Вкусна разядка с пармезан и артишок, вижте рецептата
Става за топене и мазане
Продукти:
1 глава бял лук, нарязан
8 скилидки чесън, пресован
400 г артишок
300 г спанак
230 г пармезан, настърган
½ кубче зеленчуков бульон
1 чаша майонеза
220 г заквасена сметана
Приготвяне:
Пасирайте лука и чесъна с пасатор или в блендер. Добавете сварения артишок. Пасирайте. Добавете спанака, пармезана, кубчето бульон. Пасирайте добре. В отделна купа разбъркайте майонезата и сметаната. Добавете ги към останалата смес и отново пасирайте.
2026 ще е годината на Червения огнен кон! Ще "изгори" всичко старо и ще пренареди живота ни
Шоколадът може да повиши мозъчната активност
Тежък удар за Мартин от „Игри на волята“
Важно за цените в евро и в лева: Ето как ще бъдат изписвани
България сред лидерите в Европа по хайвер от белуга
25/12/2025, Четвъртък 21:00
0
Мозъкът страда, ако имате недостиг на определени витамини
Пазарджишкото село Гелеменово е наводнено от скъсана дига
Няколко съвета, за да не се напиете на Коледа
Как да се преборим със стреса и напрежението по празниците
Откриха уникално златно 2300-годишно съкровище
Зимата се върна: Две деца пострадаха при челен удар между две коли във Врачанско
Учени развенчаха брадат мит за съня
