COVID-19 влезе в Софийския централен затвор, натръшка готвачите
Затворниците разчитат на гозбите само на двамата останали здрави готвачи
Готвачите и помощник готвачите от 9-та група на Софийския централен затвор са натръшкани от коронавирус, твърди Lupa.bg. В момента на лишените от свобода там готвят само двама души, които не могат да се справят с големия брой порции и затворниците ядат помии.
Заразата плъзнала буквално за ден, а ръководителите на затвора веднага изолирали болните на втория етаж, където е COVID отделението на столичния пандиз. Общо 16 души (3 смени готвачи) са запечатени заради коварната зараза, разкриха пред медията ни хора от пандиза.
Продавачът на барчето също е общувал с готвачите и той е сред заразените, което съвсем оставило затворниците без лакомства. Заради извънредното положение те започнали да звънят на близките си и искали вместо по една торба с манджи, роднините да носят по три.
В затвора в последните дни се говори, че лишените от свобода в Гърция и други европейски държави, които имат придружаващи заболявания (над 50 годишна възраст), са освободени предсрочно. Осъдените съжаляват, че у нас това нямало как да се случи.
Умерен ръст на цените на имотите се очаква за 2026, без шокови движения
Джебчии дебнат по коледните пазари, предупреждава полицията
Хванат в крачка: Бракувана кола с фалшива табела спряна в Кърджали
Кабелите от камерите в училищните тоалетни водели директно към кабинета на директора
Прясно или не? Как да разпознаем качественото месо на пазара
По-просперираща ще бъде 2026-година за родените през тези дни
Над $100 милиона за леви екстремисти: защо САЩ обявиха европейски групировки за терористи
Доналд Тръмп обяви пълна блокада на санкционирани петролни танкери от Венецуела
Варненски пожарникари са моделите в благотворителния календар „Герои в сянка“
Шофьор издъхна след мистериозен инцидент в Аксаково
Още седем страни със забрана за пътуване до САЩ
Какво ще значи да си дизайнер през 2026 г.-тенденции, AI и нови умения

В помощните училища само това предлагат като професионална реализация за обучаващите се.
Курсова работа- таратор от биволско мляко, листен зеленчук, пера на чесън и семена на резене.
Ние за какво не се храним по заведения?
В помощните училища само това предлагат като професионална реализация за обучаващите се.
Курсова работа- таратор от биволско мляко, листен зеленчук, пера на чесън и семена на резене.
Ние за какво не се храним по заведения?