Идеалната салата: Брюкселско зеле с гремолата
Приготвяне:
Кипнете вода в тенджера. Сварете брюкселското зеле във врящата вода за 5-6 минути. Отцедете. В купа смесете магданоза, лимоновите корички, чесъна. Разбъркайте добре. Поръсете върху брюкселското зеле. Добавете сол и пипер. Добавете и разтопеното масло. Разбъркайте отново и сервирайте.
Продукти:
450 г брюкселско зеле
6 стръка пресен магданоз, ситно нарязан
2 чаени лъжици лимонови корички, настъргани
1 скилидка чесън, пресован
2 супени лъжици масло, разтопено
Сол и черен пипер на вкус
Зимни капани за шофьорите
Ще се разболеем ли, ако излезем с мокра коса в студено време
Светлана призна, че има ново гадже и е богат бизнесмен
Цяла България ги гледа: Лавинна опасност за милионерите
