Печени ябълки - перфектният десерт за вечерта
Ухаят прекрасно, един от ароматите на есента
Колко често ядете печени ябълки? А баба ви приготвяла ли ви ги е на печката с дърва на село? Ако отговорът ви е „да“, то със сигурност сте имали щастливо детство.
Един от ароматите, с който свързваме есента, е на печени ябълки. Независимо дали под формата на щрудел или в тавата, поръсени със захар и орехи, те винаги вървят с канела. Затова и днешната ни рецепта е свързана с тях.
Ето и необходимите продукти:
- 5-8 ябълки;
- половин чаена чаша счукани орехи;
- половин чаша златни стафиди;
- 1 малко бурканче пчелен мед;
- по 1 чаена лъжица захар за всеки плод;
- канела за поръсване.
Ето в какъв размер се предлага да се повишат ученическите стипендии
Желанията ще се сбъднат на 4 зодии днес
Голямо международно признание за Меси и Стоичков
Тръмп ще позволи публикуването на досиетата "Епстийн"
Министърът на енергетиката в Украйна избяга от страната, поради корупционният скандал
Зрелищен арест на таксиджия
Родно село е на тръни заради мечки
"Нефтохимик" продължава напред в Европа
Бившата на Насар разкри как се чувства след раздялата
Облачно с валежи в страната
Бивш ас на ЦСКА се класира за Световното
