×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо заразеният Руско от жк „Меден рудник” се гръмна в дома си


Защо заразеният Руско от жк „Меден рудник” се гръмна в дома си
55-годишният мъж умира в страшни мъки и не искал да тежи на брат си, живеели в двуетажна къща в този район
30 Октомври 2020, Петък, 11:52 ч.
Автор: Флагман.БГ

Хора, бъдете отговорни, системата вече не издържа, зове негов близък роднина

Близък роднина на намерения тази сутрин мъртъв мъж в жк „Меден рудник” се обади в редакцията на Флагман.БГ, за да призове хората към по-голяма отговорност към здравето им. Човекът заяви, че познвал много добре Руско, брат му и рода им, познавал съседите им в комплекса. 

„Тъй като всички се отнасяме безотговорно, крайно време е да ви кажа, че видях от първо лице вече нефункциониращата ни здравна система. Руско предпочете да сложи край на живота си, защото не искаше в последните си дни да тежи на най-близките”, каза нашият читател.

Извънредно! Заразен с COVID-19 се самоуби с ловна пушка в дома си
 

Жителят на жк „Меден рудник” бил диагностициран през миналата седмица с COVID-19, след като се почувствал неразположен. Приятелите му не знаят да е имал съпътстващи заболявания. Във вторник и сряда обаче състоянието му се влошило до там, че личният му лекар го е определил като напреднала бронхопневмония. Пациентът вече трудно дишал и имал много висока температура. 
Изпратена е линейка в сряда вечерта, за да приведе болния човек в инфекциозното отделение на УМБАЛ-Бургас. В приемно отделени обаче се оказало, че няма места нито в инфекциозното отделение, нито в реанимацията, където са тежките случаи. Това е била и причината Руско да бъде върнат обратно в дома му с линейката.

Той нямал семейство. С брат си делял двуетажна къща до ДГ „Делфин”.Брат му се грижел за него, доколкото е било по силите му, но с това съсотяние не можел да се пребори. Това била и причината Руско да вземе ловната си пушка и да стреля в главата си. 
 


В категории: COVID-19


29
Коментара
29
Коментара по темата
29.
Warrezz
01.11.2020 12:30:33
0
3
Тъп човек. Да се застреля, заради измисления вирус?
28.
Някъде по света
01.11.2020 00:58:20
0
3
Пълна трагедия е държавата ни!Мафиотите,които ни управляват трябва да се замислят до кога ще лъжат Народа?!?
27.
Кой прав кой крив
31.10.2020 05:44:57
1
9
Защо министри, министър-председател, депутати, партийни лидери, които въвеждат тези мерки, на които се създават всички условия да се предпазват, и трябва да са пример за незаразяване, се заразиха и кой знае колко души са заразили около себе си? Търси ли им някой сметка, нарича ли престъпници и убийци на животи, както тук се наричате един друг. От тези хора започва развалата или лъжата, защото щом пледират за мерки, трябва те най-стриктно да ги спазват и дадават пример как може да не се заразиш, а не да си играят с народонаселението.
26.
534626
31.10.2020 03:41:32
7
8
Тука някои са готови и на родителите и децата си да избодат очите да не би да ги заразят. Ще ви трепят белите престилки в скафандрите по болниците с лайна във вените и туба в гърлото, а вие олигофрени през това време ще им пляскате. Деба малоумниците. Истината винаги сама се е налагала без да се налага да убеждава. Ако имаше някаква върлуваща смъртоносна болест всички да се бяха скрили в миша дупка включително и аз и вие, еле управляващите. Лъжата обаче винаги върви с циркове, недоразумения и разбира се конспирации.
25.
Извод
31.10.2020 00:03:56
1
6
От март до май бяхме затворени, за да може здравната система да се подготви. Какво ли щеше да е, ако не се беше подготвила!?
24.
Бургазлия
30.10.2020 21:19:08
0
14
Това е, тази държава приключи
23.
кольо джангъра
30.10.2020 20:45:01
4
21
Българина го накараха да си измие два пъти ръцете и да си предпази мрънкащата уста за една седмица и орева орталъка.
Спряха казармата и ето го резултата, неадекватни ревливи женчовци пищят в интернет и протестират че
не можели да носят някаква си пиклива маска за 10 минути, били се задушавали, лошо им ставало, цикъла им идвал; смешковци, да отиват в казармата да видят как се прави марш-на-скок с пълно бойно снаражение и противогаз на 40 градусов пек.
22.
X-men
30.10.2020 20:15:53
18
14
Така се случва заради ганьовците които не спазват мерките , заради тях заразата плъзна като лавина. Толкова много болни има , че няма място в болниците вече. Мутафчийски нали това каза още преди 6 месеца, да спазваме мерките, защото ако не, ще дойде време няма да има места и хората ще умират навън. Тогава всички му се смяха. Като се има предвид че мерките бяха супер смешни и леки - миеш ръцете и като пазариш и си сред много хора слагаш маска за няколко минути...и това е. Толкова ли трудно беше да се спазва това? Но такъв ни е манталитета, обичаме да ни е вътре и да сме винаги изнасилени.
Сегашното положение нищо не е, изчакайте да дойде зимата, когато коронавируса е в най-благоприятната си среда.....
21.
Hunter
30.10.2020 18:33:28
12
6
Ловджия викаш еми така е който стреля по безащитни животинки...
Сигурно е видЕл нЕкъв дивеч у угледалото и е стрелял ;)
20.
Нед
30.10.2020 17:43:01
1
7
Един процент истина да има пак ще е добре
Журналисти и курви е едно и също
19.
13ия
30.10.2020 15:21:07
4
17
Много си глупав! Нито едно от изброените от теб неща не правя-не всички сме в истерия като теб!Тв пускам един-два пъти на месец и не нося шлемове и скафандри,аданъ му? Да пия белина?! Нещо не си наред с главния.. И въобще не съм законопослушен!Слагам си една маска като съм сред хора-това е. А ти глупако какво правиш? Лаеш наляво-надясно как било измислено,конспирация било,а хората несъгласни с теб? Да ходели на тъмни места...да го духали,били неуки..нещастни.Лъхаш на истерясала мастия с мераци да си винаги прав.Тъп си-това е истината!Обикновено най-простите и мързеливи плюят най-много,всичко е конспирация и измислено,много държат тяхното мнение да се зачете и уважи и често са вулгарни,винаги обиждат и дават определения! Ганьооо Ганьоо
Явно нищо хубаво никога не си видял ..няма и да видиш! Как знам ли? Ами много си прост и измислен за да разбереш,така че аре марш на майната си с вълшебните ти теории от 1001 нощ! Глупак
18.
Рр
30.10.2020 14:38:40
1
9
Ужас!
17.
do 6
30.10.2020 14:32:50
7
23
Всъщност Руско не почина от Ковид, посегна на живота си заради идиотите напомнящи му всяка секунда за него.
16.
В памет на Руско.
30.10.2020 14:28:59
0
40
Флагман, моля ви прецизирайте правилно думите си. Какво е това "гръмнал в главата". Уважавайте първо себе си, след това паметта на починалия. На Руско брат му е в Кипър и от години не е до него. В момента пътува към България. Руско никога не имал проблеми, той има и други роднини тук, които го обичат и за миг не са го изоставили. Руско беше активен мъж на средна възраст, който обичаше риболова и лова. Проблемите му обаче започнаха преди седмица, когато почувства неразположение, придружено с главоболие и лека температура. Впоследствие и в резултата на проточилото се неразположение беше извикана линейка, която да го откара в болница. Близките му предполагат, че след този момент е започнала и паник атаката му, вследствие на засилени стрес и уплаха от пустия му Ковид. Преди два дена отново е извикана линейка, като ситуацията с отиването до болницата и връщането му от там се повтаря. Вчера към обяд вече се е чувствал по-добре, но какво го е накарало да посегне на живота си в ранни доби ???? Добре е и с инерпретации в този момент да не се борави. За мен/нас Руско стана жертва на системата ни и несъвършенствата в нея, която са способни в тежки моменти да те довършат не само физически, но и ментално. Светла му памет на Руско, кураж на близките му, пък всички ние, нека бъдем здраво стъпили на земята, защото покрай истерията с Корона вируса, жертвите на психични разстройства, може да станат повече от тези на самия вирус.
15.
Трол До 14
30.10.2020 14:19:50
8
21
Не е регистриран, защото някои трябва да му направи тест. Кой е тоя някой? Не всеки има 120 лв за тест. ЛЛ на човек е казал тежка пневмония, ако не е ковид, какво е според вас? Много е удобно да си заравяте главите в пясъка. Разберете най - накрая, положението в болниците е много зле! Дано не ви се налага да разберете от личен опит.
14.
Ивалина
30.10.2020 13:54:15
4
21
Флагман други източници пишат,че човека си е внушил,че е болен.От полицията също са потвърдили,че не е регистриран като болен от Ковид.На кой да вярваме сега,не че по принцип може да ви си вярва..
13.
До 11
30.10.2020 13:34:09
18
24
Като пишеш си слагай шлем,маска,скафандър и пий белина :).Ти не си прост Ганьо като нас,законопослушен си,не пропускаш нито един брифинг на НОЩ,нито един сутрешен блок,където социолози и математици ти говорят колко е страшен ковид.Пляскаш с ръчички на терасата и се кефиш на докторите светкащи с телефончета.Докато ти и такива като теб лаят и се маскират лабораториите и някои шефове на болници печелят 10тки милиони заради такива безмозъчни добитъци като теб!
12.
Хейтъри и неудачници
30.10.2020 13:32:28
26
26
Бургас наистина е най-добрият град за живеене, но не и за нещастници, неудачници, мързеливци, алкохолици и наркомани. Когато си тъп и необразован, но за сметка на това мързелив и бог не може да ти помогне! При този кмет града стана прекрасен, няма нищо общо с кочината на ЙоанПиян, Найден Фолк певеца и др "функционери магьосници" хахахаха.
11.
8ия
30.10.2020 13:28:03
9
14
Измислен си ти глупако! Не е нужно да си налагаш простото мнение-можеш да си го запазиш за ...майка си например!Като гледам си много запознат с мнооого тъмните места- явно си излязъл от такова място! Аман от прости Ганьовци и Ганки!
Измислен палячо седнал да ми налага малоумното си мнение..аре марш на майната си
10.
бургас
30.10.2020 13:18:22
7
31
Ние сме пълна трагедия и като оправия и като народ! Цяло лято дремеха, нищо не правеха, поне сградния фонд на болниците да бяха оправили и персонал да бяха наели!
Безотговорни управляващи подчиняващи се само на интереси и каквото каже богоизбрания ББ! Най-добрия град за живеене...и за умиране!
9.
Трол
30.10.2020 12:58:29
5
51
Хората вече нямат достъп до болница, а още не е започнал ноември. За сметка на това купона в планета пайнер продължава... Господ да ни е на помощ..
8.
До 6
30.10.2020 12:44:15
37
26
Защо не го д****ш бе нещастник, измисления Covid19 си го наври на едно много , много тъмно място тъпанар неук...
7.
Никога досега
30.10.2020 12:41:44
31
17
Не сме имали по-добро здравеопазване! Аз и семейството ми сме благодарни на българските лекари и им пожелаваме късмет и вечно здраве!
6.
Е нали няма Ковид бе ганьовци?
30.10.2020 12:38:32
40
40
Нали МънгърПедала ви е икона и борец срещу "световните господари"? Нали за вас е бог, този пелтек психясъл жаден за внимание? А мрете сега дървени философи! Всеки ден тръбите "държава няма" а като ви опре и бързо по медиите да молите "държавата за помощ". Най_кофтият матриял сте тъпаци.
5.
Изруди
30.10.2020 12:24:40
7
73
Шефовете на болнизи се къпят в пари и имат имоти за милиони , докато харата сехсамоубиват защото болниците не работят а само съществуват
4.
ХАХА АДМИНИСТРАТОРА
30.10.2020 12:24:31
5
4
МНОГО СИ БЪРЗ БЕ ЧЕ И ВОТ НАТРАКА ХАХАХА МАЙ НИКОЙ НЕ ВИ БРИГА НА ГАДНИТЕ НОВИНИ
3.
КОМЕНТАРИТЕ ОТ ????????????????
30.10.2020 12:21:27
5
2
АДМИНИСТРАТОРА ДА ЗАПОЧНАТ СЕГА
2.
19
30.10.2020 12:19:59
0
42
Къде е Паздеров с буферните му центрове
1.
Зомбайо
30.10.2020 12:02:50
13
69
Изродо мръсни. Псевдо докторчета, трябвало е тях да застреля не себе си.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори