×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Миролюба Бенатова и ген. Мутафчийски: 4650 трупа по-късно


Миролюба Бенатова и ген. Мутафчийски: 4650 трупа по-късно
Целта на интервюто беше постигната – генералът кибритлия накрая се подпали. След час и половина тормоз – той просто избухна, а Бенатова изкриви фактите
07 Декември 2020, Понеделник, 20:30 ч.
Автор: Калоян КОСТАДИНОВ

Осъзнава ли Бенатова какво стори тогава? Чувства ли се поне малко отговорна за обезглавяването на щаба? Ще се извини ли?

Ще се мре яко, с тази реплика приключи интервюто на Миролюба Бенатова с ген. Венцислав Мутафчийски през май 2020 г., когато той беше лицето на борбата с коронавируса и събираше всички негативи на позицията.

С тази реплика бе сринат не само личният му авторитет, но и авторитетът на властите в борбата с пандемията, когато имахме шанс да я задушим в зародиш. Когато експертите все още криво-ляво водеха парада, а не бяха изместени от политическата власт, която се уплаши от популярността на генерала и използва удобния и съвсем случаен кръстосан разпит, за да го замете под килима.

Тогава случаите в страната бяха общо 2500, а починалите едва 140. България се гордееше, че е сред водещите държави в борбата с пандемията. До днес разболелите се официално са 160 000, починалите 4650*, а България е на първо място на континента по починали и заболели от глава на населението и сред челните места на планетата.

В тази връзка се чудя – осъзнава ли Бенатова какво стори тогава? Чувства ли се поне малко отговорна за обезглавяването на щаба? Ще се извини ли?

Помня как предварително беше пуснат малък отрязък от края на интервюто, където ген. Мутафчийски заявява: „Очаквам да измрат много хора! Яко да измрат!“ Изрод, абсолютно говедо, нали? Нацията се настрои срещу Доктор Смърт, каквото прозвище му се лепна.

Но какво беше журналистическото на интервюто? Няколко дни по-късно излезе целият разговор от близо час и половина и картинката беше съвсем различна, но едва ли твърде много хора са си направили труда да го изгледат:

– 00:01:15, Мутафчийски заяви, че решенията на правителството – добри или лоши – се влияят не само от НОЩ, а от политически мотиви. Това сякаш не предизвика интерес в ответната страна, която бе твърдо решена да пренесе цялата вина за случващото се в държавата върху генерала;

– 00:04:15, Мутафчийски заявява, че обществото широко пренебрегва опасността от КОВИД или дори смята, че такъв вирус няма. Благодарение на мерките на правителството ситуацията е била овладяна. Никакъв отсрещен интерес, а напротив – настояване за провал и пропуски в системата;

– 00:07:02, Мутафчийски отбелязва, че инфекциозните отделения в областни болници са закрити и това е проблем в борбата с вируса – липса на интерес в ответната страна защо е станало така;

– 00:26:56, след взаимно съгласие, че старческите домове у нас не са се превърнали в огнища както домовете в редица европейски държави – той бе запитан няколко пъти защо е имало късна реакция в предпазването им;

– 00:36:00, може би пети пореден път е зададен въпросът защо системата у нас се е провалила, след като и генералът, и фактите тогава говореха за успех;

– 00:45:03, Мутафчийски директно заяви: „Аз знам какво ще изрежете, ще стане една супер гнус това, което ще направите“. Щом е знаел, че ще бъде очернен, тогава защо се е съгласил да проведе интервюто и дали изобщо е имал избор?

Веднага след това обяснява, че е предотвратил изпълнението на бизнес схема за бързи тестове, която е щяла да ощети българските данъкоплатци с 500 милиона лева, но Бенатова вместо да задълбае в темата, просто се отказа след едно вяло „кой стои зад нея“, на което не беше отговорено.

И така час и двадесет и три минути ирония, провокация, опити за извъртане на истината, прекъсвания и спекулации, които биха опънали нервите на всеки здравомислещ човек. Никъде досега не бях виждал толкова остро интервю срещу Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Корнелия Нинова, Волен Сидеров и стотиците други корумпирани, некадърни и откровено зловредни политици и бюрократи, които заслужават в пъти повече да бъдат разпънати словесно на кръст.

Поне 20 колеги, с които съм разговарял по темата досега, са на същото мнение – беззъбата журналистика е жалка, скучна, безполезна, но освирепялата и преднамерена журналистика, на която станахме свидетели, също не е пример за подражание.

Но целта беше постигната – генералът кибритлия накрая се подпали. След час и половина тормоз – не интервю – той просто избухна, а Бенатова изкриви фактите, за да се покаже невинна жертва на един самозабравил се грубиян.

Дълго време се чудех дали да напиша нещо по въпроса, защото в гилдията има неписано правило срещу своите да не се говори. Нещо, което винаги съм приемал като ужасяващо лицемерно и нередно. Когато всички знаехме, че „Нова“ телевизия бива превземана – си мълчахме от колегиалност, докато не стана твърде очебийно какво става там. Същото се случва и с десетките сайтове, вестници и телевизии под контрола на политици и бизнесмени – малкото останали качествени медии не обелват и дума по техен адрес, за да не започнат т.нар. медийни войни. Дори когато държанието на определени „журналисти“ и цели редакции е в ужасяващ обществен ущърб и унищожава и малкото останал престиж на професията.

Миролюба Бенатова е емблема на българската журналистика с успехи и влияние, за които аз и много други колеги само можем да мечтаем, че ще постигнем. Именно заради това вече толкова месеци ме гложди дискредитирането на Мутафчийски**. И то не толкова заради самата личност на генерала, а заради огромния удар, който беше нанесен върху борбата с КОВИД.

Излишно е да питаме няколко месеца по-късно кой бе прав, но оттук насетне всяка дума на Доктор Смърт, НОЩ и здравните власти биваше вземана на подбив, посрещана с недоверие и неприязън. Това интервю беляза началото на провала на българската журналистика в борбата с коронавируса, за който ще си говорим идните дни (редом с провала на политиците и обществото ни).

Провал, който струва хиляди човешки животи, неизмерими здравни и икономически щети. Да признаеш собствените си грешки изисква смелост и мъдрост, които величията в родната журналистика (а и във всяка друга сфера) рядко са склонни да проявяват. Може да е неприятно и дори вредно в краткосрочен план, но именно върху способността ни за самокритичност, откровеност и погрешимост се изгражда истинското достойнство.  

Автое: Калоян КОСТАДИНОВ, klinklin.bg


В категории: COVID-19


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
60
Коментара по темата
60.
Даа
10.12.2020 11:57:52
2
4
Подкрепям коментар N50!
Бенатова е наг.. а и непри... тна, но не тя е виновна за най високата смъртност тук, в сравнение с другите Европейски държави. Виновна е изначално сбърканата здравна политика, която толерира кражбите от НЗОК, превръщането на болниците в търговски дружества и липсата на държавна подкрепа на младите лекари. Говори се(най вероятно с основание), че за да станеш специализант при някой професор, се плащат колосални подкупи. Това е публична тайна, но Държавата очевидно няма воля да промени това. И ето, резултата е на лице. Хора умират по стълбите на болниците и по линейките! Няма лекари!
59.
напушен
09.12.2020 16:59:25
4
5
Куролюба Минетова след Катуница заобикаля Пловдив по магистрала Хемус!
58.
Страх
08.12.2020 20:26:44
31
13
Не знам за Бенатова, но Бойко (все още действащ министър-председател) и Мутафчийски, вместо да успокояват народа, всяват страх и паника, за което трябва да бъдат СЪДЕНИ ако не от съда, то от нас-НАРОДА!!!!
57.
адвокат
08.12.2020 15:26:48
7
7
на съд - все ще се намери закакво.
56.
????
08.12.2020 14:21:42
11
32
АЛООО ??? БЕНАТОВАТААА ??? СЕГА МЪЛЧИШ А !!!! АЙ ДА НЕ КАЗВАМ КЪТ КВО ,,,, !!!!!
55.
Охранител на стадиона
08.12.2020 14:06:12
15
6
"Polymerase Chain Reaction" или PCR-тест е експериментален метод от молекулярната биология и молекулната диагностика. Реакцията е открита от Кари Мълис с теста създаден около 1986 г за доказване на СПИН . PCR също има голямо влияние върху областта на СПИН заболяванията и методиката зa разпостранение му. Затова основно заразяването с Коронавирусът COVID-19 или SARS-CoV-2, ставават основно по полов и кръвен път и много ограничено по въздушно-капков път. За това маските са почти без значение за инвазията. Сами помислете какви трябва да основните предпазни средства.
54.
Arbeit мacht Frei
08.12.2020 14:00:42
4
16
Години наред България е на 1и 2 място по СМЪРТНОСТ в СВЕТА след африканската страна ЛЕСОТО(където 70-80% от населението е болно и заразено със ХИВ/СПИН)
Разликата в заплащане -АФРИКАНСКИ доходи и ЦЕНИна продукти от 1ва необходимост с ЕВРОПРЙСКИ цени е най-видна във БЪЛГАРИЯ .НИСКИТЕ доходи на огрома част от БГ население придружена с НИСКО-ЛОШО качство на внесени храни,горене на ИТАЛИАНСКИ БОКЛУЦИ ,отровена вода почва ,отопление с прахови въглища ,евтин НЕкачествен алкохол ,коли 2ра и 3та употреба водещи до огомен ръст на ПТП ,НЕкадърно корумпирано управление на алчни комисинери и ОПГари водят факта публикуван в WORLD FACT BOOK (разбирай ЦРУ) че БЪЛГАРИЯ е сНАЙ-висока СМЪРТНОСТ с НАЙ-застаряващо ,НАЙ-болно от РАК и Съдечносъдови заболявания,с НАЙ-висок % смърт от ПТП,с НАЙ-мръсен запрашен с твърди частици въздух вследствие БЕДНОСТАна отопляващи с дърва и въглища,,с НАЙ-лошо здравеопазване
При такива неоспорими факти подплатени от анализи на нах-влиятелната раз.централа ЦРУ дори и слепите виждат ,глухите виждат и немите проговарят от НЕкадърното ПРЕСТЪПНО управление на ББ и ГЕРБ
2009 БГ е била на 9то МЯСТО по СМЪРТНОСТ с идването на ГЕРБ на власт 11 год поред заема ту 2ро ту 1 място така че КОВИДа само УСКОРЯВА и ВЛОШАВА и без това крайно ЗЛОвещите смъртоносни процеси на БГ територия
БГпо управлението на ББ ГЕРБ се превърна в СВЕТОВЕН концлагер
53.
Ненка
08.12.2020 12:57:13
17
24
Война е. Агент-провокаторите трябва да се разстрелват. Без значение, че е жена. Борбата с коронавируса продължава да се свързва с личността и гласа на Генерала.
52.
Хаха
08.12.2020 11:52:42
35
15
Според мен генерала трябва да се извини. Не е нормално лекар да ти каже, яко ще се мре. А относно Флагман, още с първите 3 изречения разбрах, че не сте писали вие статията. Много си личи. Единствено шефката ви има добър стил на писане, всичко друго е срам за журналистиката, срам за Бургас.
51.
General
08.12.2020 11:45:21
23
7
Генерал ? На какво?
50.
мислещ
08.12.2020 11:19:28
29
30
На кой и за какво да се извинява,на злобното джудже ,че не си владее нервите !? И Бенатова ли е виновна за труповете ,или тоталната некомпетентност на всички нива в държавата !?
49.
.
08.12.2020 11:10:31
18
13
Всички в този щаб са неспособни да се справят с проблема. Но предвид факта, че и европейските лидери са също толкова неспособни, ние просто се движим с течението.
48.
Заразен и.оздравял
08.12.2020 11:07:17
8
44
И да го плюете Генерала, той е лекар, хирург, при това добър професионалист! Гладен няма да остане! За разлика от мизерниците, които едва са завършили средно и реват че са без работа, гладни и някой все им е длъжен и виновен! Слънцето.изгрява и залязва и въобще не го интересува кой.болен кой здрав! Ако искате се пазете ако искате не! Живеем в ЕС, а не в Китай! Само не ревете когато трябва да влезете в болница спешно!
47.
Охранител на стадиона
08.12.2020 10:30:47
4
30
"До днес разболелите се официално са 160 000, починалите 4650*, а България е на първо място на континента по починали и заболели от глава на населението и сред челните места на планетата."
Браво, Европейски шампион сме и все пак сме първи по нещо в Европа.
46.
Jonas
08.12.2020 09:15:18
55
34
Колкото и да го миете, няма да ви се получи. Псевдо генерала ви, се оказа некадърник. Смъртността от куховид се доказва с аутопсии, а не с истерични твърдения.
45.
Сисо
08.12.2020 08:34:35
50
45
Къв генерал бе батко без плен и разпит си каза всичко била го притиснала бенатова боже мой каква войска едно време кви генерали имаше а сега доктори ,пожарникари и щабни невестулки
44.
Селянин
08.12.2020 08:31:25
6
63
До 5 и 7
Швеция има по малко смъртни случай защото там живеят шведи с техните навици, а тук живеят българи с нашите навици. Разликата е огромна. Там сутринта в 4 има повече хора на улиците да бягат и в басейните да плуват отколкото тук на митингите. Отделно хора с наднормено тегло почти няма. Като отидеш в техния Лидъл, салам, кремвирши и сланина няма. Пържено почти не се яде. Алкохолът е супер скъп и се пие много малко. Ядат се основно свежи зеленчуци, риба, месо, и ядки. По няколко километра до работа ходят пеша или с колело без значение колко е студено и дали вали. Правят всичко възможно да избегнат хапчетата до възможно най-късната възраст. Единствените хапчета на които наблягат са витамините и минералите.
Тук е обратно. Яде се всичкия боклук на света, ядесе много химия, пържено и солено, на 500 метра се ходи с колата. Преяжда се зверски без никакво движение. За всяка болка си има хапче. За всичко ни са виновни другите. От 40 години се пият по една шепа хапчета. Всичко живо се налива с твърд алкохол, туршия и сланина на корем и редовно. На сутринта аспирин, нищо, че не трябва да се взема няколко дни след като си препил, че съсипва дроба.
Сложи и разликите в основните принципи на здравната система. Там с температура не връщат от градината. За тях е нормално децата да вдигат температура и е част от изграждане на детският имунитет. Изписват се температуро понижаващи едва над 38.5 и то след няколко дни. Антибиотици почти никой не пие освен за сериозна инфекция. Нормално е в снега да играят на двора. Нормалната стайна температура, която подържат е 18 градуса
43.
MGG
08.12.2020 08:28:23
4
49
Ако си спомняте -Миролюба Бенатова - голямата приятелка и защитничка на Цар Киро. Колко предавания и репортажи направи в негова защита и против тези които искаха да го пратят в затвора.
Това е нейната обществена позиция на човек готов да услужи на всеки който има с какво да си плати
42.
Един "глупак"
08.12.2020 08:09:35
4
15
до №37 умника. --- От така написаното от теб излиза,че Мутафчийски лицемерничи! Когато знае,че го снимат говори едно,а щом мисли ,че извън кадър друго ! Аз "глупакът" не считам ,че трябва да гадая ---цитат от твоя коментар : "Същите тези глупаци, които не могат да хванат какво е казал и кога го е казал Мутафчийски "---,а просто искам да ми се казва ИСТИНАТА без значение ,къде и кога. p.s.остани си все така "умен и прозорлив"
41.
Hgfd
08.12.2020 08:02:41
1
18
И.......сега яко се мре.
40.
Рон Бургунди
08.12.2020 08:00:51
41
28
Минетчийски за кое е прав. Че щяло да се мре. Ами те хората и преди това си мряха яко от всякакви болести. Герб и хунтата ни докараха до първо място в Европа по смъртност мноооого преди Ковид. А сега високата смъртност не е само от Ковид - вече няма умрели от нормални болести. Всичко е в графа КОВИД. За това е и голямата бройка. Защото взимат пари от ЕС .
39.
Постановки от селски вечеринки
08.12.2020 06:52:06
31
2
Минетчийски срещу бунакова
38.
Петър
08.12.2020 06:03:36
12
11
Калоян,
А минало ли ти е през ума, че когато е разбрал грашката си (политизирането на един медицински проблем) просто се е оттеглил?
Нима от рестриктивните политически мерки има спад на новозаразени в тези Държави?
Нима си очаквал, че Ние България ще сме "имунизиран остров" ?
37.
До глупаците по-долу
08.12.2020 02:15:20
14
65
Мутафчийски казва това извън интервюто, когато главната камера не снима. За простите хора ще обясня, че той не всява паника, а и казва от яд, че това е сериозен и непознат вирус от който се мре много! Паниката я всява Бенатова, като излъчва сниманото извън интервюто. Преди 20 години, когато имаше журналистически морални ценности в българският ефир, за такова нещо гонеха журналистите от медиите(кадрите с обезглавяването по канал 1). Сега на почит са такива журналисти, които манипулират общественото мнение. Същите тези глупаци, които не могат да хванат какво е казал и кога го е казал Мутафчийски, са онази група хора, която не ходи да гласува по време на другият мошенически материал, за фалшивите бюлетини. Бареков и телевизията му, репортажите за бюлетините, когато народа масово не отиде да гласува, защото "всичко е ясно". Хората са прости и когато една журналистка е тъпа, то тя е такава, и ако ти не можеш да разбереш, че си излъган от елементарната журналистка и нейният материал, то и ти си тъп. Жалко за тебе, но това са фактите
36.
Generala
08.12.2020 01:51:46
8
24
Benatova shta dam na mangalite ot kumluka da ta polzvat kato nelegalnata im cheshma
35.
Анализата
08.12.2020 01:18:38
28
25
А преди ковида що никой не говори на кое място сме по смъртност в Европа бе овце заспали.
Благодарение на тиквун сме на 1-во!
34.
кофти матрял
08.12.2020 00:41:22
41
21
Мутафчийски и флагманите дгд, Бенатова президент
33.
Българина
08.12.2020 00:39:33
10
18
Ще повторя мнението си: Мутафчийски не издържа в края пресата на Бенатова: https://www.youtube.com/watch?v=fydepD8mAUo .
32.
леле
08.12.2020 00:38:57
3
35
Все едно гледам сценаристите на Слави, които направиха 10 предавания да ни обясняват, че това което сме видели в подлизурското предаване с ББ, не сме го видели.
31.
SS
08.12.2020 00:04:54
1
7
AI SIA SA USPOKOITE MALKO ...VSICHKI .
I SE PAZETE ZACHTOTO .... PROBLEM IMA , A KOI KRIV KOI PRAV ...BADECHTO CHTE POKAJE .
JIVI I ZDRAVI ....
30.
???
08.12.2020 00:04:18
28
22
Въпрос до автора на статията: Как по точно го дискредитира, като му беше написала, каква да говори ли???...p.s. ей това ви е проблема на ганьовците, че все някой друг ви е виновен.
29.
Клел се под знамето на България
07.12.2020 23:37:37
5
10
Бунтове да се чете Бенатова, умните клавиатури играят лоши номера.
28.
Клел се под знамето на България
07.12.2020 23:34:54
31
11
до 15. ---- Руменчо да го оставим настрани. Все пак статията е относно ген. Мутафчийски и Бунтове.Сори пич, ама не бих последвал генерал,който си изпуска нервите на..... интервю.
27.
Перо
07.12.2020 23:21:55
8
41
Тя беше добра до преди 7-8 години,
вече е за хормонална терапия. Издуха гарнитурата тотално.
26.
T Ж,,,,,,,,ОВ
07.12.2020 23:02:57
13
45
ГОЛЯМ СИ ГЕНЕРАЛЕ !!!! БЕНАТОВАЕ КУКЛА НА КОНЦИ АХ КАК ПОКЪРТИТЕЛНО ГОВОРИ ,ПЛАЧААААА!!!!!! МЪРШАААААА!!!!
25.
Аз
07.12.2020 22:46:53
41
18
Мутафчийски, ген.Добри Джуров щеше да те разжалва.Проф.Чирков дойде 82г.от Германия и за 7 години преобърна здравеопазването у нас!
24.
митко
07.12.2020 22:37:13
31
81
Не обвинявайте Мутафчийски защото той единствено излезе прав за всичко което ни се случва И това го направи по време когато за тази болест се знаеше толкова малко и лекарите се учеха в крачка как да лекуват Но лятото дойде и всички се поведоха по акъла на Мангъров дето щеше да си къса дипломата че корона вируса си е отишъл Всеки ден умират толкова хора наши близки и познати но ние си знаем само едно - всички ни лъжат Не мога да разбера как хора неспазващи никакви мерки имат претенции към лекарите като една циганка днес с клипа в който оплю цялата здравна система че дебелия мангал е болен и трябва веднага да го обгрижат лекарите Ама тя пропусна да каже къде й са здравните осигуровки Та така в нашата държава Бенатова и БТВ си и ги знаем и не си заслужава да ги коментираме Телевизия дето е цялата в жълто то и журналистите й са такива
23.
Смях
07.12.2020 22:31:58
43
44
Плиткоумна статия в стил “Работническо дело”,която заклеймява всеки инакомислещ и прави “биберонки” на властта!
22.
Пиночет
07.12.2020 22:23:05
77
20
На този псевдо генерал от запаса ще му скъсам пагоните и ще го направя ефрейтор.
21.
Малеее
07.12.2020 22:11:24
10
56
Колко прости хора си позволяват да коментират, дано да не ви идва на главата еййййй хораааа
20.
юберашунгмахен
07.12.2020 21:55:57
89
34
никога един истински генерал не би си позволил да създава масова истерия,
този боклук мъдефчийски е за трибунал и присъдата е само една за такъв вид престъпление, създаване на паника и масова истерия от която умряха повече хора от колкото от всякакви други болести
А всичките му приказки бяха основани на информация от чуждите медии и нито един факт който да е подаден поне от 2ра ръка , общо взето всичко беше една жена от италия каза...!!!!
ТОЗИ БОКЛУК изцапа честта на Мундира и всеки офицер има право да го повика на дуел и да го гръмне като бясно куче
дано бял ден да не види този лъжегенерал
19.
Бай Дечо
07.12.2020 21:51:03
21
27
Истината е очевадна и изключително разпознаваема! По-добре се справят държавите, те са и на последните места по смъртност, които се погрижиха да не се всява прекомерна паника с мерки, цунами от информация и дезинформация и постоянни обвинения към населението! Пример- Швеция, Дания, Беларус. За мен по- интересно е следното- в милиарден Китай новите случаи от месеци са в рамките от 10 до 20!! От месеци, можете да проверите! Можеш да помислиш, че имат някъде група заразени и пускат всеки ден точно определена бройка! Е как пък един път не се промени тази цифра за 4-5 месеца?
18.
Кондйо
07.12.2020 21:46:45
32
37
Статията е трепане на инакомислещите журналисти по стар мутренски способ без ръкавици.флагман срам за свободното слово
17.
Извинете се, бе
07.12.2020 21:31:23
7
53
Флагман, вие тогава също бяхте в хора на плювалниците по Мутафчийски. Не се правете на ни лук яли, ни лук мирисали!
16.
Тони
07.12.2020 21:29:52
94
32
4650 не ТПРУПА, а инсценировки. Такава световна ИЗМАМА, каквато е Ковидът, все още няма в световната история, въпреки че ВСИЧКИ пандемии, известни до сега по света, са фалшификации, отровителство, геноцид и кражба на труда на хората от лекарства, които ПОДДЪРЖАТ болестите, а не ги лекуват.
Осъзнавате ли, автори на сайта и статията, какво правите сега??? Ставате съучастница в световните измами, отровителства и убийства на банкерската мафия и нейната посестрима - Бялата мафия (СЗО)???!!!
15.
До 6
07.12.2020 21:28:15
12
62
Румен Петков не носи и никога не е носил отговорността и товара, който генералът носеше тогава + натиска на тъпите политици, да се разхлабят мерките , за да се угоди на техните хора. Това, как се носи, мислиш ли? И отгоре на всичко ти идва една жена, която не е наясно и те напада с всякакви глупости, включително и с тези на Мангъров и ти трябва да я търпиш и да ти издържат нервите... Е, трябва да си или дебелокож тапир или да не ти пука, за да не си изпуснеш нервите.
14.
До 6ти "простия като българин"
07.12.2020 21:21:29
16
69
Ами Мутафчийски не е Румен "Главътъ" наистина. Не е чишкал пиян в шадравани, не е бил слуга на Маджо, не е в основата на аферата "Акрам" -източването на 19 банки през 90-те години,не е уволнен заради среща с братя Галеви. Наистина след всичко това си безскрупулен схемаджия и политически търгаш-мошенник, замесен в най-гнусните неща на прехода и един от тези, които разплакаха няколко поколения,та какво остава за една Мариела.. А ти "небългарино" - тъп казо гъзо на слона си намери други кумири, глупако!
13.
До11
07.12.2020 21:16:06
22
31
Хората неса кучета че да ги насъскват колега коментатор но съм виждал насъскани служители на нап мап и хап на проверки при непослушните видях насъскани едни фуражки да пръскат и бият народа казвам фуражки щото това неса полицаи
12.
Помориец
07.12.2020 21:09:39
8
18
Ивайло е един от малкото останали заблудени типове
11.
До Коко
07.12.2020 21:07:58
28
40
Пич коментара ти трябва да е към Че Гевара с вдигнатия юмрук, който насъска хората след като арестуваха аверчетата му.
10.
Koko
07.12.2020 21:04:14
54
50
Ако бенатова е виновна то 151 пъти по виновен е банкянския гйонсурат де гледаше как се събират по 10хил.човека на площада да му искат оставката а той се прави на незнаещ мутафчийски що не го посъветва да ги пощади тия хорица и не само това пръскашеги с газ де още неказват какво садържа
9.
Мутафчийски
07.12.2020 21:01:58
46
107
Аз не мисля, че му се е сринал авторитета.Напротив, събитията в момента само доказват колко си разбира от работата.Колкото до Бенатова - абсолютна овца.
8.
Гробаря
07.12.2020 20:55:36
7
36
Гробищата подминаха Сарафово и пътуват за Анхило.Гробищата тръгнаха...
7.
С
07.12.2020 20:52:29
9
66
До 2. До 27 ноември, Швеция има по-малко смъртни случаи тази година, сравнени с минали години. В България обаче не е така, вече бием рекорди.

Защо според Вас това е така и защо в Швеция с 10.2 милиона население има по-малко смъртни случаи изобщо за годината, отколкото в България с 6.9 милиона население? Отговорът е прост, трагичното здравеопазване в България.
6.
Българина
07.12.2020 20:52:25
33
44
Гледах го няколко пъти интервюто, Бенатова наистина 'подпали' Мутафчийски. И той пламна, нещо недопустимо за един Генерал. Препоръчвам му да гледа интервюто на Румен Петков с Мариела Найденова, до сълзи я докара...
5.
Сравнение
07.12.2020 20:49:36
7
54
До 2. За момента в Швеция до 27 ноември, няма завишаване на смъртността в сравнение с минали години - https://www.statista.com/statistics/525353/sweden-number-of-deaths/

Обаче в България има - https://www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B8

Като погледнеш тези данни и видиш, че Швеция има по-малко смъртни случаи за годината, отколкото България, при положение, че Швеция има 10.2 милиона души, а България 6.9 милиона, ти става ясно колко трагична е нашата здравна система.
4.
RA
07.12.2020 20:49:28
45
15
Generala ko naprai da predotvrati izmiraneto na mnogoto koito e ochakvAl ..logichno nishto shtoto nemoje televizionen geroi za 1 mesec
3.
До 2
07.12.2020 20:49:09
18
62
Ивайло, криви са ти сметките бате. Тези 4550 починали от Ковид ги добави към останалите починал от други заболявания. Капиш?
2.
Ивайло
07.12.2020 20:39:39
59
50
Скоро ще стане ясно колко смъртоносен е този вирус.Идва края на 2020 и тогава на годишна база ще може да се сравнят данните за брой починали в Бг от 2018,2019 и 2020.
И нещо "не" много важно:На годишна база над 2 000 000 души в Света умират от рак.Според последните данни "С" този вирус досега в Света починалите са 1 500 000!
Това са реалностите...другото дали има или няма вирус и колко смъртоносен е той е едно приказване.
1.
Мутафчийски
07.12.2020 20:34:27
112
88
Авторитетът на Мутафчийски си го срина сам той. Срина го като повтаряше направо откровени лъжи как коронавирусът е по-лош от рак, спин и инфаркт взети заедно. Повтаряше как нямало връзка между направен брой тестове и брой положителни. Да не говорим, че той и щабът си меняха мнението 5 пъти на ден, което си показваше, че и самите те не знаят какво правят. Като говориш откровени неистини, ставаш като лъжливото овчарче. Накрая и да кажеш нещо, което е както трябва, никой вече не ти вярва.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори