×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Алдебаран: Заплахата Ковид ще бъде преодоляна през новата година


Алдебаран: Заплахата Ковид ще бъде преодоляна през новата година
Предстои през 2021 година рестарт на световната икономика и възстановяване на доверието между хората, както и на вярата в доброто, прогнозира астрологът Алдебаран
31 Декември 2020, Четвъртък, 21:04 ч.
Автор: Флагман.Бг

 Българите минаха през мелницата на големи изпитания, а през 2021-ва ще дойдат хора отдалече и ще инвестират тук, прогнозира астрологът

Заплахата Ковид ще бъде преодоляна през новата година, макар и не съвсем докрай. В хода на преодоляването, обаче, ще става все по-ясно, че тя е станала възможна, както и други подобни заплахи занапред, ако не настъпи радикална промяна, защото рязко са се влошили напоследък условията на живот на Земята. Това прогнозира известният астролог, езотерик, кабалист и писател Николай Радев – Алдебаран.
 
В сайта си tayni.net той обясни, че влошаването на условията е свързано главно с проникващи лъчеви енергии, които атакуват имунната, нервната, дихателната и сърдечната система при хората и ги правят много уязвими. 

„Това се отнася не само за коронавируса. А какви по-точно са тези енергии, дали те са тайни излъчвания от орбитални обекти на съперничещи се световни сили с цел повлияване на обществените настроения или нещо друго, тепърва ще се разбира“, добавя астрологът. 

„2020 година беше необикновена за хората по целия свят. Какво се случи на Небето? Три тежки планети – Плутон, Сатурн и Юпитер – многократно се застигаха и разминаваха, а това, освен че породи три големи, нови и свръх-важни цикъла, създаде и най-мощни енергийни вихри на земята, свръхнапрежения, всеобща криза в усещането за сигурност, криза на доверието (усещането, че някъде се крои нещо тайно) и всеобщата заплаха Ковид, с всички нейни последици“, пише Алдебаран в tayni.net.

Доминантни в годината за целия свят бяха Плутон и Марс, както и знакът Скорпион, добавя той.

През новата година доминантни вече ще са Юпитер и Стрелец, с подгласници Слънце и Меркурий, обяснява астрологът.  

„Предстоящата година в целия свят ще е много по-различна и главно – много оптимистична. И може би най-важното, което ще рефлектира най-всестранно и навред, е възстановяване на доверието между хората, както и вярата в доброто и в крайния успех, макар че при отделни хора ще възникват и не малко разочарования от прибързани и лекомислени решения и действия“, добавя той. 

„Напролет ясно ще се очертаят и големите, нови световни тенденции, които ще стартират и едно ново, обновяващо начало за света. Предстои и основен рестарт на световната икономика, както и прибавяне на много нови нюанси и тенденции в нея. Рязко ще се ускори и научната и научно-приложната дейност, свързана с енергетиката, например“, прогнозира известният езотерик. 

„Предстои бързо внедряване и производство на съвършено нов тип енергии. Значително ще се промени и финансовата система, изборните и парламентарни дейности, правосъдието, масовите комуникации, образованието и медицината. Значителен ръст ще отбележи и международният туризъм, но той ще е вече по-специален“, добавя той.

„Силно ще се ускори и международното сътрудничество в много сфери. Ще се задействат големи международни проекти, макар че някои от тях ще минат и през стадий на остро съперничество. Специално внимание за страните от бивша Югославия (западни Балкани), за Унгария и Испания (и страни от испанско-говорящия свят), за Русия, Швеция, Финландия и Канада, там има да се случват важни събития“, пише Алдебаран в прогнозата си за 2021-ва. 

„Нека набързо да погледнем картата на България от 681 година, тя е най-показателна. И първото, което всяко опитно око може да забележи, е че през последните около две години и половина Плутон многократно е минавал, напред и назад, през Луна (условия на живот, обикновените хора, народът). То не беше чума по овцете и козите, после чума по свинете, безброй катастрофи по пътищата, бежанци напиращи по границата, най-интензивна емиграция и обезлюдяване на села и градове, всякакви още свръхнапрежения, а накрая и Ковид“, коментира астрологът. 

„Сега вече спокойно можем да кажем, че българите са минали през мелницата на големи изпитания, сравними с тези преди около 250 години, когато Плутон пак е минавал през Луна. И слава Богу, че това вече приключи, той повече няма да минава през Луна!“, добавя той.

„На 26 януари 2021 година, заедно със Слънце, Юпитер ще пресече долна кулминация (IC) и после повече от година ще минава през дом 4. На 6.04.2021 година предстои Юпитеров възврат в дом 4, а после още два пъти до края на годината Юпитер ще мине (назад и напред) през своята натална позиция. В същото време от около месец вече прогресивна Луна е в дом 4 и през него тя ще минава още две години и половина“, разкри Алдебаран.

„Това означава, че в България ще надойдат хора отдалече. И инвестиции. Ще дойдат пари и по международни програми. Чужденци отново и усилено ще започнат да купуват или да наемат имоти у нас, но главно в планински и полупланински райони, както и на други чисти места, с уникална природа или в близост до археологически забележителности, древни светилища“, добавя той.

„На такива места те ще развиват международен туризъм или биоземеделие с отглеждане на специални култури на едно по-различно ниво. Заедно с тях, нещо подобно ще започнат да правят и много български емигранти. Туризмът у нас ще отбележи значителен ръст, но не и в големите туристически центрове“, уточнява астрологът. 

„Очакват се значителни инвестиции у нас и по международни, трансгранични проекти, макар че по някое време тук ще избуи и съперничество. В няколко от големите ни градове предстоят крупни чуждестранни инвестиции и в IT сектора, както и в други високи технологии… Може да се говори още доста по темата, но повече засега не е необходимо. Важното е, че ще задухат нови ветрове, които ще докарат много нови възможности“, добавя той.
 


В категории: Хороскоп


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
6
Коментара по темата
6.
Кавал Кунчев
01.01.2021 09:20:38
0
1
2021 в Бургашко ще дойдат китайците от алибаба, ай тита, боинги, корейции т. н. Че има бум на тОризма у сланчака, че се строи яко, че има кеш...
5.
Кавал Кунчев
01.01.2021 09:16:01
0
1
Тоя Алдебаран не каза ще има ли режим на водата в БургаШко или не. Моята астро прогноза е следната:
може да има, но може и да няма.
4.
...
01.01.2021 01:00:00
0
6
Когато четете прогнозите за 2021 г. на някого, вижте какви ги е "ясновидствал" за 2020 г.
3.
хер Флик
31.12.2020 23:42:06
0
5
Кой вярва на подобни шарлатании?
Даже не можах да прочета докрай тези простотии - "...ще се оправим, ама не съвсем..."
Коментар N1 кърти!!! Ръкопляскам ;-)))
2.
Диян Миронов
31.12.2020 22:14:23
0
1
Искам да натикам бомбите в задниците на комлексарите, които се забавляват по този дебилски начин.
1.
Сарая
31.12.2020 21:10:01
1
7
Тоя пие само вода Балдаран затова е такъв ....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори