×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Варна и Бургас гневни на екоминистъра, контрираха го с ирония "Зоро-Ревизоро"


Варна и Бургас гневни на екоминистъра, контрираха го с ирония "Зоро-Ревизоро"
Доста време мълчахме, защото това не е първата медийна атака от този министър, обявиха държавните шефове и варненският губернатор
06 Януари 2021, Сряда, 20:03 ч.
Автор: Флагман.БГ

Емил Димитров иска да извлече някакви проблеми, няма проблем с водата за Бургас и Варна, няма и да има, обявиха на извънреден брифинг областният на Варна и ВиК шефовете на Варна и Бургас

 

Извънредна пресконференция дадоха днес във Варна областния управител Стоян Пасев и директорите на Вик Варна и ВиК Бургас Валентин Вълканов и Ганчо Тенев. Поводът за нея станаха думи на екоминистъра Емил Димитров-Ревизоро, който тази сутрин обяви, че държавните институции са бездействали 11 месеца и щяло да има режим на водата от май 2021 година. Те бяха гневни на твърденията му и показаха документи, че Ревизоро спекулира с цифрите, а самият той е уведомил едва през септември, че трябва да се търси алтернативен водоизточник. 

"В момента няма криза, не сме застрашени от воден режим. Всичко, което беше изговорено сутринта, е политическо говорене и се търси сензация. Не знам от какво е продиктувано. Още повече, че министърът на околната среда и водите през цяло лято бе във Варна и никога не го бе поставил като казус. Работихме по други теми, не става и дума за яз."Камчия". Ако имаше такъв казус, бе редно да се извикат всички заинтересовани страни, да се седне на масата и да се изясни проблемът. За мен е недопустимо! От ранга на министър да научаваме, че някои органи бездействат, ако въобще има казус. За мен е политическо говорене, с цел да се извлекат някои дивиденти. Първото писмо, което е дошло е от 28 септември 2020 година и с него се казва, че трябва да се мисли за алтернативи при сушева година. Към този момент има достатъчно вода, за да захраним двете области", гневен бе областният управител на Варна Стоян Пасев.

В края на брифинга той намекна, че Ревизоро се готвел да излезе на изборите като кандидат-депутат в Бургаска област. Общоизвестен факт е обаче, че отношенията му с партията, която го върна в политиката - ВМРО са силно влошени. Напоследък се спекулираше, че той ще се присъедини към политическия проект на Слави Трифонов.

Началникът на ВиК Бургас инж.Ганчо Тенев уточни, че обемът на яз "Камчия" в момента е 123 млн. кубика, а до запълване на капацитета му остават още 110 млн. кубика. Той е категоричен, че не сме изправени пред хипотезата за воден режим, тъй като общото потребление за месец за Варна и Бургас е 6 млн. кубика, през лятото били необходими по 8 млн.кубика за трите месеца. Инж.Ганчо Тенев е оптимист, че нивото на водата в язовира се покачва още заради валежите през зимния сезон.

"Не знам какъв е бил преди да стане министър - Ревизоро ли, Зоро ли?... Но това прилича повече на политическо говорене, мъчене да се изкара дивидент от цялата история", заяви Пасев. "Видно не е компетентен, или не са му обяснили достатъчно добре", допълни го Валентин Вълканов, началник на ВиК Варна.

"Доста време мълчахме, защото това не е първата медийна атака от този министър", обясни Вълканов. Той подчерта, че количеството изразходвана питейна вода във Варна е по предварително зададен график. Той обясни и защо не трябва да се спира водата по деривация "Китка", като уточни, че това може да се случва само за профилактика и то само два пъти в годината. По думите му, за да функционира нормално деривацията, е нужно през нея да минават минимум по 700 литра в секунда, а максимално 2 400 литра в секунда.

През декември обаче МОСВ намали водоподаването, което е абсолютно недопустимо в условията на пандемия, допълни Пасев. Той изказа мнението си, че трябва да се мислят превантивни мерки за осигуряване на алтернативни източници за двата града, но без да се създава паника сред хората, и даде увереение, че  няма  риск от режим на водата. С изкуственото създаване на проблем вероятно министър Димитров търси политически дивиденти два месеца преди изборите, но подобна липса на комуникация е недопустима, обобщи Пасев.

За захранването на Бургас от язовирите "Ахелой" и "Порой" Тенев посочи, че по проекта се работи активно, но има закони и е невъзможно дружеството да полага тръби в ниви частна собственост, без наличие на промени в устройствените планове.

 


В категории: Бургас


34
Коментара по темата
34.
до 33
09.01.2021 15:01:15
0
6
Ти си откровен празноглавец, Мърша си ти. ВиК му взимал парите. Ами абдал, никой не те задължава да му ползваш услугите. Събирай си дъждовна вода, копай си кладенци, прави си септични ями. Ревльо. 3.00 лв. за 1 тон вода с пречистването ѝ ти са много, ама 6 лв. за цигари, или бутилка мастика ти са добре. Да та знам и разбирача.
33.
До 30 и 32
07.01.2021 15:05:13
3
3
Мърши не става въпрос кой е собственик на язовири и т. н. ,ВИК взема парите на хората ве смешковци 30 години хуя ми ли държахте че не направихте проекти, планове и програми за водоснабдяване на населението и алтернативни източници. А за хотелите мисълта ми беше че се увеличава потреблението на вода когато има повече хотели по черноморието, значи трябва да има и допълнителни язовири към сегашните!
32.
do 27
07.01.2021 14:31:36
0
5
А ако няма и след 2 месеца язовирът прелее, както прогнозирам аз ще отидеш ли да стачкуваш пред министерски съвет за новите 60 милиона излишни, ненужно и неадекватно заровени под земята, чийто кабает ти, аз и всички бургазлии трябва да изплатим. Как да ти го обясня по - лесно. Ахелой и Порой са една бай=пас връзка. Нещо като да намалява водата във ваната ти, но ти да не оперираш с кранчето си за вода, ами да я пълниш с маркуч от комшията си, чиято цена е в хиляди пъти по-висока от усилието ти да редуцираш спирателния си кран. И всичко е Божа работа. За тези, които пишат за загубите. Знаете ли парадокса, в който една спусната калинка в министерството преди години търсеше причина за рязкото спадане на нивото в Камчия през летните месеци...Само че баламурникът явно не беше ходил на училище и не знаеше, че на площта на язовир Камчия съществува един чисто физичен закон касаещ изпарението на водата. Само за сравнение ще кажа, че за всеки ден с температура над 29 градуса по целзий от язовира със сладка вода се изпаряват над 250 000 литра вода, ами за един месец, ами за два месеца ? Кой идиот би говорил за загубена вода в този момент, защото има критерий за нивото на язовира и количества в него, има и разходомери на подадената вода към Варна и Бургас и разликата е огромна. Обясних ви от къде идва тя, а всеки седмокласник и умен човек знае причината. Когато на бившия министър му цъфна тази разлика за месец, побърза да си сложи пагоните и да обяви, че загубите на вода са 40%. Ами ахмак бих казал, който би трябвало да се изчерви и да изчезне завинаги, ама пустите му мандати. Та така драги ми потребители. нещата не са са ези, има и тура. Мислете какво ви пиша и сами може да си направите сметка за останалото, ама трябва да мислите с главите си, а не с популизма на някой министър паднал на столчето си, като небесна мана.
31.
МГГ
07.01.2021 10:54:02
0
2
Всичко си е е наред. Включително 60% загуби по трасетата до градовете.
Това е все едно да имаш два такива язовира при нулеви загуби.
30.
do 27
07.01.2021 09:20:10
0
7
Хич не ти са ясни нещата. Имаш ли идея до каква представляват дружествата ВиК и чия собственост за язовирите. И кой издава разрешителни за строеж на хотелите ? ВиК ли ? ВиК издава разрешителни за присъединяване не за друго, а защото по Закон е длъжно да водоснабди всеки одобре по устройствен план строеж. Знаеш ли колко държавни чиновници на бюджет в общините преди това са взели решенията за тези недомислици ??? И друго - не слушай Ревизора, прдешествениците му и таквиа като него, защото идея си нямат от инженеринг и ВиК. Грам идея дори. Да те питам, ако ВиК изпълни това малоумие с Порой и Ахелой и на лятос ревнат селскостопанските производители за вода какво ще се случи. Ще се случи това, че някой като Ревизоро ще се изтъпанче по ТВ и ще търси отговорност не от предходния министър, а от ВиК директорите, кметовете и областните управители. Ще ги обвини в нестопанисване и ще потрие доволно ръчички. Пък за теб и мен ще си остане изплащането на ония 60 млн закопани под земята за оня дето клати гората. тези два язовира са точно чаша в океана. Освен, че няма да решат проблема, ами ще се източат точно за месец в зноя. Чети мен, не слушай управници, които са доказали природата си на калинки. И друго, като обвиняваш ВиК да те питам. Къде е държавата тук, знаеш ли кой изгражда язовири по света и у нас. Изгражда ги държавата. И пак ще попитам, къде е държавата и защо угодно се крие зад ВиК с прехвърляне на малоумието Порой и Ахелой ??? Защо държавата, като толкова заинтересована в лицето на ревизоро не отпусне средства за довършването на започнати язовир Раков дол ??? Ами щото първо, че няма да успее да го изгради, второ защото се страхува и трето трябва да харчи бюджетни пари. Иначе е по-лесно да убедят теб и хилядите като теб, че видиш ли ВиК Бургас и Варна нехаят. Хич не е така, много по истински са нещата, а аз призовавам шефовете на ВиК Бургас да кажат цялата истина, ама по достъпен начин за простолюдието и вярващите в духове и призраци хора. И друго. Всички активи ( язовири, сгрдаи, пречиствателни станции )на ВиК са държавна собственост, ВиК е оператор, който стопанисва и поддържа тези държавни обекти ( собственост на язовири и каскади, басейнови дирекциии прочие). ВиК е с ограничени права и е оперативно дружество. ВиК подменя съоръжения, тръби, пречиства с реагенти и коаголанти чистата и отпадна вода. Поддържа язовир - тласкатели, саваци, подпорни стени, изпускатели, преливници). Поддържа резервоари, помпени инсталации и плаща тока за тях. Поддържа и подменя канализационни мрежи и хидрофорни системи, монтира водомери, разхдомери и отчита количества вода и забележи: Плаща наеми, ренти и такси в държавната хазна, ДДС, огромни данъци и не на последно място дава хляб на 1000 човека в Бургас и региона и на поне още 2000 контрагента в него. Всяка малоумна "инвестиция" като Порой и Ахелой създават ненужни разходи, които в крайна сметка ще плащаме аз ти и всеки останал.
29.
Само да уточня
07.01.2021 09:15:34
2
9
Това, че няколко човека са гневни на министъра, защото им разбута къщичката не означава че Варна и Бургас са гневни на министъра
28.
*********
07.01.2021 07:25:50
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
До 23
07.01.2021 06:49:05
1
6
Аз не съм писал за ВЕЦ и за нивото на яз. Камчия, но ако има режим на водата в Бургас аз първи ще стачкувам под прозорците на дружеството заради престъпна небрежност. Може би си от специалистите и разбирачи , мърши от ВИК от преди 30 години , когато се строяха хотели по черноморието трябваше да има планове и проекти за алтернативни източници на водоснабдяване. Допълнителни язовири които при нужда да се включат в системата. Трябва това ръководство да понесе наказателна отговорност за безстопанственост и престъпно бездействие!
26.
*********
07.01.2021 05:57:57
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
AZ
06.01.2021 23:36:44
6
9
Факти, на Ревизоро ли да вярвам или на язовира, чието ниво следя и е на 100 метра от мен ? Ревизоро иска глупости и да си върже гащите. Колко ще струва връзката между Ахелой, Порой и деривацията на Камчия. Занете ли ? Ами милиони. Кой ще ги плаща ? Занете ли ? Ами аз, вие и всички останали. Какъв е Ревизоро ? ВиК капацитет или ВиК инженер ? Кой разбра за предишната криза преди 5-6 години, когато нивото на язовира беше пак критично. Никой, но с редуциране на количествата ( без Ревизоро) нещата се оправиха и само за 8 месеца благодарение благосклонноста на Природата язовира преля. Ще ви напомня и друго. Баламурници, нали пак ревахте, когато язовирите преливаха и заливаха села и паланки през 2014 и 2015 година. Помните ли ? Тогава от това министерство пак си вързваха гащите като искаха източването на язовири. Тези, които се вързаха на тези малоумщини изпуснаха язовири, включая и такива за питейни нужди и само 2 години по-късно изреваха от безводите. И кой го понесе? Един министър, един послушен и вярващ в глупостите на немокаитите управници ВиК шеф от град на 30 км. от София. Има пресушени язовири, които още не могат да се възстановят. Добре, че ВиК шефът не беше от послушните. Ако беше такъв щяхте да гребете вода от блатата край Бургас. На кой да вярвам ? На ревизоро, който оправи митниците преди 12 години или на очите си ? И 100 доклада да покаже, всички те са написани от мижитурки с над 3000 лв заптаки стоящи на бюра и избрани, като калинки. Един път Ревизоро е ходил на язовира, днес в рамките на мандата си прави дори и глупости за да се задържи на хлъзгавото, но сладко въженце на властта. Инак - съдбата на Димо Ненов ще го отнесе. Много хитър е ревизоро, но пък бива ли да се харчат над 30 млн, за някаква напълно безидейна приумица, която би развалила и еко равновесието с вързването на Ахелой и Порой. Защо Ревизоро не небляга на Раков дол, ами защото знае, че няма кой да доизгради този язовир, а и държавата трябва да се бръкне в джоба, чъпреки че само това е адекватен вариант и единственото правилно решение. Логично ли е да източваш Ахелой и Порой чрез направата на 7 км. водопровод до първата деривация. Ами пречиствателна ? И друго - да разчиташ на Ахелой и Порой е същото, като да останеш без вода и да имаш 2 запасни легена. Докато се изсереш и изпикаеш и те свършили. В същото време на лято напоителните съоръжения на тези язоивири ще увяхнат, като мухоморки. Земеделците като ревнат за вода Ревизоро ли ще им я носи, ами похарчените за лудо милиони, кой ще ги плати бе баламурници. Нали вие и аз чрез сметките за вода и влезлите в нея проценти за изновации и инвестиции. Ама в какво ? В глупост недоклатена. Точно сега и в момента язовир Камчия има вода, напълно резонна за сезона. Да, имаше недоимък, но имало и много такива през годините. За това е язовир. Прелива, празни се, презапасява се. Природа. Утре пък може и да ни залее, знае ли човек.
24.
Хохохо
06.01.2021 23:13:41
2
27
Варна да си стягат Цонево, че след година-две може да е по-зле. Прав е министъра. Само мързеливи лентяи.
23.
до 14
06.01.2021 23:02:29
3
12
Каналине, точно в този момент обемът на язовир Камчия е на 50 %. Само за последния месец язовирът се напълни с 25% благодарение на обилните валежи и на средния снеговалеж в началото на декември. И сега притокът е 3 пъти по-голям от разхода на язовира. Това чудо не се беше случвало от 15 месеца, като в най-добрите случаи притокът е бил равен на разхода. Всичко останало е било в пъти в полза на разхода. Пиша за последните 15 месеца. Природа. За разбирачите с ВЕЦ-а. Ами вижте бе, заинтересувайте се бе балъци, къде е изграден ВЕЦ-а. Вместо да бълвате глупости и фантазии, вдигнете си потните гъзове от фотьойлите и се поразхдете до Камчия. Вижте, а ако не можете поразровете си и вижте, защото ако ви кажа, че ВеЦ-а е на деривацията няма да ме разберете. За да ме разберете ще ви го обясня по-просто от тези, които ви надъхват с глупости. Вец-ът харчи същата тази вода, която бихте изхарчили вие, ако си пълните легена с вода, а на пътя на водата между чешмата и легена сте сложили вашите ръце. Това е и мислете. Вецове, през които водата минава и заминава се строят на реки, изкуствени бързеи и прочие съоръжения, в които вода пак не се губи. Мислете с нет главичките си, а не с политическите амбиции на някой баламурник. ВЕЦ-ът не е ТЕЦ за да има загуби на вода. Кой идиот може да построи ВЕЦ на язовир в бай-пас връзка, където да харчи вода и да я излива къде ? в дерето ? Ами баламурници, оня дето се снима на пресъхналото дере на опашката на Камчия, където се намира и приливника, защо е сухо ве ? Защото изтича водата от ВеЦ - а ли ? Мислете с главите си, а не телевизорите и фейсбука си.
22.
_nib_
06.01.2021 22:02:22
3
7
Абе ланга-лунга....ланга-лунга и министъра....и тези ачкакани....Обаче никой не обелва и дума за ВЕЦ-а.Трябва събаряне и затвор за тези които са дали разрешение.Ако ина 30% в язовира....колко от тях ще издумка ВЕЦ-а в дерето?
21.
Факти
06.01.2021 21:55:43
0
2
https://novini.bg/bylgariya/politika/638528
20.
Факти
06.01.2021 21:55:32
0
0
https://novini.bg/bylgariya/politika/638528
19.
Факти
06.01.2021 21:55:26
0
2
https://novini.bg/bylgariya/politika/638528
18.
Факти
06.01.2021 21:55:22
0
2
https://novini.bg/bylgariya/politika/638528
17.
Marinero
06.01.2021 21:54:05
1
13
Ясно е , че вода ще има , но и режим. Мирише яко на избори и на немити гъзове.
16.
TNT
06.01.2021 21:45:36
1
19
Министъра е много прав !
15.
Дернев
06.01.2021 21:40:30
2
11
"В момента няма криза, не сме застрашени от воден режим. " това е проблема на управляващите. Мисъл зад моментаняма.
14.
Каналин
06.01.2021 21:36:18
0
15
В момента обема на яз. Камчия е пълен на 30%. Всеки е грамотен да си направи сам изводите!
13.
Велков
06.01.2021 21:36:18
4
26
Ревизоро защитава Бургас, смешковци се правят на важни . Какво са правили ръководството на тези две дружества през последните 30 години да не направят проекти и реализират плановете за алтернативни източници и включат допълнителни язовири към водоснабдяването на двата града въпрос с повишена трудност от висшата математика. Тези двамата да ходят в запаса и даже наказателна отговорност да има за тези смешковци!
12.
абе дебелите тюфлеци
06.01.2021 21:25:48
0
15
Ами ако пак спре да вали, вие какво ще правите а? Сепуко дано
11.
тез гайди
06.01.2021 21:14:29
0
26
ако ,докарат режим на водата за Бургас от безхаберие трябва да ги удавят в блатото на Мандрата
10.
Факт
06.01.2021 21:03:06
3
29
Точно като мушнати гайди мълчаха тези двамата когато намаляваше нивото на водата в Камчия, а този Ганю Смешника 100 години директор нямат сменяне, на мекото столче се залепил и не го пуска. Имат късмет ,че валя дъжд и се очаква още валежи, досега трябваше да ги махнат от директорските столчета тези цървули. Отдавна трябва да е решен въпроса с алтернативни източници на задоволяване нуждите на населението от водоснабдяване, седнали да се бъзикат тези двамата смешковци досега Борисов трябваше да ги махне!
9.
иван
06.01.2021 21:00:22
2
32
Гледах го по телевизията изглежда загрижен и според мен е прав ,а тези тримата се правят на ощипани моми
8.
Запознат
06.01.2021 20:51:34
3
27
Не познавам лично министъра но мисля че отвори очите на хората. Още повече че сега тези двамата ще осъществява разбирай усвояват средства за проект който министерството предложи
7.
Факт
06.01.2021 20:47:41
1
23
Мърши от ВИК , няма да седите на дупенцата си и нищо да не правите, ако има режим на водата заради специалисти като вас , аз първи ще стачкуват под прозорците ви. Ганю Смешника , Валентина Терешкова космоса и Стоян тюфлека от варненския вилает.
6.
Вик
06.01.2021 20:43:32
1
27
Най големите лапачи.Нищо не работят.Черпят природен ресурс ,премии на всеки 3мес.Сега треперят някой да не им седне на стола.
5.
Запознат
06.01.2021 20:40:21
1
28
Защо тези двамата мълчаха като мушнати гайди а сега след като падна малко дъжд станаха коректив на министъра.
4.
Фотко
06.01.2021 20:31:17
8
5
Лъжепатриота е бил преди хореограф на пиянско хоро, преди да го сложат за бенефициент на рушветите.
3.
Като гледам
06.01.2021 20:17:36
1
32
С месеци никой не си мърда пръста да отстрани течове ясно е колко им пука на веикатата
2.
Който не си върши работата, да си ходи
06.01.2021 20:16:35
1
32
Ма много сте ми обидчиви бре! А защо не защитавате интереса на съгражданите си? Или се натискате на работните места и чакате и тая буря да ви отмине. Ама тая ще ви е последната буря, щото и вожда ви няма да може да ви защити след Април.
1.
ХАХА ВАС САМО ЩЕ ВИ УВОЛНЯТ !!!!!!!!!!!!!!!!
06.01.2021 20:12:22
1
32
А НЕГО ПАНДИЗ ГО ЧАКА !!ПРАВ Е РЕВИЗОРО!!ВИЕ МАЙ СТЕ НЕКАДЪРНИЦИТЕ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата На Председателски съвет не се постигнало съгласие за почитане на жертвите Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Зад бившата кандидатка за столичен кмет стоят същите хора, които бяха и зад Елена Йончева – Пеевски и Борисов, каза Калоян Методиев Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори