×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Забраняват паленето на огън в Гърция
  • Баба хвърли през терасата торба с близо 50 бона на ало измамник
  • Гешев иска очна ставка с Борисов за атентата срещу него
  • Започна регистрацията в ЦИК на партии и коалиции за вота през юни
  • Алла Пугачова празнува рождения си ден в бункер в Израел
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

От днес САЩ навлизат в криза без изход


От днес САЩ навлизат в криза без изход
„Няма да отстъпя“ бе основният акцент в последната публична реч на Тръмп преди два дни в щата Джорджия
06 Януари 2021, Сряда, 09:09 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Привърженици на Тръмп окупират Вашингтон, президентът няма да сдава властта, глобалистите стават още по-арогантни

Събитията в Америка от последните месеци и години, които мнозина дори не разбраха, а други отмятаха с насмешка като измислици на малкото медии, които ги отразяваха, от днес ще станат общонароден факт, като придобият съвсем явен за целия свят характер. Точно в 20:00 часа (българско време) започва съвместното заседание на двете палати на Конгреса, на което депутатите трябва окончателно да приемат или отхвърлят гласуването на електоралната колегия, избрала Джо Байдън за президент.

В този момент сградата на законодателния орган ще бъде обкръжена от милиони привърженици на Тръмп. Те се организираха след негов личен апел в Туитър, в който той ги призова да се съберат във Вашингтон, за да окажат натиск над конгресмените да отменят изборите като фалшифицирани. Това е безпрецедентен ход, тъй като двата досегашни митинга в подкрепа на Тръмп бяха организирани от инициативни комитети, а той дори не се появяваше на тях. Също така – и защото е първият случай в американската история, когато загубил изборите президент прибягва до натиск от улицата за битка две седмици преди датата, на която би следвало да сдаде властта.

В последните десет дни специален сайт записваше всички желаещи да присъстват и им даваше указания за деня на протеста. До момента там са включени имената на над 1,6 млн. души. Голяма част от тях още вчера пристигнаха в американската столица, което е видно от публикуваните хиляди коментари със снимки в сайта. Немалко си носят палатки и се заканват да останат в американската столица до победа. Властите на Вашингтон пък затвориха града – кафенетата, ресторантите и магазините спряха работа, повечето се барикадираха в очакване на вандалски прояви. Градският съвет на столицата, управляван от либерали и глобалисти, в свое прессъобщение описа протестиращите така: „Това са гласовете на тези, които вече са загубили. Гласуванията бяха удостоверени и демонстрациите тази седмица няма да променят резултата от тези избори. Онези, които идват тук със злостни намерения единствено носят голям риск за населението“.

Самият Тръмп ще говори на митинга, с което протестът придобива всички отличителни черти на майдан. Само че, за разлика от майданите, които глобалистите от самата Америка организираха в чужбина, този ще е не против държавния глава, а срещу Дълбоката държава, с която той не успя да се справи.

Тръмп не просто сам организира „митинга на милионите“ днес и подгряваше подготовката му в Туитър, но обеща и да говори на него

В последната си публична реч преди два дни в щата Джорджия Тръмп директно заяви: „Няма да отстъпя“, което, наред с цялостното му поведение досега, съвсем ясно посочва, че е решил да не напуска Белия дом при никакви обстоятелства и да не сдава властта по мирен път. Демократите в Конгреса, които, като сумарна бройка от двете палати, имат мнозинство, и онези републиканци, които са готови на съглашателство с тях, вече заявиха, че няма да се поддадат на уличен натиск и ще гласуват за Байдън. Това ще изправи Белия дом и половината американци, от една страна, и законодателите, заедно с другата част от Америка – от друга, пред неразрешим конфликт, който не просто няма ясен изход, но се очертава да се проточи дълго във времето. Америка не просто е разделена политически между демократи и републиканци, там има цивилизационен разлом по какви правила да се живее оттук нататък. Дали това да са идеите на патриотизма, които предвиждат национална икономика в страна, бранеща своите национални интереси, или на глобализма, при които либерален елит без национална принадлежност налага политиките на политкоректност, мултикултурност на всяка цена, издигане в култ на малцинствеността от всякакъв вид - етническа, верска, сексуална или просто субкултурна, всичко това съпроводено с ерозия на националната държава.

 

Какви са сценариите, които могат да последват. Този, на който Тръмп и митингуващите се надяват най-много, е вицепрезидентът Майк Пенс да изиграе решаваща роля по време на заседанието днес. Конституцията му отрежда той, като председателстващ заседанията на Сената, а в случая - на двете камари, да упражни правото си да наложи отлагане гласуването на избора на електоралната колегия. Това може да стане, ако по време на дебатите в залата бъдат представени неопровержими доказателства за фалшификации на изборите. Такива има. Спецчасти успяха да се доберат до сървърна ферма във Франкфурт, където са се съхранявали данните от машините за гласуване на фирмата „Доминиън“. Преди няколко дни пък театрален взрив в Нашвил послужи за прикритие на достъп до сградата на телекомуникационната компания „Ей Ти енд Ти“. Предполага се, че целта е била стая 641А, в която от 1987 г. е инсталирана техника, записваща милиони телефонни разговори на хора в цяла Америка. Последните данни около взрива, разпространени от ФБР, са, че той бил организиран от самотник, който просто избрал пространството пред тази сграда, за да сложи именно по този начин – с бомба в своя кемпер в 6 часа сутринта, край на живота си. Преди това прехвърлил къщата си на абсолютно непозната жена от Лос Анджелис, която дори не е чувала за съществуването му. Половин час преди взрива женски глас от високоговорител, монтиран в кемпера, отброявал минутите до детонацията и предупреждавал всички наоколо да се евакуират. От време на време – между отброяванията – звучал и хитът „Центърът на града“ на Петула Кларк от 1964 година. Влогъри обаче установиха, че кемпера от разпространената от ФБР снимка на машината, малко преди да се взриви, и този, който е стоял паркиран пред дома на самоубиеца и може да се види и в момента чрез Google Maps, не са едни и същи. И че целият взрив е просто театрална постановка.

Досегашният опит всички тези доказателства да бъдат депозирани в съда показа, че американската съдебна система е пробита от глобалистите и не иска да се занимава с тях. Всички искови молби бяха отхвърлени, както от  ниските, така и от най-висшата инстанция – Върховния съд. Ако все пак Пенс задейства правомощията си, се възлага на парламентите на щатите, за които има данни за фалшификации, да решат как да процедират – дали да утвърдят досегашните електори или да ги сменят с други. Вероятността това да се случи е малка, защото във всичките си досегашни, изпипани в твърде дипломатичен тон, изявления Майк Пенс не е загатнал дори с минимална нотка, че е готов да извърши подобно геройство. Напротив – в много консервативни издания в САЩ се появиха публикации, че той вече е получил много добра оферта от крилото в Републиканската партия, което е колаборационистко настроено към сътрудничество с глобалистите. Според нея на Пенс ще бъде помогнато да осъществи голямата си мечта – да се яви като претендент в надпреварата за номинация за кандидат президент от републиканците на следващите избори. Доналд Тръмп изглежда също вече не вярва на вицепрезидента си. Иначе не би свиквал огромния митинг днес.

В последните дни Майк Пенс предпочете да страни от дебатите за фалшифицираните избори и не е дал никакъв повод да се очаква, че ще възпрепятства утвърждаването на Байдън.

Вторият сценарий е в мига, когато стане пределно ясно, че Пенс няма намерение да оспорва изборите, и точно преди законодателите да гласуват окончателно утвърждаването на Байдън за президент, Доналд Тръмп, все още в рамките на конституцията - като действащ държавен глава, да обяви военно положение. Право за това му дава закон, приет на 12 септември 2018 година. Той предполага, че при няколко конкретни ситуации, една от които е чужда намеса в американските избори, президентът може да обяви военно положение и да назначи военни трибунали. Този закон бе приет по настояване, и основно с гласовете, на демократите глобалисти, когато те обвиняваха Тръмп за връзки с Русия и залагаха, че, ако успеят да му организират импийчмънт, неговият вицепрезидент би могъл да въведе военно положение, за да се пребори – чрез трибунали, с остатъците от тръмпизма. Настроенията сред привържениците на Тръмп са в подкрепа на военното решение. Достатъчно е в Туитър да се въведе израза „martial law“ (военно положение) и да се даде търсене само сред последните туитове, за да се види колко десетки хиляди американци горещо искат военната диктатура, като начин за справяне с глобалисти и либерали. Макар много теоретици на Тръмп да настояват, че той не е диктатор и не би прибегнал до диктаторски методи, пред перспективата, останал извън властта, глобалистите да му стоварят десетки дела и в крайна сметка да го тикнат в затвора, военното положение би било спасителен изход и в личен план за самия него, освен, че би решило временно политическата криза в САЩ.

И третият сценарий – Тръмп отказва да напусне Белия дом, въпреки всичко. Миналата седмица „Ню Йорк таймс“ публикува, получен от свой източник, мейл за вътрешно ползване, разпространен сред всички служители на Белия дом, в който им се указва да не се готвят за никакво напускане на 20 януари – да не се събира багаж, да не се оформят документи за издаване на помещения и недвижими вещи. Вестникът се е допитал до видни юристи, които единодушно са отговорили, че в американската конституция никъде не е записано, че след избори досегашният президент е длъжен да напусне Белия дом. Това се е случвало единствено по установена традиция, а не защото го изисква основният закон. Същите юристи обясняват, че, дори и след избори, излъчили друг политик за президент, досегашният не е задължен да освободи Белия дом, а единственият начин да бъде изведен от управленската сграда е чрез импийчмънт. Това обаче е тромава процедура с несигурен край, предвид мнозинството на Републиканската партия в горната камара на Конгреса.

И трите сценария не предвиждат мирно сдаване на властта. Също толкова немирно обаче се държи и отсрещната страна. В познат арогантен стил шефката на долната камара на Конгреса Нанси Пелоси депозира за разглеждане законопроект, който предвижда забрана за използването на всякакви думи, оприличаващи пол, като например „майка“, „татко“, „брат“, „сестра“, „тя“, „той“ и така нататък.

През март Нанси Пелоси ще навърши 81 години, но очевидно е решила да стои във властта до гроб. Тези дни бе преизбрана за шеф на долната камара на конгреса. По дългожителство в политиката – от 1969 до днес (52 г.), тя е на път да задмине „вечния“ външен министър на СССР Андрей Громико, задържал се във властта 52 години – от 1939 до 1988.

В мотивите за предложението пише, че законопроектът „насърчава включването и многообразието“ и е начин за „почитане на всички полови идентичности, като се променят местоименията и семейните отношения в правилата на Камарата, за да бъдат неутрални спрямо пола“.

Създава се и „Служба за разнообразие и приобщаване“, която ще следи за стриктното спазване на закона и също така ще помага на хората с пол, различен от досегашните два, да се чувстват комфортно в Америка. Единственият резултат от този законопроект е, че още повече озвери привържениците на Тръмп в навечерието на митинга днес, с който 6 януари може да се приеме за официалното публично начало на най-тежката политическа (засега) криза в САЩ след края на 50-те години на XIX век, когато тази страна се е намирала в навечерието на гражданска война.


В категории: Политика


Само три съставки - Салата „Нищо“
Само три съставки - Салата „Нищо“ 15/04/2024, Понеделник 21:00 0
Как да се справим с мазната кожа
Как да се справим с мазната кожа 15/04/2024, Понеделник 20:40 0
30
Коментара по темата
30.
Криза на кадри в журналистиката
13.01.2021 10:39:58
0
1
Кризата им трая точно 1 ден и отмина като мръсната вода в тоалетната
29.
Който пише глупости
08.01.2021 16:49:50
0
2
Божката най-вероятно е забегнал през девет морета в десетото
28.
miko
08.01.2021 13:15:36
0
2
Бошката от тази си статия насам не е публикувал нищо и се е покрил вдън земя.
Чак започвам да се притеснявам да не си е посегнал.
Флагман моля Ви уведомете ни какво се случва с най-ценният Ви кадър.
С нетърпение очакваме следващите му комедии...или по-точно трагедии.
27.
1 час по-късно
07.01.2021 11:44:36
1
4
Разбра се и това, че конгреса е признал победата на Байдън. Това се очакваше, но Божков очакваше че Тръмп въпреки това ще остане да брани Белият дом до последно. Уви! Явно на Тръмп му е уврял акъла и написа „Въпреки че съм напълно несъгласен с резултата от изборите и фактите ме измъчват, въпреки това предаването на властта на 20 януари ще стане мирно“.
И ко стана? В статията няма останало нищо вярно?
Божков, пробвай нещо друго. С журналистиката не ти върви.
26.
Не позна Божката
07.01.2021 10:09:04
1
3
Дал е няколко прогнози и сценария, но от тях вярна е само тази, че ще има ексцесии пред Капитолията. Това което обърка е:
1. Протестиращите не бяха милиони, а по-скоро няколко десетки хиляди. Както и да е това не е голяма грешка, никой не е очаквал всички които подкрепят Тръмп да са там.
2. Тръмп не излезе да говори пред протестиращите! Напротив призова ги да се разотиват, но с голямо закъснение.
3. Майк Пенс не подкрепи мераците на Тръмп, но това и той го сложи в един от сценариите си. По-важното е, че повечето републикански сенатори, които мислиха да внесат възражения срещу изборите, се отказаха и ги оттеглиха. Все пак останаха 6 сенатора с възражения, но те бях отхвърлени с огромно мнозинство.
Възможно е да познае, че Тръмп няма да иска да напусне Белият дом, но не е трудно са се предвиди какво ще му се случи в тогава. Между другото вече се коментира много сериозно варианта за импичмънт на Тръмп, въпреки че му остава твърде малко време.
Някой знае ли, в случай на импичмънт, ще има ли право Тръмп на повторно кандидатиране за президент след 4 години?
Чудя се какво толкова се загрижил Божков за Тръмп? Не е ли разбрал още, че му мина времето!
До 25 – Няма страшно Тръмп да се самоубие! Той е нарцисист. Твърде много се обича, за да си посегне.
25.
Само да не направи някоя беля със себе си
06.01.2021 19:59:39
6
5
Като гледам колко е некомпетентен Тръмп и как не може да разбере, че няма никакви полезни ходове освен да признае поражението си ми се струва че явно е психически лабилен и може да посегне на живота си. Няма друго обяснение за неадекватното му държание. Дано не направи някоя беля със себе си, че ми се гледа шумен съдебен процес срещу него, което не е изключено да стане с оглед на действията които предприема и които застрашават демокрацията и живота на гражданите на САЩ
24.
Божка, изчети и това и си сядай на четирибуквието
06.01.2021 19:56:25
0
3
Междувеременно Доналд Тръмп засили натиска върху вицепрезидента Майк Пенс да отмени резултата от изборите по време на днешната среща на Конгреса, който се събира, за да потвърди победата на Джо Байдън. Източници, близки до вицепрезидента, казват, че той няма да се намесва в сертифицирането на изборня резултат. Тръмп обаче настоява, че Пенс може да се намеси и да промени резултата. На митинг в Далтън, Джорджия вчера той каза: ''Надявам се Майк Пенс да се застъпи за нас... Той е страхотен човек. Разбира се, ако не го направи, няма да го харесам толкова много".

Изказването на Тръмп продължи с туит, в който погрешно се твърди, че вицепрезидентът има власт да промени резултата. Експертите побързаха да опровергаят това изкаване и изтъкнаха, че няма избирателна измама.
23.
Мистър Бомбастик, дасис нот фантастик
06.01.2021 19:54:01
2
3
Божка не били милиони, а били хиляди и още не са се събрали дет се казва. Ама хиляди ли са или са само 2-3 хиляди и ще се съберат ли, никой не ти казва. ТА явно яко фейк нюз пускаш.
22.
Психиатър
06.01.2021 16:47:55
11
8
Това момче е болно. Не му обръщайте внимание. В главата му е само идолът му бай Дончо, борещ се с болните либерасти, глобалисти и т.н. плодове на конспиративната му фантазия.
Лошото е, че светът се напълни с много такива в последните години (антиваксъри, плоскоземци, защитници на християнските ценности изпълнени с омраза към всеки, който не е бял християнин, често отричащи науката) лесно намират поле за изява чрез социалните платформи.
В глобалния свят, който е неизбежен, бъдещето на Европа е федерация, ако искаме да сме конкурентни на Русия, САЩ, Китай, Индия, Бразилия, Канада и други огромни държави. Спомнете си завета на хан Кубрат. Ако европейските народи на загърбят историческите си различия, не преглътнат националния си егоизъм, провалът на разпарчетосана Европа е сигурен.
21.
Неолибералите са комунистически фашаги
06.01.2021 16:47:42
2
6
Е ясно , че отдолу ще видим главно коментари на най-мръсната неолиберална герберска и седесерастка сган от отрочета и внуци на стари партийци от номенклатурата , успешно пребоядисани в служба на нови господари , робски приклекнали , те си защитават троцкисткия комунизъм известен с названието неолиберализъм и антихуманистите начело на ЕС !
20.
Харакири Бож
06.01.2021 15:09:17
6
9
Божката да се кефи, че не се е родил в Япония, щото там са хора на честа и след тия статии дето избълва накрая трябваше да си направи сепуко
19.
хер Флик
06.01.2021 14:56:01
2
10
Божков ти изобщо не си псевдожурналист.
Винаги си проверяваш източниците и пишеш само ако информацията е потвърдена от поне два независими източника.
Никога не използваш безумни конспиративни сайтове, четени от болни мозъци.
Изобщо не харесваш Тръмп, просто си силно обективен и поради познанството си с хора от най - тесния му кръг, "пиеш вода от извора", та ни осведомяваш в реално време преди прогнилите CNN и друга подобна сволоч как се движат нещата в УСА.
А сега сериозно - 1. Армията няма да се намеси, защото няма за какво; 2. ФБР/полицията/АНС няма да се намесят, защото няма за какво; 3. Министерство на правосъдието няма да се намеси, защото няма за какво;
1 - 3 са контролирани от републиканците, но хората имат МОРАЛ и ЧЕСТ, за разлика от твоя идол бай Дончо, и знаят кога законът трябва да се спазва.
И последно: вицето Майк Пенс преди два часа е казал на бой Дончо да си ебе майката и че няма да му влиза в схемите при гласуването в Конгреса. Вярно, излезе по CNN, ама така е с либералните гадове, все познават.
18.
до 17
06.01.2021 14:14:17
2
10
Бoжка, не си кoригирай статията в движение. Почнат ли кoментарите трябва да нямаш право на редакция. Иначе ние си пишем, ти си коригираш. до кога ще те учим на граматика, лексика и мисъл в написаното?
17.
до 5 и 7 еднакви коментари
06.01.2021 12:53:58
6
1
Точно в 20:00 часа (българско време) .......Можете ли да четете или......
16.
оченик с Адидас
06.01.2021 12:33:16
4
2
САЩ и демократите на Байдан се готвят за ВОЙНА с Россия .Вчера 5.01.2021 ДЕСЕТКИ САЩ бойни дронове RQ -9 Reaper са пристигнали и кацнали от САШ в 2 РУМЪНСКИ летища готов за разузнавателни полети и БОЙНИ АТАКИ с-у позиции на РУСИЯ в КРИМ,Краснодарския край и района м-у СОЧИ и Абхазия ( където СИТУИРАН 1 ОТ бункерите на товорищ ПУТИН)
15.
оченик с Адидас
06.01.2021 12:25:06
3
4
САЩ и демонократите от САЩ се готвят за ВОЙНА
Вчера 5.01.2021 ДЕСЕТКИ бойни САЩ ДРОНОВЕ кацнаха в 2 РУМЪНСКИ ЛЕТИЩА готови за БОЙНИ миси ,атаки иразузнавателни мисии над КРИМ,Азовско море ,Краснодарския край и СОЧИ (наблизо в Абхазка територия е тайния бункер на товорищ Путин)
14.
Ха-ха
06.01.2021 11:50:31
2
8
Как познах кой е писал горния коментар.:)))))
И като се намери изхода на ситуацията "без изход", вие ще си признаете ли, че пишете тенденциозно, г-н Божков? Едва ли...
"Sorry seems to be the hardest word" за някои български журналисти.
13.
ДО БОЖКОВ
06.01.2021 11:44:15
9
16
Напук на останалата тиня , не спирай да пишеш , само заради твоите статии влизаме в този сайт!
12.
*********
06.01.2021 11:38:48
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
Кака Мара
06.01.2021 10:50:39
12
16
Божков ти беше интелигентно момче, кога те хвана идиотизма на Тръмп?
10.
До 4
06.01.2021 10:41:41
3
0
Био си една ваксина! В момента има близо 2млн. превърженици.
9.
Sss
06.01.2021 10:24:47
6
10
Гнусни кравари......Идва видьов ден
8.
До 4
06.01.2021 10:22:56
4
0
Умник.....в момента има 1,7 млн.превърженици. Много си кух!
7.
Имам чувството, че имаш сериозен проблем
06.01.2021 09:58:54
13
19
В този момeнт сгрaдата на законoдателния оргaн щe бъдe oбкръженa oт милиoни привържeници нa Тpъмп
Вeрно? Тoзи мoмент e в сeгашно врeме Обкръжeн ли e или нe е? Или хвъpляш лай-няни бомби, да се правиш на интересен? Знаеш ли кога Тръ.мп ще събере милиони привърженици, които ще тръгнат да правят метежи в тази демократична страна? Точно никога! Но ти продължавай да се правиш на интересен още 2 седмици щом ти доставя удоволствие. Искам на 20 пак да пуснеш една статия тук, но с реалните събития и новини от деня, за да те видим какъв журналист си точно!
6.
Явно Тръмп не е християнин
06.01.2021 09:53:45
15
17
"Тръмп: Ще се боря като дявола за Белия дом"

Тръмп се сравнява с дявола? Нормално е дяволът да бъде победен и изпратен обратно в преизподнята
5.
Имам чувството, че имаш сериозен проблем
06.01.2021 09:45:41
4
9
"В този момент сградата на законодателния орган ще бъде обкръжена от милиони привърженици на Тръмп"

Верно? "Този момент" е в сегашно време... Обкръжен ли е или не е? Или хвърляш лайняни бомби, да се правиш на интересен? Знаеш ли кога Тръмп ще събере милиони привърженици, които ще тръгнат да правят метежи в тази демократична страна? Точно никога! Но ти продължавай да се правиш на интересен още 2 седмици щом ти доставя удоволствие. Искам на 20.01 пак да пуснеш една статия тук, но с раелните събития и новини от деня, за да те видим какъв журналист си точно!
4.
евала
06.01.2021 09:43:56
11
7
браво Божка. Харесва ми статията. описва какво е в момента в УСА.
Прав си в статията иначе, това са факти и ако се разровят хората ще разберат че всичко е постановка.
3.
miko
06.01.2021 09:43:31
13
26
Бошка, Бошка това твоето, ако е журналистика аз съм дядо коледа.
2.
Кръстю
06.01.2021 09:32:50
4
18
Да им минават на тези оскъдно исторически и културно манипулативни плебеи, че да свърши внезапно и вирусната епидемия, че вече единствено баба Данче от 3-тия етаж не се е възползвала от привилегиите на епидемията.
1.
Кръстьо
06.01.2021 09:29:13
5
12
Да им свършват изборите на тези оскъдни исторически и културно манипулативни плебеи, че да приключи и цирка с вируса, от съществуването и появата на когото за момента единствено баба Данче от 3-тия етаж не се е възползвала.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас 31-годишният Димитър Димов разби боксова круша и машина за топчета 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете Повечето от представителите на силния пол знаят, че "не е важно колко дълго е зарядното, а колко всъщност издържа батерията" С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват Силните жени са откровени и прями Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце С безупречното си чувство за баланс и хармония, Везните знаят точно как да накарат другите да се почувстват специални и оценени Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София На място веднага пристигнали медици, които установили смъртта на 44-годишния мъж Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Атаката на Техеран се провали, а отговорът на Йерусалим беше оставен, за когато му дойде времето Само три съставки - Салата „Нищо“ Само три съставки - Салата „Нищо“ Вижте рецептата Как да се справим с мазната кожа Как да се справим с мазната кожа Експерти дадоха ценни съвети как да предпазим кожата от прекомерно омазняване Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Те са езотерични вещици и плашат всеки ухажор, прекрачил прага на жилището ви Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие
Тревога в ООН! Опасно близо сме до ядрена катастрофа, обяви шефът на МААЕ Тревога в ООН! Опасно близо сме до ядрена катастрофа, обяви шефът на МААЕ Генералният директор на Международната агенция за атомна енергия Рафаел Гроси  критикувайки неотдавнашните атаки срещу Запорожката АЕЦ Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Най-вероятно церемонията ще се състои на "Стад дьо Франс” Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Разследват се причините за смъртта на един човек и раняването на 17 Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си "С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз само ги шибнах малко и толкова беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, защото ми изяде кокошката. Но, когато отидох, майката я нямаше”, казва Василева МВР с подробности за тази брутална катастрофа МВР с подробности за тази брутална катастрофа Лек автомобил навлязъл в насрещното и блъснал тир  Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Евгени се съобразява с капризите на  Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Продукциите са свързани с готвенето и с американския шампионат по поло Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" За повечето хора Галена и Петър прекаляват с драмата и ако не плаче единият, то плаче другият Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Делът на корейската корейската фирма на световния пазар на смартфони е достигнал 20,8 на сто през първите три месеца на годината Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Има промяна на правилата на играта спрямо присъствието на Иран в Сирия, коментира  Мохамед Халаф
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори