×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефът на мафията във Филаделфия: Демократите ми дадоха $3 милиона, за да фалшифицирам изборите


18 Ноември 2020, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ, снимки: Авторът

„Подправяхме по 3000 бюлетини в час, после увеличихме скоростта до 4000“, признава Салваторе Мерлино. Чакат ли се арести?

Кльощавият Джоуи, както е наричан в средите си шефът на мафията във Филаделфия - Салваторе (Фили) Мерлино, досега се славеше основно с удари в хазарта, изкупуване на чужди вземания и съответно обработка на длъжниците, както и с изнудване. Досието му е богато с всякакви криминални прояви. От днес обаче Скини Джоуи е на път да стане световно известен, като човекът, нает от Демократическата партия да извърши обира на века – фалшификацията на изборите за президент от 3 ноември.

Ако показанията, които той е дал, се потвърдят, това не само ще обърне изборните резултати, но и самата история на САЩ. А най-вече – ще даде старт на серия арести, които могат да стигнат до най-високо ниво в йерархията на демократите и глобалистите. Дори до самия Джо Байдън. Всичко започна вчера с предаването „Шоуто на Крис Салчедо“ по тексаското новинарско радио „Уи бринг а програм“ (WBAP). Гост в него бе единият от екипа адвокати на Доналд Тръмп – Сидни Пауъл (другото известно там него е на бившия нюйоркски кмет Руди Джулиани). В студиото тя заяви съвсем убедено, че вече притежават всички необходими доказателства, за да предизвикат мащабно наказателно разследване срещу демократите.

Първи официални документи как са се фалшифицирали изборите в САЩ

„Разполагам с всички доказателства в ръцете си, за да бъдат отменени тези избори в ключовите щати. А след това да бъде започнато широкомащабно наказателно разследване за крупни фалшификации. Това е мошеничество от най-високо ниво. Всичко ще бъде отменено. Президентът Тръмп спечели тези избори с огромно мнозинство. Това ще бъде неопровержимо доказано“, заяви г-жа Пауъл.

Сидни Пауъл

Макар че и досега от щаба на Тръмп - а и самият той го е правил неведнъж - да настояваха, че изборните резултати са плод на мошеничество, този път думите на Сидни Пауъл, изречени с подобна категоричност, предизвикаха особен интерес. Малкото свободни медии, извън хватката на глобалистите, се заеха да търсят чрез свои източници с какви точно доказателства разполагат републиканците. Днес няколко вестника, а още в късните часове вчера – и интернет издания, излязоха с огромни заглавия:

„Как мафиотският бос Фили открадна изборите“. В статиите се привеждат неговите показания под клетва, в които той разказва подробно цялата история как е бил нает и е организирал подправянето на изборите. Мерлино твърди, че задачата му е била да организира малък екип от хора, които за много кратко време да попълнят 300 000 фалшиви бюлетини с глас за Байдън и да организират предаването им в определени избирателни секции. Той оценил „услугата“ на 10 долара за бюлетина. „Работата“ продължила три дни, за което демократите му платили $3 милиона. Макар и да изглежда доста добро заплащане – по един милион на ден, „Да бъфало кроникъл“ отбелязва, че сумата не е особено голяма за разбиранията на мафиотите, защото само една къща по подобие на тези, които италианската мафия в Америка харесва, струва близо $2 милиона. От друга страна обаче достоверно звучи обяснението на Кльощавия Джоуи защо е решил да се разприказва.

Срещу съгласието си да сътрудничи на следствието получил обещание, че досието му ще бъде прочистено и че прокуратурата и съдът няма да му забранят да продаде на различни издателства и филмови студия историята с измамата на изборите. В подобни случаи издателствата в Америка са готови да платят $10 милиона за написване на книга, а филмовите студия могат да предложат около $20 – за филмов сценарий. На фона на „дребните“ 3 милиона долара от демократите това вече е добра заработка.

Кльощавият Джоуи

Според показанията му, Мерлино наел два малки апартамента във Филаделфия, където бюлетините били стоварени в картонени кутии. „Работниците“ в началото започнали да попълват по 3000 бюлетини в час, но после постигнали рутина, работата потръгнала и те попълвали вече по 6000 бюлетини в час за Байдън. Кльощавият Джоуи бе предсрочно освободен по-рано през годината след като лежа в затвора за рекет и насилие. Преди това той бе 14 години зад решетките по друго обвинение от 2001 година за незаконен хазарт и изнудване.

През 2015 година той бе заявил, че повече не се занимава с мафиотски дела и се е оттеглил от престъпния начин на живот, като дели времето си между Южна Флорида и Филаделфия. Предполага се, че, ако показанията му се окажат истина, президентът Доналд Тръмп може да се възползва от пълномощията си и да му заличи напълно дългогодишното криминално досие. Като в това влиза помилване за самата изборна измама и всякакви други престъпления, появили се в процеса на даване на показания. Мерлино е цитиран да казва, че целта му е да посвети останалата част от живота си на спокойствие и лов във федералните земи (територии, които са държавна собственост и можеш да ловуваш без да плащаш такса). Но най-вече искал да излезе на светло и да каже истината.

Като всеки мафиот Салваторе Мерлино харесва лъскавите яхти и хубавите
млади жени

„Трябва да знаете, че Кльощавия Джоуи е много харизматичен и знае как да разказва увлекателни истории“, обяснява негов довереник пред „Да бъфало кроникъл“. - Той щеше да бъде невероятен сценарист на филми и би се представил отлично пред Конгреса, ако бъде призован да даде показания и там. Очаквам да се превърне в истинска знаменитост."


В категории: Животът


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 2
37
Коментара по темата
37.
хахахаха
21.11.2020 15:10:10
0
1
https://en.wikipedia.org/wiki/Chuckie_Merlino
36.
Верно ли ве хакере?
21.11.2020 12:38:27
1
4
Хахахахаха Айпито ми виждал, Божко съм бил... Маняк, добре че си анонимен тука, че голямо излагане щеше да се изложиш с тая простотия.
35.
до 34
20.11.2020 22:40:14
3
5
Божко, не Флагман, а ти си объркал статията. Да не си мислиш че не се вижда от кое IP пишеш. Не че и Флагман не са виновни, че са същите журналисти като теб, но на тях им е простено щото си ги знаем. Обаче теб те мислех за по-друг
34.
Чотурата ти е фалшива Йоанке
20.11.2020 03:46:26
5
6
Мъртвият Салваторе Мерлино, препратка към чиято страница в Уикипедия си дала, е бащата на въпросния Джоуи Мерлино, който си е жив и здрав. Това че Флагман са объркали Джоуи със Салваторе, не значи че новината е фалшива. С изключение на обърканото име, историята си е истинска и републиканските медии в момента я разпространяват. Дали Мерлино лъже е отделна тема, както е отделна тема дали всичко е един огромен цирк, а на републиканците и демократите им дърпат конците от едно и също място, за да може вие тука да си джафкате по вятъра.
33.
антиразврат
19.11.2020 22:40:29
1
7
Божидар пак е чел сайтове за мъжка любов и се е объркал. Нищо Божка, Господ си върши работата най-добре.
Ииии победителяяяят е БАЙДЪЪЪЪН за ужас на всички русофили, костя копейкин и божидарка :)
32.
Йоана Маринова
19.11.2020 22:36:47
3
8
ФАЛШИВИ НОВИНИ!!!! Трябва да се срамувате от себе.
1) Tова е снимка от New York Post, американско кафяво издание,на Joseph “Skinny Joey” Merlino (https://nypost.com/2018/10/17/mob-boss-trump-is-right-that-flippers-should-be-outlawed/)
2) Салваторе Мерлино е починал през 2012 (https://en.wikipedia.org/wiki/Chuckie_Merlino)
3) Eто и линк към интервюто на Синди, която нито веднъж не споменава Мерлино https://www.wbap.com/2020/11/16/chris-salcedo-show-sidney-powell-saystheres-overwhelming-evidence-of-voter-fraud-in-key-states/
31.
бошкоф, гуем си
19.11.2020 14:20:26
0
9
Снимка Божков, т.р. сам я е свил от нета. Браво, молодец!
30.
хер Флик
19.11.2020 14:14:22
1
13
Статията на Божков грабва още с първите редове - нас, внимателно четящите:
"18 Ноември 2020, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ, СНИМКИ: АВТОРЪТ"
Т.е. Божков е снимал лично дон Мерлино и Сидни Пауъл - адвоката на Тръмп.
Впечатляващ професионализъм, наред с гръмовните журналистически разкрития на Божков... Чакаме Пулицър!
29.
оченик c '' Adidas''
19.11.2020 13:16:50
6
6
Възхода на ТРЪМП към президентския пост на сащ става единствено и само с ПОДКРЕПАТА на РУСИЯ и проПутинските олигарси
2014-2015 год над 100 милиона $ са ''наляли''руските олигарси Векселберг,Фрийдман,Дерипаска,Агаларов в ИМОТИ във ФЛОРИДА собственост на строителния бизнес на ЗЕТЯ на ТРЪМП (предприемача Джерад Кушнер)
Руския милиардер Арас Агаларов кани ТРЪМП да организира конкурс мис ''СВЯТ'' в МОСКВА по време на престоя в МОСКВА руските служби ФСБ пращат красива проститутка и СНИМАТ ТРЪМП закачайки със СЕКС компромат с който го изнудват да работи а руските държавни интереси
ТРЪМП строи огромен и скъп проект ''ТРЪМП ТАУЪР'' ТОРОНТО струващ милирди $ като 41% от сумата безвъзмездно м у ги ''подарява'' австрийската банка ''Raifaisen bank''(банка контролен пакет 40% акции Семьон Могилевич -боса на СОЛНЦЕВСКОЯ крими груп -РУСКАТА МАФИЯ и на Олег Дерипаска -пропутински олигарх свързан с руските ФСБ-ГРУ)
Сиреч ФСБ/ГРУ през Австрийската банка КУПУВА повторно ТРЪМП
2016 изборите за президент на САЩ
Руските ГРУ хакери водени от румънския топ -хакер Марсел Лазар Лехин известен в хакерските среди като ''Гуццифер" успешно атакуват с мощни кибер атаки водещи инстутуци на Демократическата партия САЩ и пробив в е-пощата на сенатор ХИЛЪРИ КЛИНТЪН кандидатка за президент на ДП САЩ
28.
мама Божка
19.11.2020 12:55:36
2
13
Салваторе Мерлино умря през 2012, а това е Джоуи Мерлино. Божка много слаб материал. първо не знаеш за кого пишеш, после в статията ти няма доказателства освен думата на един мафиот. Да приемем, че е вярно това което казваш, първо не е ясно как и къде е фалшифицирал и накрая математиката ти не излиза пич... с това темпо колко бюлетини мислиш че е фалшифицирал? А колко е разликата между Байдън и Тръмп. Аз ако бях на теб щеше да се откажа от журналистиката и щеше да ходя да садя домати, картофи, зеле... поне няма да се налага да мислиш, щото виждам че не ти се отдава много
27.
Капо ди тути мафиоти
19.11.2020 12:40:45
5
3
Лоренцо Манини Боса на Мафиотския клан "Гамбино" в New York в 1 Ложа с Дъг Емхофф (мъжа на вице президент Камала Харис)
Дъг Емхофф е от Бруклин N. Y
Централата на "Гамбино" е в Бруклин N. Y
Мафията Гамбино отдавна са под контрола на Демократическата Партия на САЩ а нейните крими сицилиано-сащ босове са в 1 ложа с задкулисието на Дълбоката Държава
26.
До 25
19.11.2020 11:53:11
4
7
Ти май изобщо не си наясно с историята на Рижия клоун и факта, че голямата част от парите му са наследсвто от баща му и дядо му, а в семейната им история този е най-лошият бизнесмен, загубил милиарди заради лоши инвестиции. След изтичане на мандатът на му го очакват доста дела за прикриване на данъци и тн, така че скоро може видим и първият американски президент в затвора ;)
25.
До 1
19.11.2020 11:28:26
7
5
Хахаха... Рижия клоун е бизнесмен от кариерата, при това доста успешен, а дядо БайДън е бюрократ от кариерата. В такива кризисни времена, и най-калпавия бизнесмен би е оправил по-добре, от най-кадърния бюрократ. Капише?
24.
До 14
19.11.2020 11:22:44
1
5
Пич, справи се с матреиала преди да пишеш глупости. Става дума за Джои, а не за Салваторе. Джои си е жив и здрав, а Салваторе верно е гушнал букета през 2012 г.
23.
miko
19.11.2020 10:26:54
2
11
Флагман къртите с тоз Бошкоф напрао.
Глупост след глупост.
Но Божков е като запека - колкото и да напъва, нищо няма да излезе.
22.
ER_Dr
19.11.2020 09:15:16
1
5
Божков е проект на Демократическата партия, чието предназначение е да затвърждава у гражданите впечатлението, че всички привърженици на републиканците са вцепенени дръвници.
21.
Патриот
19.11.2020 08:39:21
7
11
Божков,Божков кой ти плаща да пишеш тези глупости.Флагман, от ден на ден се излагате все повече и повече.Жълтеете,жълтеете . . .Губите нормалните си читатели.
20.
бончо бонев
19.11.2020 07:34:37
1
4
ето една стара статия на Божков - квалифицирания и реквалифицирания сега в флагман журналист http://old.segabg.com/article.php?id=233380
19.
До флагман
19.11.2020 07:18:47
6
14
Най-слабия "журналист" който сте имали.Ако и му плащате за тея статии....губите си парите.Във ФБ е пълно с подобни фенове на конспирацията.Жалко че давате поле на изява на такива жалки същества.
18.
Този
19.11.2020 06:46:13
0
13
Ми прилича на един областен координатор НФСБ
17.
хер Флик
19.11.2020 06:11:29
6
16
Божков, прав си човече! Всичко е истина!!!
Това го потвърди и босът на българската мафия във Филаделфия - Пацо Компира!!! Италианците му аутсорснали бачкането по бюлетините, а той наел 50 мангусти от Столипиново, които превозил с чартърен полет до Щатите, маскирайки ги като етиопски хокеен отбор!!! Обаче третият братовчед на бабата на зълвата на баджанака на Асан се разпял и сега ФБР лови етиопски хокеисти из целия щат!!! Пацо Компира вече е защитен свидетел с нова самоличност - Пац О'Компира и предстои МЕГА трус - Тръмп печели!!!!
Пий парацетамол. Ще свалиш температурата...
16.
До 14
19.11.2020 04:14:24
6
20
По принцип трябва са става въпрос за сина му, но този голям “журналист” Божидар тотално е оплескал статията си с невярна информация, ама очевидно не става да коментираш американска политика от руски източници, защото резултатът е видим
15.
....
19.11.2020 04:10:22
5
18
Флегамани, по принцип си се излагате доста с измислени статии, но от както този Божидар Божков почна да пише за вас, доста пропаднахте като медия. Разбирам ви, че имате желание да сте различни, ама поне си намерете един свестен журналист, който освен руски да разбира и английски, че барем си проверява първоизточниците на информация и да не пише глупости
14.
Я
19.11.2020 03:25:32
4
12
за тоя юноша ли става въпрос ? Тоя който е гушнал букета през 2012 ? То бива, бива ама наистина трябва да ви затварят вече...


https://mafia.wikia.org/wiki/Salvatore_Merlino
13.
Фейкове разни
19.11.2020 00:03:48
5
12
И нито дума за Луис ДеДжой, който беше назначен от Тръмп, за шеф на USPS, заради гласуването по пощата. Този съсипа американските пощи, съкрати хиляди служители, въведе някакви безумни правила и т.н., докато USPS започнаха да се задъхват от писма и пратки и да не могат да ги обработват навреме. И всичко това с цел да се провали вота с писма.
12.
Xxxx
18.11.2020 23:50:07
9
17
И да поправя платения автор - Мерлино е освободен и живее във Флорида под т.нар. “ supervised release”, което означава, че законно не може да напусне щата, в който живее. А много ме съмнява мафиот от такъв ранг да не е под постоянно наблюдение от службите, за да могат да го върнат в затвора и при най-малката грешка, така че твърдението “дели времето си между Южна Флорида и Филаделфия” е напълно невярно. Изводът е: г-н Божков отново се проявява като един обикновен драскач
11.
usa
18.11.2020 23:45:40
3
9
Joey Merlino not Salvatore.
I e vqrno.
10.
Ха Ха
18.11.2020 23:17:54
2
12
А Тръмп ти даде 4млн за да го кажеш това!
9.
флагман идиоти
18.11.2020 23:02:52
5
11
Salvatore Merlino е починал 2012 няма как да е фалшифицирал каквито и да е избори...мухахаххаха,флагман за нищо не ставате
8.
*********
18.11.2020 22:41:18
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Фалшива новина!
18.11.2020 22:24:14
4
8
Дори Руди Джулиани е казал,че имало някаква дума за някакъв мафиот ама било по-скоро недостоверно!
6.
До3ти шизофреника
18.11.2020 21:55:06
9
17
Умря майка ти, тъпчо, я чукни в Гугъл и прочети пълната му биорафия, тъпак! И си написал 4 коментара до тук, та ева в болният мозък!
5.
Херо Мустафа
18.11.2020 21:51:13
4
10
А пък ние сочим с пръст България и я наричаме корумпирана! Мале мале, ако не бяха бугарите роби и не се предаваха едни-други, как щеше да ни се подиграят! Че имало ли е избори или убийство на президент в САЩ, без участието на мафията!!! Хахаха!
4.
KGW5472
18.11.2020 21:48:35
18
14
Флагман - какво ви ставя бе. Направо ще си помислим че досега сте били финансирани директно от оранжевия. То бива бива пристрастност,ама това е извън пътя. Сега и до мафия, камора и якудза ще стигнете. Значи щом путин не успя да преизбере колона всички престъпници по свта са му попречели. Я малко по флегмански.
3.
Шаранчо
18.11.2020 21:47:28
14
17
Фалшива новина!
Салвадоре Мерлино умря през 2012 година. Много преди Байдън се кандидатира за изборите.
Поне като мислите или преписвате фалшиви новини го правете както трябва, че да се вържем.
2.
Бай Дончо
18.11.2020 21:28:39
9
27
Гоше, тая статия е за разтуха, но мегаскандалът с Доминиън Воутинг Систъмс си е съвсем реален, така че всички левичарчета от групата на Алцхаймера си гответе вазелинчето, че има едни петима от Върховния съд, дето са ги натопорчили големи и жилести. Но вие все пак сте ляволиберали и това не ви плаши, нали, м?
1.
Гошо
18.11.2020 21:18:27
20
30
Хехех - ясно ни е пристратието на редакционния екип към рижия клоун и неговите кукловоди, ама да пускате такава глупост вече дълбае дъното. Сериозно - намерете си някой, който с английски на ниво четене с разбиране да ви проверява фактите преди да ги публикувате, че много се излагате напоследък. Или пък на такива статии слагайте етикет "fiction" :-D
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори