×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Д-р Стефан Митев: Българският народ не заслужава лекарите, които има


23 Ноември 2020, Понеделник, 13:15 ч.
Автор: Флагман.БГ

Не заслужава саможертвата им. Докато едни рискуват живота си на първа линия, други се забавляват до зори, смята лекарят

 

Известният медик д-р Стефан Митев публикува в социалните мрежи гневен коментар за развитието на пандемията от К-19.

Ето какво написа той във Фейсбук:

В София се организират „частни“ партита със стотици хора в нарушение на наредбите за борба с пандемията. Собствениците на заведенията не допускат проверяващите органи и изглежда се измъкват безнаказано.

Българският народ не заслужава лекарите, които има. Не заслужава саможертвата им. Докато едни рискуват живота си на първа линия, други се забавляват до зори. Пир по време на чума! Засрамете се.

Време е за сурови наказания. Българинът не разбира от добро. Сега е моментът да се даде пример, че неспазването на мерките ще доведе до „нежелани последствия“ от всякакъв характер.


В категории: COVID-19


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
17
Коментара по темата
17.
Димов
23.11.2020 18:43:31
3
7
Няма български народ, има сбирщина идиоти живеещи на територията на РБ. Всичкознаещи, всичкоразбиращи, неприемащи съвети и заповеди. Стадо.
16.
Бай Хипократ
23.11.2020 17:52:02
5
8
Това "лекарче"какво реве,кой го кара насила да" лекува"?!Всеки ден се вижда некадърността на псевдо лекарчетата!Ама като точат здравната каса не ревът!Наложи се малко да поработят със един респираторен вирус и вой до небесата!Първа линия,втора линия,първа вълна, втора вълна незнам си кво!Всеки е на първа линия,всеки може да се зарази,хайде всички да почнем да ревем!Това "лекарче"да си събере" колегите",и да каже-КЪДЕ СА милиардите,които всяка година се взимат от ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!
15.
Реалист
23.11.2020 16:40:35
1
13
В никоя друга европейска държава болните от ковид не лежат по стълбите на болниците близо час! Никъде в европейски съюз не разхождат болните из целия град сами да си търсят отделение и легло като 36 годишния от Обзор.
14.
!
23.11.2020 16:35:23
0
6
Съгласен съм! Нека внесат малко некорумпирани лекари от чужбина!
13.
до 10 Колева
23.11.2020 15:47:58
8
9
Ех, Колева, Колева, и ти си същата като оня "Тъпа кърджалийска п**ка", както я нарече господаря й! И ти като нея ни казваш "Ми ходи пеш, бе!", само че в твоя случай е "Ми не ходи на лекар, бе!".

И защо аз трябва да съм потърпевш от алчността и бездушието на почти цялото ви лекарско съсловие, което освен парите, нищо друго не му е в главата! А парите са отлични, хората дори нямат представа колко вземат лекарите от водещите болници у нас! Завеждащите отделения получават по около 40-50 000 лв на месец, а дори голобрад специализант взема над 5000 лв и разбира се нямам предвид основната заплата, а говоря за "ония" допълнителни плащания, дето все ни изнудват за тях!
Лошото е,че сега тия с пачките се скриха и не поемат никаква отговорност, а го отнесоха май-бедните и онеправданите от лекарското съсловие- тези от "Спешна помощ", които наистина заслужават подкрепа и разбиране.
На такива прости и алчни същества като Колева- никакво съчувствие и разбиране!
12.
ДО ЧИКАГО И ОТЗАД
23.11.2020 15:39:19
7
12
Необразования и неграмотен Ганьо по цял ден жули ракии цигари и пълни тъбруха до горе, пърди на стария диван и за всичко са му виновни управляващите, лекарите, съседите, евреите, Бил Гейтс, лунното затъмнение и извънземните.
Ганьо няма никакви хигиенни навици и здравна култура, той за първи път през живота си сложи маска тази година, а хората навън освен при грипни епидемии всяка година, дори като почистват домовете си слагат маски. Ганьо за първи път си купи и дезинфектант, той не знаеше че дезинфектант за ръце съществува от 30 години, и се използва като си навън да почистиш ръцете си, Ганьо си е свикнал с мръсни ръце да си бърка в носа и в устата. Ганьо на никой нищо не дава, гледа да измами държавата с ддс, с данък, с такса, с укрит доход и да граби с пълни шепи откъдето може, после реве че държавата няма пари.
11.
на първа линия,без коментар
23.11.2020 15:34:42
0
8
Ето какво написаха от БЛС: „Български лекарски съюз изказва своите съболезнования на семействата, колегите и близките на д-р Спас Радев, д-р Нелко Калайджиев и д-р Мария Караилнаска. Още трима наши уважавани колеги загубиха битката с коварната болест Covid-19. Кардиологът д-р Спас Радев от гр. Разлог ни напусна на 47-годишна възраст в разцвета на своя професионален път. Отделението по реанимация в МБАЛ “Иван Скендеров“ в Гоце Делчев загуби изключителен специалист, създал преди години отделението - д-р Неделчо Калайджиев. Битката с коварната инфекция изгуби и д-р Мария Караилнаска, специалист по вътрешни и професионални болести и управител на 21 ДКЦ в гр.София. Всеотдайната им работа, изпълнения с достойнство морален и професионален дълг ще останат завинаги в сърцата ни! Поклон! Светлина по пътя им към вечността!“

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazvane/tragediya-k-19-pogubi-i-upravitelya-na-21-dkts-v-sofiya_news783066.html
10.
Колева
23.11.2020 15:18:03
9
12
То е много лесно, щом лекарите не стават за нищо и не ги одобрявате, тогава не ходете на лекар. Не си плащайте здравните осигуровки и се спасявайте сами. Никой не ви е закарал насила в болницата при лекарите. Или отидете да учите медицина и се лекувайте..лекувайте и други болни безплатно като давате пример на всички. Избор и варианти има много,
9.
до "реалиста"
23.11.2020 14:58:56
10
13
Здравните ти осигуровки реалисте не отиват при лекарите, а в джоба на държавата. Както и ти така и лекарите плащат здравни осигуровки. Какъв народ да заслужават лекарите, такъв като тебе ли? Я хващай парцала и отивай в Ковид отделенията да поработиш и тогава да пишеш. Безсрамник си ти, това си и не можеш да бъдеш друго!
8.
Реалист
23.11.2020 14:36:25
13
19
А лекарите заслужават ли народа който имат? Заслужават ли образованието, което народа им е платил? Заслужават ли здравните осигуровки които им плаща? Заслужават ли подкупите които им плаща? Заслужават ли подаръците и почерпките при всяко изписване?
7.
До 3
23.11.2020 14:10:39
5
17
Ако се разболееш, мой човек, при кого ще отидеш? И насила ли ще го накараш да те лекува, с псувни и обиди? Да, има и калпави лекари, както има калпави автомонтьори, кметове, готвачи, архитекти...Но не всички са такива. И ако най-добрите напускат България и тук остават само по-възрастните и отделни ентусиасти, освен многото други причини и такива като тебе допринасят за това.
Не те знам какво работиш, но я си помисли как щеше да се чувстваш, ако непрекъснато те плюеха и с какво желание щеше да работиш за такива хора? Заради плювалници като теб петното пада и върху разумните българи, които са благодарни за помощта на много добри лекари, макар и да са се сблъсквали с колегите им от другия тип.
6.
КовиДар
23.11.2020 14:01:39
16
18
Не случиха на народ и тва си е ! Тях не са ги раждали българки. 5 000 лв. на месец а и любов искат търгашите от болниците ! Не ви трябва народната любов след като си имате платената любов на Борисов !
5.
До 1
23.11.2020 13:59:29
3
20
Лекарят отива в едната крайност - вие в другата. Истината е по средата.
Управляващите "управляват" настройвайки групи от българите едни срещу други. Те са оставили от години държавата в хаос и почти всичко в нея се крепи на отделни хора - лекари, учители, земеделци, производители, работници - които вършат добре работата си. Да, има и калпави далавераджии и некадърници, но тях ги има навсякъде и те успяват, защото системата/почвата върху която процъфтяват го позволява. А системата се формира от властта.
Българският народ е разделен, жестоко разделен и се дъвче взаимно за всяка дреболия. И докато ние се обвиняваме едни други, истинските виновници продължават да си делят баницата безнаказано.
"Всяко царство, разединено от вътрешни борби, рухва, и всеки град или семейство, раздирано от разпри, няма да устои." /Исус Христос/
4.
Гошо
23.11.2020 13:52:54
18
19
Абсолютно е прав докторът. Много ми е интересно как някои хора доскоро пръскаха слюнки, че нямало вирус, всичко било измислица и прочее, а сега обвиняват хората, които ги предупреждаваха да се пазят.
Защо си мислите, че лекарите са ви длъжни с нещо? Всеки има право да работи в достойни условия за достойна заплата и да се грижи за семейството си. Пренебрегвате всякакви мерки и после изисквате, видиш ли лекарите да се грижат за вас.
Отидете малко доброволци в някое ковид отделение да видите в какви условия работят и за какви пари и тогава мрънкайте. Никой не ви е длъжен с нищо, особено ако пренебрегвате елементарни мерки, като да носите маски и да спазвате дистанция. Ама видиш ли - чалгата ви е по-важна от здравето явно. Като не можем без дискотеки до зори ще се научим да караме и без здравеопазване. Приоритети...
3.
Лапай ве
23.11.2020 13:51:29
7
19
Тоз помияр от нпо рационално общество. Страшно надъхан и мръсен соросоид.
2.
До 1
23.11.2020 13:39:33
20
8
Вземай си хапчетата и не пиши глупости!
1.
един нормален
23.11.2020 13:33:04
20
29
Прав е!
Не заслужаваме тази сган, която наричат лекари, но трябва да търпим, защото държавата им създаде отлични условия да се гаврят с нас!
Само пари са им в главата, а грижата за пациента е имагинерна, няма я никаква!
А когато играта загрубя с Ковида, вместо да заемат мястото, което им е отредило обществото, се покриха и скриха като страхливи мишки!
Вижте какво правят личните лекари, вижте какво правят лекарите по другите болнични отделения и си дайте сметка, че Здравната система е мъртва! Ножертвите не са лекарите, а всички ние- многострадалните пациенти!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори