×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

2020-годината на унищожителя Уран си отива, кошмарът продължава


2020-годината на унищожителя Уран си отива, кошмарът продължава
И след годината на Уран, Сатурн и страха – 2020-та, COVID-19 няма да изчезне, както и наивниците, вярващи че ваксинацията е чипиране, а полиците - рептили
31 Декември 2020, Четвъртък, 20:30 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ, Илюстрация: astrolada.com

И през 2021-ва, на която управител ще е Меркурий, управниците ще трябва да опровергават конспиративните теории, че не са рептили и не ни пробутват чипове с ваксините 

Последните часове на КОВИД-ната 2020-та „капят“ като сълзи от очите на затворник. По ирония на съдбата, докато Сатурн е в знака на свободата - Водолей, милиарди хора се чувстват като в пандиза, а озлобели заради локдауна Байганьовци проклинат не толкова ужасния вирус, колкото властниците заради противоепидемичните мерки и най-вече заради затворените кръчми. Големият им проблем е как да посрещнат Новата година, без да зяпат в пазвата или под полата на някоя силиконова кючекчийка или да си пият ракията, докато някой чалгар им вие като чакал. 7 515 българи починаха през 2020-та от COVID-19, но все още има нашенци, които твърдят, че такова нещо няма и демонстративно горят маски. Тази нова реалност се оказа по-страшна и от кошмар. Лошото е, че от него няма спасение поне в близките пет-шест месеца. 

Вманиачени антиваксъри и любители на конспиративните теории вероятно до края на 2021-ва ще продължат да „благославят“ на „мама“ дъртите грешници от всички цветове на политическия спектър, защото се опитвали с ваксините срещу китайския грип да ни пробутат и чипове. Набожни лелки с лекота пък отричат всички достижения на науката, цитирайки „велики“ умове като Ванга и дядо Влайчо. Зомбирани оратори сричат Библията и фантасмагориите във Фейсбук в опит да изкарат чиповете на Бил Гейтс „Белегът на звяра“, описан в Божествените летописи (Откровение 13 :11 – 18). Това накратко е станало със света след голямата промяна през 2020-та - годината на Уран, на разрухата и на новия градеж, както я нарича астрологът Алена. 

Народът е луднал, всички умуват дали човечеството ще спечели войната срещу проклетия коронавирус, тръгнал от Ухан и завладял през 2020-та целия свят, или победители ще са рептилите, командващи политиците (б.а. според любителите на конспиративните теории). Затварянето на кръчмите обаче бе предсказано не от Ванга, или от някоитй от нейните наследници, а от барда и журналист Ивайло Диманов и то поне едно десетилетие преди COVID истерията да ни разтресе. Докато на един от скучните брифинги здравният министър проф. Костадин Ангелов, говореше за ограниченията, които щели да ни предпазят от заразата, навярно мнозина са си тананикали: 

„..Когато затворят последната кръчма в Европа, 
когато Луната изгрее със свойта обратна страна, 
ще викна Володя Висоцки да стане от трона
и дълго ще пеем за някоя руса жена...“

Кръчмите са затворени и то не само в Европа, но вирусът не си отива. Ако фантастът Любен Дилов бе още на този свят, вероятно от печатниците щеше да излезе продължението на „Незавършеният роман на една студентка“, в който ще разказва как гостите от бъдещето ни се чудят защо ходим маскирани като бандити и защо треперейки от страх да не ни глобят за нарушаване на ограниченията, сме забравили да се прегръщаме. 

В годината на страха неразбираема за сърдитите старчета остана заповедта да пазаруват в точно определени часове. Това ги лишава от любимия им „спорт“ - разходки до големите магазини в часовете, когато цените падат. Не по-малко озлобени са и феновете на Азис, които искали да си купят билети, но концертът се оказал онлайн. Горещите негови почитатели вече май може да му се радват, зяпайки само пожълтелите фотоси от времето, когато кралят на чалгата показваше задните си части и се обясняваше в любов на Китаеца. 

Остава генералът от НОЩ и Бойко да ни наредят и кога да спим с жените си, вайкат се дърти мераклии. Зевзеци пък вдигнаха олелия и заляха социалните мрежи със злобни коментари за ваксините на ... Леки. Те щели да се ваксинират, когато им ги доставят от някой ... Винпром. 

2020-та бе щедра на изпитания и на гафове, но дали си научихме урока? Някак неясни остават посланията на мъдрите хора, наричани от мнозина феномени. Приказките им за карма и изчистване на Земята, за велик преход и еволюция в човешкото съзнание трудно могат да бъдат осъзнати от обезумелите от грижи за стомаха и джоба нашенци. 

„2021-ва е годината на Меркурий (б.а. планетата символизираща новите технологии и комуникациите) и коронавируса. Дай Боже, като негов творец, да го заличи!“, възкликна неотдавна от ефира на бТВ Алена, обяснявайки, че тази планета ще е управител на Новата година. 

И без да е приятел със звездите като нея, обаче човек може да си представи как войната с невидимия враг (б.а. както бай Бойко нарича COVID-19) ще продължи. Ваксини, чипове, затворени кръчми и счупени икономики ще си останат част от кошмара в годината на Меркурий. Изпитания ще има за всички. 

Покрай истерията с вирусите някак забравихме пророчеството на Ванга за водата, която щяла да стане по-скъпа от златото. Опасността Бургас да последва съдбата на Перник принуди управниците да свържат язовирите „Ахелой“ и „Порой“ с деривацията на „Камчия“, но дали все пак не е възможно това лято да сме на сух режим?

Дали ще се ваксинира човек, за да е здрав, или за да може да трупа тен по плажовете на някой гръцки остров, или да тъпче саковете с прахове и зеленчуци в Турция!? Ако вярвате, че ваксините са, за да ви следят рептилите, може и да не се ваксинирате, пардон чипирате (както биха казали затъналите в конспиративните теории нашенци). Изборът е ваш и от него зависи колко дълго кошмарът, наречен пандемия, ще продължи, защото, ако не се ваксинират 70% от човечеството (стадото) няма да има стаден имунитет и COVID ограниченията ще останат. Това още дълго ще ни приказват управниците. Звучи смешно, но те ще трябва и през 2021-ва да опровергават конспиративните теории, че не са рептили и не ни пробутват чипове с ваксините, а ако не успеят да си изпълнят „нормата“ и ваксинацията се провали, ще се наложи след изборите в края на март да се сбогуват с властта. 


В категории: Хороскоп


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
6
Коментара по темата
6.
Не
01.01.2021 11:23:08
1
7
Колко тъп, прост и ограничен материал. Показва дъното, до което може да спадне нивото на "журналистиката".
5.
Гунчо
01.01.2021 09:50:02
1
8
По- комплексарски, злобен и бездарен пасквил не бях чел скоро!!! Това не е обективна журналистика, а НЕДОКАЗАНО научно фелацио на властта! Айде нямаше нужда....
4.
Народ ли? Що за народ, море!
31.12.2020 23:02:22
1
8
Народ ли сме, Боже, или мърша?
Кой предаде Самуиловите войници? Защо за Самуил няма ни една народна песен?! Кой качи Левски на бесилото? Ами Буров? - Още, хляб и зрелища за всеки! Човечеството се ЗАМОзабрави, САМОзаигра, САМОнаказа. После Ванга крива!
3.
krum
31.12.2020 22:02:36
0
3
До 3
Чул те Господ!
2.
Сънчо
31.12.2020 21:05:15
2
19
Управниците ни се подуха от лапане на евро пари.
Пожелавам им новата 2021 да пукнат от подуване.
1.
Диян Миронов
31.12.2020 20:41:37
1
13
Искам да натикам бомбите в задниците на комлексарите, които се забавляват по този дебилски начин.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори