×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Калина Паскалева: Не е важно дали Карбовски е искал с*кс от Мегз, а дали и колко е обвързан с Радев и БСП


10 Ноември 2020, Вторник, 18:19 ч.
Автор: Флагман.БГ

Мегз направи връзка и с президента Румен Радев, като каза, че Мартин се е хвалил, че получава пари от президента за определени свои услуги

И журналистиката и писателка Калина Паскалева изказа мнение по скандала с Мартин Карбовски. Тя обаче акцентира върху друг шокиращ въпрос в драмата, която започна през уикенда, след като социалните мрежи бяха взривени от твърденията на Мегз за Мартин Карбовски.

Тя обяви, че в замяна на интимни ласки от нея, той й обещавал да продължи да излъчва рубриката й в предаването си по Би Ти Ви. Освен това тя открито заяви, че той постоянно пие и взима забранени субстанции.

Мегз направи връзка и с президента Румен Радев, като каза, че Мартин се е хвалил, че получава пари от президента за определени свои услуги.

След разкритията на дизайнерката от Раковски мрежата буквално гръмна, а към вълната от укори към Карбовски се присъедини и плеймейтката Нора Недкова.

Дизайнерката обяви, че полага основите на движение #metooBulgaria, което да е клон на световното такова относно сексуалния тормоз срещу представителките на нежния пол.

А в отговор на заплахите със съд на Мартин Карбовски, Мегз отговори, че е готова да подаде групов иск срещу родния Харви Уайнстийн, пише lifeonline.bg.


По темата взе отношение и журналистката Калина Паскалева, като според нея акцентът в скандалът не е дали Карбовски е искал секс от Мегз, а дали и колко е свързан с Румен Радев и БСП. 

„Сексуалното насилие в БГ се приема за нормално, особено ако жертвата - жената - не е с академична специалност. Тя може да е водеща на предаване, манекенка, певица.

Плеймейтките няма да ги коментирам, защото тяхната гледна точка е субективна спрямо морала им - той обикновено е сравнително нисък.

В конкретния случай много хора няма да вземат насериозно думите на Мегз, ще си кажат - тя си го е търсела, можело е да парира Карбовски още в началото, а не да влиза в обяснителен режим, показвайки чатове.

Проблемът в този казус е много по-дълбок.

Говорила съм за зависимостите в журналистическите среди много отдавна. Не само към дрогата, а и към обвързаността с конкретни партии. Мегз обвинява Карбовски в близки отношения с Радев, което би било резонно, дори да не е чула разговори между тях.

Журналистът показва пристрастията си към президента. В неговите сайтове и страници публикува статуси на Иван Бакалов и Васил Петев.

И двамата са против правителството, не го крият, напротив - използват всяка възможност да го демонстрират. Първият, който защити Карбовски в скандала с Мегз, беше Петев - нападна я по следния начин

„Запомнете таз народна мъдрост:

Дори Карбовски да е българският Харви Уайнстийн, а Цветан Цветанов кандидат фитнес инструктора на Байдън за терена на „Граф Игнатиево“, това не значи, че Мегз не е най-обикновена нагла шаврантия от Раковски, Айова.

The end.“

Същият е отговорен и за изпращането до медиите на снимката на Владислав Горанов с пура от столичен ресторант. Същият Петев беше писал за мен, че съм болна от СПИН наркоманка и проститутка в свой сайт преди 6 години.

Ако вие не виждате връзката - ще ви я покажа. За да демонстрира симпатиите си към Радев, Карбовски публикува гледна точка на хора, които създават фалшиви новини и обслужват интереси на обвиняеми олигарси.

Дали го прави срещу пари или не - може да отговори той. И то не на мен, защото не ме интересува. А на аудиторията си.

Та, в скандала Мегз - Карбовски не е важно дали е искал секс от нея, а дали и колко журналистът е обвързан с политическа партия БСП и Радев. Както и колко е трезва преценката му за настоящите събития в България.

П.С: Аз съм работила с Карбовски - два от документалните ми филми са излъчени в неговия ефир ( финансирани са от мен ). Канил ме е на срещи и вечери. „Избягваш всякакви покани“, е бил неговият коментар", пише Паскалева в социалните медии.

 


В категории: Лайфстайл


12
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 2
12
Коментара по темата
12.
Патиланско царство
10.11.2020 23:55:43
1
11
Първоначално ми изглеждаше някаква пиперлива история, но сега ми стана ясно че всичко се прави да се окаля Президента. Изобщо така действатнякои хора в държавата с тия които не са от тяхната страна. Днес пък по новините гледах, че са назначили Мангъров за началник на някаква Ковид болница. Човекът не можал да откаже, защото така щяло да изглежда че бяга от отговорност. Обаче на мен ми се струва че му правят кур(т)капан и или ще го плъзнат оттам след няколко месеца или се надяват да се радболее, за да могат да го окалят и него. Ей такива ми ти работи драги ми смехурко
11.
Капи
10.11.2020 22:44:02
1
5
И се появява поредната Калинка,застава на амбразурата и започва да защитава кастата си... След като онова,другото,неопределеното,безмозъчното преди това е оплескало всичко. И какво прави,хитър маньовър,който не излиза от дълбините на нейния мозък,защото там няма дълбини. Отклонява темата към финансови зависимости пристрастия на журналист. Ами човека си има позиция,Калина,и си я отстоява. И тя не е да се навира в тв предавания, лаф стайл издания,партита на богати,коктейли и всякакви матинета,където могат да те видят,а още по добре и да те снимат.а ако може и да забършеш някой с кинти,...
10.
Е и?
10.11.2020 22:20:50
2
7
Ми добре, канил я бил, искал си бил....
Къде е драмата?
Ако и ти искаш, приемаш, ако не, отказваш.
Аз никъде не видях опити за поставяне в зависимост или изнудване, при наличието на които безспорно би могло да се говори за вид изнасилване..
Човекът вероятно е мераклия, като 99% от мъжете, но до момента не видях нищо, което да сочи, че си е искал насилствено.
Или вече не може да попиташ една жена, дали иска или не?
9.
Из
10.11.2020 22:09:51
2
6
Като чуеш книгата "Дневниците на една к*рва" и ти става ясно.
8.
2 морални стожера
10.11.2020 21:06:19
2
13
Калинчето и мегз - двата морални стожера на обществото
7.
2 морални стожера
10.11.2020 21:06:05
2
9
Калинчето и мегз - двата морални стожера на обществото
6.
И
10.11.2020 19:59:41
4
13
този парцал изпълзя от дупката.
5.
Иначе Да
10.11.2020 19:35:23
2
16
Карбовски има огромна вина и заслужава да го осъдят, защото се заиграва и дава трибуна на най-големите паржцали в БГ - Мегз, Калина Парцалева, Николета Лайнянова и още проституиращи примитиви. Карбовски се хвана с Любен Дилов-Син, който се занимава с това да прави известни корволяците срещу преспиване
4.
МЕГЗ мошеничката!
10.11.2020 19:32:59
5
16
Кой луд ще вярва на Мегз, която беше осъдена за измами? Кой луд ще вярва на Мегз, която много хора са я обвинявали в измами и интриги? Взела е пари шавр*антията за да очерни един непокорен журналист! Освен това се опитва да създаде някакво НПО за да смучи държавни пари с измислени Metoo акции!!!
3.
Едуард
10.11.2020 19:25:13
1
9
Зависимостта от/ власт,пари,упойващи и наркотични в-ва, сексуални и психични отклонения/ се отразяват при оценка и анализ на определени процеси и водят до виртуална сетивна недостатъчност
2.
Мек гъз
10.11.2020 19:16:00
2
18
Продавам G класа на части!
Ако не вдигам значи духам обадете се на Рончев в пангото
1.
Аман
10.11.2020 18:49:25
3
23
от курволяци,бе
Тия само файтонджий ли искат
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори