Рецепта за вечерта: Карфиол на фурна с пармезан
Хрупкав и вкусен
Продукти:
2 супени лъжици чесън, пресован
3 супени лъжици зехтин
1 глава карфиол, разделен на розички
5 супени лъжици настърган пармезан
Сол и черен пипер на вкус
1 супена лъжица пресен магданоз, нарязан
Приготвяне:
Загрейте фурната на 220 градуса. Намажете тава за печене с малко мазнина. В купа смесете зехтина с чесъна. Добавете розичките карфиол. Похлупете с чиния и раздрусайте, за да полепне навсякъде. Прехвърлете в тавата за печене. Печете за около 25 минути. Покрийте с пармезан и печете за още 5 минути.
													
													
													
													
													
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Руски опозиционери, приети от Полша, се оказаха двойни агенти
													
													
																													
															
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Линейка блъсна и уби пешеходец
													
													
																													
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Извънредно! Жестоко убийство във Варна
													
													
																													
															
															
															
															
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Инфлуенсърка загина по нелен начин
													
													
																													
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Диагноза, но не и присъда - живот с улцерозен колит или болест на Крон
													
													
																													
															
																									
															
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
							
							
							
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										