Идеалната салата: Брюкселско зеле с гремолата
Приготвяне:
Кипнете вода в тенджера. Сварете брюкселското зеле във врящата вода за 5-6 минути. Отцедете. В купа смесете магданоза, лимоновите корички, чесъна. Разбъркайте добре. Поръсете върху брюкселското зеле. Добавете сол и пипер. Добавете и разтопеното масло. Разбъркайте отново и сервирайте.
Продукти:
450 г брюкселско зеле
6 стръка пресен магданоз, ситно нарязан
2 чаени лъжици лимонови корички, настъргани
1 скилидка чесън, пресован
2 супени лъжици масло, разтопено
Сол и черен пипер на вкус
Сър Алекс Фъргюсън: Манчестър Юнайтед може да чака титла още 10 години
Джордж Клуни загуби сестра си Аделия след битка с рак
Тази столица е най-скъпият град за ежедневен живот!
3 причини да оставаме във връзки, в които не сме щастливи
Алуминиевото фолио - 6 изненадващо полезни приложения извън кухнята
Премиерът на Австралия освиркан на възпоменание за жертвите от Бондай
Лудогорец има сериозен коз в борбата за титлата
Бързо новогодишно почистване: как да освежиш дома без излишен стрес
Фен на Нюкасъл бе убит след спор за опашка в супермаркет
Китай купи рекордно количество злато от Русия за $961 милиона
Реал Мадрид ТВ с остър отговор на Лапорта
