COVID-19 влезе в Софийския централен затвор, натръшка готвачите
Затворниците разчитат на гозбите само на двамата останали здрави готвачи
Готвачите и помощник готвачите от 9-та група на Софийския централен затвор са натръшкани от коронавирус, твърди Lupa.bg. В момента на лишените от свобода там готвят само двама души, които не могат да се справят с големия брой порции и затворниците ядат помии.
Заразата плъзнала буквално за ден, а ръководителите на затвора веднага изолирали болните на втория етаж, където е COVID отделението на столичния пандиз. Общо 16 души (3 смени готвачи) са запечатени заради коварната зараза, разкриха пред медията ни хора от пандиза.
Продавачът на барчето също е общувал с готвачите и той е сред заразените, което съвсем оставило затворниците без лакомства. Заради извънредното положение те започнали да звънят на близките си и искали вместо по една торба с манджи, роднините да носят по три.
В затвора в последните дни се говори, че лишените от свобода в Гърция и други европейски държави, които имат придружаващи заболявания (над 50 годишна възраст), са освободени предсрочно. Осъдените съжаляват, че у нас това нямало как да се случи.
Кои ваучери за храна да изберем? Разликите между Наредба 7 и Наредба 11
КЗП удря по необоснованите цени и следи търговците под лупа
Коледна среща между поколенията в Царево
ГДБОП разкри международна схема за онлайн измами при продажба на автомобили
СГС върна делото срещу Иван Демерджиев на прокуратурата заради неясности в обвинението
Всеки десети, обменящ левовете в евро, в последния момент взима златно кюлче
Парламентът прие удължителния бюджет на първо четене
Умерен ръст на цените на имотите се очаква за 2026, без шокови движения
Джебчии дебнат по коледните пазари, предупреждава полицията
Хванат в крачка: Бракувана кола с фалшива табела спряна в Кърджали
Кабелите от камерите в училищните тоалетни водели директно към кабинета на директора
Прясно или не? Как да разпознаем качественото месо на пазара

В помощните училища само това предлагат като професионална реализация за обучаващите се.
Курсова работа- таратор от биволско мляко, листен зеленчук, пера на чесън и семена на резене.
Ние за какво не се храним по заведения?
В помощните училища само това предлагат като професионална реализация за обучаващите се.
Курсова работа- таратор от биволско мляко, листен зеленчук, пера на чесън и семена на резене.
Ние за какво не се храним по заведения?