×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първи официални документи как са се фалшифицирали изборите в САЩ


Първи официални документи как са се фалшифицирали изборите в САЩ
Байдън казва директно, че демократите са създали „най-развитата и активна организация за измама на изборите“, после посочва, че всъщност не е имал това предвид
17 Ноември 2020, Вторник, 14:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Видео с Джо Байдън, където говори като Брежнев, стана вирусно в Америка

Кантората на Руди Джулиани – личния адвокат на Доналд Тръмп, разпространи първите официални документи, хвърлящи светлина как точно са били фалшифицирани изборите в САЩ. От там обясняват, че го правят, заради „неприемливото поведение на големите медии“, които при всяко споменаване от страна на Тръмп, че вотът е бил манипулиран, или прекъсват излъчването, или добавят от себе си – „това са негови неверни твърдения“. Първият документ представлява свидетелство под клетва на служителка в градската избирателна комисия в Детройт, щата Мичиган, където бяха регистрирани десетки хиляди бюлетини, подадени от отдавна починали хора.

Нейното име е Джейси Джейкъб. Тя работи в градската администрация от десетилетия, но през октомври е била преназначена в Департамента по изборите. Под собственоръчно подписаните си показания Джейкъб твърди, че нейната задача е била да преглежда бюлетините, пристигнали по пощата, и да отсява онези от тях, в които гласоподавателят не е поставил подпис или са пристигнали след законния срок – 3 ноември. Ден след изборите - на 4.11, когато всъщност се появяват всички съмнителни гласове от мъртъвци, нейният пряк началник ѝ заповядал да спре да проверява дали подписът в бюлетината съответства на този в щатската база данни. Както и изобщо да узаконява всички бюлетини, независимо дали в тях има подпис или няма. Третото указание било пликовете с бюлетини, пристигнали след 3 ноември, да бъдат завеждани със задна дата, за да бъдат включени в гласуването. Според американските закони, валидни са само онези бюлетини, получени до 21:00 часа в деня на вота. И досега се знаеше по какъв начин - конкретно в Мичиган, където до последно Тръмп водеше убедително, той бе победен от демократите. Малко след 6:00 сутринта на 4 ноември се появиха десетки хиляди бюлетини с глас за Джо Байдън, които бяха изсипани наведнъж. На графиката от изборите ясно се вижда как той за части от секундата повежда и в крайна сметка побеждава.

Появата на свидетелските показания на Джейси Джейкъб обаче превръщат съмненията за фалшификации в официални твърдения, които тежат в съда. Появата им е особено ценна, тъй като не всеки би посмял да направи такива показания, за да не загуби работата си – губернаторката на Мичиган е от Демократическата партия. Освен това, според федералните закони, ако свидетел, дал показания под клетва, се окаже, че лъже, може да бъде осъден да лежи в затвора до пет години. Има и още една причина кантората на Джулиани да разпространи документа - на градско ниво в Детройт съдът отказал да кредитира показанията на Джейси Джейкъб. Така искането за одит на изборите в града било отхвърлено. Юристите на Тръмп обаче хвърлят усилията си основно за крайния рунд – общото дело пред последната инстанция – Върховния съд, където магистратите консерватори са абсолютно мнозинство. Показанията на Джейкъб допълват свидетелствата на Мелиса Кароун, служителка във фирмата „Доминиън“, която осигуряваше софтуерното обезпечаване на изборите. Разследвания в няколко консервативни медии в САЩ свързаха тази фирма с демократката Нанси Пелоси – която ръководи долната камара на Конгреса.

През февруари Нанси Пелоси демонстративно скъса листите с речта за
състоянието на нацията, докато Доналд Тръмп я произнасяше пред Конгреса.

Освен това „Доминиън“ се оказа фирма, обявила фалит през пролетта и оттогава не е обновявала софтуерния си продукт. В него пък имало много уязвимости и пролуки, които лесно можели да се използват за хакерско манипулиране на вота. В показанията си Мелиса Кароун разказва, че софтуерът преброил определена част от бюлетините повече от осем пъти. Освен това в нощта след изборите, и на следващия ден, до мястото, където се броели бюлетините, на два пъти пристигали два мини вана, които официално уж трябвало да доставят храна за ангажираните в изборния процес.

Наместо да спрат отвън – пред сградата, както обичайно правят колите с кетъринг, и да предадат храната, те влизали в гаража. Кароун твърди, че от вановете никаква храна не била изнесена. Затова пък по-малко от два часа, след като колите си тръгнали, се оказало, че в гаража има оставени от тях 100 000 бюлетини. Предполага се, че това са именно част от прословутите бюлетини от отдавна мъртви хора на по 120, 130 и дори 175 години, които преобърнаха вота на много места в Америка и Тръмп загуби. Самият той пък обобщи вчера ситуацията в Туитър така: „Аз спечелих гласуването.“ Само за минути туитът му бе харесан от 148 хиляди потребители, а „Туитър“ го маркира в обичайното си предупреждение под повечето изявления на Тръмп, че „множество източници дават различна трактовка на тези избори“

Междувременно част от интервю, дадено от кандидата на Демократическата партия за президент Джо Байдън, се превърна във вирусно в социалните мрежи. То е направено малко преди изборите от двама инфлуенсъри. В него Байдън казва директно, че демократите са създали „най-развитата и активна организация за измама на изборите“.

Часове след интервюто Байдън обясни, че не е бил разбран правилно и искал да каже съвсем друго нещо. Думите му обаче подсказват, че той все по-трудно умее да изразява правилно мислите си и поставят под съмнение способностите му да заема поста на президент. В същото време Фейсбук се активира и всеки път, когато някой публикува или сподели въпросния откъс, го маркира като „изваден от контекста“ и добавя към публикацията на потребителя линкове към дописки в либерални издания, в които се обяснява, че казаното от Байдън било грешка на езика.


В категории: Животът


Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
25
Коментара по темата
25.
Анонимен
20.11.2020 12:54:57
2
3
На 12 септември 2018 Тръмп подписва заповед за борба с чуждестранна намеса в избори в сащ, като поставя държавата под националнo извънредно положение, в което Америка се намерика и в момента. Да - тези избори бяха проведени под извънредно положение. Всъщност в америка положението е много странно като никой не е стрес-тествал законите за избиране на президент. Сега това ще се случи, а ако тръмп успее да предотврати електоратите да сертифицират 270+ електоратни гласа за Байдън - нито Тръмп, нито спящия Джо ще могат да стане президент въз основа на гласовете на гражданите.

В гореупоменатата ситуация сената решава вице-президента а камарата на представителите решава кой е президента. Камарата е 26 към 23 към 1 за републиканците (делегации, не членове - т.е. всеки щат получава по 1 глас само!). Следователно, ако Тръмп успее да блокира резултатите в 1/2 щата - най-вероятно ще кара втори мандат. Има стотици сведения подадени от граждани под клетва, което се счита за директно доказателство в съда. Другото което е, адвокатите на Тръмп са пуснали само и единствено 3 дела, другите са на обикновенни граждани. Още ще бъдат тепърва пускани, а на места целят само и единствено да загубят битката на локално ниво, за да може делото да бъде прехвърлено в върховния съд, където има главно консервативни съдии, които уважават конситуцията на Америка - за разлика от демократите.

Само да дам контекст - не съм републиканец и не съм харесвал Тръмп. Обаче едно нещо е очевадно - масово медиите в Америка са платени канали за дизинформация. А тези тука нашите копират ли копират.... Сегашната ситуация е отчайваща за бъдещето ни като хора.
24.
Ганьо
20.11.2020 03:48:45
5
6
Ганьо световната политика коментира , Тръмп Байдън ,фасулска работа е това за него .
23.
СМЕРШ
19.11.2020 13:33:10
7
21
Всички демонократи под ножа на Тръмп!
22.
реалист
18.11.2020 12:21:57
14
17
Чудна работа.. Защо ли флагман толкова симпатизират на Тръмп на който му е през оная работа за България и не виждам какво добро може да се чака от него.

А до тоя смешник под мен, я ми кажи какъв е принципът на десните идеологии - важи правото на силния. Т. е. правото на Доган, на Пеевски, на Бойко, на Домусчиев. На работодателя, който да може да те г.зи както си иска под заплаха от произволно уволнение и никакви права за работещите. Не случайно в щатите, където няма кодекс на труда и закрила срещу уволнение е толкова разпространен сексуалния тормоз на работа. Важи принципът employment at will - произвол на наемането. Когато му скимне може да те изхвърли без въобще да излага мотиви.
21.
До #20
18.11.2020 11:15:08
7
19
Реднекове са демократите бе ред нек!
Никой знаещ и можещ човек по света не симпатизира на левите, чиято идеология е изградена върху принципа "взимай чуждото".
Знаещите и можещите не се нуждаят от чуждото или общественото - те си имат свое, което им е предостатъчно!
Реднековете са левите, които цял живот искат да харчат парите на другите!
Другият вариант е потомствени скъсаняци, мразещи потомствено заможните. Това са левите, пардон демократите в САЩ.
20.
Хер Флик
18.11.2020 09:46:19
25
6
Реднекове, кефи ме да ви слушам как се вайкате за горкия бай Доньо, как бил преебан от лошите демократи.
И ви разбирам - вероятно сте същите като него: прости, зле образовани, горди с нежеланието си да опознаят света и да разберат другите.
Е, за разлика от Тръмп вие не сте родени със златна лъжичка в устата и нямате милиони долари по наследство, НО все пак имате шанс - талончета за търкане има в държавните тото - пунктове. За тях няма нужда да се потите и да четете книги, гледането на телевизия ви е достатъчно...
19.
муспи
18.11.2020 00:45:02
7
6
Като се прави тази шумотевица по изборите, гоите остават с впечетление, че има броене на гласовете.
18.
Филип Рот
17.11.2020 22:26:57
19
12
речникът на Тръмп е съставен от „77 думи, които могат да бъдат наречени не английски, а тъпи“
17.
до 14
17.11.2020 22:15:47
21
11
Аз съм антигербаджия и мразя Тръмп и един от коментарите от 1 до 8 е мой. Как ще коментираш това? Много мои познати мразят Тръмп заради поведението и изказа му. Лично за мен има нещо сбъркано в него, но това може да го потвърди само прожесионален психолог
16.
Аз съм 4
17.11.2020 21:48:29
11
4
И защитвам Тръмп ве маломницо
15.
Шмиргела
17.11.2020 19:59:53
2
6
Здрасти,Джо!
Ами ти само доказваш изложеното! Значи и съдебната им система върви в "нашия коловоз". Ако до сега са можели да блокират решения на когото и да било по демократичен път,може би в рамките на няколко години това ще бъде " коригирано" по начина по който се работи тук.
Нямам никакво предпочитание кой ще им бъде следващият президент, просто от космоса си личи как всички думички за демокрация,свободи, равенство пред закона и прочие бля-бля-бля отиват директно в канализацията. Ние тук сме "претръпнали"...те да му мислят!
14.
Виж ти,
17.11.2020 19:56:34
5
26
Коментари от 1 до 8 са от един човек, явно Гербаджия, яростно плюещ Тръмп! Абе, урунгел, що не скочиш под влака , че да отървеш бургазлии от вредното си влияние!
Хората ти казват, че са гласували 1,8 млн. мъртви души (впрочем, както и за ГЕРБ) ти Божков бил такъв, онакъв. Фактите са такива!
13.
Джо Деменцията
17.11.2020 18:45:35
10
4
Шмиргел,нещо си се объркал.Ние държим прукорорите и съдиите във всички големи градове.Явно си забравил как 9-ти окръжен съд постоянно блокираше решения на Тръмп.Я питай роднините си колко кандидат-съдии републиканци виждат в избирателните списъци.Остана само Върховния съд да допопълним с необходимата за нас бройка.
12.
Джо Деменцията
17.11.2020 18:24:36
4
9
Боджидаре,той Тръмп не е първия,който не признава избори проведени с Доминион.Ето например нашата другарка Стейси Абрамс до днешен не е признала избора за губернатор на Джорджия и също води дела.Предполагам,че съвсем случайно и този път има проблеми на изборите там,но Браян Кемп се облажи покрай избора на Доминион,така че ще си трае,ако ме иска рушветите да излязат на бял свят.Искам обаче да благодаря на идиотите като хер Флик,които ме подкрепят.Аз може и да съм деменция,но те са завършени дебили,които едно време вярваха на Работническо дело,с сега вярват на американските отечественофронтовски медии.След няколко месеца ще надуят гайдата,че вашия пъмпкинман ги е прекрарал,ама какво да ги правиш.Да е деменция да се мъчиш да ги лекуваш,а то тяхното абсолютно дебилство.
11.
Гарантирано от ГЕРБ
17.11.2020 18:04:53
7
19
Тоя Байдан се е обучавал при
борисоФ и цветаноФ как да
фалщифицира изборните резултати.
Добри учители е имал!
10.
Шмиргела
17.11.2020 17:38:16
4
22
Хер Флик, ти колко време си прекарал ТАМ ,че да си наясно ,че не е като тук? Намали телевизията ...(просто съвет)
Няма демокрация ,приятелю,НЯМА! Може и да е имало...преди. Сега всичко е фасада и дъвка за баламурници ! Властта и парите опорочават всичко.
Имам близки роднини ,които живеят там и това което съм видял и от което сме говорили с тях разбрах ,че от Клинтън насам Америка-та вече не е същата.
Разликата от тук и там е само шуробаджанащината която там липсва по определени причини. Точно затова и съдебната им система все още работи...май.
9.
ХХ
17.11.2020 17:03:18
0
36
Демократите в щатите са фанатични психопати с морала на боядисалите се за една нощ от комунисти - седесари.
8.
хер Флик
17.11.2020 16:07:59
36
5
Божков, не ти ли омръзна да превеждаш конспиративни простотии от тръмпанарските сайтове?
За пореден път припомням, Щатите са демокрация със силна НЕЗАВИСИМА съдебна система. Ако имаше нарушения, те няма как да останат незабелязани, НО десетки съдии в различни щати вече отхвърлиха искове на тръмпанарите. Не може всичко да е нагласено, там не е като тук!!! Измий си главата със студена вода и пиши нещо смислено, напр. за Вергиев...
7.
пълна тъпотия
17.11.2020 15:20:27
21
6
Байдън "си признал",че ще мами и Тръмп го е оставил,за да може сега да си търси свидетели и да доказва измами.Такава дивотия просто не може да се коментира.
6.
Като баба ванга в мъжки вариант съм
17.11.2020 15:15:32
31
14
Като видях заглавието и си викам ей тоя бълвоч ако не го е писал Божката пък на. Отварям статията и воала, познал съм.
5.
до 4
17.11.2020 14:36:40
20
5
Мерси. Щом на емоции го карате значи е ясна работата.
4.
pfff
17.11.2020 14:29:11
13
28
ей сега Байдън като ви изяде/наебе децата ще си кажете, ех Божков беше прав, ама ще го разберете по този начин явно ...шматки,, халал да са ви всички педали, траверси, педофили и тн
3.
до 2
17.11.2020 14:25:57
38
12
Такъв е, защото и да му сбъдне желанието на автора.Тръмп пак няма как да надмине в Байдън електоралният колеж. Опитите за дезинформация на автора си остават такива, опити.
2.
miko
17.11.2020 14:22:38
44
14
Този Божков е уникален де бил.
Къде го изкопахте.
Статиите му са срещу Байдън и дори и да са верни твърденията му у нас читателите остава съмнението, че този Божкоф е фанатик и луд фен на Тръмп.
1.
до Божков
17.11.2020 14:11:34
60
16
Това не са официални документи доказващи каквото и да е било, а офциално обвинение в нещо. Всичко на жалката кампания на Тръмп пада и продължава да пада в съда. Защото нямат никакви доказателства и няма да имат, защото той си загуби съвсем самостоятелно. Свиквай.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов
Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори