×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас няма да остане без вода, падна сняг край изворите на Камчия


Бургас няма да остане без вода, падна сняг край изворите на Камчия
Водна криза няма да има, уверява изпълнителният директор на ВиК Бургас инж. Ганчо Тенев. Владимир Крумов пък изтъкна, че е паднал 25 см сняг край изворите на Камчия
01 Декември 2020, Вторник, 08:49 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Ще направим резервно водоснабдяване, гражданите трябва да са спокойни, каза шефът на ВиК Ганчо Тенев

Ще се сбъдне ли апокалиптичният сценарий от чешмите на Бургас да потече кал и как това да бъде избегнато? Това ще дискутират общинските съветници на предстоящата извънредна сесия на местния парламент днес. 

Пред бТВ шефът на ВиК Ганчо Тенев каза, че съоръженията работят, ще бъде осигурено резервно водоснабдяване и увери, че Бургас няма да остане без вода. 

Депутатът от БСП Николай Тишев каза, че не бива бургазлии да са в зависимост от две лобита на ГЕРБ и уточни, че едното е на земеделското министерство, а другото - на МРРБ. Те не могат да си поделят едни пари, или пък да чакаме някой пиар да реши кога ще бъде направена първата копка, за да бъде спасен града, заяви червеният депутат. 

Общинският съветник от ГЕРБ Бойчо Георгиев пък упрекна БСП, че използва страховете на хората от водна криза, за да си прави политически пиар. 

Не съм спокоен, защото чух апокалиптичната прогноза на министър Емил Димитров, че вървим към сценарий „Перник 2“ и че ще има воден режим и от чешмите в Бургас ще тече кал, сподели депутатът Тишев

„Това, което чух, въобще не ме успокоява, защото в петък бях в парламента и чух апокалиптичната прогноза на министър Емил Димитров, че вървим към сценарий „Перник 2“ и че ще има воден режим и от чешмите в Бургас ще тече кал. Най-естественото нещо бе да поискаме извънредна сесия, на която да присъства и министъра. Трябва да се начертаят действия, които да се следват, за да не се стигне до реализацията на този сценарий“, каза пък Тишев. 

„Държавата прави всичко необходимо. Общинският съвет на Бургас не осигурява на гражданите вода за питейни нужди. Осигурява я ВиК, което е държавно дружество. Днешната сесия е политически ход на БСП, тъй като не са в компетенцията на местния парламент водните запаси. Съветниците от столетницата използват кризата, за да си правят предизборна кампания“, заяви Бойчо Георгиев. 

Успокояващото е, че край Котел, където са изворите на река Камчия вали сняг. Дали това ще помогне за разрешаването на водната криза в Бургас, за която се заговори още през лятото, попита репортерът на бТВ Лора Стаматис. Тя припомни, че в края на миналата седмица екоминистъра от парламентарната трибуна заяви, че Бургас може да остане без вода, защото язовир Камчия е празен и никой не прави нищо по въпроса. В отговор на това от БСП поискаха спешна извънредна сесия. 

Опасенията ни са, че бургазлии ще останат без вода, каза общинският съветник от БСП Христо Панайотов. 

„Следим състоянието на язовир Камчия и данните от ежедневния бюлетин показват, че към вчерашна дата нивото е на 20%. Притокът на язовира дневно е 10 пъти по-нисък от разхода на вода“, добави той.

Изпълнителният директор на ВиК Бургас Ганчо Тенев потвърди, че в язовир Камчия има 107 млн. куб. метра от 233,5. 

„Много е намаляло нивото. Имаше две сушави години. Няколко пъти успокоявам хората, че водна криза няма да има. Ще се опитаме да ремонтираме други два язовира и да направим резервно водоснабдяване за Бургас. Гражданите трябва да са спокойни“, заяви експертът. 

Той потвърди, че язовирите Ахелой и Порой трябва да бъдат свързани към деривация Камчия, но тъй като те се използват за напояване на земеделски земи, за да се включат към водоснабдителната система, е нужен основен ремонт. „Довършваме в момента техническите проекти. Ремонтът не може да се извърши без обществена поръчка. Язовир Ахелой е използван през 1974 г. за водоснабдяване на Слънчев бряг“, уточни инж. Тенев. 

Заместник-областният управител на Бургас Владимир Крумов добави, че няма място за притеснение. „Жителите на Варна и Бургас няма да изпаднат в криза. От две години нямаше сняг, но вчера наблюдавахме. Там, където са изворите на Камчия и във водосборния район на язовира е паднал около 25 см сняг“, каза заместник-губернаторът. 

„През последните две години снегът, който падаше в планината и пълнеше язовира, започваше да вали в средата на януари. Чакаме няколко законодателни процедури, които не можем да избегнем. Ние спазваме законите и следваме процедурите. Жителите на Бургас и Варна няма да останат без вода“, добави той.

„Водата не е политика. Нека политиците да си говорят, а аз съм инженер. За мен трябва да работят съоръженията. Няма да има проблем в Бургас“, каза пък инж. Тенев. 


В категории: Бургас


Фънки, иди на лекар
Фънки, иди на лекар 19/03/2024, Вторник 12:31 0
28
Коментара по темата
28.
Управление му се вика
01.12.2020 16:15:44
0
0
Въпрос на управление...съобразяване с темповете на строителство, подмяна на водните пътища , контрол на потреблението ,строителство на нови водоизточници , има недовършени такива още от комунизма...Вместо това щели сме да обезсоляваме морска вода..тъй рече неотдавна градското началство...това вече плаче за лекарска намеса...
27.
*********
01.12.2020 14:47:11
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
ГРАЖДАНИ !!!
01.12.2020 13:59:05
3
5
Лъжат ни!Искат да откраднат едни пари чрез абсолютно безсмислен проект ТОВА Е ЦЕЛТА!И ЩЕ ГИ ОТКРАДНАТ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ПРОМЕНИ ТОВА Е ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ
25.
SayWhat
01.12.2020 13:56:51
2
3
Тулупа да яхва жипката и да препуска към морето да пуска дъжда. Само да внимава да не му изпадат пломбите между Чирпан и Стара Загора.
24.
*********
01.12.2020 13:50:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
23.
до 20 ФАНТАЗЬОРА И ДИРНЕВ
01.12.2020 13:49:27
1
0
АБЕ ИДИОТИ ТО ВОДАТА ВМОРЕТО МНОГО НО КОЛКО ЩЕ ПЛАЩАТ ГРАЖДАНИТЕ НА БУРГАС ЗА ДА СТАНЕ ПИТЕЙНА АБЕ ИДИОТИ !!!!!!!!!ПРЕДИ ДА СИ ""ПОВЪРНЕТЕ""ИДИОТИЯТА РЕШЕТЕ ВЪПРОСА С ЦЕНАТА
22.
White beauty
01.12.2020 12:20:43
5
2
Оф, само капацитети. Абе,от всичко разбирате от вода, въздух, язовири, ваксини, вируси.
21.
Гарантирано от Хунтата ГЕРБ
01.12.2020 11:23:21
1
9
ВЕЦ "Камчия" и източеният язовир Камчия!
Както се казваше в рекламата, сега рискът е за Бургас, скоро и за други градове...
Бургазлии плащат, за да ги поставят ГЕРБ и борисоФФ под риск за воден режим.
20.
1
01.12.2020 11:18:04
1
15
Бургас заобиколен от вода, а жителите му ще седят жадни. Ами има измислена процедура за пречистване на водата с обратна осмоза. Изгражда се съоръжение и водата става по чиста от изворна. Дано все пак господ се смили над нас и даже дъжд и сняг в нашия район!
19.
до АБЕ
01.12.2020 11:09:24
0
6
АБЕ КАТ ТА ГЛЕДАМ НЕ СХВАЩАШ ЧЕ ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗО КРАДЕНЕ НА ЕДНИ ГОЛЕМИ /наши от бюджета//ПАРИ ИЗПОЛЗВАЙКИ ПРОБЛЕМА !"""СХЕМАТА""КРАДЕШ ВОДА СЪЗДАВА СЕ ПРОБЛЕМ –КРАДЪТ СЕ НАШИ ПАРИ ДА СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА И ТЕ ТАКА НАПРАВО ""ПЕРПЕТОМОБИЛЕ""ЗА ОВЦИТЕ ТЕАТРАЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ ТИП ЕТО ГО ""СПАСИТЕЛЯ""!!!!!!И В КРАЙНА СМЕТКА КОЛКОТО И ДА ОТКРАДНАТ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ДЯДО БОЖЕ
18.
ало АДМИНИСТРАТОРА
01.12.2020 10:57:28
0
4
СПИШ ЛИ БЕ???ИЛИ ТИ ""ЗАСЕЧЕ""КАРТЕЧНИЦАТА ЗА ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ –ЩОТ КАТ ГЛЕДАМ ТЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ПОЛОВИНАТА СА ЗА ПО 20–30!!!!!
17.
Абе
01.12.2020 10:55:37
1
17
Ние сме абдали щом плащаме по 3 лв кубика вода и тя пак е кът. Простата логика, е че някои крадат яко. Почти всички басейни са с байпаси. Автомивките също. В пожарникарските бардаци вода шурти денонощно навсякъде и не се плаща щото имали споразумение. Поливането на зелените площи е с питейна вода почти навсякъде, а за чешмите на бразилците не ми се говори. И още мн такива примери. И всичко това го плащаме ние, и тенденцията е цената нагоре отговорността надолу. Е това граб управлението, дами.
16.
до Гербаджия
01.12.2020 10:52:04
1
11
Браво и на повечето коментари по доло ясно ОСВЕТЯВАЩИ КАРТИНКАТА ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА ЗА ЕДНИ КИНТИ!!!!""СХЕМАТА"" Е ДО БОЛКА ПОЗНАТА –СЪЗДАВА СЕ ПРОБЛЕМ /най вече от некадърно управление/И ХОП ТРЯБВАТ ПАРИ ЗА ДА СЕ РЕШИ ТОЙ –И ТРЪГВАТ НАШИТЕ ПАРИ ДА БЪДАТ""" УСВОЕНИ""/откраднати /!!!!!ЗАД КУЛИСИТЕ Е ЖЕСТОКАТА БОРБА КОЙ ДА Е КРАДЕЦА–НА СЦЕНАТА ТЕАТЪР/цирк/ЗА ПРЕД НАРОДА С АКТЬОРИ РЕВИЗОРО И ДРУГИТЕ И НАКРАЯ ИЗЛИЗА ""ВОЖДА ""И РЕШАВА НА ""КОЙ""ЩЕ ДАДЕ ""КОКЪЛА""НО ЕСТЕСТВЕНО ПРИ УСЛОВИЕ/какво е уславието там е въпроса//?????????????????И НАЙ ВАЖНОТО В ЦЯЛАТА ПУНТА МАРА Е ЧЕ КОЛКОТО И ПАРИ ДА СЕ ОТКРАДНАТ ТЕ НЯМА ДА НАПЪЛНЯТ ЯЗОВИРИТЕ А ДЯДО БОЖЕ
15.
ДО 15 Гербаджия
01.12.2020 10:28:03
0
9
Те го правят по ЛЮБОВ щото знаят че платената е ПРОСТИТУЦИЯ!!!!!А ТЕ СА ПРОСТИТУТКИ
14.
Гербаджия
01.12.2020 09:52:05
0
20
Защо цензурирате... Уж медия а сте пристрастни... Някакви измекяри си плащат за статии да им чистите репутацията до вчера в ареста а днес уважаван бизнесмен дарител... Стига простотии... А колкото до водата в кърпа му е вързан режима... Ама нека да издрапаме до изборите... А там е ясно с купените цигански гласове... Подлоги... Бъдете безпристрастни а не в интерес на някой който днес е на власт а утре на гробищата... ТИМ са намесени във ВИК... Защо не ровите и летището и Космос... Чакат е едни милиони да се усвоят от ясно по ясно е... Бъдете реалисти стига платен слугинаж... И с триене на неудобни коментари само затвърждавате общото мнение за вас какви сте и чии интереси браните....
13.
реалист
01.12.2020 09:44:08
1
28
Какъв е проблема с водата в Бургас. Алтернативата на Камчия са два язовира. Има проект за 60млн.лв. за ремонт на язовир Ахелой и Порой отпуснати от държавния ВИК-холдинг. И започва борбата кой ще ги усвои. Земеделското министерство не си дават двата язовира, МРРБ не могат да започнат, защото земеделците не им дават документацията. И се запачва , вдига се медиен шум, Министъра на МОСВ осветлява проблема в парламента, използва скандала да отстрани Атанаска Николова, правежда се извънредна сесия в Бургас, хората са застрашени, ще останат без вода. И ето идва вожда с джипката, разпорежда се, решава проблема /естествено в полза на корпоративни интереси/ и си вдига рейтинга и как не спасил е Бургас от водна криза. Това е нищо повече от още една жалка българска картинка олицитворяваща начина на корумпирано и безхаберно управление.
12.
Дернев
01.12.2020 09:27:58
2
24
Водата вече е проблем, който само ще се задълбочава. Трябва максимално бързо да почне изгражданрто на системи за опресняване на морската вода по цялото Черноморие. Цялата промишленост и туризъм да се захранват само от там.
11.
DO 1
01.12.2020 09:24:45
2
17
По кое точно трасе са загубите ? Кажи ни, веднага - сме там. Не, загубите не са по трасето, загуби има от каржби на вода чрез незаконно присъединяване или умишлени кражби след измервателите. До всяка къща, хотел, ресторант, дом и каквото се сетиш - полицай трябва да има. И да, случват се аварии по трасето, но живеем вече в 21 век. Има вече логерни системи за откриване на тези аварии и не е проблем да се намират, но най-големия проблем е загубата на вода без такива аварии. Най-големия бич за незаконните кражби на вода са от незаконни отклонения ( чиста кражба в особено големи размери )от водопреносната мрежа. С полиция се работи там, а от ВиК са се превърнали в археолози. Има и осъдени, но кел файда, като кражбите растат. С две думи де: Ние българите сме странно племе. Искаме да мажем и тарикатстваме без да виждаме клечката в очите си, но пък да виждаме миглата в съседното око. Вода обаче ще има. Ако бъдем по-добри, по-честни и по-смирени - вода ще има.
10.
наблюдателен
01.12.2020 09:20:02
1
34
Поради малкото валежи през последните години вода в язовирите няма. Язовир Камчия щеше да е на критични нива ако тази година хотелите бяхя пълни и руснаците бяха дошли във ваканционните си апартаменти. Проблемът е отдавна и е в предимно амортизираната водопреносна мрежа, чиито загуби са немалки достигащи до 50%. Държавото безхаберие в управлението на водите чрез МОСВ, правителство и ВИК доведе до този проблеми. На всички е ясно че до водна криза няма да се стигне и се посочиха алтенативи и за Варна и за Бургас. Видимо проблемите се преекспонират защото борбата е за усвояване на 60 млн.лв. за ремонт на язовир Ахелой и Порой, като обществената поръчка се борят различни кръгове от ГЕРБ и Патриотите. Този проект взе и главата на зам.министъра Атанаска Николова. Пълно безхаберие и крадлив манталитет на управляващите там е проблема. Вода ще има но ще има и увеличаване на цената и, поради "експертно и професионално" управление.
9.
Аз
01.12.2020 09:16:59
18
9
До 6
Ами премести се тогава в някой от деветте града с по-високи заплати. Тогава ще осъзнаеш, колко си грешал и как статистиката се изкривява от големи фирми осигуряващи на реален доход и сив сектор, който дърпа данните надолу. Ако някой си мисли, че Враца е с по-висок стандарт от Бургас то той е неспасяем случай. Както и да е, не това е темата. Колкото до водата, отговорността на държавата е ясна, ние сме просто поредните от един дълъг списък. Обаче мен ми се ще да ви попитам всичките, колко от вас полагат усилия да пестят разхода на вода. Но честно. И важното е не да излъжете, че го правите, а да се замислите, че водата не е даденост и е колкото отговорност на държавата, толкова и наша.
8.
Данчо
01.12.2020 09:13:28
2
22
Ще има вода все пак за частната електроцентрала на Цонево. Да живее партията.
7.
Лост
01.12.2020 09:12:04
1
22
Един сняг и им решил проблемите. И пак -ще, ще, ще. А, ако не ще?
6.
До 2
01.12.2020 09:10:01
2
44
Много сте прав. Много е хубав града ни. На 10то място по заплати в България. Всичко се прави от ден до пладне. Новите работни места са само към общината, тоест още пиявици смучещи от нашите пари. Тва са наемеш 100 човека към общината не е създаване на работни места, защото те не произвеждат нищо, няма добавена стойност. Но за сметка на това, всички на общинската хранилка, са сигурни гласове. Всеки си пази хляба. Учители, цялата общинска администрация, служителите от МВР, това са сигурни гласове за ГЕРБ. Щот мислят, че парата я дава Буда, а тя е на народа и европейския съюз. Най-добрият град за живеене ли? Пак казвам 10то място по заплати. Ако сме в Япония кмета щеше да си направи сепуко.
5.
Bs
01.12.2020 09:09:28
0
27
Някой да знае в колко фирми за ВК услуги е акционер Ганчо
4.
Ц. Ц
01.12.2020 09:07:38
0
27
Парламентарна комисия да извърши проверка и в прокуратурата.
Гешев да действа. Толкова кражби в това ДЪРЖАВНО ВК че смърди.
Но първо ДПС да разреши за Ганчо.
3.
Щом Флагман каза
01.12.2020 09:05:12
2
16
Че ще има вода, значи наистина няма са имаме.
2.
мислещ
01.12.2020 09:02:55
3
45
Браво на ГЕРБ!
Направиха от Бургас най-бедния град сред големите градове, с най-малко инвестиции, и с най-много напускащи го млади хора!

Сега благодарение на страхотното им управление на местно ниво, ще ни оставят и без вода! Но както обичат да казват "интелигентните" ми съграждани- "Ама виж какъв хубав стана града ни!". Виждам, виждам...
1.
тюфлек
01.12.2020 08:59:55
1
42
Загубите на вода по трасето на Бургас са около 50 процвнта. Някой да чу план за справяне с проблема. В ,,Победа'' продължават да не плащат за потреблението на вода. Но, всичко се калкулира в нашите сметки и ние плащаме, защото сме стадо а не народ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева  Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Младите да знаят, че за тази професия са необходими човеколюбие, сила и огромна отговорност да се грижиш за другия, казва Нина Андонова Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той
Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Вижте какво означава и как се прилага Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори