун,бах та в клавиатурния бизнесмен умрял,с 3лв в джоба иначе играч хахаха.
7.
ОНЯ СЪЩИЯ
11.01.2021 08:09:32
10
10
DO 6

Много съм подготвен и си знам цената,кавал.....И не ми пука,дали билети ще скочат с 200...300...или 500....паунда,долара или евро,щото мога да си го позволя и не ми пука......Ма ти ще си останеш цървул и скъсаняк,какъвто си бил винаги.......Чети и препрочитай коментарите ми и дано до утре,успееш да ги проумееш и разбереш (ако можеш де),щото бях пределно ясен,пък ако не можеш да мислиш и проумяваш,толкова по-зле за теб......
Аре у лево ......и не се показвай повече....
6.
до 1-4
11.01.2021 07:40:20
10
6
Палячоо,разликата не е 10 евро,преди по това време билета беше около £20 сега е £140,айде не се обаждай неподготвен.
5.
до Летище Бургас
11.01.2021 04:50:32
1
13
Съжалявам да го чуя...т.е. да разбера,това което споменавате... Това което трябва да се направи е ,че трябва да се подаде оплакване ,може би в писмена форма,за тези некоректни служителки,до авиокомпанията която обслужват или до ръководството на летище Бургас......Знам ли....???
Скоро не съм пътувал,заради коронакризата и това е ,,новост ,, за мен....
Не съм чул други авиокомпании и техни служители да постъпват по този некоректен начин към пасажерите си....???
Но и хората пътуват,всеки бърза,напрежението е голямо и всеки предпочита да си плати,вместо да се разправя за 15-20 евро.......Пък и знаете у нас как се придвижват нещата......По-скоро ще цъфнат налъмите (образно казано) отколкото някой да вземе адекватни мерки
4.
ВеРНО
11.01.2021 04:26:47
7
15
СИ ЗЛОБА....ОТВОРКО...
И ЩЕ ТИ ГО КАЖА В ПРАВ ТЕКСТ....
ИДИ И СЕ ОБЯСНЯВАЙ НА МАЙНАТА ТИ,ЗЛОБАР ТАКЪВ.....
НЕ ЗНАЕШ ПРЕЗ КАКВО СЪМ ПРЕМИНАЛ И КАК Е ПРОТЕКЪЛ ЖИВОТА МИ,ЗА ДА КОМЕНТИРАШ ДУМИТЕ МИ .....ЯСНО ЛИ ТИ Е.....
А ТИЯ ДЕТО СА ТРЪГНАЛИ ДА ПЪТУВАТ СЪС САМОЛЕТИ СА СИ НАПРАВИЛИ СМЕТКАТА И ЩОМ ПЪТУВАТ СЪС САМОЛЕТИ ЗНАЧИ ИМАТ ПАРИ И СЕ ЦИГАНЯТ ЗА 10 ЕВРО,ЩОТО СА ЦИЦИИ.....КАТО НЕ ИМ ОТЪРВА,ДА СИ ХВАНАТ АВТОБУС И ДА СЕ ЛАШКАТ 48 ЧАСА ДОКАТО СЕ ПРИБЕРАТ У ТЯХ ИЛИ ЗА ТАМ КЪДЕТО СА ТРЪГНАЛИ....
ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА РЪСИШ ЗЛОБА И СЕ НАДЯВАМ ДА ПУКНЕШ ПО-СКОРО,ЗАЩОТО ТАЗИ ЗЛОБА ЩЕ ТЕ ПОГРЕБЕ......
ПЪК МЕН НЕ МЕ МИСЛИ.......АЗ ЩЕ СИ ОТИДА СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ И УСМИХНАТ,ЗАЩОТО СЪМ ЖИВЯЛ ДОСТОЙНО И СЪМ ВЗИМАЛ ОТ ЖИВОТА С ПЪЛНИ ШЕПИ,ЖИВЯЛ СЪМ ТАКА,ЩОТО ТИ ДОРИ НЕ СИ СМЕЕЛ ДА МЕЧТАЕШ , А ТИ ЩЕ ПУКНЕШ ОКОКОРЕН,ЩОТО НИЩО НЕ СИ ВИДЯЛ И РАЗБРАЛ ОТ ЖИВОТА И ЕЙ ТАКА ЩЕ ПУКНЕШ СЪС ЗЛОБАТА СИ И ТЯ ЩЕ ТЕ ПОГРЕБЕ , КАКТО СПОМЕНАХ ПО-ГОРЕ....
ВЪРВИ ПО-ДЯВОЛИТЕ С голямото си сърце и ,,филантропията,,си ....МИЗЕРНИК ТАКЪВ...!!!!!!
3.
Христо Злобата
11.01.2021 02:34:08
14
7
До Първия коментиращ под името "ВСИЧКО Е ТОЧНО".....
"ВСИЧКО Е ТОЧНО", ВСИЧКО ЛИ ТИ Е ТОЧНО, наистина?! Твърде ли си УБЕДЕН, за ПОСЛЕДНОТО, че и СИ СЕ КРЪСТИЛ С ТОВА ИМЕ?! Да не се окаже ОБАЧЕ, че накрая нещо не ти излиза СМЕТКАТА и че все пак излезе накрая, че нещо мъничко ти УБЯГВА И накрая става ВСИЧКО ДА НЕ ТИ Е ТОЧНО?!?... Нали знаеш, че малко камъче, КАРУЦА ОБРЪЩА! Че и ТВОЯТА - СЪЩАТА!!! Понеже си се ПРЕОЯЛ и ПРЕУГОИЛ сърцето и ВЕЧЕ не ти пука АМА ХИЧ за по-бедните хорица и им се подиграваш БЕЗЦЕРЕМОННО И НА ВСЕОСЛУШАНИЕ, че са "циции", а ти "ЗАГАТВАШ НЯКАК СИ", ЧЕ си БОГАТАШ.... Пожелавам ти ОТ МОЕТО ДОБРО СЪРЦЕ И ЧИСТА ДУША, да натрупаш СВЕТКАВИЧНО още повече ПАРИ, МНОООГО, МНООГО ПОВЕЧЕ ПАРИ И ИМОТИ, но пък за СМЕТКА НА ТОВА, да не ти остане време да ги харчиш и ползваш на тоя свят, а СМЕЛО да си ги харчиш и ползваш на ОНЯ....!!!! Тогава НАИСТИНА ВЕЧЕ и за нас, бедняците, а и за теб, състрадателнияТ богаташ вече "ВСИЧКО ЩЕ Е ТОЧНО".... Не съм груб, нали?! Каквото ПОЧУКАЛО, ТАКОВА И СЕ ОБАДИЛО!!!.... Сполай ти И СМЕЛО да ти се ВРЪЩА.... и ДА, знам, че ИСКАШ ДА МИ БЛАГОДАРИШ за благословиите, НО НЕДЕЙ, от СЪРЦЕ ГО ПРАВЯ, а не за МЕРСИТО ТИ, за такъв ДОБЪР ЧОВЕК КАТО ТЕБЕ и по-далече мога да стигна, ДО КРАЯ НА СВЕТА дори!
2.
Летище Бургас
11.01.2021 01:06:01
2
19
Всъщност не Wizz Air са им взели 10-те евро а нашите алчни летищни служители. След което са си ги прибрали понеже не са ги отчели никъде.
Това не е за първи път. На Бургаското летище всеки път едни и същи 2 служителки правят проблеми на хората за ръчния багаж след което ги глобяват по 20 евро на чанта без да отчитат парите после. Това е на всеки полет на Wizz Air. И това е поне от 2-3 години понеже всеки път ги наблюдавам като пътувам. Винаги си избират хора които изглеждат по-необразовани или такива които няма да спорят и докато не вземат парите не ги пускат да преминат.
Ако отчитаха парите едва ли щяха да бъдат толкова стриктни както е когато се прибирам в България. На чуждите летища никога няма такива проблеми за багажа освен ако не е нещо фрапиращо.
Флагмани може да го проверите и да напишате една статия за това какво се случва на бургаското летище.
1.
ВСИЧКО Е ТОЧНО
10.01.2021 22:25:59
12
20
Който има възможности,може да си го позволи и не му пука,колко струва билета......
Каката купила билет за 200 евро....примерно...и се цигани за 10 евро ,че била доплатила за декларация онлайн......Смех......Егати цицията.....???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Петров развя буйна грива Шеф Петров развя буйна грива

По всяка вероятност той е решил да експериментира по време на пандемията

 

Първи арест у нас на собственик на заведение заради нелегално ковид парти Първи арест у нас на собственик на заведение заради нелегално ковид парти

Спрямо 39-годишния собственик на обекта е образувано досъдебно производство, а той е задържан в ареста на РУ-Велинград за срок от 24 часа

 

Бюджетът на Карнобат ще е 32,5 млн.лева, ще се изпълнят важни проекти през 2021 година Бюджетът на Карнобат ще е 32,5 млн.лева, ще се изпълнят важни проекти през 2021 година

Ремонт на общински пътища, благоустрояване на междублокови пространства и нов паркинг в центъра сред основните акценти в строителната програма

 

Помните ли уникалната банкнота от 3 лева Помните ли уникалната банкнота от 3 лева

Била е в обращение у нас от 1952 до 1962 г.

 

Цитиридис: Никой не ми вярваше Цитиридис: Никой не ми вярваше

Знанията, които придобих за последната година, не могат да бъдат научени в нито един университет или училище, категоричен е той

 

Камелия не спира да вее прелести дори и под карантина Камелия не спира да вее прелести дори и под карантина

Огън момичето на попфолка за пореден път разтуптя хиляди мъжки сърца в мрежата

 

К-19 отне живота на 34-годишен, мъжът нямал придружаващи болести К-19 отне живота на 34-годишен, мъжът нямал придружаващи болести

58 души са жертвите на инфекцията за денонощие

Сигнал до Флагман.бг: Вижте как асфалтират в Кумлука Сигнал до Флагман.бг: Вижте как асфалтират в Кумлука

Изсипаха асфалта върху дупката, без дори да я почистят, коментират очевидци

 

Половин клас се връща в училище, останалата - пред таблета Половин клас се връща в училище, останалата - пред таблета

Това е един от вариантите, които обсъждат експерти другата седмица

 

Черноморец (Бургас) победи Спартак (Варна) в дебюта на Малин Орачев Черноморец (Бургас) победи Спартак (Варна) в дебюта на Малин Орачев

Срещата противопостави лидерите в двете източни Трети дивизии

 

Норвегия с пълно затваряне в Осло и още 9 общини заради британския щам на COVID-19 Норвегия с пълно затваряне в Осло и още 9 общини заради британския щам на COVID-19 Забранени са всички масови събития с изключение на погребенията, а както и масовите спортни и развлекателни дейности за деца и възрастни 16-годишно момиче влиза в редиците на Ферари 16-годишно момиче влиза в редиците на Ферари

Нидерландката ще бъде сред пилотите в отбора от Формула 1

Ковид-19 уби легендарния Лари Кинг Ковид-19 уби легендарния Лари Кинг

ТВ водещият лекуваше коронавирус от началото на тази година

 

Жените на Коста Цонев разпродадоха имането му Жените на Коста Цонев разпродадоха имането му

Вдовиците на актьора – Анахид и Ели, не поддържат връзка

 

Астра Зенека ще съкрати доставките си с 60 % Астра Зенека ще съкрати доставките си с 60 %

Според производителя причината е "производствени проблеми"

Русия завря заради ареста на Навални, десетки хиляди излизат на протест днес Русия завря заради ареста на Навални, десетки хиляди излизат на протест днес

Според руски медии часове преди демонстрациите част от поддръжниците на Навални са били арестувани, други глобени, а на третки са връчени предупредителни протоколи

 

Бил Гейтс се ваксинира срещу ковид-19 Бил Гейтс се ваксинира срещу ковид-19

Той оповести новината в личния си профил в Инстаграм

Британският щам е 30% по-смъртоносен и 56% по-заразен Британският щам е 30% по-смъртоносен и 56% по-заразен

С него се обяснява големия скок на броя на случаите във Великобритания през последния месец

Доказа ли се Мелания Тръмп като силна личност Доказа ли се Мелания Тръмп като силна личност

Първата дама имаше малко по “незначителни” от гледна точка на либералното мислене отговорности, една от които е да участва във формирането на духовността и в частност на религиозния живот в страната

 

Този равин превъртя играта! Обяви, че ваксината срещу К-19 може да Ви направи гей Този равин превъртя играта! Обяви, че ваксината срещу К-19 може да Ви направи гей

Според него  всяка ваксина, направена с помощта на ембрионален субстрат, може да обърне резбата на човек

 

Калоян Методиев, бивш съветник на президента Калоян Методиев, бивш съветник на президента Залогът на тези избори е дали ще си отиде една епоха, един модел на управление, олицетворяван от личността на Борисов Виц на деня Виц на деня Качва се един с мен в асансьора и ме пита:
- Нагоре ли?
- Не ще завием надясно, знам един по-пряк път.
Виц на деня Виц на деня Жената на мутра му ражда близнаци. Той организира банкет. На тържеството шефът, за да се направи на разбиращ, го пита:
- А бе, близнаците двуяйчни или еднояйчни са?
- Едното е двуяйчно, а другото си е момиче.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мъдростта си има граници, докато простотията не притежава този недостатък!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори