×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Евродепутатът Александър Йорданов преминал през Ада на К-19, разказа за ужаса от болничната стая


Евродепутатът Александър Йорданов преминал през Ада на К-19, разказа за ужаса от болничната стая
Снимка на Александър Йорданов в 12-ия ден от лечението му във ВМА, четири дни е бил на кислородно дишане, преливана му е и кръвна плазма
25 Ноември 2020, Сряда, 15:59 ч.
Автор: Флагман.БГ

Много хора започнаха да "мънгареят", подложиха на унижение достойни личности като проф.Венцислав Мутафчийски и саботираха противоепидемичните мерки

 

Евродепутатът Александър Йорданов се е заразил с коронавирус и e преминал през истински ад. За това съобщи самият той чрез профила си във Фейсбук. Йорданов раказа за ужаса, който е преживял в последните 16 дни.

Публикацията му озаглавена "Благодарствени думи" е изключително емоционална. В нея той нарича ковид-19 "вирус убиец" и споделя разочарованието си от българите, които отричат съществуването на коронавируса. 

Ето целия му коментар: 

Скъпи приятели, пиша с надеждата, че съм преминал през най-лошото. Поне временно. Шестнадесет дни бях на легло в Инфекциозна клиника на ВМА. Симптомите на вируса убиец са вече добре известни. Опознах ги отлично. Четири дни бях на кислородно дишане, преляха ми кръвна плазма. Прочутият ремдисивир не съм приемал. Снимката, която публикувам е от дванадесетия ден в болницата, когато вече започна, така си мисля, подобрението. Сега съм си вече у дома. Следвам предписанията за т.нар. възстановяване.

Докато съм жив ще бъда благодарен и признателен на лекарския екип на клиниката: проф. Камен Плочев, доц. д-р Райничка Михайлова - Гарнизова, на останалите лекари, на медицинските сестри, на доброволците. За мен те бяха ангели спасители. Благодаря им за професионализма! Благодаря им за добротата!

В болничната стая става прозрачно ясно какви безумци са всички, които отричаха и продължават да отричат опасността от Covid-19. Имам предвид ненормалниците, които крещяха, че маските им отнемали свободата. Не! Не маските, а тяхното безумие отне свободата и живота на много български граждани. И това е жестоко, непоносимо.

Гади ми се от политическото лицемерие, проявено от т.нар. протестиращи и техните отровени от омраза „лидери”. Отвратен съм от тях, защото те демонстрираха публично, че за тях по-важна е борбата за власт, отколкото човешкият живот. Показаха, че могат да използват и наистина използваха трагедията предизвиквана от пандемията, за да извличат политически дивиденти, да „трупат рейтинг”.

И тук не ги деля –БСП, „Демократична България”, „Отровно трио”, Манолова и шоумена Славчо, копейкиновци и всички останали, които са на техния акъл. Във всички тях сякаш не бе останала и капка човещина, най-обикновено човешко състрадание към ближния. Надеждата ми е, че все пак не са много, защото в противен случай България е в опасност. Те са политически коронавирус.

Отвратен съм от всички безхаберници – по кръчми и дискотеки, по стадиони, които демонстративно отказваха и продължават да отказват да спазват абсолютно нормалните мерки за предпазване на себе си и на околните. За съжаление между такива хора ще трябва да съществуваме, страдайки дори и за самите тях, измъчвайки ни тяхното невежество и простотия.

Много журналисти в тези дни на изпитание омаскариха достойната професия. Те станаха част от лъжата и дезинформацията в българското общество. И лъжеха не само за броя на т.нар. протестиращи. Лъжеха за мерките предприети от правителството за справяне с пандемията, изопачаваха казани думи, отправени предупреждения от Националния оперативен щаб. За тях бе важно да говорят винаги обратното, да „мангъреят”, както вече се казва за поведение като тяхното. Тази „обратна журналистика” също е част от антидемократичните практики и опити за създадване на хаос в страната, на които сме свидетели от пролетта до днес. И всичко това, за да угодят на опозицията. Те подложиха на унижение достойни личности като проф. Венцислав Мутафчийски. А истината е, че този лекар и Човек навреме ни предупреди за всичко, което ще се случи, ако празноглавието победи в нашето общество. Без да го познавам лично аз му благодаря за отличната организация на работа, която е създадена в ръководената от него болница. Видях това с очите си. Видях, че грижата за болните е денонощна.

В болницата времето тече по друг начин. Може би и затова не можах да разбера дали проруският ни президент назначи служебно правителство? Минаха ли предсрочните избори? Изобщо какво става с плана на „опозиционния сценарий”?

У дома е най-хубаво. Същевременно от вчера се опитвам да вляза в работен ритъм. Присъствам дистанционно на пленарната седмица в Брюксел. Не пропускам гласуване. Но продължавам да си мисля затова, че ако едно общество ампутира добрината и човещината в себе си, то за него свободата и демокрацията ще останат само кухи думи. Още по-жалко е, когато всичко се пресмята само в пари. А той, животът крехък, няма цена. Отидоха си без време много хора. Почернени бяха много домове. Страданието стана наше ежедневие. Хората с белите престилки днес са нашата надежда.

Не знам докога ще продължава зловещата пандемия. Но знам, че веднага, в този момент, сега, без повече отлагане, е необходимо да бъдем солидарни като народ. Да бъдем добри хора. Защото всеки човек освен права има и дълг към обществото. И основен негов дълг е да твори добро. Да бъде добър. Задълженията на човека са този етичен кодекс, който никой не ни принуждава да изпълняваме, но без който не е възможно да съществува доброто на този свят. Всеки човек носи отговорност за общото добро. А това ще рече и за здравето, за живота. Добра държава се прави от добри, а не от зли хора.

Впрочем, още преди двадесет години в Гданск, група световноизвестни интелектуалци като Анджей Вайда, Кшиштоф Зануси, Сергей Корольов, проф. Норман Дейвис и др. прокламираха първата в Европа „Харта за дълга на човека”. В основата й бяха 21 от постулатите на полския „август 80” и есетата от „Етиката на „Солидарност” на Йозеф Тишнер. В Хартата става дума за нашия дълг към доброто. Става дума и затова да не се засяга достойнството на човека. Да почитаме живота и семейството, децата и възрастните, да помагаме на всички, които се нуждаят от помощ. Не е трудно, не е сложно. Просто се иска да бъдем добри хора. А политиката няма да свърши, няма да избяга. Ще продължат да се люпят като пилци партиите у нас. Ще скиторят по улиците и следващите Манолова и Иванов, и следващ д-р Мангъров ще има, за съжаление. Но наш дълг е да останем добри хора. И да си помогнем взаимно в бедата. Просто, за да сме живи!

лагодаря на всички приятели които, научавайки за състоянието ми, намериха добра дума да ми кажат, кураж да ми дадат! Няма да забравя!


В категории: COVID-19


42
Коментара по темата
42.
гражданин
27.11.2020 14:06:48
0
4
Ако бях на мястото на такива крадливи мазници,нямаше да давам акъл и да благодаря на разни светила дето лекуват "богоизбраните" със всякакви средства ,понеже така само се предизвиква справедливата "народна любов" на тези дето лежат във вмирисани стаи и се надяват поне антибиотика да не е свършил !
41.
ХХ
27.11.2020 13:51:17
2
0
До 39

Не Бог, а демократичната система...
40.
======
27.11.2020 11:14:52
0
2
Явно част от хората са забравили какво им каза Класната : Депутатите не са като останалия човешки ресурс ! А този няма какво да го мислим , отива да си пърди на топло в Брюксел , като оздравее напълно
39.
Бургаски
26.11.2020 11:39:19
3
10
Толкова добри и честни хора се отидоха, а този плъх оцеля.А сега ми кажете, че Бог бил справедлив.
38.
Страхил
26.11.2020 07:22:51
6
2
Диви странджански селяци
37.
Сашо хавлиения чорап
26.11.2020 05:32:05
2
11
Хавлиеният чорап а. к. а. Цурвулът дебелак с хамалски речник и мисловна дейност на райграс, който продължава да бъде пробутван за политик как пък не взе да направи веднуж в гнусният си живот нещо добро и да паткяса?
36.
ХХ
26.11.2020 00:59:54
3
13
Тая свиня просто е отложила ада.
35.
Коня от ряката
25.11.2020 23:38:53
3
11
Щом тази свиня не е пукнала значи този грип не е толкова страшен.
34.
до 33 Страхил
25.11.2020 21:08:34
4
10
ЕЙ,КОПЕЛЕ НЕЩАСТНО......ТИ си ПРАВЕН ОТ МАТЕРИАЛ СЪБИРАН С ЛЪЖИЦА ОТ ПОДА ,БЕ БОКЛУК ДОЛЕН ...
33.
Страхил
25.11.2020 19:34:59
11
7
Боклук е баща ти, че не се е усетил навремето да те пусне в канала, където ти е мястото.
32.
*********
25.11.2020 19:26:11
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
до 30
25.11.2020 19:24:22
5
15
ТО БИВА ДА СИ ТЪП,ПРОСТ,УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕН И ИДИОТИЗИРАН,АМА,КАТО ТЕБЕ НЕ БИВА....БОКЛУК
30.
Страхил
25.11.2020 19:14:21
27
8
Доста гнусна комунистическа и прочие расафилска измет се е изповръщала тук.
Пожелавам бързо възстановяване на Александър Йорданов!
29.
Това
25.11.2020 18:49:52
11
20
Не може да бъде.
Този човек беше в ада, в палатката пред парламента и когато обяви гладна стачка.
Тогава отслабна от 82 на 96 килограма.
През деня не ядеше нищо,но вечер, само луканка,черен хайвер и шампанско.
Тая мишка, е такъв артист,че дума не му вярвам.
28.
оченик c '' Adidas''
25.11.2020 18:44:24
7
21
Тоя мазник с монголска физиономия се прави на шут има да връща 4,2 МИЛИОНА лева НЕплатено ДДС към Държавната бг хазна (внос и реекспорт на скъпи спиртни напитки и скъпи вина) и постоянно разиграва сценки и показва публичност МАЗНЕ се постоянно на властта само и само да не му търсят 4 милки от ДДС
27.
До 26
25.11.2020 18:17:51
4
27
Кое е тъп коментар бе, герберски цървул? Че нищожни, безпросветни, партийни селяндури се изживяват като богопомазани царе и се лекуват охолно, докато избирателите им измират по стълбите ли? Че и чакат съчувствие! Или, че тоя специално партиец получава тлъста евродепутатска заплата, изкарана с кървава пот на работещите? Кое не е вярно? А че вирусът е опасен и непознат не виждам вече някой да отрича! И да! Заради такива тъпи, неумни и повярвали си получовеци сме на първо място по смъртност в света за последната седмица, а ной-лошото тепърва предстои. Не знам какви вещества ви дават на парийните събрания на ГРОБ, ама емпатията сте я загубили напълно!
26.
*********
25.11.2020 18:07:14
5
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
До 21
25.11.2020 18:06:20
0
7
Какво се случва РЯДКО при ГРИПА, че не те разбрах?!! А, ГЛУПЕНДЕР СТРАХЛИВ?
24.
*********
25.11.2020 18:02:46
3
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
23.
Абе
25.11.2020 18:01:50
3
14
Ако тоя можем да го наречем човек / разбира се условно/, той ще е единственият, който откровено се радва на смъртта на себеподобни. Говоря за неистовата му радост от загубата на хор Александров при самолетната катастрофа.
22.
кофти матрял
25.11.2020 17:47:34
5
32
За тоя тюфлек има кръвна плазмичка, а за обикновените българи няма дори най-обикновени лекарства. Който оцелее - оцелее, който не - Бог да го прости. Затова сме на първо място по смъртност в света. Дори африканските държави са по-добре от нас. А иначе другия дебел и крадлив хвалипръцко джитка по магистралите да ни осветлява колко е велик. Има си и публика. Тъпите люде не са никак малко.
21.
ОТ ИНФЕКТИРАМ
25.11.2020 17:38:28
12
11
На ДЪРВЕНИТЕ И НАДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ ТУК САМО ЕДНО ЩЕ КАЖА: МОЛЕТЕ СЕ ДА НЕ ВИ СПОЛЕТИ АДА И ДА СЕ ОЗОВЕТЕ В БОЛНИЦА! ДА ВИ ИНТУБИРАТ! СТАТИСТИКАТА Е БЕЗЖСЛОСТНА: ОЦЕЛЯВАТ САМО 30%! ЛЕЖИШ И СЕ НАДЯВАШ ДА НЕ СТИГНЕШ ДО ТАМ ДА ТЕ ИНТУБИРАТ, ДА СЕ БОРИШ ЗА ВСЯКА ГЛЪТКА КИСЛОРОД! И АКО СМЕЯ ДА ПЕРЕФРАЗИРАМ ЕДИН ВЕЛИК ПОЕТ, .." А ВИЙ, ВИЙ СТЕ ИДИОТИ..." СПРЕТЕ ДА БЪЛВАТЕ ОТРОВА, ОМРАЗА, ЗАЩОТО НИКОЙ, НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН! И СЕ МОЛЕТЕ ДА ОЦЕЛЕЕТЕ АКО НЕ ДАЙ БОЖЕ СЕ ЗАРАЗИТЕ! ТОВА НЕ Е ГРИПЧЕ. НИЩО ОБЩО НЯМА! ОТ ГРИП РЯДКО СЕ УМИРА, РЯДКО ТИ СЕ ИНФЕКТИРСТ АЛВЕОЛИТЕ, РЯДКО ИМА ТАКИВА УСЛОЖНЕНИЯ! ППВЯРВАЙТЕ!!
20.
Кондйо
25.11.2020 17:35:59
5
24
Той тоя си е за ада а те го турили евродепотат цял живот хранен от държавата сега заел и място в болницата на некой плостосмъртен-що не те лекуваха по местоживеене у брюксел
19.
Нищо
25.11.2020 17:12:33
6
24
Нищо му няма. Като го гледам си е все същата д*бела св*ня . Ако Ковид го беше ун*щожил, днес щеше да бъде национален празник за Република България. Щом не може да премахне 200 килограмов тумор значи е слабичък този Ковид.
18.
Тоя е по
25.11.2020 17:03:07
5
19
Противен и от онова джудже с оградата(солта*ak) на ББ!
17.
Софиянец
25.11.2020 17:02:22
4
17
Ами заради такива е измислен КОВИД 19, крали, крали и се самозабравили и няма кой да да оправи това дереже. Има разбира се - КОВИД 19.
16.
Явно
25.11.2020 16:56:46
4
27
Този и Господ не го иска
15.
Бургас
25.11.2020 16:53:49
4
31
Явно всички сме с еднакво мнение за този ............
14.
Питам
25.11.2020 16:49:59
2
41
И като е минал през ада, станал ли е по- добър човек? Осъзнал ли е ,че не трябва да е алчен и уважава другите хора? Едва ли.Спасявал се е с привилегиите на евродепутат и са се грижили за него по различен начин.Затова тези оздравяват, а другите умират.
13.
Сърп и чук
25.11.2020 16:43:06
5
45
Как не ви е срам да напомняте на хората за тоя боклук дето герб му подари езрозаплата и допълнителен стаж към пенсията . Ццц милост нямате. Ограбиха държавния резерв с Костов , продадоха заводите фабриките демократично и не му
стигна
12.
ОК
25.11.2020 16:40:25
4
60
За теб има плазма и кислород. Лекуват те професори и доценти. В хотелска стая. Дори и по-добра. Сега се замисли за обикновените хора които умират по външните стълби на болниците и обикаляйки в търсене на легла на студа. Ти най-вероятно не си минал през този кошмар.
И ако се замислиш ще видиш че твоята благодарност трябва да е отправена и към всички хора които ти осигуряваме яка заплата в евро, които не са били приети във ВМА и обикалят в несвяс в търсене на свободно легло.
Не разбирам как не ви е срам?
11.
Xaxo
25.11.2020 16:40:14
4
37
Лъже, че е болен от ковид
На системи е заради преяждане.
10.
Коронавирусът
25.11.2020 16:38:17
3
46
С по противен приемник не бях се сблъсквал!!!
9.
Цирк''Демокрация''
25.11.2020 16:36:07
9
41
Още 1 циркаджия от кохортта на ГЕРБ
8.
Смях
25.11.2020 16:31:28
7
45
Най-продажното нищожество от комунист първи натовец и евроатлантик.Щом след Бареков и тоя се изака за “адът” ковид ясно ххахахх
7.
Smith
25.11.2020 16:27:38
8
47
Голяма радост за него. Ще продължи да гъчи чекмеджетата с евродепутатска заплата. Гарантирано от ГРОБ.
6.
Мнение
25.11.2020 16:26:19
8
43
Както се казва -да е жив и здрав, но е голям боклук-противен, нагъл и алчен Повдига ми се от него
5.
Бай Дечо
25.11.2020 16:23:03
27
38
Един въпрос- а как се е заразил въпросният евродепутат, след като е примерен гражданин и е спазвал всички мерки и не е свалял маската от лицето си?! Аз сега последно какво да правя, да нося маска като него и да спазвам МЕРКИТЕ и да се заразя като него?? Или....???
4.
Smith
25.11.2020 16:21:35
8
53
Доста нагъл тип! Щом се е заразил и като висш Партиец е легнал на плещите на болницата за богоизбрани, значи и той самия НЕ Е спазвал предпазните мерки. Няма как да се заразиш, ако си постоянно с маска, миеш или дезинфекцираш ръцете след всеки контакт с рискови повърности и си стоиш вкъщи при всяка възможност. Ама нали е от Партията, за такива богоизбрани Ганьовци има винаги резервирани места по болниците, топ специалисти и цял набор с лекарства. Обикновените хора стигат до стълбите на болниците.
3.
Главен измекяр
25.11.2020 16:21:20
11
55
Значи мършичко продажна за теб има плазма и кислород докато бедните умират по стълбите и в домовете си. Ми да беше пукнал да разберем какъв убиец е вируса. Толкова си гнусен още от времето на сдс...

И как ти който спазваш чинно мерките и указанията на щаба се зарази ве гнидо?!
2.
Covid19
25.11.2020 16:11:18
39
19
Радевщината от ганювците е неизкоренима. Те са необратимо бабикянизирани.
1.
гфхгхфх
25.11.2020 16:07:07
15
50
ФЛАГМАН ТАПАЦИ,ДОКОГА ЩЕ НИ НАТРАПВАТЕ ТОЗИ ИЗМЕКЯР.ИМА КОВИД ЗА ОЛИГОФРЕНИ И ПОДЛОГИ НА ГЕРП.ИДИОТИ ЗАБЛУДЕНИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Бивш лидер на БСП се отцепи от партията и отиде в коалиция „Левицата“ Бивш лидер на БСП се отцепи от партията и отиде в коалиция „Левицата“ Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси, обяви Михаил Миков Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Операторът на летище "Щръклево" вече прави проби за "засяване" на облаци В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн.
Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори