×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Удар на полицаите от Четвърто РУ в Бургас! Натръшкаха четирима изпечени престъпници само за седмица


Удар на полицаите от Четвърто РУ в Бургас! Натръшкаха четирима изпечени престъпници само за седмица
Хероиновият бос Драго Шопа бил спипан зад волана на Мини Купър без шофьорска книжка, Иван Ангелов пък се разхождал дибидюс край детска градина с нож в ръка
08 Декември 2020, Вторник, 15:41 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Сред задържаните е 36-годишният Мартин Дачев, който буквално подлуди жк. "Меден рудник" с набезите си

Четирима криминално проявени бургазлии и стари познайници на служителите на реда бяха установени и задържани от служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР и Четвърто Районно управление. В рамките на една седмица при блестяща акция от страна на органите на реда четиримата криминогени - Мартин Дачев, Иван Ангелов, Милко Киров и Драгомир Младенов, по прякор Шопа, се озоваха зад решетките, научи Флагман.бг. Жк. "Меден рудник" вече може да си отдъхне от криминалните прояви на бургазлиите. 

В резултат на отличните съвместни действия с Бургаска районна прокуратура на трима от извършителите е наложена мярка „задържане под стража”, а на четвъртия – мярка „домашен арест”.

Първият от бургазлиите - 36 -годишният Мартин Дачев, който е с богато криминално минало - многократно извършвал престъпления от общ характер на територията на Бургас, е задържан от служители на Четвърто Районно управление  по време на поредната взломна кражба в частен дом, разположен на ул. „Ален мак” и обитаван от 38-годишен бургазлия. Маскиран, Дачев нахлул  в жилището, като разбил дограмата на  терасата и прекъснал електрозахранването на къщата.

Влязъл в една от стаите, държейки палка и отвертка, и заплашил със саморазправа собственика на дома и гостувалите по същото време негови приятели. До физически сблъсък не се стигнало, но нападателят е разпознат от присъстващите в къщата. По случая е образувано бързо производство. Мартин Дачев е извършител на множество кражби и грабежи и неведнъж е повреждал чуждо имущество. Не са рядкост и отправяните от него заплахи и закани към живущи в бургаския комплекс „Меден Рудник”. Регистриран е, като извършител на многократни кражби от магазин за хранителни стоки в комплекса, а престъпленията му са документирани и от камери за видеонаблюдение, изградени в супермаркета.

Неведнъж са получавани и сигнали за създавани проблеми от гангстера на територията на различни бензиностанции в жк. „Меден Рудник”, който използвал вещи и консумативи от вериги бензиностанции без да извърши необходимото плащане.  Бургаският районен съд му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" и предвид богатото му минало се очаква да прекара дълго време зад решетките. 

Вторият е 60-годишният Иван Ангелов - криминално проявен и осъждан мъж от с. Маринка. Той е задържан от служителите на Четвръто Районно управление – Бургас за това, че подгонил с хладно оръжие - нож, в свой 32-годишен съселянин след възникнал помежду им спор. Мъжът крещял и отправял закани и заплахи за живота и здравето на съселянина си, което наложило задържането му и образуването на бързо производство по чл. 325, ал. 2 от НК. Спрямо Ангелов е образувано и друго досъдебно производство за извършване на непристойни действия в района на детската градина в с. Маринка, използване на нецензурен език, размахване на кухненски нож и показване на половите органи в района на детската градина, което приключило с осъдителна присъда. Привлечен е в качеството на обвиняем и с постановление на Бургаски районен съд му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража".

 Опасният убиец Иван Картината сее страх в бургаското село Маринка, крещи по улиците пиян с нож в ръка

С такава мярка е и 42-годишният Милко Киров, криминално проявен и осъждан, който откраднал бензинов агрегат за ток от бракуван микробус, без регистрационни номера, паркиран в двора на новострояща се кооперация в близост до бл. 91 в ж.к. „Меден Рудник”. Впоследствие е установено, че бургазлията откраднал и CD Player от лек автомобил „Сеат Ибиза”, с бургаска регистрация, паркиран пред бл. 101 в к-с „Меден Рудник”. Констатирано е, че Киров  е освободен от бургаския затвор на 09.10.2020 г., където излежавал присъда за престъпление по чл. 330 ал. 1 от НК.

Автоджамбазинът Милко Киров с поредна изцепка, открадна агрегат за ток от изоставен микробус

Четвъртият бургазлия, който е с мярка за неотклонение "домашен арест" е 42-годишният криминално проявен Драгомир Младенов, по прякор Шопа. Бургазлията е спрян за полицейска проверка на пътя между с. Черни връх и минно селище „Върли бряг”, докато управлявал л.а. „Мини Купър”, със софийска регистрация. Установено е, че Драго Шопа е неправоспособен водач - с отнета книжка, който шофира в срока на изтърпяване на наказание за управление на МПС без свидетелство за правоуправление. Водачът е тестван за употреба на алкохол, като дрегера отчел отрицателен резултат, но отказал тест за наркотични или упойващи вещества. Отказал е да даде и кръв за химичен анализ. Задържан е за срок от 24 часа. Привлечен е в качеството на обвиняем по чл. 343 В, ал.2 от НК, като състав на Бургаски районен съд му наложил мярка за неотклонение "домашен арест".

Арестуваха хероиновия бос Драго Шопа от жк „Меден рудник”


В категории: Меден Рудник


11
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
11
Коментара по темата
11.
Тос пък розов Шоп
08.12.2020 20:17:25
1
6
Бяха в една килия с оня Подмола и по цял ден фантазираха как Очите щял да ги прави босове на Бургас. Очите ползвал на Подмула жената и му взел всички пари. Оставил го гол кат пушка и го изритал. Тос Шопа пък беше дилър при на Очите мафията и като ги предаде го изнасилиха. И тръгнали пак да се праат на велики Митьо туй Митьо онуй. Бахти простите хора!
10.
....
08.12.2020 18:17:47
1
6
Тези лайняри жалки са за Северна Корея. Изроди недоклатени.
9.
Петио
08.12.2020 18:03:00
6
5
Всички глупаци и отайки от 2 и 5 рпу отидоха там . Топ разузнавачи хахахаха
8.
До обективен
08.12.2020 17:10:39
1
4
Наркотици в М. Р. няма всички са в ступор и в циганската махала хич няма да знаеш. :D
7.
Табуретката
08.12.2020 16:54:59
1
11
Тези паляри по тъпи и от мен.
6.
Обективен
08.12.2020 16:45:21
10
19
Тези от 4-то пипат здраво и с акъл! Хич не са лоши и не си поплюват! И наркотици май вече трудно се намират в комплекса.
5.
Николай Дачев
08.12.2020 16:40:18
3
13
Не може да крадат и да играят казина и да очакват да спечелят и да останат безнаказани а напротив хванете се да работите като изкарате парите си с труд и пот не вярвам да имате сили и време да крадете нито пък ще си пръскате парите по казината направете нещо с живота си нещо за вас самите без да издевателствате над хората примерно ако работите на строителен обект си чакайте заплатата а не да мислете да ограбите нещо от там хванете се подръжка в деска градина и ако сърце ви дава да крадете и от там значи сте безнадежден случей след като сте заобиколени от деца бъдете хора бъдете добри винаги и по всяко време съвземете се и се осетете още имате време иначе живота не само че ще ви отхвърли но и унищожи не мога да съдя никой а и не искам но всеки има избор всеки може да се промени и да се поправи.
4.
Гангстера
08.12.2020 16:32:24
1
3
ЧАКАВАМЕ ..В БУРГАС БРАТЛЕТА..
3.
приятел
08.12.2020 16:18:51
0
9
Язък за баща му,че си отиде от този свят с медали от борбата!
Мартине,Мартине защо го правиш???
2.
*********
08.12.2020 16:15:05
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Шопа:
08.12.2020 15:55:05
3
18
Защо ми давате "домашен арест", аз искам в затвора от където излязох преди 2 месеца. Там съм играч и по цял ден разказвам за Митьо Очите, нищо че навремето ги предадох и после в затвора Рачо и другите ме опънаха отзад за наказание за предателството. Аз съм Шопа генста и отзад съм разработен. Рачка обичам те.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple”
Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори