×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Маските падат през 2021-ва, след изгрева на Витлеемската звезда не чакайте нов Спасител!


Маските падат през 2021-ва, след изгрева на Витлеемската звезда не чакайте нов Спасител!
През 2021 г. българите ще намеря своето спасение, казва астрологът и психолог Даниела Ангелова
25 Декември 2020, Петък, 18:22 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Плутон ще продължава да руши всичко фалшиво, а изпитанията от Хирон няма да спрат, докато не разберете, че сте съратници на Бог, а не негови жертви, казва психологът и астролог

В 21 декември изгря Витлеемската звезда, но за разлика от епохата на Рибите, сега няма да се яви Спасителят физически, а Той е тук чрез Христовото Съзнание, каза в интервю за Флагман.БГ Даниела Ангелова, която е психолог по образование и астролог по призвание.

Според нея 2021-та е време за еволюция в съзнанието и това е заложено още от самото Сътворение на човека. 

„Хората не осъзнават каква сила има в тях, те са научени наготово. Затова Хирон ни изпрати много изпитания, трудности и премеждия през 2020 г. Ще продължи да го прави и през 2021 г., тъй като хората трябва да бъдат съратници на Бог/Разума/Вселената/, а не Негови жертви“, заяви астропсихологът.

“2012-та беше началото на великия преход, а 2021-та е продължението. Преди 9 години Юпитер ни изпрати сериозни послания и свърши работата вместо нас, но сега ние трябва да действаме наравно с космическите сили, от които сме неизменна част”, добавя тя.  

Според нея човек може да измени съдбата си (планът на живота си), само ако това влиза в по-далечните планове на душата. Тя възприема живота като пъзел, в който отделните елементи имат числов еквивалент, а душевността на всеки индивид има един цифров отпечатък, който е уникален.

-Една тъжна година, в която хората бяха принудени да се маскират и да не се прегръщат, а да спазват дистанция, си отива. В началото на 2020-та казахте, че установеният световен ред търпи промяна. Някои я наричат пандемия, други – заговор срещу човечеството. Едно космическо чудо – Витлеемската звезда обаче ни дава надежда за по-добро бъдеще. Какво може да ни донесе прегръдката на Сатурн и Юпитер? 

-Да, това бе година, в която много неща и хора показаха истинското си лице... Физическите маски са само огледало на всяка невидима „маска и роля” на всеки от нас. От друга страна се разкриха други неща, които може би сме предполагали, че съществуват. Крайностите под влияние на Плутон (символизиращ заговор или пандемия) като лъжа-истина, вярвам – отричам, боря се – страхувам се и т.н., се явиха в пълна сила! Те ще продължат през новата 2021 г., като ще ни се разкриват още истини и лъжи, а ние ще трябва да прогледнем съвсем и да осъзнаем, че между крайностите и противоположностите винаги има допирна точка и точно там е „златната среда”. Между силата на приемането и отричането има една „буферна зона” на „застиване”. 

Нулевите градуси в астрологията са празно пространство, което се запълва от характера на два знака, даване на ход на едно или друго нещо... Представете си го като мост, който свързва две точки!

-А тази планета, която символизира пандемията, ще продължава ли да ни влияе толкова силно и през новата година?

-Плутон ще остане в знака Козирог и ще продължава да руши всичко „старо, ненужно, фалшиво, подменено, лъжата”. Вероятно крайностите ще се сблъскат някъде по средата. Натискът върху човека ще бъде огромен и то именно от високопоставени хора във всички области, правителства и организации...  

-Но с този натиск от управляващите не са ли вече свикнали всички?

-Не става въпрос само за властта, която е дадена не по волята на съдбата (Сатурн), късмета (Юпитер) и религията (Нептун) – както човек ги разбира и променя, а по Волята на Животворящия Дух – т.е. абсолютната власт...

-А какво ще се промени с влизането на Сатурн в знак Водолей? 

-Тогава той ще ни дава истинските основи, мъдростта на съдбата/силата (еволюцията на  човечеството). Юпитер пък ни разкрива вярата и изконните принципи на човешкото същество и трансформира съзнанието ни, а Нептун ни носи висшата любов, идеали и духовност. Сатурн и Юпитер са просто вестители на вселенската истина и мъдрост, тайната на човешката форма и животът в нас. На лично ниво, всеки човек е поставен на изпитание, изпит (Сатурн) преди да му се открие истината. На изпитание е неговата вяра (Юпитер), любов и идеали (Нептун).

Илюзията, в която пребивава човечеството, се разбива на пух и прах. Ще излизаме от заблуди и вярвания, наслоени през времената, ще ни се наложи да разчитаме на себе си и в същото време да бъдем изключително сплотени. Сега му е времето да осъзнаем какво означава „общество”, не от заучените научни, студентски и книжовни лекции, а директно практически от живота. Хората са забравили, че всички сме тук, за да се учим да живеем, да се обичаме, уважаваме, помагаме, да бъдем едно цяло, но като запазим индивидуалността си. Крайно време е да осъзнаят, че животът сам по себе си трябва да се уважава и зачита.

-2021-ва не носи ли същата вибрация като 2012-та, която някои я нарекоха началото на края, защото е последна в календара на древните маи? 

-Да, има същата вибрация, но тя е продължение и то с двойно действие. През 2012 г. просто завърши един цикъл, който беше разчетен като „край на света” в неговия физически смисъл.  Хората са задълбали прекалено силно в материализъм и подценяват основата на всичко физическо, а тя е не-материя/не-физическо! 

2012-та беше началото на великия преход, а 2021-та е продължението... Двойката винаги указва, че нещо ще бъде добавено, през 2020 се оказахме в нулата, изпаднахме в нещо, което бавно и славно осмисляме. Двойката е число, което задължително привлича други числа. Тя е избор. В случая с 2021 единицата ни указва, че ще бъде нещо ново, т.е. начало, което изисква сила, самостоятелност, независимост и решителност, защото през 2022 ще се окажем отново в избор. 

Сборът 2+0+2+1 е петица (като и на 2012), но сега имаме две небесни тела, които определят нещата – Юпитер и Земя.

-Какъв извод може да си направим от това? 

-Това означава, че ако през 2012 г. Юпитер ни изпрати сериозни послания и свърши работата вместо нас, то сега ние трябва да действаме наравно с космическите сили, от които сме неизменна част. Едновременно сме в края и началото на ново съзнание, защото еволюцията го изисква и е заложено още от самото Сътворение на човека.

Човешкият бит се променя и това е необратим процес. Затова всичко, на което са ни научили, ще претърпи огромни промени. Не може да уважаваш живота само в неговата битова, социална и материална форма! Хората не осъзнават каква сила има в тях, те са научени наготово. Затова Хирон ни изпрати много изпитания, трудности и премеждия през 2020 г. Ще продължи да го прави и през 2021 г., тъй като хората трябва да бъдат съратници на Бог/Разума/Вселената/ на Живота, а не негови жертви!

-Но при толкова премеждия е нормално да се чувстваме като такива...

-Чувството, че си жертва е остаряло и лъжливо вярване, не чакайте друг или другите да свършат работата, ще се наложи всеки сам да се научи и да заеме своята позиция, да прояви своята сила.

-2020-та бе годината на маските. Каква ще е 2021-ва? 

-В голяма степен годината е пренареждаща в правилната посока, както е замислено да бъде, но не от хората, а от самото Сътворение. В 21 декември изгря Витлеемската звезда, само че, за разлика от епохата на Рибите, сега няма да се яви Спасителят физически, а Той е тук чрез Христовото Съзнание. Това няма нищо общо с религията, а с една абсолютна истина, която всеки човек сам ще разбере за себе си. Всеки от нас е Спасител, когато е част от Божественото Съзнание, та нали в нас преобладават всички космически сили, от какво сме направени?! Маските ще трябва да паднат първо за самите нас и след това ще стане и на физическо ниво...

Всяка власт на Земята (т.е. и на човека) е дадена отгоре, никой не е силен, без да използва силите на Духа! 

-А какво ще ни даде силната връзка между Земята и Юпитер, за която вече споменахте?

-Нов тласък на съзнанието и хората ще поемат по духовния си път. За да стане това, ще се научим да различаваме фактите, действителността и истината, ще се питаме какво всъщност е власт-сила и в какво вярваме. Тук е разковничето, вярата. Ще се разкрият много истини в различни области от живота ни. Ще има ограничения, упражняване на власт, локални размирици, известно разделение между хората, но и прегрупиране на обществото, интересите, нов творчески подем, завръщане към изконни ценности и особено към мъдростите на нашия народ! Ще учим нови неща от различен характер и ще се преборим със собствените си страхове, ще подхождаме изобретателно към много неща (както само нас ни бива) и ще преосмислим и пресътворим собствения си живот.

Трябва да се обърнем към корените си и в този смисъл, ние българите следваме собствената си съдба. Ще сме свидетели на разпад на властта, разкриване на дълбоко пазени тайни на нашата история, крупни измами, фалшификации, минала обремененост, която се изчиства. 

-България очаква ваксините, но все повече българи вярват в конспиративните теории и от страх със спринцовката в организма му да не влезе наночип, или пък да му променят ДНК-то, са решени да откажат ваксинация. Като психолог какво бихте казала на хората, които заради лъжите на представителите на т.нар. световен елит, може би с основание се страхуват? 

-Всичко е свързано, пак ще повторя, не бива да изпадаме в крайности! За мен и двете са истина – съществува вирус, но има и замисъл. Съветвам хората да погледнат нещата по този начин, не като крайност, да намерят допирната точка и да приемат и двете за истина. Това е начин да видиш нещата в техният цялостен образ и да намериш правилния подход, поведение, знание и действие. Страхът не помага, с него може да се справи само познанието за самия страх!

-Когато някой ден изляза от затвора, ще прегърна свободата и няма да я дам... Това е част от текста на новата песен на Васко Кръпката за пандемията. И той, и много от българите се чувстват като затворници. Какво бихте им препоръчала? 

-Ще изтъкна няколко положителни, градивни неща, които се пораждат от този локдаун, защото е крайност да виждаме и усещаме само лошото, а да пропускаме доброто. Да, физическото ограничение е тежко и то води със себе си много други усложнения, свързани както с начина на живот (работа, общуване, пътуване и др), така и с психичното и емоционално здраве на човека. И тук идва хубавото. Ние се учим на няколко неща едновременно...

-На какви?

-Да ценим това което имаме, да преосмислим приоритетите си, да се грижим и да разчитаме на себе си, да се самообразоваме, да сме независими. Независим означава, да си съзнателен и информиран, пренастроен и осмислен. Учим се да общуваме на друго ниво (витално, енергийно), да обичаме на друго ниво (освен физически) и да намерим начини да проявим тази своя обич, любов, подкрепа, взаимност.

Локдаунът е за предпочитане пред душевното, енергийно, духовно ограничение. Както човек се калява физически и това налага дисциплина, така се развива и духовно – нарича се израстване. Трудно е за всички, но ние се учим на свобода на съзнанието, а то често налага ограничения от всякакъв характер. То е метод. Препоръчвам на всички, да използват силите си умно и рационално във всяка една ситуация.

-Според имунолозите, за да изчезне COVID-19, хората трябва да придобият т.нар. стадиен имунитет. Много от българите вече боледуваха и имат антитела. Вярвате ли, че с помощта на ваксините е възможно до лятото да забравим за вирусите и социалната дистанция? 

-Аз вярвам в Разума/Бог и зная, че всеки човек е свързан с тази енергия. Има достатъчно съзнателни и знаещи хора във всички области от живота, които намират верния начин да покажат и докажат на останалите каква е истината. Много преди лятото ще научим някои истини, които ни касаят като нация, като държава и народ. Ние не сме като останалите „европейци”! Аз от няколко години повтарям, че хората трябва да се обърнат към природата, естествените ни природни ресурси и мъдростта на нашия народ. Това е нашето спасение. Ще се обърнем към корените, вярата и способностите си! 

-Астролозите казват, че има няколко магически дни, през които животът ни може да се промени. Бъдни вечер и Нова година са два от тях. Как да ги посрещнем? Кои цветове да преобладават в облеклото ни? Какви накити и скъпоценни камъни препоръчвате? 

-Да, на Коледа празнуваме раждането на млада Бога –това знание е заложено в нашите гени и се предава чрез различни магични ритуали, като коледарите например, като трапезата на Бъдни вечер. Да ги посрещнем традиционно, както нашите ценности и традиция повеляват, да бъдем щастливи и обичащи, да раздаваме много обич, любов и взаимност! Препоръчвам хората да изберат предпочитан, обичан цвят – та дори той да не е модерен! Ако нямате предпочитания, можете да изберете нещо в розов, светлосин, светложълт цвят, аксесоарите могат да бъдат в златисто, сребристо или прозрачни камъни. Планински кристал, топаз, берил, но също и рубин! Аз обаче също така съм се убедила в характера на нулевите градуси – за което често говоря. Това не е празен ход на планетата, а истинска възможност да използваш характера на два астрологични знака, тоест, да изградиш „мост” между едно и друго нещо. Такова време през годината имаме на 8, 9 и 10 януари, 3 февруари, 16,21 и 22 март, 5,15, 20 и 21 април, 5,10,14 и 21 май, 12,13,22 и 28 юни, от 19 до 29 юли, 17 и 23 август, 11,16 и 23 септември, 24 и 25 октомври, 6 и 23 ноември и от 5 до 24 декември 2021 г. В тези периоди и дни човек може и трябва да използва всички налични свои умения, качества, приоритети, знания и вяра, за да прави, да реализира, да постига онова, което иска.  

-Все по-често деца нападат възрастни хора. Наскоро бе пребита девойка от нейни съученички. Казват, че агресията расте заради локдауна, но вероятно не само затварянето на дискотеките е причина за това. Как да тушираме напрежението, за да намалее насилието?

-Агресията расте отдавна и наистина проблемът се задълбочава все повече. Разбира се, че физическото обездвижване оказва огромно влияние върху психичните процеси и емоционални нагласи на човека. Липсата на двигателна дейност, но и на смислени физически занимания, заема голяма част от проблема, а другата е свързана с криворазбраното възпитание и ценностна система у подрастващите. Това пък е част от цялата остаряла система на образование, морал, знания, социални, икономически и чисто човешки норми! 

Хората трябва да се научат на истинско възпитание, агресията е нещо, с което ще трябва да се справяме всички. Вместо да съдим, ще се наложи да даваме личен пример, да полагаме много труд, търпение и любов, крайно време е човек да търси причините на проблемите, а не да „оправяме” следствията/резултатите!


В категории: Хороскоп


Ани Салич слиза от екран
Ани Салич слиза от екран 15/05/2021, Събота 18:49 3
6
Коментара по темата
6.
до 1
26.12.2020 21:04:12
0
0
Намерих й профила във Фейсбук. Там си го е писала. https://www.facebook.com/pg/DanielaAngelova.astrolog/about/?ref=page_internal
5.
****
26.12.2020 07:40:29
5
5
Ку - Ку..
4.
*********
25.12.2020 23:31:43
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
*********
25.12.2020 20:02:12
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
бля бля
25.12.2020 19:30:07
5
5
И аз търся Спасителя, но не мога да го намеря. Дайте координати.
1.
Мишо
25.12.2020 18:55:06
5
7
Моля дайте телефона на астроложката.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Репортерка на Гала запуши тоалетната й Репортерка на Гала запуши тоалетната й Целта на гостуването у шефката е Ася и Стефан да дадат идеи на зрителите как да чистят дома си лесно и бързо   Рекорд! 1 578 джигити "летят" с висока скорост из Бургас, на трима им взеха книжките Рекорд! 1 578 джигити "летят" с висока скорост из Бургас, на трима им взеха книжките Един шофьор е отказал тест за дрога - отнеха свидетелството за правоуправление за две години Последният звънец би и за Випуск 2021 от Музикалното училище в Бургас Последният звънец би и за Випуск 2021 от Музикалното училище в Бургас Дванайсетокласниците бяха елегантни, усмихнати и вдъхновени Ето кога ще пръскат срещу кърлежи в Бургас Ето кога ще пръскат срещу кърлежи в Бургас Третираните площи ще се обозначават със стикери   Известна улица в Бургас носела името на терорист, общински съветници искат да я преименуват Известна улица в Бургас носела името на терорист, общински съветници искат да я преименуват Те предлагат бул. „Янко Комитов“ да се преименува на бул. „Даме Груев“ – легендарният основател на ВМОРО Наказаха условно насилник, опитал да запали бившата си приятелка Наказаха условно насилник, опитал да запали бившата си приятелка Денис стана клиент на прокуратурата, след като на 24 март сутринта причака 34-годишната Аджа пред дома й и пред очите на свидетели я заля с бензин и заплаши, че ще я запали Николай от Търговската показа, че е пич, награби две съученички на изпращането си Николай от Търговската показа, че е пич, награби две съученички на изпращането си Силвия и Стела легнаха в прегръдката му   Стотици посетиха изложбата в памет на слънчевата Лора Янева още в първия ден Стотици посетиха изложбата в памет на слънчевата Лора Янева още в първия ден Тя ще остане в Морското казино до 30 май, не я пропускайте   Ани Салич слиза от екран Ани Салич слиза от екран Новинарката обмисляла оттегляне от телевизията Как първият гей прайд запали Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Как първият гей прайд запали Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Около 400 души се включиха в контра шествието, политици подкрепиха бургаската ЛГБТ общност  
Добра новина! Израелските туристи идват в Слънчев бряг Добра новина! Израелските туристи идват в Слънчев бряг Те ще бъдат посрещнати с официална церемония, както и друг сезон   Израелската армия заяви, че е прихванала хиляди палестински ракети от 10 май насам Израелската армия заяви, че е прихванала хиляди палестински ракети от 10 май насам Става въпрос за поне 2300 ракети   Рекордни 611 000 ваксинации срещу Covid-19 в Испания за ден Рекордни 611 000 ваксинации срещу Covid-19 в Испания за ден Целта, поставена от правителството, е 70% от населението на Испания да бъде ваксинирано до края на лятото   Американците обявиха война на месото Американците обявиха война на месото Месните ресторанти трябва или да затворят бизнеса си или да променят напълно менюто Картина на Пикасо продадена на търг за над $100 млн. Картина на Пикасо продадена на търг за над $100 млн. Това е петата му творба, търгувана за 9-цифрена сума Колко струват вашите стари карти "Покемон" Колко струват вашите стари карти "Покемон" Спортните карти също се търгуват скъпо Гърция отвори за туристи, има опашка от коли на „Кулата” Гърция отвори за туристи, има опашка от коли на „Кулата” В южната ни съседка отпаднаха редица ограничения, наложени заради коронавируса Непознат се опита да проникне в имението на Бен Афлек Непознат се опита да проникне в имението на Бен Афлек Актьорът наскоро се завърна от романтична почивка в Монтата с бившата си годеница Дженифър Лопес Принц Хари в ново интервю: Животът ми бе смесица между Принц Хари в ново интервю: Животът ми бе смесица между В интервюто стана ясно, че Хари се отнася силно критично към начина, по който баща му принц Чарлз го е отгледал   Коронавирус в Индия: Дори адвокатите нямат какво да ядат: еднократна помощ от хранителни продукти за адвокати от Делхи Коронавирус в Индия: Дори адвокатите нямат какво да ядат: еднократна помощ от хранителни продукти за адвокати от Делхи Общо в Индия адвокате наброяват около два милиона, а средния им доход е от 500 до 750 щ.д. на месец  
Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ ГЕРБ не прилича на НДСВ или на някои други партии еднодневки Виц на деня Виц на деня - Защо се разведохте?
- По здравословни причини.
- В смисъл?
- Като го видя и ми призляваше.
Виц на деня Виц на деня Циганка в предродилна зала.
- Ти с контракции ли дойде при нас?
- Не бе докторе, с такси!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Май е такъв един месец, в който да идеш на плаж е още рано, а да започнеш диета е вече късно...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори