×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тодор Желязков от "Игри на волята" ли е лицето на Бургас? 


Тодор Желязков от "Игри на волята" ли е лицето на Бургас? 
Табуретката в Бургас е известен от Бандата на Рижите, спортните му успехи са отскоро
08 Декември 2020, Вторник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Мускули, самочувствие, арогантност и неспортменство - това показа бургазлията в приключенското шоу

 

Преди дни приключи вторият сезон на риалити формата "Игри на волята". В него и тази година имаше участници от Бургаския регион, сред тях бе каскадьорката Ваня, която родом е от Карнобат, студентката по право от Бургас Станимира.

Един от най-запомнящите се играчи обаче бе Тодор Желязков. Колоритен, безкомпромисен, силен. Но и с много лоши черти. Незачитащ съперника, неуважаващ жените, арогантен, никога не прие загубите като истински спортист, а често за победата игра и нечестно. 

Какъв е Тошко от Бургас и това ли е лицето на града?

33-годишният мъж е шампион по бразилско жиу-житцу. Семеен е, има три деца - най-голямата му гордост. Неведнъж в Игрите е споменавал, че адски много му липсват и именно че те са неговата мотивация да продължи напред. 

Въпреки многобройните си спортни успехи обаче в родния си град той е далеч по-известен с тъмното си минало. Познат е като Табуретката и беше част от легендарната група на двамата братя Калоян и Симеон Стоянчови - Бандата на Рижите. По-големият - Калоян, бе убит през септември 2009 година. След екзекуцията, извършена в жк "Меден рудник" от бившата барета Петър Лисичков, Тодор и други от групата бяха там, за да "раздават правосъдие". Кадрите със страховитите момчета още се върти в интернет. На тях всеки би разпознал Тошко от "Игри на волята". Малко по-късно свирепата група се разпадна - за щастие на бургазлии. Тя бе истински кошмар за всеки един, стъпил в този град. 33-годишният мъж се замеси в още няколко скандала, но като цяло запази името си далеч по-чисто от това на останалите членове на бандата.

Спечили ли с измама Тодор Желязков последния двубой в "Игри на волята"
 

В последните години Тошко прави всичко възможно, за да покаже, че се е променил, че вече е съвсем различен човек. Той влиза в новинарските рубрики с поредните си успехи в бразилското жиу-житцу. Безспорно е един от най-добрите в страната, в своята категория. 

Какво ни показа Тошко в Игрите и заслужава ли хората да го запомнят със спортния хъс? 

Много са разнопосочните мнения за него. Някои го харесват, други точно обратното. Тошко почти всеки ден пуска лайфове в Инстарам канала си и отговаря на въпросите на феновете. Дори и там може да се види, че бургазлията още не е успял да победи гнева си. Отговаря в добър тон само на онези, чиито въпроси са в негова подкрепа.

В "Игри на волята" Тодор не беше от най-харесваните участници. В началото на формата той се открояваше с хъса си за победа и се наложи като лидер в племето на Ловците. Много бързо обаче си създаде врагове. Особено сред жените. Всеки, който му се противопостави и не е на неговото мнение, ставаше неудобен и предател. Патриархалното му поведение също правеше изключително лошо впечатление.

Винаги подценяваше жените и неведнъж е повтарял, че финалната битка "трябва да е мъжка", силова. Жените нямали място на финала. По ирония на съдбата именно жени го отстраниха от приключенското шоу - двете сестри Екатерина и Йоанна.

Преди последната битка за Тошко той бе убеден, че няма как жена да го бие. Като излезе на арената и видя трасето обаче, веднага си промени мнението. Играта бе комплексна. Те трябваше да се справят с изпитание на ума, съобразителността, бързината и ловкостта, за да останат в играта. Многокомпонентното трасе се оказа най-трудно за шампиона по жиу-житцу, който започна да изостава още на първия елемент. Той не успя да стопи преднината, която натрупаха двете му опонентки и напусна шоуто. След загубата Тошко поздрави двете си екзекуторки, но по типичния за него начин не прие загубата. Както след всяка и този път се оправда, че не е неговата игра, пак "тъпите пъзели". 

Тодор Желязков-Табуретката от „Игри на волята” се оказа истински Дон Жуан
 

Така на Табуретката му се сбъдна най-големият кошмар, падайки от две жени, силно подценяваните от него Катя и Йоанна. Всъщност в племето единствената жена, с която Тодор бе в добри отношения, беше Симона. Тя беше от неговия лагер и буквално го боготвореше. А и в нейно лице Тошко не виждаше конкуренция.

Тодор Желязков заби нож в гърба на най-близкия си човек в "Игри на волята"
 

Друг близък на Тошко стана Вайс от Жътварите, след като ММА-боецът привлече бургазлията при тях при сливането на племената. Табуретката обаче не успя да наложи лидерството си при Жътварите.

„Игри на волята” определено ме научи да си сдържам емоцията и да контролирам себе си при провокации, при сблъсък на мнения и за мен беше страшно предизвикателство да успея да се контролирам. Надявам се да съм дал пример на другите хора навън, на децата, на по-младите от мен – да имат чест и достойнство, да си държат на думата и винаги да гонят мечтите си. Да не се отказват пред нищо”, каза Тодор при отпадането си от състезанието.

Според мнозина бургазлии представянето на Тошко бе далеч от достойното, а поведението му не би трябвало да пример за подражание. 


В категории: Бургас


87
Коментара по темата
87.
фен
12.12.2020 18:37:38
0
2
вече не е табуретката... вече е мичмана хахаха, тодоре това ли ти роди малумната глава мичмана хахахаха
86.
Патката от Айтос
11.12.2020 06:59:15
0
3
Аз съм най-големия , пия си кафенце с Едрев правя му една свирка и после ме пишат , че съм бизнесмен хахахи
85.
Моканина
10.12.2020 22:57:58
0
3
Добре ,че пишещите тук са малка част от Бургас.Бързи смели сръчни в нов вариянт, и ИтИлигентните жители на града се пенят люто по форумите. Бургас е Перник.. Перник с гьол....
84.
Цветелина
10.12.2020 22:20:17
0
5
Мичмане, пиши по - разбираемо....от първите две изречения- нищо. Тъпа лястовица, не съм. Мога да ти го кажа на 5 езика...., но ти както се вижда от правилното структуриране на изречението ...,и на български няма да ме разбереш. И защо толкова се палиш, че не харесвам Тодор. Има ли нещо между вас?
83.
Изгрев
10.12.2020 21:09:00
0
3
Къв шампион си ти бе
82.
Der Wahrcheit
10.12.2020 20:20:14
1
9
До 81 Мичмана

Никой не уважава, този който го бие! Може да го ненавижа, да се страхува, но да го уважава е пълна простотия. Агресорите и насилниците всъщност са страхливци! И ти си един голям страхливец, Мичман ли си какъв си, но в теб се крие еднин страхопъзльо, който се страхува да е добър с хората и се заблуждава, че като всява страх в тях щели да го уважават, моля ви се. Уважават се добрите хора, които са направили добри постъпки, които са нахранили гладен, които са дали риза на беден, които са върнали пари на този, който ги е загубил, който е помогнал на човек в беда, а не този, който бие някого. Много ти е сбъркано мисленето, ако изопщо можеш да мислиш де.
81.
Мичмана
10.12.2020 00:31:11
25
5
Ок, позволете да напусна.
Виждам че гъмжи от преуспели и умни хора тук.
Тошко, пич никога не се променяй.
Бий да те уважават моето момче.

Наслука
80.
До мичмана
10.12.2020 00:20:51
0
10
не съм фен на хората от ЯмбУл ама ти си по-зле и от тях. Това да определяш някой че не става за нищо понеже се е родил еди си къде показва само колко си ограничен и прост. И да ти кажа нищо - не си постигнал нищо в живота си. Същия си като тошето нямаш реална представа за себе си мислиш се за нещо а не може да се видиш че си едно голямо нищо :) Хората постигнали нещо в жовота не се знаимават (а и нямат време) да плюят по околните и редовно да влизат по разни форумчета да се изтъкват. Но ти това няма как да го знаеш понеже както казахме си успял точно колкото и Тошето - даже той малко повече - даваха го по телевизора докато теб никой не те знае :)

P.s. - не се пъни да отговаряш. Нямаш капацитета за това. Ще изглеждаш като Тошето който иска да блесне с приказките си а става смешен.
79.
Мичмана
09.12.2020 23:32:48
8
2
До Цветелина - За ценностите ни, може и да са еднакви с тези на Тодор. Но да не са на място ценностите ни. Явно си проста лястовица, виж цветето дали ти е на място.
Лудия - или за по ясно, онзи който ми лъска колата в автомивката и ме гледа предано след 5 те лв. Да се почерпи, мисля че една две кранистки от Домостроителния комбинат и една от бетоновата поста биха се вгледали в астрата с “У”
Но да не влизаме в детайли, тези с колите с “У” номера - Урусите са всички с длъжност - слуга.
Да са здрави моля .
78.
Лудия
09.12.2020 22:44:20
7
5
Тодор си беше пич ,а Мичмана явно си е п-чка :)
77.
Цветелина
09.12.2020 22:07:54
2
10
На Мичмана и ценностите и речника са като тези на Тодор....трудно разбираеми и не на място...
76.
Цветелина
09.12.2020 22:00:26
1
12
А, и човек, ти поглеждал ли си се в огледалото..., 90% от мъжете в шоуто, бяха по здрави от теб....с какви мускули парадираш....
75.
Цветелина
09.12.2020 21:55:46
0
22
Унижение!!! Това е думата, според мен, която описва "спортиста" и "мъжа" Тодор. Съмнявам се, че има човек, който дори малко се е занимавал със спорт, и който да не е научен, че уважението към противника е 50 % от победата....това да уважаваш противника е уважение към това което правиш....,но това е за спортистите. За ниско интелигентни, комплексирани, ниско образовани...индивиди с две-три мозъчни клетки, хаотично движещи се между две смачкани уши.....нещата са различни. И накрая...Тодоре, отвори тълковния речник и прочети на глас тълкованието на "чест", "достойнство" и "мъжество"...., надявам се да ги разбереш, и тогава ги използвай. От твоите уста, звучат като гавра с всички истински спортисти и мъже.
74.
Мичмана
09.12.2020 21:01:38
10
1
За кьоравото попче което е писало До Мичмана.
Сладък мърльо, пухкав дрисльо, в морето горе и долу са относителни понятия.
Не използувай малките пухкави ръчички за писане в тъмното. Обслужи ръждясалото малко пишле и легни до баба.
73.
Мичмана
09.12.2020 20:45:42
9
0
Леона - това женси лъв трябва да е. Нещо което го шибат по около 40 пъти на ден ?
72.
Мичмана
09.12.2020 20:34:22
6
2
Лудия - колко да си луд.
Тъп и рошав Ямболско Сливенски ляв бек. Ако клатиш из Комлука- ръгай здраво. Но братята ще те усетят и тогава ще се влюбиш в някой от тях.
Спокойно си спинкам и гледам от високо как такива като теб мият улицата, хвърлят кофите с боклук.
Спокоен съм.
71.
Таборетката
09.12.2020 19:47:42
6
3
Боли ме ку.. у за вас.
70.
Лудия
09.12.2020 19:09:48
12
5
А бе на бургазлии много ли ви бъркаме в дупето ямболии а? Явно да .Не се притеснявайте бавно и славно ви превземаме купуваме ви апартаментите хотелите...жените.....идваме .....спете спокойно сега :)
69.
иван
09.12.2020 18:45:51
3
16
тъпа мутра.такива като този тодор въобще не трябва да ги показват по телевизията
68.
До 60
09.12.2020 18:16:13
2
13
Льольо. Добре, че преди 3 години се намеси охраната на “Планета” в Бургас, че едни около 6-7 напомпани лапетии щяха да направят твоят кумир Табуретков труден за рисуване или щеше да си на поклонението му.
67.
Атанас
09.12.2020 18:04:38
1
38
Тошко табуретката, Теньо тръбата, Ганчо теслата и Митьо патлака са еманация на простотията, чалгата, безхаберието и тъпотията заляла България и в частност Бургас. В града на маниаците, ба'тки с "Adidas" и задължително с качулка на тиквата в лето 2020 е класика в жанра. Лятото се разхождат по шорти навсякъде, голи до кръста и нашарени с глупави татуировки и задължително трябва да има кифла с джуки и цайси за 500 лв. Срам ме е че има такива глупендери в града.
66.
Леона
09.12.2020 17:57:13
0
28
Я да видим....
Ниско чело
Тъп поглед
Анцунг
Липса на перспектива

Ами да-доста типичен тип за съжаление.
65.
Мичманс
09.12.2020 17:42:53
15
3
На рошавите комплексари, които ме оценяваха по мнението ми.
Оценяваха - хранеха ме доволно им пожелавам успехи и да са убедени че в реалния живот ги разпознавам.
Още веднъж - поздравления на Тошко за играта му в предаването.
64.
до 57 бургазлийките и бургазлиите
09.12.2020 15:32:24
5
8
хаха по голямо комплексарско исказване скоро не бях чел.Ти ще си най вероятно някой мухлю,нереализиран и съм сигурен,че ти си този който яде мазните баници и живее в панелка.А това,че си отхвърлен от жените няма какво да го коментираме.И все пак винаги можеш да си поплачеш.
63.
Табуретката
09.12.2020 15:23:16
2
31
е от Камено. Тъпо селско парче. Не го слагайте при бургазлиите.
62.
*********
09.12.2020 14:47:06
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
61.
Реално
09.12.2020 13:59:12
2
34
Като гледам си същия тъпанар, айде не се изказвай поне неподготвен...Ял съм шамари от Тошко, ами и да съм ял, е защото тая ебана държава не ги затваря тия лайненца там където им е мястото - да покъртят малко камъни в някой лагер. Айде не ми ги канонизирайте повече...

Израснал съм с достатъчно такива говненца, които ходеха по 4-5 в групички и взимаха по 50 стотинки от децата пред компютърните клубове. С акъл колкото да не забравят да дишат. Тези са истинскитте мишки, както сами демонстрираха, като се насраха пред Лисичков.
60.
реално
09.12.2020 13:48:37
32
8
Май ,като гледам бая шамари сте яли от Тошко и компания ,и сега умирате от страх ,затова плюете от безсилие и страх.Пишете коментари,че е по безопасно .Почти никой не коментира играта на Тошо ,че той изнесе игрите и като го сготвиха психо сестрите и си тръгна ,предаването умря.Продукцията си върти игрите ,а ние тъпаците се пеним. Нека само да каже Боби защо не игра$$$$$ Всеки град си има " герой" един става мутра друг полицай , останалите мишки!
59.
до Мичмана
09.12.2020 13:47:33
1
25
Ако за теб поведението на Тошко е пример за мъжко поведение не се чуди защо си на дъното, просто там ти е мястото.
58.
ДА
09.12.2020 13:45:11
2
27
Достатъчно ми беше да му видя как му висят крушките в панелката на тоя лешпер...Айде стига сте им обръщали внимание на тия утайки.
57.
Бургазлийките са зле колкото Бургазлиите !
09.12.2020 13:11:01
9
27
Хубавите ябълки само прасета ги ядат!

Тодор е типичният образ за Бургазлия.

1. Гола глава тоест оплешивял на млади години.
2. Нисък.
3. Доста умствено изостанал и ограничен.
4. Не образован.
5. С речник на австралопитек.
6. С обноски на див селянин.
7. За който жената е със сигурност е по надолу от колата и домашният любимец накъде на 3то място в ерархията тоест нищо толкова ценно.
8. Шут правеш се на някакъв бандит че да му връзват кухите леийки от женски пол който нямат ум да вдянат за какво става въпрос наистина.
9. Без почти никакъв собствен потенциал в живота.

Това представляват по голямата част от мъжете в Бургас.

Ттюрагичното е че жените толкова са оглупяли и са наистина толкова паднали в ерархията че най вероятно имат по малко мозък от някой домашни любимци щом харесват такива мъже. Виждал съм добре изглеждащи момичета и жени а до дях стой един пълен нещастник а тя по заблудена от компаса на джак спароу милата куха лейка. Всички тъпи шмарко принцеси искали да стават. Нямат умствен потенциал да искара 5 лв, иначе много претенции. Това искала онова искала, айде сега цуни тоз Ковид, няма екскурзии вече няма ресторанти няма нищо. Сега е момента мила моя Бургаска куха лейко да си пус еш в и стаграма със 1000 последователи една реална снимка от твоят живот не от ресторант където някой чичко те е за карал, не от екскурзия където някой чичко те е взел, не от кола която не е твоя и се с и аш защото повече може и да не се качиш през живота ти, не снимка с 1000 филтъра да закрият недостатъците ти. Мила моя Бургаска куха лейко пусни си една реална твоя снимка от Панеленият блок в който живееш, от старият ряздеънкан автобус в който се возиш, от закусвалня та където нафъваш евтини мазни баници или кюфтета, и най вече на тебе самата със извехтяла коса, с паласки отстрани. Жените са изключително Подли и Лъжливи създания. Готови на всички за да издрапат до някой способен мъж защото те си знаят те са и винаги ще са слабият пол, по глупави, по не можещи, по рискови, много по надолу от мъжете!

Пълна трагедия!
56.
Зрител
09.12.2020 12:36:34
8
7
Абе вие за какви се мислите. За много умни и възпитани ли е вижда се колко сте толерантни. Заради такива като вас няма да се оправи държавата
55.
fintrade
09.12.2020 12:29:57
0
11
Браво на Коцето Драганов че изхвърли най накрая боклукът от тях
54.
Вечният студент
09.12.2020 12:15:53
2
29
Това е лицето на Бургас. По-голямата част от населението на града са Тошковци. Хубав град, но населен от крими герои, наркомани, комплексари.
53.
...
09.12.2020 11:34:12
4
9
Предлагам тошко и гарбис агопян наглия лицемерен грозен и надменен алчен арменец като говори че ще бие тодор да се збият и да видим кой кой е не само да ходи да говори че ще дере тодор пък наскоро някви лапита го наскачали тъпия арменец и неможел са свари да бяга и като едно време да се заключва по тоалетните много е насран тоз нагъл лицемерен арменец пък насран насран лапитата щяли да го пукнат от бой много бързо бяга пък говори че ще бие тодор
52.
Роко
09.12.2020 11:08:06
1
34
За лицето на Бургас не знам, по скоро ми прилича на гъза хахах
51.
Хахахаха
09.12.2020 10:48:16
2
4
Az sam garbis agooqn i 4ykax to6ko taburedkata i xodq razpravqm na lqvo i nadqsno 4e my vzex maseto i zaradi maseto 6tqx da go dera tazi taboredka izmislena
50.
Мичмана
09.12.2020 10:39:33
16
3
Пиша до нещото с име До 47.

Важното е да си доволен от това което написа.
И напълно те разбирам че не харесваш мъже с мъжко поведение.
За такива като теб Бургазлий са мутри, глигани и т.н.
За такива като теб хора като Тошко са ужас.

И преди да вярваш на глупости - се замисли и провери.
Сигурен съм че си Сливенско Ямболска мастия, защото псевдонима ми значи нещо по морето .
49.
до 47
09.12.2020 10:29:10
4
19
Ти и да искаш дъщеря ти трудно ще прилича на нея, защото за Yale се иска интелект и пари.

Виж на Ивана има голям шанс да заприлича, все едни 10к за джуки и цици ще вземеш на кредит.

Все неща където ги нямаш.
48.
маникена дани
09.12.2020 10:14:19
11
10
с тошко сме големи авери понякога си менкаме баварците за ден два . голяма лудничка е
47.
Мичмана
09.12.2020 10:08:10
36
12
Нека и аз пиша малко.
Първо поздравявам Тошето защото от самото начало в прав текст недвусмислено каза че е дошъл заради децата си. Дошъл е да спечели 100К BGN. Точка.
Той е боец - приема живота директно и го гледа в очите.
Да си спомним - Как Тошката - по мои наблюдения . Човек 1.7м - 70 - 75 кг премаза в племето си невероятния победител Миленчо. Едно двуметрово говедо 110 кг. - ама пък умно говедо бре.Доктор, кросър, плешив и мъдър - няма нужда.
Аз лично исках да гледам това което предлагаше Тодор, Вайс, Любо, Ваня (цепентияра) , онази арогантната порно звезда Ваня май беше, жената цица Симона. Това е.
А ние видяхме санаториум за оправяне на семейни отношения.
Едно умно нещо чух от Боби мисля - човека каза- ако имам дъщеря не искам да прилича на теб (Катя) , аз добавям и малкото дебело нещо.
Така, да заключа - Токата игра така както живее, не е нужно всички да са като него. Но без такива хора живота е скучен. Той поне изповядва и показа дълбоки и позабравени семейни ценности.
Така че - чест и почитания Тошко от флотата.
46.
от мр
09.12.2020 10:03:46
13
6
всеки може да се поправи и той може
45.
Турчина
09.12.2020 10:00:39
4
42
Явно в България харесват престъпниците. Всички в Бургас знаят, че този изруд табуреткака, гърбеше и биеше малките деца за удоволствие и се хвалеше, че е под крилото на вече мъртвия си шеф - Големия Риж.
44.
Aрменеца
09.12.2020 09:40:17
5
22
Тоз май го чу.....х преди в.меден рудник на табуретката.....оттогава е такова лице, е, тъпо парче, е, лице не може да е, то с тоя гъ....на раменете няма как да е лице.
43.
Да
09.12.2020 08:50:46
31
10
Да, Тодор Желязков е лицето на Бургас...
42.
Радулов
09.12.2020 08:44:06
3
22
Не защитавам никой, но искам да попитам органите на МВР в интернет ли работят и за това ли им плаща държавата пари и харчат публичен ресурс, а искат увеличение на заплатите с 30%. Какво е казал пред лупа.бг бившия главен секретар Николай Радулов и настоящ преподавател в НБУ проф. Радулов по повод безуспешно търсене на човек. Според него няма да открият нарушения в работата на полицаите, тъй като нищо не са свършили. Те не работят, това е единственото им нарушение , което важи за цялата администрация. През последните 7-8 години са закрити от прокуратурата около 2 млн. дела с неизвестен извършител. Нерегистрирани дела са още толкова на брой. Имаме 4 млн. престъпления за последните 10 години на които извършителите не само че не са намерени, но не са и търсени. Полицията рядко приема жалби и сигнали, тъй като през няколко месеца трябва да се правят проверки. В предприсъединителните фондове имаше около милиард евро за подпомагането на работата на полицията. Не сме усвоили и едно евро, защото се изискват проекти и строга отчетност.
41.
Бургазлия
09.12.2020 08:28:34
4
31
ТЪПО И БЕЗИНТЕРЕСНО ПРЕДАВАНЕ.
СТИГА СТЕ ПРАВИЛИ ПРОСТИ И НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИ НЕУКИ ХОРА ИЗВЕСТНИ. ТЕ НЕ СА ОБРАЗЕЦ И ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖЕНИЕ.
ТОДОР Е ТОЧНО ТАКЪВ.
40.
666
09.12.2020 07:46:04
17
19
Кратко и ясно: ДА! Бургас и интелект? Може в някоя паралелна вселена! Със сигурност не и тук и сега! Интелекта в този град е "вносен".
39.
Странджански глиган до 33
09.12.2020 07:45:29
30
24
Кореняците дето не живеят в осем етажен блок , са толкова прости и тъпи цървули , че една дума смислена не могат да напишат защото са неграмотни и необразовани . Добре че пристигнаха хората от Странджа планина, че да построят града и да направят дарения, като големия търговец и дарител Коджакафалията. Некадърници дето живеят от наеми , дядо му дето му построил една умряла къща в центъра и няма мозък да направи един бизнес и да печели от своя труд. Шматароци, педалчета, наркомани, смотаняци.
38.
Сири
09.12.2020 07:26:32
7
29
Гъзъ,гъзъ на Бургас.
37.
По тая логика
09.12.2020 07:03:27
3
25
Аз предлагам всички които ходиха в "Тарльо" в Славейков за лица на годината
36.
по безмислено предаване за харчене на пари
09.12.2020 06:36:45
3
27
По тъпо шоу за безделници има ли?
35.
Ама де лъжа
09.12.2020 06:31:23
5
30
Това е лицето на Бургас и г..а и устата и всичко, което е Бургас през последните 14-15 години. Не вярвате ли?
34.
зрител
09.12.2020 05:57:15
31
16
Много хора го плюят Тошко по форумите,но не всеки може да участва в такова реалити,затова по кротко!
Всеки си носи кръста и един ден всеки ще си отговаря за постъпките!
Дано това участие в предаването,да му помогне д се промени напълно и да бъде един достоен човек!
33.
бургазлия
09.12.2020 05:56:58
7
47
И една десета от жевеещите в Бургас не са бургазлии-измрьяьхя се с времето.Дойдоха странджанските глигани със своя манталитет и умствен багаж и засраха града.Бургазлиите ги търсете повечето в гробищата.В един вход на осев етажен блок най-много 3-4 човека са кореняци.Останалите-ясно не му се орат нивите.
32.
Аз
09.12.2020 04:03:44
43
17
2009г е бил на 22г, бил е много млад. Сега се е променил, всеки заслужава шанс в живота.
31.
Бургъз
09.12.2020 03:18:12
10
69
Града на комплексите.80% от жителите там живеят още в 90-те години. Нагли ,агресивни,прости,пълни с комплекси татуирани аборигени.Жалко за хубавия град ,че живеят такива амеби там.
30.
до 28
09.12.2020 02:51:38
24
9
Така говориш за Бургас щот жена ти и щерка ти бяха като пчелички. тапунгер
29.
vgnn vvbb
09.12.2020 02:24:56
19
27
Каква е причината от ежедневно оплюващите статии срещу този Тошко? Събрал се бил в миналото с лоша компания, не е съден, проумьл грешката си, създал семейство, вложил енергията си в спорта, учавствал в шоу-предаване, придобил популярност... това ли е най-големия престъпник на Бургас питам аз? Оставете момчето да върви в правия път. Всеки има право на втори шанс.
28.
Бургазлийкоте са зле колкото Бургазлиите!
09.12.2020 01:43:10
9
74
Хубавите ябълки само прасета ги ядат!

Тодор е типичният образ за Бургазлия.

1. Гола глава тоест оплешивял на млади години.
2. Нисък.
3. Доста умствено изостанал и ограничен.
4. Не образован.
5. С речник на австралопитек.
6. С обноски на див селянин.
7. За който жената е със сигурност е по надолу от колата и домашният любимец накъде на 3то място в ерархията тоест нищо толкова ценно.
8. Шут правеш се на някакъв бандит че да му връзват кухите леийки от женски пол който нямат ум да вдянат за какво става въпрос наистина.
9. Без почти никакъв собствен потенциал в живота.

Това представляват по голямата част от мъжете в Бургас.

Ттюрагичното е че жените толкова са оглупяли и са наистина толкова паднали в ерархията че най вероятно имат по малко мозък от някой домашни любимци щом харесват такива мъже. Виждал съм добре изглеждащи момичета и жени а до дях стой един пълен нещастник а тя по заблудена от компаса на джак спароу милата куха лейка.

Пълна трагедия!
27.
Млякото и Руснака
09.12.2020 01:19:43
3
35
Като беше малък Тотко ни лапаше за да го возим в колата.
26.
Табуретката
09.12.2020 01:17:30
3
27
Аз съм хомобандит
25.
Гьонсурат
09.12.2020 00:27:08
4
80
С такива медии като вашата,лицата на Бургас са перата,табуретката,рижата,попчето ония сготвения в килията и плеядата от малоумни наркомани и утайки.По-голямата част от аудиторията ви съм сигурен че не знаят че Апостол Карамитев е родом от Бургас,един площад да бяхте кръстили на негово име,ама не,щото сте от баирите и паланките и не знаете какво е да си истински Бургазлия,това ви го пише човек ,далече от този град по произход и начин на живот.Ще изброя една малка част т известни и успели Бургазлии -достойни да се наричат такива: Апостол Карамитев, Георги Калоянчев, Светозар Неделчев, Райна Кабаиванска,Тончо Русев, Стефан Диомов, Агоп Мелконян, Христо Фотев, Петя Дубарова,Никола Станчев и Асен Комшев и мн. други.
24.
Нема мрази е
09.12.2020 00:24:04
8
15
С каква цел е тази статия даму отроните личноста ли ?
23.
nsks
09.12.2020 00:09:24
5
5
naistina kvo tolkova vsichkite mrazite oligofreni
22.
тошу тъпото
08.12.2020 23:44:34
4
34
100% съм сигурен Тодоре че цяла вечер си мяукал пред редакцията на Флагман.
21.
Garbiz
08.12.2020 23:38:21
2
6
Az sum dqsnoto na toshko deto me e.a v tiasnoto
20.
Жоро Софкин
08.12.2020 23:27:52
5
39
Тошко е най големия маняк в нащия род.С цели 2 санта е по висок от мен, но за сметка на това е много прост грозник.
19.
Скрина
08.12.2020 23:04:13
4
15
Бюфет ли е, скрин ли е няяям идея маняяяк!!!
18.
Тоя е
08.12.2020 23:02:24
3
44
Голям царул (царвул) палячо шампион по джобен тенис . Като го влачиха куките рева като снежанка!!!
17.
Бухахахаха
08.12.2020 23:01:08
3
39
То само такива прошляци останаха тук с 5лв в джоба и 20год тараляснаци!!!
16.
Табуретката си е табуретка.
08.12.2020 22:59:25
4
55
По-големият проблем е, че "лицето на Бургас" много преди табуретката са Очите, Дядо му от Истанбулският хотел, полицаите, прокурорите, съдиите и всичко което се нарича "държавата в Бургас". Морският Перник отдавна се прочу с престъпления и корумпирани държавни служби. Слънчев Бряг, Обзор, Южното Черноморие също са към Бургас, така, всичко гнусно и срамно случило се там е отново "диагноза за държавата в Бургас"!
Има няколко характерни за ганьовците и кочината им черти, и едната е да се скача и да се показва сила на малки мишчици, а когата дойде охранен котак "държавата в Бургас" сваля гащи и заема поза "панцер". Нека "държавата в морският Перник" и журналистите, не ни показват сила и четат морал, когато става дума за табуретка, мишка или мравка, а когато стане дума за Очи, придажни ченгета и прокурори, местни" големци" същите тези журналисти да използват думите" бизнесмена"" известният наш съгражданин"" полицая от когото всички треперят" и други словоблудства!
15.
Дааа
08.12.2020 22:51:23
2
25
Холивуд има "Игра на тронове",Домуз тв "игра на табуретки"
14.
Ядвам
08.12.2020 22:50:46
2
30
Грозен, риж, тъп Боклук. Ти си само за ферма за животни грозни. Гад.
13.
Рижата
08.12.2020 22:46:44
5
13
Хареса това.
12.
Фотьойла
08.12.2020 22:43:30
5
77
Хахаха, ама разбира се, кой друг, ако не Табуретката, ще е лицето на Бургас! Как викаха на Лисицата "пенсионер мръсен гаден, жена гадна" и такива неща. Те до там им е умственият багаж. Ама никой от тези псевдо мутри не скочи на баретата, когато думна Рижака. Хахах, смях, смях, драги зрители!
11.
Тошански
08.12.2020 22:39:39
4
30
Стига с това "маняченце", че ме мързи да го нацепвам повече де.. :(
10.
Herr Strauss
08.12.2020 22:34:15
1
43
За Табуретката разбрахме, кога ще ни разкажете за Раклата, Шкафа, Дивана, Стола, Печката и останалите?
9.
Pedophile hunter
08.12.2020 22:28:34
2
5
Xaxaxa!!
8.
мислещ
08.12.2020 22:28:11
10
98
Тоя е толкова прост, че понякога си мисля че е от Ямбол! Само там може да се родят такива дебили!
7.
Шампион по джи джицу
08.12.2020 22:25:59
6
38
Такова нещо няма. Шампион може да си по спорт. А това не е спорт. Това е бойно изкуство.
6.
Аз
08.12.2020 22:21:41
5
57
Меден Рудник е смях.
Движеха се на група по 7,8.
На Богориди по единично абсурд да се пуснат.В отсечките между Славянска и Фотинов вече да ги бяха приключили Филма, в който живееха.
5.
Куция Даню
08.12.2020 22:19:05
4
45
Помияр
4.
....
08.12.2020 22:18:12
20
21
Kato tran v ochite vi e
3.
ee
08.12.2020 22:17:21
17
44
стига сте се излагали, пуснете нещо друго оставете го момчето тошо вече не е интересно в предната статия малко ли му сипахме с черпака
2.
П.Лисичков
08.12.2020 22:12:20
2
37
Пази боже,колкото рижата беше ...
1.
Хахаха
08.12.2020 22:08:25
56
42
Да не ви плащат да плюете по Ташето ! Какво толкова ви пречи и все тъмното му минало...вашето едва ли е по-светло
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори