×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Третата световна война няма да започне с псевдопандемията


Третата световна война няма да започне с псевдопандемията
Живеем по сценарий и ни управляват престъпници, казва писателят Ангел Хаджипопгеоргиев
29 Октомври 2020, Четвъртък, 20:00 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Авторът на апокрифа „Исусови хроники“ написа сценарий за филм, достоен за Холивуд и се надява да намери своя продуцент и режисьор

Да се счита една грипна епидемия, каквато е COVID-19, за начало на Трета световна война, е малко пресилено. Втръснало ми е до гуша да слушам и гледам за тоя злощастен вирус, камо ли пък да се хвана да пиша по него. Това сподели пред репортер на Флагман.БГ писателят Ангел Хаджипопгеоргиев.
Той е автор на пет книги, а през последните години се изявява и като преводач на стихове от английски, руски и дори от езици, които не познава и при това без да използва речници, но открива най-точните думи. Казва, че това е като хипноза. 

 

-Живеем като във фантастичен филм, в който едни същества, наричани от някои грейове, извънземни рептили, и други подобни змейовидни твари, се опитват на наложат на човечеството нов световен ред. Мнозина смятат, че Третата световна война е започнала и основното оръжие в нея е COVID-19. Ако това, което се случва със света, е по сценарий, какво бихте казал като писател? 
 

-Не бих бил категоричен в това, че ни управляват извънземни, гущероподобни или невидими същества, защото не съм ги срещал в живота, освен във фантастични книги, филми и разбира се в разни конспиративни публикации. Това, че някой се опитва да преобърне човешките изконни ценности и морални възгледи се усеща без особени усилия и човек трябва да е бавноразвиващ, за да не го прозре. Но да се счита една грипна епидемия каквато е COVID-19 за начало на Трета Световна е малко пресилено. Че има сценарий е от ясно по-ясно и макар да не обичам конспирациите, житейският опит и познаването донякъде на световната история, ме подтикват да си мисля, че цялата тази истерична псевдопандемия е съчинена доста преди 2020-та година. Казвам „псевдопандемия“, не че това не е пандемия в оня смисъл, че не е в една държава и дори в един континент, но определено се преекспонира и цифрите се раздуват неимоверно. Не е нужно да си писател, че да не прозреш постановката, на която са подложени милиарди човешки същества. Съчувствам на тези, които изгубиха свои близки и нека това тежи върху съвестта на предизвикалите разпространението на щама. 

-Ако бяхте Омир, бихте ли пренаписал „Илиада“ за този невидим враг и може ли COVID-19 да се окаже съвременният троянски кон, т.е. заради кризата, да бъдат изкупени заводите на безценица и капиталът да отиде в определени групировки?

-Имах предложение от някои хора да напиша някакъв политически трилър по темата или да вмъкна COVID-19 в книгата си „Цветето на Гилгамеш“, която вече няколко години чака да бъде довършена. Само че характерът ми не позволява подобен натиск, а и лично на мен ми е втръснало до гуша да слушам и гледам за тоя злощастен вирус, камо ли пък да се хвана да пиша по него. Впрочем, мога да кажа откровено, че съм чел художествени книги с подобна тематика, написани от гениални писатели като Майкъл Крайтън примерно. И си мисля, че писането на подобна книга изисква добро познаване на вирусологията, на медицината, а на мене не ми се заравя в такива теми, защото съм весел човек, а това ме разстройва. 

Да пренапиша „Илиада“ не бих се захванал, но да я допълня, разнообразя с нови логически връзки и иновативна информация, защо не? Мога да се похваля, че вече направих нещо по въпроса. Финиширах един филмов сценарий, който се нарича „Малката Троянска война“, където действието се развива около 15 години преди описаното от Омир, ако изобщо е съществувал такъв човек. По тази тема можем да си задаваме въпроси и да си отговаряме поне няколко седмици, колкото време ми костваше да напиша сценария. 

-Но това е малко време...

-Стана много бързо, сякаш е бил вътре в мен и е чакал да се излее. Но и самото изработване на сценарий е много по-лесно от писането на художествена книга. Вече готовият сценарий моментално започнах да преработвам в роман или поне в повест, което също няма да отнеме много време, така че се надявам догодина да имам вече готова книга, но и ми се ще сценарият да намери своя продуцент и режисьор. Опитвам се да ги открия, макар и да ми липсва открай време бизнес обонянието. 

-А кои са главните герои във вашата „Илиада“?

-Само ще кажа, че действието се развива пак в Троя /Илион/ и действащите лица са същите както в Илиада, с тази разлика, че са по-млади с петнадесетина години. Моята идея е, че някои от конфликтните връзки са се породили още тогава, за да ескалират в кървавата развръзка след вече заявеното време. Също така се опитвам да обясня напълно логически основната причина за избухването на войната, която в никакъв случай не е Хубавата Елена, в което и сега се съмняват половината историци на Света. Но пък моята хипотеза игнорира и другия повод, когото защитава тази половина учени, а именно алчността и завистта на Агамемнон към богатствата и политическото могъщество на Илион. Няма да разкривам основната тайна в повествованието, а само ще отбележа, че по-силна мотивация от защитата на личната чест не може да има под слънцето, когато става въпрос за истински владетели и мъже.

-Как се роди идеята да напишете сценарий, достоен за холивудски филм?

-Преди време споделих с един приятел-режисьор за книгата си „Цветето на Гилгамеш“ и той прояви сериозен интерес към нея. Започна да ме натиска по-бързо да я напиша, което ме спря. Аз така не мога, защото както обичам да казвам:“Аз не произвеждам, а творя.“, така че книгата забоксува. От друга страна се амбицирах и реших да му покажа, че мога да му направя скандален, актуален и иновационен сценарий, който може да получи дори холивудски интерес. Отдавна ме вълнуват всякакви митове, култове, религии и древни загадки. Троянската война и Древногръцката митология са едни от любимите ми теми. През годините, след хиляди часове на разсъждения, съпоставяне и сравняване, стигнах до заключението, че Холивуд си прави свободни съчинения с историята, защото в нея има страшно много бели петна и напълно недоказани хипотези.

-Хората предпочитат да вярват, че хубавата Елена е запалила Троянската война. Вие обаче представяте различна хипотеза. Има ли във вашия сценарий за филм любов, страсти, интриги?

-Да, а прословутата „Илиада“ е създадена от един според мен събирателен автор поне 7-8 века след хипотетичната Троянска война, която е събирателно събитие, тоест от няколко войни е изградена една драстична картина с много герои и трагични съдби. Херодот пише за нея повече от 1000 години след предполагаемото време на бойните действия. Запознавайки се в детайли не само с Омировите творби, а и с тези, които продължават сагата, стигнах до доста оригиналната идея да напиша нещо за времето преди войната, защото за след нея има огромно количество написани творби от всякакъв жанр. Така се роди и се завърши моят сценарий, който сякаш се е трупал през годините на неистово четене и размисъл. И за да събудя интереса, ще разкрия, че Агамемнон, Менелай и Одисей са баджанаци, защото Пенелопа също е дъщеря на спартанския цар Тиндарей, дори и да е осиновена от него. Освен това Ахил и Хектор почти едновременно се влюбват в къдрокосата Андромаха и още тогава пламва антагонизмът на мирмидонеца към сина на Приам, защото азиатската красавица избира Хектор. В сценария ще се демонстрират почти всички олимпийски дисциплини от онова време, както и първата в света борба в стил ММА или „борба без правила“, която тогава се е наричала „Панкратион“ и понякога се е стигало до смърт на един от двамата участници. Тъй като аз съм пацифист, в моя сценарий смъртта напълно отсъства, но нейният хладен полъх се усеща, особено на финала, когато след 15 години корабите на обединените гръцки царе приближават Троя. Но пък има в него много любов и страсти, както и неочаквани развръзки, интриги и неочаквани обрати.

-А вие като писател придържате ли се към правилата на т.нар. политическа коректност и на еврогейските ценности, наложени от Холивуд и от изпълнителите на доктрината „Дълес“? 

-Вече в няколко свои интервюта съм заявявал своята категоричност спрямо опитите да се наложат тези извратени отношения в Европа и не само в нея, така че не ми се ще да се повтарям. Може и да е консервативно, може да не съм модерен, дори може да съм задръстен, но докато съм жив, ще отстоявам моралните си и естетически принципи, ако е нужно и с оръжие в ръка, макар вече годините да ме притискат. Но няма да позволя на никого да направи внуците ми джендъри или да ги накара да се кланят на който и да е бог, ако те не го желаят.

-Каква е разликата между ахейците от Микена, тираните, властвали преди три хилядолетия и днешните, които робуват на господарите си от Вашингтон и Брюксел, купувайки неизползваеми изтребители във времена, когато умните държавници се чудят откъде да намерят средства, за да не се счупи икономиката и хората да умрат от глад?

-Това за изтребителите няма да го коментирам, защото не е моя работа. Но като живял и видял човек, бих казал за 88-ми път, че всичко в България е далавера и то нито от вчера, нито пък отпреди 88 години. Няма смисъл да се връщаме в средновековието. Достатъчно е да се взрем в периода от Освобождението досега, за да видим, че твърдението ми е точно като швейцарска Омега. Вече 150 години ни управляват и крадат селяндури, говедари и криминални престъпници. Нищо не се е променило откакто сме си върнали името на държавата. И няма какво да им се сърдим, защото те произлизат от същия народ, от който сме се пръкнали и ние. Всеки, който стъпи във Властта, става такъв или се оттегля преди да са го смачкали като хлебарка, защото Мафията е безмилостна. Не фиксирам Коза Ностра, а Политическата Мафия, която е изградена по съветски модел и то от близките години след ВОСР (б.а. Великата октомврийска социалистическа революция). Имал съм време да се запозная с доста документални творби по темата, както и с художествени, но на документална основа. 

Нищо няма да се подобри в България, докато целият Народ тотално не си смени мисленето и ценностната система. Впрочем аз наблюдавам вече 30 години подмяна на тази ценностна система, само че надолу към тъмната страна.

-Познат сте на читателите и като автор на апокрифа „Исусови хроники“, и като поет, и като преводач на стихове, и като хипнотерапевт. Наскоро в интервю за „Добро утро, Бургас!“ по Канал 0 споделихте, че обичате този град и кръвта ви е солена. Живеете от доста време в Англия. Какво ви доведе отново в Бургас?

-Това, че баща ми беше бургазлия не го мисля за основен мотив, но че всяко лято бях на „Сливница“ 48, си е доста сериозна романтична струна в моята сърдечна китара. Имам си и немалко приятели, както и една лъчезарна сестра, с която успях да се видя след предаването по RN миналия петък. Живея в Англия, не спирам да мисля за България, най-вече като място, където живеят две от децата ми, заедно с техните деца, където имам прекрасни приятели, с които мога да говоря по теми, немислими за Острова. Но поне засега нямам идея да се върна да живея в Родината, защото не желая да ме управляват морални изроди, крадци и престъпници. И независимо, че съм извън границите, докато дишам, ще продължавам да казвам, да пиша и дори да крещя срещу всичко, което ме възмущава и нарушава вътрешния ми покой. И нека Бог да пази България, защото тя определено има нужда от Божествена защита!


В категории: Животът


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
30
Коментара по темата
30.
Stefan Geraksiev
03.11.2020 15:33:32
0
2
Уважаеми ,,читатели" преди да коментирате е добре да прочетете книгите на автора! Интервюто е във връзка с творчетвото с други думи, написаното, което за да коме тирате, би трябвало поне да прочетете. Да интервюто започна с опит на водещия да насочи разговора в ,,рептило извънземна " териттория, но не видях автора да се предаде на това. Някога когато достигнете, дълбочината, на познанията и интелекта на въпросния господин може да плюете на свобода, типична черта на загубеняците и не успелите писачи! Чел съм творчеството на господина и съм горд да се нарека негов приятел! Моля изпълзелите изоод камъка влечуги да се върнат в дупките си защото нито са на нивото на интервюто, нито са на нивото на писателя! Скоро един поет бе написал ,,...Местните народи ще ти изпратим и дано на теб ти провърви, щом Българийо така се МРАЗИМ, от сега нататък ти ...със тях бъди...! "
29.
От администратора до №27
02.11.2020 13:14:27
0
3
Ако имате какво да кажете, кажете го, но не използвайте фразата за свободата на словото като изтривалка за мръсния си задник! Не се оправдавайте с гумата ми! Достатъчно е голяма, но това няма значение. Всеки има свободата да си пише каквото иска по темата, но няма право да ругае този, който е по-умен от него. Нормално е повтарящите се коментари и с нецензурните думи, да бъдат блокирани.
28.
Ангел Хаджипопгеоргиев
02.11.2020 12:32:54
0
2
Не,важаеми хейтъри, висок съм 1.80 м и не съм толкова стар, колкото си мислите. Със сигурност ще надживея някои от злобеещите тука. А дирята, която оставям след себе си определено ще надживее всички. Научете се да правите хипноза, да обичате ближния и да пишете грамотно и тогава кпритикувайте другите! тука никъде не прочетох градивна критика, която уважавам, а само простащини, злобеене и грандиозни комплекси. Желая на всички ВИ здраве, щастие и успехи в живота!
27.
цензура
02.11.2020 11:59:05
1
0
На това ли му се вика свобода на словото! ?Ударници сте с гумата. Защо триете мненията на хората? Оставете ги да си кажат какво мислят за вас!
26.
*********
02.11.2020 04:35:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
*********
02.11.2020 04:19:59
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
...
02.11.2020 04:16:12
0
0
Гледал как крадат 30години! - Аз щях да се гръмна- такива работи гледат ли се без да имаш дял?
23.
*********
02.11.2020 03:54:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
...
02.11.2020 03:31:31
0
0
Като си мислите само за дъртите дебели задници и жалките ви животчета ви се иска и народа да е прост! Прости сте вие!
21.
*********
02.11.2020 03:19:36
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
*********
02.11.2020 03:03:59
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
...
02.11.2020 02:56:39
0
0
Вярно е следното твърдение: В края на безсмисления им живот няма перспектива за изживяващите се богове,особено тия на медикаментозно лечение и с опити за хипнотизиране на избрани незнаещи!
И смъртта Ви няма да е лека- от събрани наблюдения на подобните Ви твари- да си го знайте, "хипнотизаторе"! Много сте весели и не ви се занимава с вирусология и медицина, но и много сте уядени!
18.
...
02.11.2020 02:38:58
0
0
"Писателя-хипнотизатор" с голямата маса на ниския си ръст в зрялата си възраст и тънките китки писал за "Троя"!
Да беше писал за лилипутите!
17.
Ангел Хаджипопгеоргиев
02.11.2020 02:32:09
1
1
Даа, много прост и комплексиран народ се е наплодил в скъпата ни Татковина. Никаква добра перспектива не се очертава занапред с подобни нещастни комплексарчета, които в опитите да блеснат в собствените си очи се излагат неимоверно. Липсата на първите седем години се вижда дори от самолет при повечето от коментиращите тук.
16.
*********
02.11.2020 01:19:25
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
*********
02.11.2020 01:06:18
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
14.
...
01.11.2020 23:05:10
1
1
"Хаджипопгеоргиев" - незаконния син на Райна Княгиня или Чичкочервенотиквеничков?
13.
Брус Ли от Меден Рудник
30.10.2020 16:59:06
1
1
Имам сценарий за гей порно със Сали,Козлодуй и Катъра
12.
baihui
30.10.2020 15:12:41
2
2
Религиите и партиите са опиум за народите !!!
11.
10
30.10.2020 11:19:56
0
6
Война заради пландемията не може да има. Само тиквата и аверите му от НОЩ бълнуват за невидим противник, а социологът Иво Христов си го каза – мирът зависи от изборите в САЩ и ако дойде БайДън ще стана много страшно, защото България вече е на фронтовата линия срещу Русия
10.
Плоскоэемец
30.10.2020 11:08:48
4
1
Спрях да чета до :"това е грип".Поредния глупак.
9.
ДО 7
30.10.2020 07:08:25
1
4
Сценаристе, я чети по-внимателно! Интервюто не е за Троя, а за времето преди войната, когато вождовете се карат не за жени, а за пари, както и сегашните тикви, заради които пламна пландемията
8.
Сценариста
30.10.2020 06:45:37
3
3
Хейтърите пак всичко оплюха. Какви троянски сливови, какви гробища!? Темата е друга. Писателят е написал сценарий за филм за Троя, а драскачът Михаил Димитров го пита за Третата световна война и за проклетия вирус. Успех на Хаджипопгеоргиев и дано се намери добър режисьор, който да реализира идеята!
7.
Сценариста
30.10.2020 06:44:46
4
4
Хейтърите пак всичко оплюха. Какви троянски сливови, какви гробища!? Темата е друга. Писателят е написал сценарий за филм за Троя, а драскачът Михаил Димитров го пита за Третата световна война и за проклетия вирус. Успех на Хаджипопгеоргиев и дано се намери добър режисьор, който да реализира идеята!
6.
SS
30.10.2020 01:29:13
6
6
PALEN ABSURD ... NIAMAM DUMI ......
GOSPOJO KASABOVA , NE RAZBIRAM KAK STE DOPUSNALI TOZI PASKVIL DA BADE PUBLIKUVAN .....
5.
J
30.10.2020 00:19:20
1
6
Тоя автор на пет книги и сценарий - библиотечния фонд на Регионалната библиотека в един сценарий ще събере!

Колкото и да му се иска да е 1990г и да е 35-40-годишен- годините си минават и 2020г е. Някои като тоя писател стават за смях и за мезелък, но не разбират и от английски хумор, а за "Габровски шеги" пък въобще. Да си позволи една малка "Троянска сливова" и да не си хвали сценария, че е като "Миш-маш" от кисело зеле и със заливката сместта за крем карамел, поразбъркани малко. Докато мигне и ще му е откраднат малката троянска.
4.
ХАХАХА
29.10.2020 22:36:33
6
9
ПАНДЕМИЯТА ПО СЦЕНАРИЙ НА РЕПТИЛИ? ДОБРЕ ЛИ СТЕ? ТОВА СИ Е ОБИКНОВЕН ВИРУС. МОЖЕ И ДА ТУНИНГОВАН В НЯКОЯ ЛАБОРАТОРИЯ, НО НЕ НАМЕСВАЙТЕ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, ЧЕ АКО ПОИСКАТ, СВЕТЪТ ЩЕ СТАНЕ ГРОБИЩЕ!
3.
истината
29.10.2020 20:53:01
6
19
Най-после някой да каже истината за това гадно вирусче. Сценаристите ни докараха много беди, но след изборите в САЩ псевдопандемията ще затихне.
2.
хер Флик
29.10.2020 20:35:57
7
13
Какъв е този анонимник с конспиративна насоченост?
Няма ли розови хапчета за него?
1.
Жокера
29.10.2020 20:15:43
7
8
Ей платеният писател куеийлю искаш ли да видиш рептил Тихо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори