×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Брифинг в Министерския съвет: Затягат ли мерките? (НА ЖИВО)


25 Ноември 2020, Сряда, 09:32 ч.

Основното желание на властите е да се даде глътка въздух на здравната система

Извънреден брифинг в Министерския съвет бе насрочен днес, за да се даде актуална информация за разпространението на коронавируса у нас и по-строгите мерки, които възнамеряват да приемат властите.

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов лансира в понеделник предприемането на нови стъпки в борбата с COVID-19. Сред тях са пълно затваряне на ясли, градини и училища. Преустановяване работата на магазини, ресторанти, игрални зали, увеселителни центрове и др. Отворени се предвижда да останат само хранителни магазини, аптеки, банки и застрахователни дружества. 

Мерките трябваше да бъдат съгласувани и с правителството, за да се излезе с финалното решение. 

Основното желание на властите е да се даде глътка въздух на здравната система, която изнемогва заради увеличения брой хоспитализации.

Как ще оцелее бизнесът след новото затваряне на държавата?

Очаквано има несъгласие от страна на бизнеса. Работещите са притеснени, че ще останат без работа. Заради това за днес е насочен и протест против затягане на мерките и евентуален локдаун. 

Притеснени са и родителите, които ще трябва да се грижат за децата си вкъщи, защото не всеки има възможност за дистанционна работа.

Гледайте НА ЖИВО




16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
КороноТъпак
25.11.2020 10:37:59
0
7
Човека пишещ с големи букви и препинателни знаци е психично болен. Просто го подминавайте и не му четете глупостите. Освен от мъжки ласки, явно има нужда и от психиатър.
15.
"""кой""ИМА ИЗГОДА!!!!!!!
25.11.2020 10:28:35
22
0
ЩЕ ПОКАЖЕ И РАЗКРИВАНЕТО НА ФИНАНСОВИТЕ ПОТОЦИ КЪМ ""ЧЕКМЕДЖЕТАТА""
14.
хаха ""АДМИНИСТРАТОРА""
25.11.2020 10:26:46
21
0
ЗАЩО НАБУХА МИНУСИ НА КОМЕНТАРИ 11 и 12????????????????????""ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЖАЛБА ДО КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!"""АЗ СЪЩО СЪМ ЧОВЕК""НЕЗАВИСИМО ЧЕ СЪМ ОБРАТЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЕ БОРЯ ЗА ПРАВАТА СИ!!!!!!!!! РАЗБРАХТЕ ЛИ!!!!!! БЕ
13.
ХАХА АДМИНИСТРАТОРА
25.11.2020 10:26:07
21
0
ТИ ГО ПИСА КОМЕНТАР 11 //оставям на читателите да ти преценят ""ЖУРНАЛИСТИЧЕСКОТО""ти ниво/////НЕ СИ В СЪСТОЯНИЕ ДА МЕ УЯЗВИШ С ТЕЗИ ПРОСТОТИИ!!
12.
До джендъра с големите букви
25.11.2020 10:25:04
0
19
Айде стига с твоите права ве педеруга недоклатена!
Не ти ли омръзна всеки ден пишеш едни и същи простотии. Бахти мъжката разпоретина си честно!
11.
""КОЙ""ИМА ИЗГОДА?????????????
25.11.2020 10:20:25
21
0
ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ НЕ СА ГРАЖДАНИТЕ /при задълбочена калкулация НА ПОЛЗИ И ЗАГУБИ!!!////""КОЙ""ИМА ИЗГОДА////"""браните с рогца жалката си власт""черната овца АХАТ/////////////!!!!!!!!!!!!
10.
ФЛАГМАН!!!!!!
25.11.2020 10:11:49
24
0
""КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ПОВДИГНЕТЕ ВЪПРОСА ЗА ГЕЙ ОБЩНОСТТА В БУРГАС?????????????????????""В ЦЯЛА ЕВРОПА ДЖЕНДЪР ОБЩЕСТВОТО ИМАТ РАВНИ ПРАВА И НИКОЙ НЕ ГИ ПРЕЗИРА!!!!!!!!!!!!"""НИЕ СЪЩО СМЕ ХОРА И ИСКАМЕ РАВНИ ПРАВА!!!!!!!!!!!!!!!!РАЗБРАХТЕ ЛИ??????????? БЕ
9.
Смях
25.11.2020 10:07:44
2
3
Мутафчийски(Годжи) стана баба Ванга:).Дори сметна как ще си замине ковида в рамките на тези три сакрални седмици локдаун.Най-големият смях в цялата работа е,че на дебилите винаги им казват какво точно ще стане.
8.
ХАХА ЩО БЕ ИДИОТ
25.11.2020 10:06:26
21
0
ПЛАЩАТ ЛИ ТИ ИЛИ ПО ЛЮБОВ ГО ПРАВИШ ??????????????????
7.
До 3
25.11.2020 10:05:26
1
3
Как точно ни прецака бе умнико хотелите в Пампорово.Банско и т.н. на кой са да не са твои .Така че прецакания си ти безмозъчно същество
6.
ХАХА АДМИНИСТРАТОРА
25.11.2020 10:03:50
22
0
КАТО ЛУД С КАРТЕЧНИЦА ПОЧВА ДА БУХА ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ НА """НЕУДОБНИТЕ """ЗА ВЛАСТА КОМЕНТАРИ !!!!!!!!!!!!!!!!
5.
ХАХА МЯРКАТА
25.11.2020 10:01:22
23
1
ТОВА КОЕТО РАЗБРАХ ЧЕ ИНТЕРЕС ИМА ЗДРАВООХРАНИТЕЛНАТА СИСТЕМА ЗА СМЕТКА НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ!!!!!!!!!!!ПЪРВО: ЗА ДА БЪДЕ ПРИКРИТА ""НЕАДЕКВАТНОСТА НА ""СИСТЕМАТА""!!!!!!!ВТОРО: ДА БЪДАТ ПРИКРИТИ ВИНОВНИТЕ ЗА НЕАДЕКВАТНОСТА НА ""СИСТЕМАТА"""!!
4.
52627
25.11.2020 09:51:12
16
4
аре и*бете си майката е коронавирус брифинги глупости,всичко е безсмислено,само за тях има смисъл нали се усвояват пари от това,уж борба с вируса ама тука играят и пари ,а има ли пари всичко е фалш
3.
Ххаха
25.11.2020 09:49:06
14
4
Изроди!!!! Къде е Бойко- дето разправяше - няма да затваряме държавата ?!?!? Да ходят и да се гръмнат всичките хубавци !!!!
2.
браво боко
25.11.2020 09:39:39
25
2
Тулупа пак ви прецака
1.
+++++++++++++++++
25.11.2020 09:39:02
23
0
Предложете на читателите си статията""Те това постигнаха :Няма линейка за България""ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори