×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нови свидетелства за фалшификациите на вота в САЩ


Нови свидетелства за фалшификациите на вота в САЩ
Бившият кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, който е адвокат на Доналд Тръмп, изнесе нови и супер скандални документи за фалшифицираните избори
24 Ноември 2020, Вторник, 17:30 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Член на избирателна комисия в Детройт: Заплашиха мен и семейството ми, ако не узаконя гласуването

 

Нов документ от дадени под клетва показания разкрива пореден епизод как са били фалшифицирани изборите в САЩ. Той отново бе разпространен от кантората на бившия кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, който е адвокат на Доналд Тръмп.

Сведението е подписано от Моника Палмър, която е един от четиримата членове на Комисията по изборите в окръг Уейн в Мичиган. Именно в този окръг, и по-точно в най-големия му град – Детройт, в нощта на изборите се случиха няколко съмнителни вливания на гласове, които фатално обърнаха резултата за целия щат в полза на Джо Байдън.

На тази графика, взета от сайта на вестник „Ню Йорк таймс“ се вижда ясно как в 6:31 на сутринта след изборите – в една и съща секунда, изведнъж са влети 149772 бюлетини само за Байдън. Но и преди това масово вливане също има няколко подобни пълнежа все за Байдън – малко след 3:00, малко преди 4:00, след 7:00, след 9:00

За разлика от предишните подобни свидетелства, едно от които бе тъкмо от Детройт, където се описваха конкретни случаи на изборни измами, тук вече се говори и за директни заплахи с насилие над официални лица и техните семейства, ако откажат да сертифицират изборите.

Въпросната комисия се състои от по двама представители на основните две партии. Моника Палмър и Уилям Хартман са били делегирани от републиканците. В показанията си тя дава няколко конкретни смущаващи примера. Най-фрапиращ факт, говорещ за нередности в Уейн, обаче бил броят на бюлетините. Той надхвърлял с цели 72% регистрираните гласоподаватели в окръга. При това с почти същата цифра – 70%, небалансирано гласовете били в полза на Байдън.

Заседанието на изборната комисия се предаваше онлайн и можеше да се следи в целия свят. Това продължи до момента, когато стана ясно, че Палмър и Хартман категорично отказват да сертифицират изборите. Тогава излъчването спря. Два часа по-късно, когато го възобновиха, двамата републиканци вече изглеждаха съгласни да подпишат каквото и да е. Пред камерите те сертифицираха изборите и това бе отразено напоително от либералните телевизии и издания в Америка, като доказателство, че всичко е било честно.

В свидетелството си, дадено няколко дни по-късно - на 18 ноември,г-жа Палмър разказва какво се е случило в тези часове на медийно затъмнение. В залата влезли гневни избиратели и представители на местната администрация, която е в ръцете на Демократическата партия, и започнали да заплашват с насилие двамата републиканци и семействата им.

„Те отправиха лични забележки срещу мен и г-н Хартман, като коментарите си съчетаваха с обвинения в расизъм и закани към мен и моето семейство. Това продължи близо два часа, свидетелства тя. – Въз основа на всичко това аз оттеглям подписа си под сертификацията на гласуването в окръг Уейн“.

Подобни свидетелства, дадени под клетва, са особено ценни в американския съд, защото законът там предвижда до 5 години затвор, ако се окаже, че твърдяното в тях е лъжа

Този документ, заедно с всички останали свидетелски показания, с които разполагат адвокатите на Доналд Тръмп, някои от които бяха предоставени на медиите, ще бъдат използвани в голямото дело за изборите, което тепърва предстои да се гледа от най-висшата инстанция в Съединените щати – Федералния Върховен съд. За да стигне до там обаче различните дела трябва да преминат пред долните инстанции в съответните щати. На много места под управлението на демократи тези дела бяха загубени, но това е необходимия момент, който адвокатите на Тръмп търсят, за да имат основание да обжалват пред висшия съд.

Окръг Уейн, където са се разигравали следизборни сцени, наподобяващи разказите на Алеко Константинов за изборите в някогашна България, в миналото бе един от индустриалните центрове на Америка.

В Детройт бе съсредоточена огромна част от тежкото машиностроене. След като либералите в САЩ подеха курс към глобализация, тази индустрия бе първата, която падна в нейна жертва. Всички заводи – един по един, бяха затворени, изоставени и оплячкосани.

Цялата промишлена зона на Детройт днес е гробищен паметник на глобализма. Тя удивително напомня индустриалните комплекси около всеки български град, където все още стоят останките от някогашните промишлени гиганти, съсипани и изоставени в годините на демокрацията

Глобалистите преместиха производствата им в Азия, основно в Китай. Това остави на улицата стотици хиляди работници, които постепенно напуснаха и Детройт, и Уейн. На техните места и в техните изоставени домове се настаниха афроамериканци, латиноси и всякакви нелегални мигранти.

От чисто републикански Детройт се превърна в град на демократите. А цялата му индустриална зона днес наподобява опустошените в годините на демокрация промишлени зони на всички български градове.

Още снимки на руините от някогашната промишлена гордост на Детройт, съсипана от глобализма, могат да се намерят, ако в търсачката се въведе словосъчетанието „Detroitruins

 

 


В категории: Политика


24
Коментара по темата
24.
хер Флик
28.11.2020 08:13:51
2
0
До 23,
Прав съм за всичко, което написах по-долу за теб и явно те е заболяло.
Не ми пука.
И да - ще си направя ваксинация, а теб законите на Дарвин ще те отсеят като ненужен. Ако изобщо знаеш кой е Дарвин...
Тичай да търкаш талончета и не си облизвай ръцете ;-)
23.
хер флик е на пико
27.11.2020 10:48:06
0
0
какви вузове има във Бургас и кои си посещавал точно ти?къде ти е демокрацията при положение,че нямаш право на свое мнение-биг тек гигантите заглушават гласа на настоящият президент на САЩ?ти вменяем ли си въобще-защо не мога да говоря срещу педофилията,инцеста и натрапваните лгбт права=та нима са конспирация?защо не си направиш отсега сюнета и ваксината,за да си политкоректен европеец,и да приемеш семейство химици мечтатели от Раккъ в дома си,кажи ЖИНА ОТ НБУ?
22.
хер Флик
26.11.2020 19:48:28
2
3
До 21:
Готин, ти си типичен тръмпанар - смешен, зле образован (направо неграмотен), не можещ да формулира сложна мисъл, склонен към конспиративно мислене, не разбиращ света и (вероятно) презиращ демокрацията.
Остави мисленето на нас - образованите - и бягай да търкаш талончета в тотопункта...
21.
do miko Jinata
26.11.2020 14:55:00
2
2
на 2о яНУАРИ НИТО ЕДИН ДЕМЕНЦИОНЕН СТАРЕЦ С ПАМПЕРС,ОБЪРКВАЩ ПОЧИНАЛИЯТ СИ СИН ОТ РАК С ВНУЧКА СИ,НЯМА ДА ПОЕМЕ КОНТРОЛА НАД ЯДРЕНОТО КУФАРЧЕ,аНЕИКАНСКИЯТ НАРОД СЕ СЪБУДИ И НЕ ЖЕЛАЕ ПАК СЪЩОТО ОТ 2008=2016 Г=38 ГОДИНИ СЕНАТОР ЩЕ УЧИ КА СЕ УПРАВЛЯВА СЪС ЛОКДАУН НА ВСИЧКИ-ЩО НЕ НАУЧИ ОБАМА 2 МАНДАТА ,ОТЯВЛЕН ПЕДОФИЛ
20.
miko
25.11.2020 12:14:59
10
6
Такива посредствени хора като Бошкоф не си дават сметка, че само настройват хората срещу себе си с тъпите си и платени драсканици.
Колкото и да не ти се иска Бошка на 20 януари Байдън поема кормилото и точка.
19.
ХХ
25.11.2020 10:53:52
3
5
Така е в демокрациите с честните избори.
18.
Едуард
24.11.2020 23:12:27
6
20
Америка имаше шанс с Тръмп
17.
мама Божка
24.11.2020 21:12:51
21
12
Божка, още малко можеш да писателстваш и да се режеш вените от мъка по любимият ти бай Дончо. Дойде, видяха го че зца нищо не става и го натириха... Те затова са велика сила, защото не дават по 10 шанса на хората които не стават. Не са като нас, нали? А ти си пиши, на никого не пречиш! И ако ти се смеят много, пак не им обръщай внимание! Те хората, не са виновни, че не ставаш за журналист, но пък ако ти не го знаеш това, пак ще си щастлив
16.
Робърт де Ниро
24.11.2020 19:44:08
17
13
Егати фиксацията има Божков върху Байдън. Все едно идва второ пришествие, ако бай Дончо не е президент втори мандат. И всичките му"факти" са изсмукани от разни измислени източници и сайтове. Голям праз, кой ще е президент на САЩ, кервана си върви, ние пак духам е супата.
15.
до въй
24.11.2020 19:39:46
0
5
Китайците са приказки от преди 20 години. Сега е ред на Индийците. Като им се амортизират на бизнесите фабриките и там, следва Африка. Защото ще им стане скъпо с стандарта на живот който те са повишили.
14.
въй
24.11.2020 19:31:47
4
9
Глобалистите изнесли производствата в Китай :))), производствата си ги изнесоха собствениците американци, които искаха да си завишат печалбите покрай евтината работна ръка. Тука няма партийна политика, казва се капиталиъм и пазар. Тръмп изкуствено се опита да върне някои произиводства в Америка, но като всяко изкуствено нещо и то ще е от ден до пладне. Време е да се сменя световния хегемон, ама ние европейците не можем да се организираме и китайците ще ни преварят.
13.
До 3
24.11.2020 18:39:59
3
5
По-полека, брат, че ми заприлича на "София - мой малък Лондон".
И си оправи немския!
Не е Arbeit nacht Frei, а - Arbeit macht frei.
Ще обидиш нацитата.
12.
до 6
24.11.2020 18:36:07
8
4
Ясно е, тъй като Тръмп нш може да спечели достатъчно вотове дори да победи оставащите му дела.
11.
ER_Dr
24.11.2020 18:29:49
6
1
Айде деее, най-после, затъжихме се! Уравнението републиканец=дръвник трябва да се поддържа! Между другото, кой почна да изнася производтсвото на САЩ към Китай? Кой отглеждаше Ал-Кайда? Май един известен републиканец-шоумен и президент. Имаше Хитър План да разсипе финансово СССР. Е успя, може да е за хубаво. Ама за страничните явления не са виновни комунисти-демократи- глобалисти. Републикански проект си беше. Както и студената война с Китай, която пък Тръмп накрая почна.
10.
Хм
24.11.2020 18:15:34
14
12
Мисля, че в случая с г-н Божков е вяено твърдението, че лоша реклама няма - т.е независимо колко некадърен драскач е, накрая всички говорят за него и той придобива популярност, хитър е, не може да му се отрече
9.
Хахаха
24.11.2020 18:08:19
14
16
Видя ли да пише, че автор е Божков и стигам само до заглавието. Флагман колко още ще дава трибуна на този привърженик на политически конспирации, Тръмп и Путин? Направо този Божков що не си подаде cv-то в някоя международна агенция за политически анализ, че да им каже как стоят нещата
8.
Дядо Добри
24.11.2020 18:05:52
5
11
Какво им трябваше на американците, да пускат лицето Цветан Цветанов, отявлен "демократ" и създал ПП"Републиканци за БГ" (ако няма рима,....) на тяхна територия. Явно им показа и ги научи, как печели изборите за ББ вече 11 години!
7.
хер Флик
24.11.2020 17:59:35
21
19
Хахахааа!!! Божков, спри се вече, ставаш зверски смешен! САЩ не са африкански бантустан или източноевропейски кенеф, където минават такива простотии. Милиони републиканци гласуват. Всеки избирателен район се следи и от републиканската партия, има куп служби за сигурност, и НЕЗАВИСИМ съд с доживотно назначени съдии, на които не им пука от нищо, ако установят нарушения. НО сериозни нарушения няма - такива, които да обърнат резултата! Проумей го, тръмпанар такъв! Рижавият, зле образован, самовлюбен, лъжлив и прост палячо глътна вода! Това е демокрацията. Като не ти харесва - имаш Путин, Ердоган, Си, Мадуро, Дебелия Ким... Избери си държава и вазирай там.
6.
mw
24.11.2020 17:50:09
9
7
Хехехе, АЗ, леко си се объркал. Транзицията е стартирана, но ве още е не ясно кой точно ще влезне ще е президент. До решението на Върховният съд се минава през всички дела по щатите. Да не забравяме, че съдиите също са хора и имат както политически пристрастия, така и страх. Но във ВС нещата веч са различни. А няма как да се стигне до там без дела по щатите. После Конгреса и Сената назначават президент, а там я камилата, я камиларя. Поинтересувай се Томас Джеферсън как е избран и с колко зор....
5.
:D
24.11.2020 17:47:37
14
13
Руската медия флагман се загрижила за портокаловата кожа в САЩ? Шо така бе хора? Какво толкова ви интересува случващото се.

Пък и там не са на принципа аз чух, че еднин каза, че братовчед му знаел със сигурност, че на Байден левото му м*до било червено. Трябват доказателства. Това не ви е РУСИЯ драги драскачи на евтини статийки. За жялост популизма върви навсякъде. Излезе "вожда" да изкрещи нещо и банда идиоти повтарят след него като папагали....
4.
*********
24.11.2020 17:47:29
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
Arbeit nacht Frei
24.11.2020 17:47:14
5
19
Бургас българския аналог на ДЕТРОЙТ
2.
Аз
24.11.2020 17:42:23
7
11
Също така екипа на Тръмп вече почна транзицията. Въпрос няма и за тях кой е лигитимно избраният президент държащ още и популярният вот в държавата с преднина над 4 милиона.
1.
Аз
24.11.2020 17:40:42
15
13
Аз пък чух как поредното дело падна в PA защото отново нямаха доказателства. И не опира до "една леля казала" Свиквай. И републиканците също не подкрепят жълтуркото, а това е партията която го направи президент.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори