Бобена салата с лютеница и кисели краставички
Бон апети
Продукти:
300 г бял сварен боб, може и от консерва
300 г лютеница по ваш избор
1 малка глава лук
3-4 кисели краставички
1-2 мариновани печени люти чушки
няколко стръка магданоз
сол, черен пипер на вкус
Приготвяне:
Сварете боба или ако ползвате от консерва го отцедете и изплакнете в гевгир. Сложете го в купа. Нарежете краставичките, лука, магданоза и чушките. Прибавете ги към боба. Сложете и лютеницата. Овкусете със сол и червен пипер на вкус и ако е необходимо няколко капки от сока на краставичките, пише az-jenata.bg.
Италианската кухня получи статут на световно културно наследство от ЮНЕСКО
Изпитана рецепта за кроасани, приготвени с нежно маслено тесто
Мъж почина от бяс след трансплантация на бъбрек от заразен донор в САЩ
Попова от АМБ: препоръчва потребителите да избират българско месо, когато е налично
Протестна вълна в страната
Пада "тайната на заплата" заради директива на ЕС
Адел си призна: Мога да изпия 25 бутилки вино за една вечер и да остана напълно трезва
Верона въвежда входна такса за балкона на Жулиета в опит да овладее туристическия наплив
Как ще плащаме след полунощ на Нова Година?
Какво разкри Виктория Бекъм за съпруга си Дейвид Бекъм
Забраняват ли растителните бургери? ЕС в решаващи преговори
Литва обяви извънредно положение заради контрабандни балони от Беларус
