×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ваня от „Игри на волята“ крие топла връзка с Димо Алексиев


03 Декември 2020, Четвъртък, 18:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Вихри ли се шуробаджанащина

Финалистката в „Игри на волята“ Ваня крие топла връзка с водещия на шоуто Димо Алексиев. Това разкри сайтът Jilo.bg, цитирайки свои източници. По думите им тя е връзкарка, която се познава с Димо много преди шоуто и именно той я уредил да участва.

Във форум за спортни занимания каскадьорката, която е и фен на йогата, също признава, че се познава с Алексиев.

 „За школата на Емил Видев, „Евдемония“ - в която тренирам, разбрах от актьора Димо Алексиев. Когато му казах, че съм записала да уча в НСА, той директно ме "прати" към залата по каскадьорство, защото тя се намира там - явно ме е доловил, че това е моето място. И добре, че го послушах“, пише Ваня във форума.


В категории: Лайфстайл


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Редакцията
07.12.2020 18:07:22
0
1
до 15: Щом няма нищо против кмета, Валари Симеонов или Касабов, няма проблем
15.
Мила
05.12.2020 14:03:43
4
10
Обръщам се към редакцията: - Как е възможно да допускате такава словесна помия да се сипе в коментарите, независимо за кой участник от "Игри на волята"! Това е недопустимо! Всички, тези млади хора, които участваха, имат достойнство, имат семейства, които четат тези отвратителни епитети и сравнения по адрес на техните синове, дъщери, братя и сестри! Това е срамно и говори колко струваме като хора, колко е морала ни и системата ни от ценности! Пишете, че не отговаряте за коментарите, но точно това ви е работата, да следите за изказа и да не позволява те подобна гнусотия! Възмутена съм!
14.
До 13
05.12.2020 07:39:53
9
5
Тая проскубана кокошка със Стоичков ли е сравняваш ве цървул необразован . Нека достигне неговите спортни успехи и тогава да чупи стойки, какви спортни успехи има че не мога да се сетя Кума Лиса? От Карнобатска околия само цървули и смотаняци събрани. Кума Лиса е като крокодил грозен парцал мастия. Ако тази е красива , Йо прасенцето кюфтето трябва да е Мис България. Мангали Карнобатски научи се да пишеш на български език, Стоичков се пише с. и не с й. Смешник, педал, галфон, мангали миризлив.
13.
Карнобатман
04.12.2020 15:29:06
5
11
Тоз пък долу се изказа......
Тя е спортистка не историчка и си е избрала пътя....
Се едно да питаш Стойчков нещо от историята....
Не мога да ви разбера момичето стигна до финал единствено разчитайки на себе си премаза ги като машина...
Страхотна визия и тяло има....
Умна но грозна е твоята дебела жена дето знае историята...
12.
До 10
04.12.2020 12:00:06
16
8
Кума Лиса е много тъпо парче от село, селянче просто тръгнало да се доказва и да и гледат хората тъпата мутра. Само да и напомня колко е проста , когато Любо е питаше за исторически факти и обстоятелства от българската история, а тя не знаеше обикновените неща от обща култура. Къде си тръгнала ве моме селско девойче просто необразовано . Физкултурничка може да станеш ,но в Сорбоната никога няма да те приемат защото си просто и тъпо парче. Крокодила Гена, кифла смотана.
11.
До Ваня
04.12.2020 10:34:08
11
19
Ваня ти си истински шампион .....толкова много победи,направо ги размаза!
Истинска амазонка победител...
Еее финалните думи на Милен са много прави ...просто не ти трябваше да флиртуваш и заговорничиш въпреки ,че всички стратегии са позволени. Ти качествата си ги имаш а така само навлече гнева на другите.Но нищо това си е женска работа... :) ПОЗДРАВИ И СМЕЛО НАПРЕД!
10.
До Расов жребец
04.12.2020 09:47:13
7
21
Единственото, което ще туриш в живота си е малкото си израстъче в ръчичките. И това е съмнително. Май зад расовия жребец се крие проскубано магаре?
9.
Расов жребец
04.12.2020 09:33:43
23
10
Поря каскадьорkи в задния двор. Моа да го туря на Кума Лиса в устето да си затвори голямата уста и да и пусна спермолин да ближе. Тая Лисана много хитра бре , все мъжете и виновни, няма кой да и върже да и го тури в гъзо. Мъжемразка мрази мъже кифла смотана, парцал, грозна пелтечка.
8.
тоше тоше
03.12.2020 23:15:01
12
32
до къде е докара.... колкото и да плюеш ти се изложи най много в този формат
7.
Довиждане
03.12.2020 22:35:05
36
29
Кума Лиса отпадна от турнира аууу, муахахаха. Парцал да го духаш , грозно животно, интриги , клюки, като Йо кюфтето прасенцето, времето в игри на волята приключи. Не мразя жени Симона беше много мъжко момиче и не се занимаваше с клюки и интриги и беше достойна за финал, а не сестри кучкини и Ивана Кума Лиса интриганките.
6.
Теодор Траянов
03.12.2020 22:33:58
41
24
На всеки му е ясно, че това е едно гнусно манипулирано предаване от ден първи. А Ваня е абсолютен боклук и миндил, и не спря да го доказва през цялото време дори децата го разбраха.
5.
Митю с Питоня от Арбанаси
03.12.2020 22:14:32
12
17
Бах маа му за пръв път виждам някой да пори каскадьори
4.
Даааа
03.12.2020 22:12:43
16
20
Кариера "вагина" нищо ново под слънцето
3.
До 2
03.12.2020 21:53:15
39
25
Парцал това си е истината че си Кума Лиса и че си проста и тъпо парче . Симона ти го каза , крокодил грозен, парцал, мастия Дима клоуна ти чеше задника и те бута напред, както много курви в други среди ги толерират.
2.
До Ангелов
03.12.2020 20:21:57
12
47
Колко красноречиво успяваш да илюстрираш това, което носиш в себе си, посочвайки го уж като установено у другите. Вероятно ти и родителите ти сте горди за това, че си се превърнал в анонимен интернет женомразец! Страхотен си, от мен да знаеш!
1.
Ангелов
03.12.2020 19:12:03
46
31
Кума Лиса е много просто парче, чупи тъпомера по простотия. Крокодил грозен, парцал, мастия. Ето още един пример как се бутат напред един боклук без качества.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Петър Петров демонстрирал пренебрежение към институцията Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Привлеченият дялов капитал през първите два месеца на годината възлиза на 16,6 млн. евро Чия е служебната строителна министърка? Чия е служебната строителна министърка? И Виолета Коритарова се използва като аргумент в спора дали ГЕРБ или ПП-ДБ има (по-голям) дял в кабинета "Главчев" Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Хейтът тотално съсипва попфолк певецът Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи 60-годишната чуждестранна гражданка, но временно пребиваваща в Слънчев бряг, опитала да ги подкупи с 20 лв., но се озовала в ареста Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти За реализацията им администрацията ще си партнира с различни институции НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години Реалните доходи1 на домакинствата нарастват с 10.0% през 2023 г. в сравнение с 2022 г. Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Собственикът „Бермар инженеринг“ дава втори частен съдебен изпълнител на прокурор заради опита за неправомерна продажба Откриха издирвано 13-годишно момче Откриха издирвано 13-годишно момче Предадено е на родителите в добро здравословно състояние
Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори