×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Джобовете на Овена може да се напълнят с пари, върви му и в любовта


Джобовете на Овена може да се напълнят с пари, върви му и в любовта
Девата да не се занимава с интриги, а на провокации да не отговаря! Расте рискът от вирусно заболяване, да ограничи максимално контактите! Хороскоп за днес за всички зодии
14 Декември 2020, Понеделник, 03:54 ч.
Автор: Флагман.Бг

Хороскоп за деня – 14 декември 2020, понеделник

Дневен хороскоп за всички зодии 

Овен
Възможно е джобовете ви днес да се напълнят с пари, а в любовта ви очакват нови открития. Промяната определено ще ви се отрази добре. Връзките, възникнали на този ден, ще са стабилни и може да се стигне дори до брак. Семейните да отделят повече внимание на децата си!

Телец
Мечтаете да се отпуснете и да се насладите на удоволствията от живота, но за ваше съжаление това няма да се получи днес, защото още от сутринта близките ще ви натоварят с ангажименти. Можете да се заемете с ремонт или с почистване у дома. 

Близнаци
Този ден ще се окаже доста плодотворен. Вероятно ще успеете да реализирате и най-дръзките си идеи. Удава ви се лесно усвояването на знания, а общуването става приятно и желано. Ако някой ви е сърдит, потърсете прошка! Помолят ли ви за нещо, не отказвайте!

Рак
Жените днес могат да си позволят да експериментират в кухнята, а мъжете да внимават, ако им се налага да шофират! Дамите може да изненадат партньорите си с готвене на екзотично ястие по чуждестранна рецепта. При работа с режещи инструменти обаче внимавайте!

Лъв
По-добре не споделяйте плановете си, защото няма да получите подкрепа от близките си! Не се и надявайте да проявят разбиране, ако решите да им говорите за това, което ви тежи на душата! Само ще си загубите времето. Затова пък може да опитате нови пози и сексуални техники. 

Дева
Ще се наложи на положите максимални усилия, за да запазите душевното си равновесие.  Бъдете готови за удари под кръста! С интриги не се занимавайте, а на провокации не отговаряйте! Расте рискът от вирусно заболяване, ограничете максимално контактите!

Везни 
Ще се радвате на положително влияние от звездите. Възползвайте се от възможността да привлечете съмишленици и доброволци за каузата си или да получите допълнителна подкрепа и финансиране за реализация на нов проект! Възможни са приятни изненади в любовта. 

Скорпион
Голяма е опасността от травми. Бъдете внимателни с ръцете, не ги натоварвайте! По-добре е  вечерта да си останете в къщи и да не ходите никъде. Голяма е опасността да се поддадете на лошо влияние. Желателно е да отидете на църква и да се помолите. Уязвима е нервната система.

Стрелец
Бъдете с повишено внимание, каквото и да правите! Не е желателно да флиртувате, а ако се запознаете с някой (някоя) в този ден, продължението няма да е приятно. Ще ви е трудно да се освободите от влиянието на този човек. Възможно е да сънувате през нощта кошмари.

Козирог
Днес ще се чувствате малко нервни и раздразнителни. В този ден лесно може да станете жертва на измамници или самият вие да се заблудите и да направите ужасна грешка. Сега сте склонен да идеализирате. Това е една от причините да не започвате нова връзка. 

Водолей
В този ден може би ще бъдете приятно изненадани, ще се случи нещо, което може да промени живота ви. Пазете се от пияни и агресивни хора! В този ден не се опитвайте да изпитвате верността и търпението на тези, които обичате! Не е подходящо време за любовни признания.

Риби
Бъдете внимателни с новите идеи и планове! Сега сте лесно раними. Решението, които може да вземете, вероятно ще се окаже грешно. Затова оставете инициативата на хората, които ви обичат! Внимателно си помислете, ако ви изненадат с някакво предложение!
 


В категории: Хороскоп


0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори